A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Panndi+++++++kitartás!!!!!

Juba ne aggódj!!!! minden ok lesz:-)

Emese örülök, hogy alakulsz, majd a börzén 8) laást rendbekaptátok? Apa dolgozója kész?

Kaqk saját lakásban nem gondolkodtok hitelre? az albi dija mehetne hitelre is, nem?

MÓNI HOL VAGY??????

Heni
KépKép
heni81

Na helló, drágák!
Verus, elég csak sok ???-et írni, és máris özönlenek a hozzászólások! :lol:

Köszi mindenkinek a vigasztalást!

Jubám, szerintem se olvasgass, semmiképpen ne, amíg többet nem tudsz. Próbálj mással foglalkozni, tudom, hogy nagyon nehéz, de tényleg próbáld meg. És itt mindenki Nektek szorít!

Mesi, köszi, ha netán műtét lenne majd szükséges, mindenképpen társulnánk Hozzátok (de én nagyon remélem, h nem fajulunk odáig). Ajánlottak nekem jó fül-orr-gégészt, kivizsgáltatom Ádit és meglátjuk.

Heni: Áron egy tünemény, hihetetlenül mosolygós fiaid vannak. :-)

Vindo: örülök, hogy Rugó jobban van. Így is maradjon!

Ádi elaludt, mindjárt dolgozom. Már keveset köhög, de még nagyon taknyos. Viszont remek a kedve. Mondták, hogy a Spiropent felpörgetheti, hát ez be is jött, pattogott egész délelőtt, mint a gumilabda. Éjjel viszont nem tudott elaludni, kapott fájdalomcsillapítót, utána nyugiban aludt 8-ig. Sokkal gyorsabban gyógyul, ha rendesen alszik, de ebben a betegség sokszor akadályozza.

Fogyó: nagyon ügyesek vagytok, lányok! Nekem vegyesen sikerül az önmegtartóztatás, hol igen, hol nem, vacsorára ügyelek, de némi édesség lecsúszik azért. Futni akarok már eljárni, na majd a szigeten, ha beköltöztünk és még eljárok vmi szervezett formába is. Most olvasok egy jó hírlevelet, abból elég jól látszik, hogy a sima önsanyargatással csak az izmaimat (azt a keveset, ami van) teszem tönkre, muszáj sportolni mellette. Vicces lesz, ha majd futni kezdek, mivel az edzettségi szintem nulla, szerintem vonszolni fogom magam jódarabig...

Kép
Kép
irina

Ha vkit érdekel, a hírleveles oldal: http://edzesmester.com/

Kép
Kép
irina

Halihó!

Hazaértem én is, bekapcsoltam a párátlanítót, mert olyan magas bent a páratartalom, hogy nem is tudom mihez hasonlítani. Hiába volt nyitva reggel óta az ablak.
Utáááálom ezt az időt.
Tegnap már nem csináltam este semmit, mindjárt kezdem a munkát. Közben meg előkészülök Dávid-kajának. Ma is Bp-re utaztak, holnap meg Ny.házára egy tornára. Lassan a kardomba dőlök a sok utazás miatt. Állandóan ki kell találgatnom, hogy mit vigyen. Azért némi változatosság sem árt, no meg a mennyiség... :lol: :lol:

Juba!!! Ha nem írták rá a papírodra, hogy kórosan sok, akkor nincs miért aggódni!!!! Nekem Gergővel volt sok, a szülésnél csak lestünk, hogy honnan van ennyi, aztán egy édes, okos gyerek lett belőle. Egyébként meg a cukorral összefügghet, ja, meg nekem az amniocentézis után Bercónál is több lett. Igaza van Emesének, a neten olvasottakkal kapcsolatban.

Viranka, úgy elképzellek titeket, hogy otthon esténként jókat beszélgettek a kézimunkák fölött. Tisztára mint a fonóban.

Irina, de jó, hogy jobban van Ádi!!! Végül is (bár én nem vagyok fülész, stb) logikusan hangzik a dolog. A fül és az orr, a garat szépen összehozhatja ezeket a dolgokat. Édes zsíroskenyér, ennyi bogyó.
Én már biztosan unnám az Ádi helyében. Nem gondolkodtál még valamilyen alternatív gyógyászatban? Ez a rengeteg antibigyó... Immunerősítés?
Hangulatod meg szerintem igazodik a mostani környezethez. Változni fog, biztos vagyok benne!!!! (Én is vakargatom az optimizmusomat rendesen)

Na, azért látom, Rugó is alakulgat. Viszont, Te Vindo! Atyám, tényleg a nyári szünet, hamarosan itt lesz. Az nekem = a záróvizsgával. :oops: :lol: Szegedre vonatozni szép teljesítmény lesz. Hangot meg tessék kímélni!!!!!!! Langyos, semleges dolgokat fogyasztani!

Henikém, az a baj, hogy az energiaszintem a béka valaga alatt van, csak a muszáj visz előre.

