Hatalmas gratula nektek
Jó egészséget, és a babócának sok-sok finom tejcit
Tüni
2004.10.02 08:04
Óriási GRATULA!!!
Mégha csak havonta 1x is, de biztosan jobban érezné magát a pénztárcám!
Györesz későbbre volt kiírva, mint Te! És most meg már ő is ebben a táblácskában van! 2004.10.02 08:23
Remélem az én porontyom egy kicsit lassabb lesz. (na azért ne halottak napján szülessen
) Liven kívül a Györesz az első kismamánk aki szült. Mármint úgy értem, hogy aki napi kapcsolatban volt velünk. Elvileg én leszek a következő
2004.10.02 09:39

2004.10.02 10:54
A lakcimkártyát ott helyben megcsinálták, az igazolványom (körözési képpel
) majd kb. 1 hét múlva jön postán. De addig feladom postára a TB- és adókártya igénylésemet is, hátha elfogadják az ig. másolatát is, amit az okmányirodában adtak. Akkor előbb vagyok egy pár nappal. Nehogy én is hetekkel hamarabb megszüljek, mint Györesz, és nincs TB kártyám! Persze a kórházban nyilvántartásban vagyok, de azért megnyugtatóbb, ha kézben van!
), 2-a halottak napja. De végül is mindegy melyik nap születik, csak egészséges legyen. De azért nem bánnám a nov. 1-et. Apukámnak is ekkor volt a szülinapja. Meg akkor már elég nehéz lesz mozogni, a kiírt nap se lesz messze, ugyhogy ideális!
Az én anyukámék meg délután jönnek egy kis fánkevészetre! Robi süti!
2004.10.02 12:24

Anno én ezt a napot szemeltem ki a fiamnak szülinapként, de ő sajna másképp döntött
Akkora mint egy ponipaci

Bernáthegyi a szentem, de hogy még így alig 6 hónaposan is milyen okos és rettenetesen barátságos. Főleg a gyerekkel volt az. Fiam úgy ette az almáját, hogy ráült a fekvő kutyára és 1 harapás a babának a következő a kutyának
És a kutya csak úgy falta az almát
És már fél évesen nagyon próbál szobatiszta lenni, mindig jelzi, hogy mikor kell neki pisilni... na jó nem ömlengek
Sokkal jobban is bírok vele, ha megyünk játszóházazni. Meg persze igyekszünk minden szép napot kihasználni a szabadban, mert idehaza csak tombol, ha nem mehet le. 2x2 óra a minimum amit lent kell töltenünk mert külömben zizi nagyon. Ma még nem voltunk lent, de hisztizett is eleget. Délután viszont megyünk be a Bakáts térre, valami rendezvény van, megnézzük. úgyis ott van a párom dolgozni... 2004.10.02 14:40
2004.10.02 15:41

meg 1 db rugadalózót. Hát azért ekkora ajándék áradatra nem számítottam. (sógoroméknak ő vette a komplett gyerekszoba bútort
) Mondom a férjemnek,hogy kell valami kocsicipőt venni a picinek. Na erre nekem esett a mama, hogy olyan nincs, hogy egy ekkora gyerek lábára cipőt adjanak!!! Szóba került, hogy ülésben hozzuk haza Olivért. Újabb oktatás: nincs is olyan ülés amibe bele lehetne tenni egy újszülöttet és csakis pólyába fogják a kórházból kiadni!!! Ekkor már ott tartottam,hogy a fejére húzom az autósülést és közlöm vele, hogy van sok minden amiről ő nem tud, mivel eddig még egy darab pelenkát sem vett az unokájának. Csak okoskodik. Na ezután kiderült, hogy a férjem idecsődítette az asztalost (aki azóta is tojik jönni) három ismerősét és még valakit aki megnézi az eladó házat! Hát komolyan már ott tartottam,hogy megmondom, nem adjuk el a házat, mert szépen átköltözöm gyerekestül, kutyástúl aztán csináljon amit akar. A héten még nem töltöttünk el együtt szerintem egy órát sem. Sokszor azt érzem, hogy ennél még egyedül is jobb. Aztán hátha van a világon egy férfi (kisfiamon kívül
) akinek érek annyit, hogy rám szánjon egy kis időt. Ez meg majd kergetőzhet a nagy házban egyedül
Látom magam elött,hogy semmit nem talál a házban, mert mindig ki volt szolgálva. Na ettől azért már egy kicsit jobb kedvem lett
Befejezem a síránkozást, mert még nagyon belefeledkezem az önsajnálatba.
Na majd pár év múlva nekem is lesz lehetőségem, csak majd tudjon a gyerek hazaráncigálni

