A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

GyöreszKép
Hatalmas gratula nektekKép Jó egészséget, és a babócának sok-sok finom tejcitKépKép

Tüni
tüni

Marica!Kép
Mielőtt azt hihetnéd,hogy a férjem szippantós vagy hasonló,elárulom,hogy játékgépek,nyerőautomaták szervizével,gyártásával foglalkozik.Az ürítés pedig a havizárás.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz
Hatalmas nagy gratula!!!!! Sok boldogsáot és tejcsit kivanok!!!
bringa
bringa

GYÖRESZ!! Kép Kép Kép Kép
Nagyon sok boldogságot kivánunk Nektek és persze nagyon jó egészséget!!!! Kép Kép Kép Kép Óriási GRATULA!!!

Ugy felzaklatott a tegnapi esemény, hogy egész éjjel ezzel álmodtam, hát nem véletlen! Elég gyorsan meglett a kis Norbi, legalább is innen ugy tünik! De gondolom majd Györesz mesél, ha már olyan állapotban lesznek! ÚGy örülök! Kép

Dia: Ja, igy már értem! Játékgépeket én is szivesen üritgetnék! Kép Mégha csak havonta 1x is, de biztosan jobban érezné magát a pénztárcám! Kép

Gigi: Megy a mobilszámom nemsokára! Nem izgulsz? Kép Györesz későbbre volt kiírva, mint Te! És most meg már ő is ebben a táblácskában van!

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés ideje születés hete Neve Baba súlya (g.) Baba hossza (cm)
Anikó aug. 5. 38+5 Bence Máté 3600 51
Liv 25 szept. 5. 33+4 Dávid 1980 48
Noémi 28 szept. 8. 38 Heléna 2900 52
Beszti 29 szept. 15. 40+2 Hanna 3800 56
Momo 33 szept. 23. 39+4 Emese 3600 57
Györesz 27 okt. 1. 36 Norbert Péter 2550 52</pre>

Marica
marica69

Györesz!
Nagy-nagy gratula és sok boldogságot a bébihez. Ja, és persze sok-sok tejcsit Kép
pancsa2

MaricaKép

Györesszel egy napra voltunk kiírva. És minden nagyon hasonlóan zajlott közöttünk. De mivel neki elég sok gondja volt a keményedésekkel, várható volt, hogy a kisfia nem fog sokáig lacafacázni.Kép Remélem az én porontyom egy kicsit lassabb lesz. (na azért ne halottak napján szülessenKép) Liven kívül a Györesz az első kismamánk aki szült. Mármint úgy értem, hogy aki napi kapcsolatban volt velünk. Elvileg én leszek a következőKép

Ma max. este jelentkezem mert jön a drága mamaKép

Jók legyetek! Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Hát, ezért nem válaszolt Györesz a tegnap esti sms-emre... Kép
Örülök, hogy jól vannak.
Gratula nekik.
Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Szia Liv!Kép
Olvastam az őszi topikban,hogy elég sokat jelez a légzésfigyelő.KépAzt szeretném kérdezni,hogy milyen tipusú készüléketek van?Mert én majd most akarok venni.Köszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!!

Györesz, gratulálunk nektek, minden minden jót kívánunk. Remélem mielőbb kiengednek benneteket a kórházból és élvezhetitek otthon a babázás örömeit.

További szép napot
Márti
márti05

Sziasztok!

Györesz!
Nagyon sok szeretettel gratulálok!!!KépKépKépKépKépKépKép

Ez aztán az izgalom!Teljesen lázba jöttem és annyira örülök!!!

Tegnap kétszer is írtam,nam tudom miért nem jelent meg.Kép
Köszi a szőlős véleményeket,mindjárt ki is megyek a kertbe szedni.Nyammm-nyammm...

Marica!
Nekem is elegem volt már a papírok intézéséből,de végre túlvagyok rajta.
Az adókártyát postai úton intéztem,mert az okmányirodában kaptam hozzá nyomtatványt.
A TB-kártyára csupán fél napom ment rá.Kép

Barbara!
Köszi a listát,nagyon jó!Kép
A bugyi kimaradt belőle.Kép
Én még bekészítem a szülésznőnek szánt összeget borítékban,úgy tudom azt szüléskor szokás odaadni.
Ja, és a walkman is jól jöhet,ha nem egyágyas szobában van valaki és nincs kedve a szobatársak beszélgetését hallgatni.Kép

Dia!
Hát a frász jött rám is,mikor olvastam a betörőjelölteket!Kép
Olyan kíváncsi vagyok hogy ment Györesznek!Nagyon örülök nekik és kezdek izgulni.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

33+0
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Györesz,
gondoltam, bekukkantok, hogy mi van veled, erre mit látok? Hatalmas gratula!KépKépKép Hát, úgy látszik nálad sem várt a manó, a gyógyszer befejezése után.Kép Minden jót, sok-sok tejcsit!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Györesz!KépKép

Nagyon sok szeretettel gratulálok,sok erőt, egészséget és minden jót kívánok a babának és a családnak is.