Kaqk, jó hírek! Sok sikert a keresgetéshez! Ezen a kerti kisházon megakadt a szemem. :oops: Csak nem ezt is az aranykezű nagypapa csinálta? Az az igazság, hogy én is nagyon szeretnék Bercónak, de ha apára várok, lehet, hogy katonakorára lesz meg csak. Lehetne "bicnicelni" :lol: ?

Emese, na, én meg Téged csodállak. Jól körbecsodáljuk itt egymást. :lol: Irigylésreméltó ahogyan intézed a dolgaitokat.
dmaggie

B. nem akar elaludni :evil: :evil:

én is azt olvasgattam Irina :) :) :) és elkeserített :) mozgás nélkül fogyás nem jó :( azt hiszem bicajt előveszem :)

ma van a csodákozás világnapja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juba!
ne olvasgass mindent össze!! tényleg nem jó :( Te is ideges leszel,babának sem jó és bertus is megérzi Rajtad ha feszült vagy.

Heni!
na ideért hozzánk is az eső :( pedig tegnap du. olyan jó idő volt :) igaz este mikor bnőméktől jöttünk haza akkora villámok voltak :shock:

Panndi!
bakker :( pedig reméltem hátha megúszod most.

Nektarin!
aranyosak lehetnek a fiúk :) múltkor néztem iwiwen őket :)

na fiam becsukta szobaajtót szerintem felkpacsolta dede lámpáját mert folyamatosan szövegel :)

Vindo!
s hány óra vonatozás vár Rád/tok?

KépKép
viranka

Visszakukk:[
b]Maggie[/b], én hősnőm! :-)
Nem irigyellek ezzel az éjszakai tanulással (amúgy meg nagyon is, mert tanulni szuper dolog)... De ha jól értem, nyáron zárod is a képzést, ami remek!!! Sok erőt hozzá!
Én is gondolnék más gyógyszerekre, de a fülgyulladáshoz mindig felírnak antibigyót, amit kötelező bevenni (kontrollra hétfőn megyünk, lesz vérvétel is Ádinak, remélem, az immunoglobulinokat megnézik).
Én amúgy csak ha muszáj, akkor adok ilyeneket Ádinak, semmilyen gyógyszert nem szoktam adni neki, ezeket mind tegnap kapta.
Homeo: megmondom őszintén, sok kísérletünk volt vele (Ádin, magunkon), sikerélmény egy sem. Pedig sokfélét utánaolvasva, adagolásra figyelve stb. próbáltuk. Aki nagyon hisz benne, azokat sosem tudtam meggyőzni arról, hogy nálunk nem hat. Én lennék a legboldogabb, ha működne Ádinál, de nem teszi. Antibigyó helyett viszont nem adhatok homeót neki (mellé sem lehet, ezt kérdeztem már). Amúgy vitaminokat mindig kap.

Kép
Kép
irina

Viranka, neked meg nem írtam választ a kérdésre. Szokás szerint hallgat, semmi komoly reakció.
dmaggie

Irinám drága, egy mosolygós anyának csak mosolygós gyerekek járnak:-)

Vera elaludt? tegnap délután itt is kb fél órát volt nagy meleg, napsütés, minden, de aztán jött a jég :evil: most itt elállt, ha marad megyünk ki sétálni:-) juj már várom.
Nem jó bent

Elkezdtem a héten Péterkét szlovákul tanitani, számolunk, állatokat tanuljuk, hol van? ez a ... nagyon ügyes:-) eszem meg az eszét és akar!!!!!

Dórától is megtanult számolni angolul 5ig, meg pár szót, jump, go, open...

2 kv bennem, de mégis álmos vagyok, pedig elég jók most az éjszakák is :roll:

Heni
KépKép
heni81

Én is vissza-visszanézek. :lol:
Irina, a vitamin nem egyenlő az immunerősítéssel. Az csak a vitaminhiányt segít megszüntetni. Ezt nem én találtam ki, a gy.orvos mondta a múltkoriban. Akkor javasolta volna ezt a bronchowaxomot vagy mit. (nem biztos, hogy így kell ám leírni). Csak akkor én először a homeopátiással próbálkoztam.
Én elhiszem, hogy nem segítenek a homeós dolgok, többször is írtad már. Csak úgy gondolom, hogy az alternatív gyógyászatban inkább foglalkoznak a teljes emberrel, nem kizárólag az adott problémával.

Igen, június végén oklevelet kapok, ha minden jól megy. De rögtön augusztus végén meg lesz egy újabb, ami még nagyon érdekel.
A tanulás engem is doppingol ám. :wink:

Heni, nagyon ügyes ám Péterkéd. Bercó annyit tud angolul, hogy: Ó, happy day. Ezt kihallja a reklámból is és remekül énekli. :lol: :lol: Egyébként most itt vannak a szomszédunk tesójáék, akik Angliában élnek. Bercó valamelyik este őt utánozta. Sarah azt mondja: mami, S. azt mondja: "nor" :lol: :lol:

A csoda vigye el, nem tudom befejezni a munkámat, mert nem hoztam haza egy könyvet. :?
dmaggie

Mármint a szomszédom testvérének a kislányát utánozta B. :oops:
dmaggie

Helló!