2004.10.02 15:57
(ugye, milyen diszkréten fogalmaztam?) Vedd úgy, hogy a kisfiad 1 éves szülinapjára hozta a hálózsákot
. 2004.10.02 17:28
Benne volt a levegőben.
Ne búsulj!Az ajándékot te már tudtad előre,hogy nem sok mindenre számíthatsz.De te legalább mindent megtudsz venni a picurnak.De aki se így se úgy nem tud mindent megvenni a gyerekének?
"Na de ez nem fog nálunk előfordulni."Nem lehet,hogy azért ronda a pulcsi,mert a kedves mama választotta?
Nagyon sajnálom,hogy ennyire elhanyagol a párod.De hidd el van ennél rosszabb eset is!
talán majd ha Olivér megszületik,akkor több időt lesz otthon.
Az enyém tegnap vacsoránál megkérdezte,hogy hol talál tányért.Azt hittem felrobbanok.
Ennyit az önállóságukról.
Szóval fel a fejjel!Hidd el nagyon sokan irigyelnek téged."Egy kicsit én is."
Puszi,Dia2004.10.02 17:57
) Az bánt, hogy az öt év alatt is leszarta ezt az egész gyerek témát. Most, hogy nemsokára megszületik egy picit nagyobb érdeklődést mutathatna. Miközben a másik két unokájának ő vette meg a szobabútort meg ruházza őket. Már most külömbséget tesz közöttük. És ez rosszúl esik. És akkor még okoskodik is!!!! Már lerohant azzal is,hogy minek alszok én majd egy szobában a törpével???? Nem mindegy neki?? A pulcsikon is azért idegesítettem fel magam, mert a ismerem a férjem,hogy ő nem vett volna ennyiért (nemhiába zsidó fiú
, az anyósomnak van ilyen nagyzási hóbortja. 
Úgyis az én nevemen van.
Max. azért mert az enyém lesz a világ legszebb kisfia

2004.10.02 18:12
A párom meg úgy tudja, hogy összemostam valamivel. Esetleg a pulcsikat is beteheted 90 fokra, akkor talán Olivérnek jók lesznek és mégse vész kárba 50 e forint. 2004.10.02 18:17
Szomorú,hogy így viszonyul Olivérhez.
A sógorodék,hogy állnak anyagilag?Lehet,hogy látja,hogy ott segíteni kell?Nekünk nem akartok egy házacskát építeni?
Igazán nincs nagy igényem,nem kell emeletes palota.Csak 3 szoba,konyha,étkező,fürdő.Ami luxus lenne az a garázs és egy picike kert.
Nekem a kert hiányzik nagyon.Mindig arról álmodom,hogy egyszer lesz annyi pénzünk,hogy egy kis kertes házat vegyünk.
Látod nekem ilyen problémáim vannak,és hidd el a pénz nagy úr.
"Bocsi."
Még Brúnó is azt mondta szerdán,hogy már most látni,hogy szép arca lesz.
Puszi,Dia2004.10.03 13:08
Délelőtt már tettünk egy kört: kimentünk a piacra, vettünk virágot, aztán elmentünk a temetőbe. Ennyi séta elég is volt! Szerencsére az ebéddel sem volt túl sok dolgom: a tegnapi levesből még maradt, másodiknak meg rizi-bizi volt rántott hallal (szezámmagos bundában)
. Most dugig vagyok!
, tök jó ötlet!
) hogy szivesen eljön egy pár napra ha meg lesz a baba, de én megköszöntem, hogy talán mégse!
A nagylányom születésekor (pedig ő 1. gyerek volt) se jött senki segiteni, de nem is hiányzott! Még csak az hiányozna, hogy egy (szinte) idegen itt lábatlankodna! Még anyut sem türném, anyósomat meg pláne! Persze anyukám hozhat ebédet, de ennyi. Majd Robi itthon lesz velünk egy hétig, addig próbálok lábra állni.
Nem hiányzik, hogy becipeljenek valami jó kis kórt! Majd napközben a jó fagyos levegőn, sétáltatás közben megnézhetik a bébit
!
. Próbáld meg elterelni róla a figyelmedet, inkább babázz! Még jó, hogy csak 1 napra jött a kedves mama, igaz? Gondolj arra, hogy most egy darabig ugysem jön! Ugye már jobb a kedved?
A férjeddel is biztosan rendeződnek a dolgok, csak most nyakatokon a baba születése és ezt ő nehezebben tudja feldolgozni, mint Te. Nem lehet, hogy ez a baja? 2004.10.03 13:34
Tényleg klassz lenne kirándulni valahová,de nincs kocsi.
Itt a szmogban pedig nincs kedvem sétálni.
Tamásék a munkahelyen pedig mindig dec.15 körül leállnak jan.3-ig.Ezért ő is itthon lesz velünk szerencsére.
Karácsonykor pedig mindenki itt lesz nálunk.
Kaja:Nálunk tegnapról maradt tárkonyos pulyka leves,fasírt+krumpli és még ma csináltam sajtszószos spagettit és gyümölcs salit.Ja! És még csokitorta is van tegnapról.
Nyamnyam.
Puszi,Dia2004.10.03 14:40