Sok puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!Kép

A többieket is puszilom,de sajna most nincs több időm,majd később benézek.Kép

Puszi,Saxi.
saxi

Kata: jó szőlőzést! Kép A lakcimkártyát ott helyben megcsinálták, az igazolványom (körözési képpel Kép ) majd kb. 1 hét múlva jön postán. De addig feladom postára a TB- és adókártya igénylésemet is, hátha elfogadják az ig. másolatát is, amit az okmányirodában adtak. Akkor előbb vagyok egy pár nappal. Nehogy én is hetekkel hamarabb megszüljek, mint Györesz, és nincs TB kártyám! Persze a kórházban nyilvántartásban vagyok, de azért megnyugtatóbb, ha kézben van! Kép

Gigi: megkaptam a számod, köszi! Na, azért várjál csak, még előtted van Barbi és Motiot, igaz ők ritkán irnak, de néha azért jelentkeznek. Hagy szüljenek csak ők hamarabb! Csak a félreértések elkerülése végett: november 1 az Mindenszentek napja (+ Marianna névnap Kép ), 2-a halottak napja. De végül is mindegy melyik nap születik, csak egészséges legyen. De azért nem bánnám a nov. 1-et. Apukámnak is ekkor volt a szülinapja. Meg akkor már elég nehéz lesz mozogni, a kiírt nap se lesz messze, ugyhogy ideális! Kép
Üdv a mamának! Remélem szépen megtakaritja az ablakot! Kép Az én anyukámék meg délután jönnek egy kis fánkevészetre! Robi süti! Kép
Marica
marica69

Sziasztok!

Györesz!
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcit kívánokKépKépKép Anno én ezt a napot szemeltem ki a fiamnak szülinapként, de ő sajna másképp döntöttKép

Mi jól vagyunk, kicsit keményedek, de nem vészes. voltunk vércukin is ami tökéletes lett és a jövő héten szerdán doki ismét. Ki tudja mit akarhat...
Nem jövök sűrűn, mert nagy a nyüzsi mostanság, meg sok a dolog...
Itt volt 1 hétig a sógornőm meg a fél éves babakutyájaKép Akkora mint egy ponipaciKépKépKép Bernáthegyi a szentem, de hogy még így alig 6 hónaposan is milyen okos és rettenetesen barátságos. Főleg a gyerekkel volt az. Fiam úgy ette az almáját, hogy ráült a fekvő kutyára és 1 harapás a babának a következő a kutyánakKép És a kutya csak úgy falta az almátKép És már fél évesen nagyon próbál szobatiszta lenni, mindig jelzi, hogy mikor kell neki pisilni... na jó nem ömlengekKép

Továbbá bölcsizünk, illetve bölcsödei játszóházba járunk minden másnap, 3x 1 héten. Nagyon jó és tetszik a gyereknek, hogy babák között lehet, és nagyon szépen eszik, látja, hogy mindenki úgy csinál. Ülnek a kis asztalkánál a kis széken és esznek a kis porcelán mély és lapostányérból a kiskanállal és kis pohárból isznak. Olyan aranyosakKép Sokkal jobban is bírok vele, ha megyünk játszóházazni. Meg persze igyekszünk minden szép napot kihasználni a szabadban, mert idehaza csak tombol, ha nem mehet le. 2x2 óra a minimum amit lent kell töltenünk mert külömben zizi nagyon. Ma még nem voltunk lent, de hisztizett is eleget. Délután viszont megyünk be a Bakáts térre, valami rendezvény van, megnézzük. úgyis ott van a párom dolgozni...

Puszi
sasha

Kép
sasha

Dia!