Kitartás Irina & Maggie & Vindo!!!

Apa jobban pihent aludt szinte egész nap.. Jól is tette ebben az időben,esett és esett néha hagyta csak abba :x
varga tünde

Sziasztok!

Tündi ma ott voltunk Siófokon, ha meglett volna a számod tuti hívlak és meglátogatunk titeket :D
Z dolgozott, mi meg csak mentünk vele.
Sétáltunk egy jót meg megnéztük a tojásmúzeumot.

Olvastam amit írtatok, de szinte el is felejtettem mindent :oops:
Reggel visszaolvasok és akkor reagálok, igérem.

puszi mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, és mi volt a tojásmúzeumban? Tojások? :roll: :lol:
Festettek amúgy? Gondolom, nem natúr tojások.

Ja, Maggie, semmi hangom nincs, ma megtartottam két előadást, csak suttogni tudok, ha kell valami, tapsolok Gábornak :roll:
Happy day :lol:
Rugó is járt angolra, de nála nem látszik a foganatja. De közben lehet, hogy perfekt 8)

Reggel kocsival megyünk oda, egy barátnőmék visznek (Irina, három gyerekes egyetemi oktató, legkisebb 24 hónapos, doktorálás folyamatban :wink: ), és visszafelé jövünk vasúttal. Este nyolc körül leszek itthon.

Hazahoztuk Kassziopeiát. Még egy fürdető lavórban van, Rugónak nagyon tetszik, állandóan mutogat rá. Tépett a fikuszból is, hogy enni adjon neki. Holnap fog kiköltözni, akkor lesz kerítése. Van vagy 20 cm, 2500 ft volt.

MOst összepakolom a holnapi cuccaimat, szép napot.

Majd visszakapcsolódok valamikor.
Üdv, V.

Kép
vindolanda

Ja, Móni, a tojásosat nem bántásból írtam. Nálunk kályha-múzeum van a faluban :lol: 8) :shock:

Kép
vindolanda

Jó reggelt,

elég jó éjszakán vagyunk megint túl, nálunk bevált a teáztatás, nem kell neki legalább a cici. :roll: na majd látjuk.

Móni képek is lesznek? várjuk a beszámolót!!!!

Vindo majd te is dobj képet az új családtagról, esetleg az szép új udvarról 8)

Maggie köszi, én a "nagy nyelvész" szomorú is lennék, ha nem mutatna érdeklődést nyelvek iránt, de szerencsére mutat.
Áron viszont még nem mond nagyon semmit, cici, tata, mama, de ezeket már 8 hós kora óta, megállt a beszédfejlődése :roll:
Arért Áron nem lesz egy Péterke :roll: viszont nagyon ügyes, ami P. nem mondható el :roll:

Heni
KépKép
heni81

Vera megjavult B alvókája????? vagy hová tűntek a kora reggeli hsz????????,

Heni
KépKép
heni81

Szép napos reggelt mindenkinek :D itt az van 8)

Vindo a tojásmúzeum teli volt tojásokkal :D
volt festett, festettlen, patkolt, szalvétatechnikázott és még millió féle :lol: :lol:
Gyönyörűek voltak és mivel abban az undok esős időben más nem merészkedett be rajtunk kívül, kaptunk tárlatvezetést. A hölgy még azt is megengedte Grétinek, hogy pár díszített tojást megsimogasson :D
így hang nélkül neked kicsit fura lesz az előadás :roll:

Heni fényképezőt vittem de nem fotóztam :roll:
nem is igazán volt mit.
Esett az eső, Grétinek vettem ott egy gumicsizmát amit rögtön felvett és felavatott.
Szerintem nem volt tegnap Siófok főutcáján olyan pocsolya amibe nem ugrott bele :lol:
Most már csak egy vízhatlan nadrágot kéne beszerezni :roll:
A balaton partjára is lementünk de hatalmas hullámok voltak és ráadásul ott sokkal hidegebb volt.
Áron már így is nagyon sok szót mond szerintem :roll: 1 évesen pont elég, majd figyeld meg milyen hamar fog mondatokban beszélni a bátyust utánozva :D

Irina a füle?
De most már legalább kiderült a baj és rögtön tudjátok majd kezelni.

Juba a magzatvíz hol több, hol kevesebb.
Menj el másik uh-os dokihoz.
Ezt a hölgyet pedig kerüld kérlek.
Ne parázz már annyit kérlek!
Minden oké, kicsilány jól van odabent és kb 2,5-3 hónap múlva kibújik :D
Olvasni meg csak szépirodalmat szabad, esetleg mesét :wink:

Viranka most nem jövök a topikmegszünő dumával, volt mit olvasni :lol: :lol:

Ki mit főz ma ebédre?
Kéne valamit csinálni a krumplipüré mellé, azt kért Z. , de fogalmam sincs mit :roll:

:arrow: kiszedem a ruhákat a gépből és indítok másikat

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo fikusz levelet ne adjon Rugó a tekinek, mérgező.
Ő meg kicsi és pár falat is gondot okozhat :roll:
majd képet kérünk róla :lol:

Tali persze, hogy lesz nálunk :lol:
20.-án, kedden 9-10 körül már jöhettek és addig marad mindenki amíg jólesik :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka Míra milyen kis ügyes :D
majd fotózd le amit hímez, kíváncsi vagyok milyen lesz :D
Tegnap majdnem vettem Mírának egy szuper felsőt csak nem mertem végülis.
Pedig annyira illet volna hozzá.