Igaz répával nem szolgálhatok és nem is a Marica a szomszédom.
Ha ezt Rubint Réka olvasná!!!!!!!!!!
Kitérne a hitéből
2004.10.03 14:48
A múltkor én is leírtam még egyszer a levelem.Hát igen,idejöttem férjhez nagy Budapestre.
Tudod,egy lány vagyok csupán a sok közül ki vidékről a városba került.
Nálatok mi volt a menü??
Rékát hadjuk!Alergiás vagyok rá.
Mit csináltál ma?Jobb már a kedved?
Puszi,Dia2004.10.03 16:15

2004.10.03 16:27
Hú fincsi volt nálatok is a kajcsi.
Már mi is érezzük,hogy nem nekünk való a Pesti élet.
A párom még oda falura is leköltözne,mert nagyon szeret ott lenni.Csak sajnos ott nem keresne ennyit mint itt.
Ha haza megyünk,akkor éjszakákig kint ül a jó levegőn,reggel pedig madár csicsergést hallgat.
Nagyon élvezi.
A fiúkról mikor jön a fotó?
Puszi,Dia2004.10.03 16:38

Csak nehogy győzzőn a gravitáció és valahogy visszatérjenek.

2004.10.03 17:35

Ma nekem is úgy viselkedet Domi,hogy ilyen fájdalmas még soha nem volt.
Fordult,rúgott és csuklott egyszerre.
Annyira fájt,hogy majdnem sírtam.Aztán Tamás beszélt hozzá,és abba hagyta.
Kelés:Mi ma negyed 10-kor keltünk.
Jó volt kicsit lustizni.
Holnap írd meg,hogy nálatok mi volt.Ok?
Puszi,Dia 29+42004.10.03 20:21
(Bocsi az érzékenyebbektől!
)
)

2004.10.03 21:04
2004.10.04 08:24
Akkor hitetlenkedtem,de mára már elhiszem.
Puszi Dia 29+52004.10.04 08:55
2004.10.04 09:23
! Csak hagyjon dolgozni Kismackóm. Ilyenkor szokott legjobban bökdösni, meg fészkelődni. ANnyira fennt van már a méhem, hogy néha hátra kell dőlnöm egy kicsit a levegővételhez!
(Kata): a baba születése után apuka 5 nap szabit kap (én egy darabig meg voltam győződve róla, hogy 10-et, de sajnos kiábránditottak), amit 2 hónapon belül bármikor kivehet. De gondolom Nektek is az a logikus, hogy akkor veszi ki, mikor hazajöttök. Szerintem akkor van a legnagyobb szükség a segitségükre!
SZóval venni kell minimum 1-et! Meg majd az újszülöttre való pelenkacsomagot is megvesszük, mert állitólag nem árt bevinni azt is a kórházba, ha az ottani kevésnek bizonyulna. Már annyira várom, hogy menjünk pénteken Szegedre, akkor szeretnék beszélni egy szülésznővel, hogy szerinte mit is kell bevinnem, meg szivesen megnézném a szülőszobát is. Nem tudom beengednek-e igy egyedül, vagy csak csoportos látogatás van?
Nyugodtan irjátok le még egyszer, aztán majd a néhány (mármint mi) cihológus-néni kielemzi!
(csak összehasonlitás végett, ha nekem is lesz)
(Illetve pont abból eszem a legkevesebbet, sajnos. de a gyümi jöhet!) 
2004.10.04 09:48
Egy csomó ember kapó a ronára, hátha még több pénzt csinálsz belőle, és a pulcsik is eltünnek.
2004.10.04 09:50
Giginek igazolása van az UH-ra,de a többiek hol vannak:?Gigi várjuk a beszámolót!
Holnap én is megyek Uh-ra ha jó lesz a gép.És benézek a védőnénihez is.
Jaj de jó két nap mulva már nekünk is 3-mal kezdődik a hetünk.
Puszi nektek!
Dia2004.10.04 09:55