Kérlek, írd meg nekem a mailcímed, írnék neked levélkét! Kép
m.livvi@freemail.hu

Liv

Kép

Kép
liv

MaricaKép

Na mostantól azért drukkolok, hogy a neved napján szülessenKépKép
Na most fárasztalak titeket a magánéletemmel (ami nincs) egy kicsit. Már megint nyávogni fogok,úgyhogy aki akarja, most ugorja átKép
Kép
Szóval kedves férjem bement a drága mamáért. Közben elmentek az óriás shopba, hogy vegyen a férjem magának pulcsit. Vett is két olyan rondát, hogy csak lestem. Na de amikor benyögték, hogy 25 ezer volt egy db, majdnem leestem a székről. Anyóspajtás kiosztott, hogy az nem is drága és nagyon jó mínőség. Hát lehet,de én simán piacosnak mondanám. Ezen még nem is akadtam ki annyira, nem én hordom. A gyerekszobát most látta elöszőr, mi tök boldogan mutattuk neki. Hát sokat nem reagált. Na előkerült az ajándék amit az unokájának vásárolt Németországban. Vett 1 db hálózsákot. 90 centiset, amibe ha nagyon akarok még én is belet tudok kucorogni KépKép meg 1 db rugadalózót. Hát azért ekkora ajándék áradatra nem számítottam. (sógoroméknak ő vette a komplett gyerekszoba bútortKép) Mondom a férjemnek,hogy kell valami kocsicipőt venni a picinek. Na erre nekem esett a mama, hogy olyan nincs, hogy egy ekkora gyerek lábára cipőt adjanak!!! Szóba került, hogy ülésben hozzuk haza Olivért. Újabb oktatás: nincs is olyan ülés amibe bele lehetne tenni egy újszülöttet és csakis pólyába fogják a kórházból kiadni!!! Ekkor már ott tartottam,hogy a fejére húzom az autósülést és közlöm vele, hogy van sok minden amiről ő nem tud, mivel eddig még egy darab pelenkát sem vett az unokájának. Csak okoskodik. Na ezután kiderült, hogy a férjem idecsődítette az asztalost (aki azóta is tojik jönni) három ismerősét és még valakit aki megnézi az eladó házat! Hát komolyan már ott tartottam,hogy megmondom, nem adjuk el a házat, mert szépen átköltözöm gyerekestül, kutyástúl aztán csináljon amit akar. A héten még nem töltöttünk el együtt szerintem egy órát sem. Sokszor azt érzem, hogy ennél még egyedül is jobb. Aztán hátha van a világon egy férfi (kisfiamon kívülKép) akinek érek annyit, hogy rám szánjon egy kis időt. Ez meg majd kergetőzhet a nagy házban egyedülKépKép Látom magam elött,hogy semmit nem talál a házban, mert mindig ki volt szolgálva. Na ettől azért már egy kicsit jobb kedvem lettKép Befejezem a síránkozást, mert még nagyon belefeledkezem az önsajnálatba.

SashaKép
Kutyás történet mindig jöhetKép
Ezek a mostani játszóházak nagyon szuperek, néha még én is bemásznék a gyerekek közéKép Na majd pár év múlva nekem is lesz lehetőségem, csak majd tudjon a gyerek hazaráncigálniKépKép

Eldugulok. Majd még este benézek. De már nem siránkozom többet!!! Györesz mindig olyan jól megértett!!! Erre aztán képes volt és elment szülni!!!KépKépKépKépKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi: Nyugodtan panaszkodjál, én is megértelek! Az a legjobb, ha kiadod a bánatod, mérged és nem fojtod magadba! Toll a fülibe az ilyen nagymamának! Kép (ugye, milyen diszkréten fogalmaztam?) Vedd úgy, hogy a kisfiad 1 éves szülinapjára hozta a hálózsákot Kép.
Most befejezem, mert megjöttek anyukámék!
Marica
marica69

Sziasztok,

Most olvasom a hirt, hat gratula GyoreszKépKépKép
Mondtuk, hogy ezek a jelek mar szulesre utalnak, de meg magam se hittem, hogy ez lesz a vegeKép

Puszi,
Mica
mica

Jaj Barátnőm!Kép
Éreztem,hogy ha anyós pajtás megjelenik akkor valami történni fog.KépBenne volt a levegőben.KépNe búsulj!Az ajándékot te már tudtad előre,hogy nem sok mindenre számíthatsz.De te legalább mindent megtudsz venni a picurnak.De aki se így se úgy nem tud mindent megvenni a gyerekének?