Mennem kéne szortírozni a ruháit cicusnak :roll:
Meg átnézni, hogy Pötikének mit kell venni :roll:
Listát írni hozzá :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!
Móni, a tojásoknak én is örültem volna ;-)

Vindo: hangodnak mielőbbi visszatérését kívánom! :-) És jó konferenciázást!!!
3 gyerekes egyetemi tanárok: én is ismerek, de csak mutatóba, sőt, van egy 5 gyerekes ismerősöm is. Elképzelni sem tudom, mit hogy csinálnak. Az azért szerintem nagyon számít, van-e segítség (de ezt Neked, azt hiszem, pont nem kell mondanom). Ha mindig lenne kire hagyni a kicsit (pl. nagyi), akkor azért jobban menedzselhető az élet Meg attól is függ, mennyire problémásak a kicsik.

Kép
Kép
irina

Móni az eső ellenére úgy érzékelem élveztétek Siófokot 8)
Jó szoltirozást! én már utálom ezt a jobbról balra pakolászást, dobozolok mindig valamit, de olyan gyorsan kinövik a dolgokat és mindig kapjuk az újakat is, amik persze nagyok, igy még tárolni kell :roll:

Móni kérdédses, hogy van e otthon hús, mert akkor egyszerű. Rántott husi, fasirozott.

A deichmanban 6000 ftért vannak most NIke edzőcipők, mivel Péterkének most annyira bevált, hogy szinte csak azt hordja, kap Áron is egyet.

Áron elszenvedte tegnap az első balasetét, kicsit lenyúzta az állát, remélem vasárnapig elmúlik, mert hallgathatom megint micsoda pocsék anya vagyok :roll: nem tudok a gyerekekre vigyázni. Most is ott álltam pedig fölötte, sőt meg is örökitettem az esést, mert kameráztam, hogy milyen ügyesen motorozik, erre orra esett :shock: Sajna nagyon merész, igy valószinű lesz itt még több nyom is :?

Heni
KépKép
heni81

Van egy gyönyörű táska a meskán.
Napsárga és folyton beleakadok.
Z ma megigérte, hogy ha jövőhét szerda reggel még meglesz akkor megvehetem :D
De közben azt is mondta, hogy fél, nehogy újra kitörjön rajtam a táskagyűjtési láz, nem bírnánk anyagilag szerinte :roll:

Heni gyógypuszi Áronnak
Balesetek mindig lesznek és az nem a szülő vagy a vigyázó hibája szerintem :roll:
Nincs félelem érzetük és bátran nekikezdenek bárminek :D
húsi van itthon, lehet rántok ki pár szeletet.
A tegnap jó volt, már csak amiatt is mert hetek óta tegnap tudtunk legtöbb időt eltölteni apával.
Össze voltunk zárva az oda úton is meg a visszaúton is 8)
Mondjuk a telefonját legszívesebben kihajítottam volna az ablakon
:?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Muszáj leírnom, hogy Gegike mit művel éjszaka.

Éjjel felkel, hogy ő kialudta magát, és elkezd randalírozni. Mászkál az ágyban, hasra vágja magát, sikongat, majd kiveszem: ne, ne, ne... leteszem, megy, kiabál, visong, ujjong örömében :shock: . Leadom Apjának, mert én kettőt nem látok, a fülemre húzom a paplant és úgy is hallom, hogy sikongat, kurjongat, rohangál, fogócskázik. :shock:
Ez megy nem tudom én hanyadik napja, másfél órán keresztül. :shock:
Persze most is alszik (mármint már felkelt reggel, csak letettem), tök koki.

Az a baj, hogy 15 hónapos létére 3x alszik napközben. Örülök, ha néha-néha - ha később kel -, kimarad a délelőtti alvás, de most már úgy gondolom elég volna az ebéd utáni szunya.

Olyan alvókája van.... Még este 5-6 között is alszik egy órát.

Remélem csak ez a baj, hogy napközben sokat alszik, mert ezt így én nem bírom.