2004.10.04 09:57
"Van egy csomó füzete,kifestője,sőt még táblája is van.De még is könnyebb a szivének ha húzhat egy csíkot a falra.
Persze,hogy nem örül neki a nővérem,de azért még nem fogja megverni a 2 éves gyereket.Inkább a gyesét"vagy mit"a boltban hadja a sok radírért.
Pusz,Dia2004.10.04 10:09
Reggel óta megy a mosógép és most gondolkodom,hogy valami kaját kellene összedobni.Igaz,ettem az előbb egy kis gyümisalit és egy doboz tejberizst,de csak éhesebb lettem tőle.
Tegnap pl:eszembe jutott,hogy biztos nagyon fog fájni a szülés.Teljesen magam alatt voltam,hogy mi lesz velem stb.A párom persze azzonal betojt,hogy ha már most így sajnálom magam,akkor mi lesz élesben.Természetesen én megsértődtem és 1 órát nem szóltam hozzá.
De ez nagyon kevés,mert volt olyan,hogy 2 napig nem szóltam hozzá.
Persze ez őt jobban idegesíti mintha egész nap kiabálnék.Szóval nem vagyok egy egyszerű eset.
Puszi,Dia2004.10.04 10:10
ez most komoly. Próbálja ki, lehet, hogy olcsóbb lenne, mint a radir! Szerencsére az én lánykámnak nem voltak ilyen müvészi ambiciói!
idétlenkednek Veled! Akkor ezek szerint nincs komoly baj. Van, hogy én is nagyon sajnálom magamat, de aztán elmúlik. Most viszont tartós a dolog, mert rohadtul nincs kedvem varrni (bérmunka
) pedig (ha jól emlékszem) este jön próbálni a csaj! Ráadásul a hasam is fáj, keményedik, biztos ezért is a munkusz undurusz! De majd erőt gyüjtök és hozzálátok! Akkor már halad az! 2004.10.04 10:28
2004.10.04 10:37
2004.10.04 10:59
Múltkor előbányásztam...hááát, igen érdekesek az alkotásaim. Simán eladható lenne modern művészetként.
Van olyan, amelyiken csak 1-2 vonal van.
Szerintem nyugodtan tegyél panaszt, nehogy már egyszer csak átdöljenek hozzátok. Meg szerintem az állattartás is szabályozva van. Nem hiszem, hogy akár milyen dzsuvát csinálhat bárki a telkén, csak azért, mert az övé. Anyuék mellett kettővel cigányok laknak (a gazdagok), de tavaly csomószor jött át tőlük patkány...mondjuk nem tett meg nagy utat, mert a kutyánk kiterítette
. De akkor is, az ilyen dolgok olyan kellemetlenek. Neked van egy normális házad, meg kerted...és az egész mit sem ér, ha van egy kretén szomszédod.
2004.10.04 11:24
Neki azt csináltuk, amit Barbara leírt, hogy egy megadott helyen feltettünk a falra egy elég nagy papírlapot (azt a szép barna csomagolót, amit nagymamáink a kamrában levő polcokra szoktak beszabni), és ott kiélheti a művészi hajlamait. Máshol nincs is rajz a lakásban, csak ott. Nemrég kapott egy füzetet, amibe rajzolhat, azt is szereti, mert az "mobil" felület
Munka után elrakja ügyesen a fiókba a színeseket, krétákat és a füzetet is. 2004.10.04 11:26
Mert a párom későn ér haza és valószínű,hogy már nem eszik vagy csak hideget fog enni.Ezért az ebéd Töltött gombafej lesz.
Teszek bele főtt tojást,tejfölt,füstölt sajtot,tonhalat és pirítóssal eszem.Tudom,hogy light-os kaja és biztos egy óra múlva éhes leszek tőle,de most ezt kivánom.
Pedig a mese igazán leköti a figyelmét.Vagy még se?
Puszi nektek,Dia2004.10.04 11:28
Aztán visszamentünk a dokihoz és mondtam neki, hogy mi volt. Erre felhívta a csajszit aki azt mondta, hogy semmi elvátozást nem látott. Köszi szépen. Törpikém az uh alatt meg sem akart állni. Gondolom már unja a sok macerát. Méhszájat nem nézett a doki, feleslegesen nem turkál.
A cervix tenyésztésem szerencsére negatív. Törpödőr becsült súlya 3256 gramm. De ahogy Györesznél is látszik, ettől még bőven eltérhet. De ha tévednek is, már akkor is három kiló megvan.
Mit szólnátok egy iszapbírkózáshoz??
Asszem egy csomó pénzt tudnánk vele keresni!!
Az én férjem attól van ki, hogy velem nem is lehet veszekedni,mert egy szót sem szólók
És jó sokáig bírom, hogy fapofával járkáljak
Ma a doki után elmentem a postára feladni egy csomagot és miután alig bírtam kiszállni a kocsiból, elhatároztam,hogy nem nagyon vezetek többet, mert már annyira kényelmetlen. Nekem is nagyon fent van a gyerkőc, és már elég kellemetlen. Viszont aludni még elég jól tudok!
Remélem így is marad a végéig. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|