Jó reggelt!
Most olvastam csak vissza mert este el voltam foglalva a reklámzenémmel
Loislane
Végre! De jó
Az a szemöldök és azok a szemek!
Együttalvás
Mi sem szándékosan így indultunk, sőt, én egyáltalán nem akartam az ágyba venni, a lányok sem aludtak sosem velem.
De mint itt néhányunknál, másképp alakultak a dolgok. Lóci kezdettől sokszor ébredt éjjel, de én mindig és újra és újra következetesen visszaraktam szopi után az ágyába. Egészen január végéig, de akkor már nem bírtam az éjszakánkénti 5-6-7 felkelést és inkább a második ébredés után ott maradt köztünk. Így mindenki pihentebb, apa hajnalban már ugyis csak félálomban van ilyenkor ő takargatja Lócit. Az ágyunk pedig háromszemélyes méretű, így elférünk. Még akkor is ha a fiatalember keresztben fekszik...
Fél év alatt nem sikerült elérnem hogy végigaludjon egy éjszakát. Dalma néhány hetes korától aludt estétől egyhuzamban reggelig. Lőrinc nem ilyen.
Annak nagyon örülnék ha cici nélkül is el tudna aludni, neki is nekem is jobb lenne. Ezt tudom hogy én szúrtam el amikor hazajöttem a kórházból. Akkor alakult így, előtte ha popsirázogatva is de elaludt a kiságyban.
Kérdeztem védőnőt, meg próbáltam utánaolvasgatni, mostmár csak nagyon drasztikus módszerekkel lehetne átszoktatni.
Azt meg nem akarom, annyira nem fontos.
A mozgásfejlődés miatt igazából sosem aggódtam, viszont amikor írjátok hogy minden baba milyen okos és ügyes már akkor picit rosszul érzem magam...
Lehet, hogy én nem foglalkozom eleget a babámmal?
Nem buta ez egyértelmű, sőt, nagyon is rafkós. Teljesen tisztában van a napi történésekkel, okozatokkal és következményekkel.
De sem pápázni sem labdázni sem bármit képről felismerni sem határozottan valamire mondani egy szót nem tud.
Annyit elértem, hogy ha szépen kérem akkor átnyújtja a kezében lévő játékot. Általában el is engedi.
Azért nehéz vele foglalkoznom, mert ha leülök mellé a földre akkor azonnal nyafizni kezd és mászik rám, megpróbál minél jobban rámtapadni és bekapni.
Ha mutatok neki egy tárgyat, hogy nézd, ezt tegyük ide vagy nézd, ez a labda akkor azonnal rárabol és betömi a szájába akármi is az.
Kispocok
A tükörben való pápázást majd megpróbáljuk, hátha úgy sikerül.
Naponta többször gyakoroljuk, és tudja hogy ilyenkor valaki elmegy itthonról. Vigyorog mint a töklámpa amikor a szülei látványosan pápázva búcsúzkodnak reggel, de ő nem hajlandó.
Boo
[quote]m írta:ert a csipa összerántja a szemem
Ez jóóó