Holnap megyek Jászberénybe, nem tudom mikor dőlök ki este, de ha már buli, akkor ott kéne lennem. 8)

Semmi mást nem szeretnék, csak 8 órát aludni megszakítás nélkül! Vagyis ezt "nem" szeretném!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: én is akarok 8 órát egyhuzamban "nem aludni" kb 3 hete nem sikerül csak max 4-et! :-(

Heni: sajt lakásban nem gondolkodunk mert nincs rá anyagi keret hogy a kezdőt befizessük + van elég hitelünk ..kb 200e. szóval marad az albérlet, amit bármikor válthatunk ha mehetnékünk van akár külföldre + ha hitel veszünk fel akkor a lakás úgy is a banké nem a mienk..+ a törlesztő meg az első jópár évben csak a kamat..szóval egyenlőre semmikép. Majd ha eldöntjük mi lesz velünk és kicsit anyagilag éóis helyre jövünk. :(

BEtegecskéknek jobbulást

Jaj Panndi gondoltam Rád hogy hátha most megúszod a hányást! :-(

Maggie drága: ezt most nem az aranykezű nagypapi csinálta ( az uncsinak csinálta ő fából ) mi vettünk egy műanyagból készültet egy ismerőstől 10e-rt. :-) majd fotózom, csak ebben a ramaty időben nem lenne vmi vidám a kép...bár Emma biztos feldobná!

Móni: vízhatlan naci??? NEKEM vagyis Emmának is kellen, ha ráakadsz szólj hol lehet kapni!!!!!!

Mi esőben hidegben mindig kint vagyunk 1-1,5 órát bölcsi után....muszály,így elfárad jól..és van alvás! Bár még mindig ébred 2 körül :evil: mikor alussza végig megint az éjszakát!

Bár úgylátom a kis lelki világa kezd helyre rázódni, jókedvű mindig, és az altatás is "nem" jól megy..bár még nem 100%ig olyna mint régen, de haladunk. kapja azért a sedatif-ot

na megyek enni meg vissza dolgozni.. :(

puszi mindenkinek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk ugye jól emlékszem, hogy Emma még 86-os ruhákat hord?
http://www.teszvesz.hu/item999144779_es ... 86_os.html
ezt találtam :D
Mi a baj a munkával?

Mesi ne hagyd aludni délután 5 után!
Az első pár nap tuti nehéz lesz, de hidd el, hogy hamar át fog állni Gegi

KépKép
Kép Kép
l.móni

vagy van itt is csak nadrág
több színben lehet kérni:
http://divat-ruha.vatera.hu/gyerekruha/ ... 85809.html
szerintem én innen rendelek :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó ismét!

Kaqk: hogy bírjátok a szüleitekkel élést? Az albérletnek tényleg vannak előnyei (gyors váltás, ált. olcsóbb, mint egy lakáshitel havi összege). Drukkolok, hogy mielőbb találjatok egy helyes kis otthont! :-)

Móni: siófoki képeket mutass, ha van (és publikus), pls! :-)

Nálunk megjött a menetrendszerinti durva hasmenés az antibiotikum mellé. Azonkívül, hogy sok folyadék, dupla adat probiotikum, gyors peluscsere, mit tudok tenni? Muszáj legalább 5 napig szedni, abból meg még 3 visszavan :?

Mindjárt hozok képeket.

Kép
Kép
irina

Mesi, Gegi nem semmi fazon, remélem, az alvásdolog mielőbb rendeződik. A megoldást úgyis tudod. Amúgy a 2-ről 1-re átállni volt nálunk a legnehezebb, de ezek szerint vannak még egyéb nehéz ügyek is. Az éjszakai dzsembori is megvolt, nálunk is mindig 1,5 óráig tart (a mai napig is, ha van éjjeli műsor, az ennyit vesz igénybe). Ez a 90 perc valami univerzálé lehet. :lol:

Akkor képek:
OTTHONI MEGASZTÁR ÁTÉLÉSSEL
Kép
ÁTMENETI VIGYOR
Kép

Kép
Kép
irina

Irina, ez borzasztó!

Nem tudom, hogy az antibiotikumot mikor adod be Ádinak. Evés előtt v. után, közben. Józan paraszti ésszel azt gondolnám, hogy talán evés közben lenne a legideálisabb.
Ha a popsit is kikészíti, akkor arra meg körömvirágkrémet javasolnék. Én most pl. Bercó fütyijére használtam. Kezd szépen felválni a bőr, kissé kipirosodott, stb. Arra is ezt tettem este, reggelre gyönyörű lett.

Orvos egyébként mit tanácsol?

Most ennyit, olyan fáradt vagyok, hogy majdnem leesik a fejem. :oops:
dmaggie

Maggie, sajnos Ádi alig eszik, ha beteg, ha antibigyót kap, akkor meg főleg nem, ezért nem tudom evéshez igazítani a beadást nagyon. Ezt a fajtát meg napi 3-szor kell adni, tehát reggel-délben-este, utána ha eszik, eszik, de rendszerint nem, falatokat nyammog el. Hasmenése amúgy minden antibigyó után van, csak eltérő mértékben.
A nemevés az agyamra megy, mert 2,5 hónapból mondjuk nem evett normálisan 2 hónapig és amúgy sem egy nagyevő, képzelheted, hogy fest, és így még lassabban gyógyul.
Orvos: szedni kell, hiszen ha egy gyulladt fülre most abbahagyom, csak a baktériumok rezisztenssé válását segítem elő. Nyilván teljesen szélsőséges esetben abba lehet hagyni.
Nem tudom, mindig kész szenvedés az evés amúgy is, ez még ráadásba a betegségek mellé.
Nagyon köszi, a körömvirágkrémet kipróbálom.! :-)

Kép
Kép
irina

minden antibigyó = mármint bármilyen fajta, féle után, nincs olyan, amelyiktől ne lenne. talán még a cedax volt a legjobb, de azt kapott a mostani előtt és fülre amúgy sem adható.
passz, elveszek a betegségek, nemevések, gyógyszerek rengetegében.