Milyen házat adtok el?Elköltöztök?
Férj:Hát én elzavartam volna az enyémet otthonról,ha 2db 25eft-os pulcsival állít haza.Kép"Na de ez nem fog nálunk előfordulni."Nem lehet,hogy azért ronda a pulcsi,mert a kedves mama választotta?KépNagyon sajnálom,hogy ennyire elhanyagol a párod.De hidd el van ennél rosszabb eset is!Képtalán majd ha Olivér megszületik,akkor több időt lesz otthon.KépAz enyém tegnap vacsoránál megkérdezte,hogy hol talál tányért.Azt hittem felrobbanok.KépEnnyit az önállóságukról.KépSzóval fel a fejjel!Hidd el nagyon sokan irigyelnek téged."Egy kicsit én is."KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Elhiszed nekem, hogy nem azért vártam volna több ajándékot,mert én nem akarom megvenni? (úgysem tudom magam visszafogni ha kisruhát látokKép) Az bánt, hogy az öt év alatt is leszarta ezt az egész gyerek témát. Most, hogy nemsokára megszületik egy picit nagyobb érdeklődést mutathatna. Miközben a másik két unokájának ő vette meg a szobabútort meg ruházza őket. Már most külömbséget tesz közöttük. És ez rosszúl esik. És akkor még okoskodik is!!!! Már lerohant azzal is,hogy minek alszok én majd egy szobában a törpével???? Nem mindegy neki?? A pulcsikon is azért idegesítettem fel magam, mert a ismerem a férjem,hogy ő nem vett volna ennyiért (nemhiába zsidó fiúKép, az anyósomnak van ilyen nagyzási hóbortja.
Nem azt a házat áruljuk amiben lakunk, hanem építettünk egyet aladásra, egy hónap múlva lesz kész. Lehet, hogy már oda megyek a kórházból??KépKép Úgyis az én nevemen van.
Néha ha belegondolok, hogy milyen szeretet nélküli légkörben nőtt fel a férjem, akkor nem csodálkozom, hogy ő is ilyen. Ráadásúl 20 hetes volt amikor bölcsödébe adták. Szóval nem sokat szeretgették. És tudom,hogy nagyon sokan vannak akiknek kinyílik a bicska a zsebükben, olvasva az én síránkozásaimat, mert nagyon sok embernek ennél sokkal de sokkal komolyabb baja van. Azoktól elnézést is kérek, de hát azt mondják, hogy mindenkinek a maga nyomora a legnagyobb. Ne irigyelj, mert nincs miértKép Max. azért mert az enyém lesz a világ legszebb kisfiaKépKépKép

Pedig azt írtam az elöbb, hogy nem rinyálok tovább!!!!!!!!!
Na befogom a nagy számat!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Nem bírtam ki, hogy ne nézzek be és erre tessék megjött az első baba. Tegnap este 20:55 körül benéztem és láttam, hogy nincs semmi hír. Gigi Jó éjszakát üzije volt az utolsó! Ha egy kicsit akkor várok, akkor már tegnap este tudom a jó hírt.

Györesz!

Sok-sok boldogságot kívánok a kisfiadhoz. Remélem minden rendben ment a szülés során! Már nagyon várom a történetet!

Gigi!
Mi is ma voltunk anyóséknál. Mondta, hogy ő dec 20-tól tud eljönni szabira, de 4 napra elmennek szilveszterezni. Erre apósom kijelentette, hogy ha itt pici gyerek lesz, akkor ő nem szívesen megy el hátha kell nekünk valami segítség.
Anyósom 20.-ától ide akar költözni. Mondtam, hogy erre semmi szükség és lehet, hogy a baba is előbb jön. Segíteni fog majd főzni meg vasalni. Azért rendes.
Megkértem, hogy közölje az összes kedves rokonnal, hogy a kórházban látogassanak minket ha lehet, mert utána február elejéig nem hiszem, hogy szeretnék vendégeket fogadni.

Szerintem anyósodon mosolyogj egy jót. Lassan úgyis megszokod. Legalább nem fog sűrűn látogatni és hülye ötletekkel traktálni! Vagy mégis?
Ez alaptörvény, hogy ha a pasik az anyjukkal mennek el vásárolni, akkor vagy kibuknak és három napig panaszkodnak az anyjukra, vagy hazaállítanak valami förtelmes cuccal. Nálunk is előfordult, majd a következő alkalommal elküldtem Erdélybe! Kép A párom meg úgy tudja, hogy összemostam valamivel. Esetleg a pulcsikat is beteheted 90 fokra, akkor talán Olivérnek jók lesznek és mégse vész kárba 50 e forint.
Na befejezem a jó ötleteimet!