Kép
Kép
irina

Maggie, Te meg pihenj végre egy kicsit, ne legyen semmi nagyobb baj ebből a kimerültségből!!!!! Idáig akarom hallani a hortyogásodat!

Kép
Kép
irina

Jut eszembe, Panndi szegénynek meg el is felejtettem jobbulást kívánni :oops: Remélem, a hányásoknak mielőbb végük szakad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

Irina, most jut eszembe, hogy az egyik barátnőm mondta, hogy a probiotikumoknak is több fajtája van már. Az egyik ilyen pont azt csinálja, hogy megállítja ezt a hasmenést. Mondjuk ez a vírusos hasmenésnél volt, de mindjárt megkérdezem.
dmaggie

Jaj, Maggie, drága vagy, ha megkérdezed.
Normaflore-t kap most, a jóval drágább Protexin Restore nem oldotta meg a korábbiaknál a hasmenésproblémát.

Kép
Kép
irina

Irina, a biztonság kedvéért sms-ben is elküldtem, de ide is leírom, hogy Sodioral a neve. Emese barátném azt mondja, hogy ez tul.képpen egy speciális tápszer. Nekik a gy.orvos ajánlotta, én eddig még nem hallottam róla.
Valamelyik nap ezekről beszélgettünk, akkor mondta Emese, aztán most meg eszembe jutott.

Próba, cseresznye. :lol:
dmaggie

Jaj szegény Ádó! De olyan tündér azon a fotón ( 2.) édes ahogy énekel is! :-) Gyógyulj meg!!!+++++++++++++++++++++++

Móni: köszi. a 86 már kicsi..már vagy 87-89 cm és 11,3 kg.:-( De a második a naci az a tuti. most kérdeztem tőle h van e a mi méretünkben rózsaszínben mert akkor beruházunk..
ugyanis a naci mindig csupa merő sár, és naponta kell áztatni mosni..:-(

Maggie: pihenj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most épp száradok! mármint a hajam...voltam fodrásznál, mert sok, dús a hajam..ha épp olyan hosszú hogy már túl ér a vállamon valahogy mindig ott van a nagycsomó haj a nyakamban..addig nem bírtam növeszteni hogy mondjuk a hátam közepéig érjen , akkor gondolom nem lenne ilyen gond..de az már nem olyan szép...vagyis tuti mindig össze lenne kötve ..azért meg minek.
kitaláltam hogy lépcsőzetesen vágjuk le meg ritkítsák meg, akkor nem lesz annyi a nyakamban és hátha könnyebb lesz...
a fenét
a hajam tiltakozik.
úgy nézek ki mint egy oroszlán...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

most várhatok pár hónapot mire visszanő....a sok rövid tincstől csak mégnagyobb lett a fejem..főleg reggel mikor felkelek :evil:
tanúság: vállig érőre kell vágni és semmi ritkítás, lépcső..:-(

majd csak megnő..de nagyon bosszús vagyok...:-(

ma elintéztem hogy nem kell visszamenjek. Remélem megoldják a kollegák! :-)

jaj és remélem holnap alhatok vagy 9 ig..:-) rámférne!

Lakás: hát nem egyszerű az együtt élés, nincs különösebben gond, csak anyuéknak is megvan hogy mit hogy mikor szoktak és nehéz nekik igazodni a kicsihez, hozzánk..és vissza fele is.....de már csak kihúzzuk.....

elkezdtünk szórólapozni a környéken hogy kiadó lakást keresünk..hátha..:-)

igen, azért olcsóbb az albérlet i díj mint a hitel törlesztés, és ha vmi elromlik stb akkor az nem minket terhel....+ bármikor elköltözhetünk ha nem jön be!

munka: hát még nem teljesen kialakult. elvileg vki helyére vettek fel mert azt ki akarják rúgni mert sok baj van vele..de olyna vajszívü a főnök hogy nem tud kirugni senkit..így kicsi a területem..nem jutalékban vagyok csak fixben ami 84e, ez lehetne akár 100-120e is..időmből kitelne..jó lenne, mert szükséünk lenne a minél több pénzre, és dolgoznék is többet érte természetesen...majd látjuk..remélem hamarosan kiderül mi lesz!

Emmán annyit nevetünk, olyanokat mond..mindenre emlákszik, kombinál..hihetetlen hogy már így lehet vele beszélgetni..:-)

már nagyon jó lenne neki egy tesó..és mostmár mindhárman nagyon szeretnénk...:-)

menni kéne enni...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie-m, még egyszer nagyon köszönöm, beszereztem a tápszert, már adom is Ádinak. Remélem, meg is issza a csőrös poharából, rém bizalmatlan mindennel, ami nem víz vagy nincs (szerintem) ihatatlanul geil íze. Azokat imádja. ;-)

Kép
Kép
irina

Kaqk, értem, akkor kívánok sok sikert a lakáskereséshez!
És hogy jöhet a tesó?!!! AKKOR NAGYON SZORÍTOK! ++++ 8)

Kép
Kép
irina

No, végül nem pihiztem. Hátha majd az éjszaka jó lesz!

Irina, úgy szeretném, ha jó lenne!!! Próbáltam rákeresni erre a szerre, elsősorban vírusos hasmenéshez javasolják, de szerintem erre a fajtára is beválhat. Én eddig tényleg nem is hallottam ilyenről. :roll: :roll:
Jaj, én butus, meg elfelejtettem, hogy milyen jó kis képeket láttam. :oops: Imádnivaló ez a kisfickó! Nagyon-nagyon helyes!!!! Annyira finom vonásai vannak, hogy akár lánynak is beillene.

Kaqk! Ha jó idő lenne már végre, akkor kergethetnénk egy kicsit a galambokat, mit szólsz hozzá?? Szegény Te, a sok hajaddal. Adj nekem belőle. :lol: :lol: Akkor jól értem, hogy a környéketeken szeretnétek maradni? A szomszédunknak az István úton van lakása, amit ki szokott adni. Nem tudom, hogy most vannak-e albérlők, kérdezzem meg? Tessék dolgozni akkor a kistesón! :wink: :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Sziasztok, este nyolc után értem haza, sikeresen megjártam Szegedet. Kicsit kifáradtam :roll:
Hangom pont annyi volt, hogy olyan horrorfimesen elmondjam a negyedóra mondandómat. Volt is jókedv, mikor megszólaltam. Előtte sem volt, aztán megint elment.
Még jó, hogy három interjúm van lefixálva hétfőre:)

Mindenki vigyázzon magára :)

Fáradt vagyok, mint a kutya :arrow:

Most olvasni nem tudok, megyek aludni, mert nem bírom tovább 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk, remélem, rendeződik a helyzetetek :!:
Szegény Te a kelésekkel éjszaka :?

Mesi, jaj, Rugó is akkor volt bolondka, mikor túl sokat szunyált napközben :roll:

Heni, baleset :?
Ja, Áronka már lepipálja Rugót beszédben :roll: :wink:

Móni, ó, akkor a tojásmúzeum jó volt 8)

Irina, nekünk is van pelikánunk, akit Kakadu úrnak hívunk, ez így logikus. Mikor Rugó 3 hónapos volt, még haza is kellett vinni, mert őrá mosolygott mindig, az ágyán lógott. MOst a szekrény ajtóján, ajtókilincsen... Felvágtuk a hasát a múltkor, kiszedtük a kis halakat.

Majd fotózok valamikor.

G. jön dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

Panndi! Csak nem három a kislány? 8) Ennyi hányás után? :D Remélem hamar elmúlik.... :roll:

Beadtam Geginek egy Viburcol kúpot... Hogy aludjon... Meg én is...

Holnap 6-kor kelek, irány Jászberény, vasárnap este jövök haza.

Pihenjen mindenki!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Helló!

Móni nem kommentálom,irgum burgum....elkérhetted volna halkan megjegyzem,itthon voltunk... azért örülök,hogy jól éreztétek magatokat :)

Panndi rosszullét remélem hamar elmúlik +++++

Jó edzést Emese.. :)

Irina remélem használt a tápi.. :)

Maggie pihenj néha,rád férne .. :)

Vindo Rugó hogyvan? Te hangod?

Mi tegnap du. vettünk loncokat előre,azt tettük le,meg gazoltam stb.Most,hogy nedves a föld könnyen feljönnek a nemkívánatos dolgok.. Meg a ház előtti kertet terveztük meg,hogy is legyen,ha már elnyílottak a tulipánok.Addig hozzá sem lehet nyúlni,mert a dédi nehezményezi.Így is de nem annyira mint ha most esnék neki,pedig szívesen most neki esnék ám 8) Körbe mentünk pár kertészeten olyan szépeket láttam,jajjj....
varga tünde

Emese, jó röplabdázást akkor :wink:

Tünde, ja, a kertészetekben én is tudom csorgatni a nyálamat
:roll:
KÖsz, most alakulok, már valamennyire tudok is beszélni :lol:

Képek akkor:

Ez itt a hátsó rész, ezt kedvelem, különösen tavasszal, mikor virágoznak a meggyfák 8)
Kép

Ez itt hátulról nézve a ház, még látszanak az építkezés maradványai.
Ezzel a résszel még nem tudunk mit kezdeni, mert a szennyvíz-rendszerre nem vagyunk rákötve, és itt a derítő. Ha megtörténik a dolog, a házból kiálló nagy gerendákra egy tető kerül, alulra valami beton és járólap, szóval terasz lesz itt. A garázs mellett a kerti tó, a teknős nem látszik, mélyen pihen a vízben. A kerti tó sincs még készen, be kell pl. festeni az ágyásszegélyeket itt-ott.
Kép

Ez itt Rugó:
Kép

Ez az udvar első része, itt most a füvesítéssel küzdünk. Ősszel, mikor a szennyvizet csinálták, mindent felástak, előtte meg itt állta 16 raklap tégla.
Kép

Megyek ki a többiekhez. Anyósomék még mindig itt vannak, bár tegnap óta már van, aki vigyázzon a gyerekre.
De du. állítólag elmennek.
Ma közölte velem, hogy szerinte az egyik törülköző már büdös. Hát, mondom, ez előfordul a törülközőkkel néha :roll: De aztán megint megszagolta, és közölte, hogy ma nem büdös, tegnap volt az:)

Megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo itt kuncogok magamban:-) hm, ez enyhe célzás volt arra, hogy nem mosol??? :roll:
Nálunk anyu közli velem midig, hogy büdös a wc :shock: :shock: :shock: én meg mondom, takaritsd ki:-)mi közben direkt előtte hogy jönnek totál kisikálom.
Tök szuperul alakul a kert/udvar. Szupi lesz a terasz is. Tök jól haladtok:-) mi nem birunk szinte semmivel haladni a gyerekektől :roll:
Péterke mindig ott van, hogy segitsen, Áron pedig szintén mászna mindenbe.

Mi lesz a teknőssel télen???

Tegnap leesett Áron a csúszda első fokáról, ma nem is ment felé :roll: minden nap van valami baleset :evil: de szerintem neki sok lesz, mivel nagyon kis bátor katona:-)

Itt nyár van! ÉLvezzük is:-)

Heni
KépKép
heni81

Majd ügyesedik, és ritkulni fognak a balesetek :roll: Meg lesz már félelem-érzete is :roll:

Ja, célzásokkal tele vagyunk. HOgy innen meg onnan mennyi hajszálat szedett össze, és még a legeldugottabb polcon is rendet tett :shock:

Na mindegy, most biztosan nagyon büszke magára :wink:
Jól megmutatta a koszos menyének, hogy kell rendbe tenni egy lakást :lol:

Köszönöm, nekem is tetszik már a ház 8)
Szörnyű, hogy nem is olyan régen még milyen körülmények között éltünk :)

De még sok tennivaló van.

MOndjuk, egy gyerekkel könnyebb :roll:
Már a teraszt is várom. A régi házunkban volt terasz, és akkor még kávéztam. Volt egy orgonafa mellette, és olyan jó volt reggelente ott ücsörögni. Bár nem hiszem, hogy Rugó hagyná.

Most elég nyűgi. Anyósomék elmentek, kiugrottunk a Vekeri tóhoz. Annyira bejöttek neki a csónakok, hogy tiszta zizzent, mióta elhoztuk onnan :shock:

Megyek is :arrow:

Irina, igen, vannak csodálatos teremtmények, akik három-öt gyerek mellett is képesek ilyen dolgokra :wink:

Kép
vindolanda

Ez a fajta teknős állítólag bírja a telet, ha egy méteres vízben él - hibernálja magát a mélyben. G. pedig jó mély tavat ásott :roll: Majd meglátjuk :wink:

Kifejlett példány már, van vagy tíz éves. A kicsik érzékenyek a hidegre állítólag.

Kép
vindolanda

Szép nagy kertetek van Vindo! Na ezen felbuzdulva lefényképezem a miénket,bár a miénk kicsit itt is ott is túlzsúfolt. :D Hát átgondolva lehet nem itteni publikus lesz.. :D :D Tervek itt is vannak. Pl. apa most a teraszt szeretné újra járó lapozni,megvannak a lapok minden,most ma meg is néztük őket konkrétan lerakosgatott párat,hogy mutat,aztán vissza a dobozba. Ez után meg az autó beállót murvázni,a motor garázst megnagyobbítani,régen ez volt a garázs,aztán motor garázs,és most újra autó garázs lesz,de nagyobb,hogy mind a kettő elférjen.De lehet fordított sorrend lesz kitudja :roll:
Tekid biztos bírja majd,más nem beköltözik télire :)

Beszólások :lol: :lol: Ezzel ne is foglalkozz. :wink:

Apáék nézik a Halász Judit cdt..

Heni nálunk annyit esett Domi,mert mindig a bátyját utánozza.. Borzalom.. A kicsik bátrabbak nincs még félelemérzésük.. Csak a mi szívünk bírja ;)

Megyek csobbanok egyet :arrow:

Legyetek jók.. :)
varga tünde

Tettem fel képet Beniről és okleveléről? Nem emlékszem :?
varga tünde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?