Puszi mindenkinek, különösen Györesznek és a kis törpinek.

Barbara
babar

Gigi!Kép
Tökéletesen értettem az előbb is,hogy miért vagy kibukva az anyósra.KépSzomorú,hogy így viszonyul Olivérhez.KépA sógorodék,hogy állnak anyagilag?Lehet,hogy látja,hogy ott segíteni kell?Nekünk nem akartok egy házacskát építeni?KépIgazán nincs nagy igényem,nem kell emeletes palota.Csak 3 szoba,konyha,étkező,fürdő.Ami luxus lenne az a garázs és egy picike kert.KépNekem a kert hiányzik nagyon.Mindig arról álmodom,hogy egyszer lesz annyi pénzünk,hogy egy kis kertes házat vegyünk.KépLátod nekem ilyen problémáim vannak,és hidd el a pénz nagy úr.Kép

Viktor miért nem kérdezi meg tőle,hogy Olivér mivel kevesebb mint a másik két unoka??Vagy te miért nem kérdezed meg?Én biztos elküldeném a búsba.Kép"Bocsi."

Ja!Különben az ENYÉM lesz a világ legszebb kisfia!KépMég Brúnó is azt mondta szerdán,hogy már most látni,hogy szép arca lesz.KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Lányok mi ez a pangás?Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok?
Van itt valaki egyáltalán?
Na jó, látom Dia Te vagy az ügyeletes! Biztos a többiek vasárnapi pihenőjüket tartják!
Ebben a gyönyörü időben a legjobb lenne kirándulni. Már amennyire ezt engedi a nyüglődésem! Kép Délelőtt már tettünk egy kört: kimentünk a piacra, vettünk virágot, aztán elmentünk a temetőbe. Ennyi séta elég is volt! Szerencsére az ebéddel sem volt túl sok dolgom: a tegnapi levesből még maradt, másodiknak meg rizi-bizi volt rántott hallal (szezámmagos bundában) Kép. Most dugig vagyok!

Barbara: erdélyi csomag Kép, tök jó ötlet!
Nekem is bejelentkezett Robi mostohaanyja (alig idősebb tőlem Kép ) hogy szivesen eljön egy pár napra ha meg lesz a baba, de én megköszöntem, hogy talán mégse! Kép A nagylányom születésekor (pedig ő 1. gyerek volt) se jött senki segiteni, de nem is hiányzott! Még csak az hiányozna, hogy egy (szinte) idegen itt lábatlankodna! Még anyut sem türném, anyósomat meg pláne! Persze anyukám hozhat ebédet, de ennyi. Majd Robi itthon lesz velünk egy hétig, addig próbálok lábra állni.
A látogatással is igazad van, pont most jön majd a ködös idő, amikor mindenki náthás, taknyos! Kép Nem hiányzik, hogy becipeljenek valami jó kis kórt! Majd napközben a jó fagyos levegőn, sétáltatás közben megnézhetik a bébit Kép!

Gigi: anyós Kép. Próbáld meg elterelni róla a figyelmedet, inkább babázz! Még jó, hogy csak 1 napra jött a kedves mama, igaz? Gondolj arra, hogy most egy darabig ugysem jön! Ugye már jobb a kedved? Kép A férjeddel is biztosan rendeződnek a dolgok, csak most nyakatokon a baba születése és ezt ő nehezebben tudja feldolgozni, mint Te. Nem lehet, hogy ez a baja?

Marica
marica69

Szia Marica!Kép
Na végre valaki jelentkezik!KépTényleg klassz lenne kirándulni valahová,de nincs kocsi.KépKépItt a szmogban pedig nincs kedvem sétálni.Kép
Látogatók:Nálunk édesanya biztos itt lesz az elején.Az jó lesz ha főz ,de picurnál már kevésbé tűröm a beleszólást.KépTamásék a munkahelyen pedig mindig dec.15 körül leállnak jan.3-ig.Ezért ő is itthon lesz velünk szerencsére.KépKarácsonykor pedig mindenki itt lesz nálunk.KépKaja:Nálunk tegnapról maradt tárkonyos pulyka leves,fasírt+krumpli és még ma csináltam sajtszószos spagettit és gyümölcs salit.Ja! És még csokitorta is van tegnapról.KépNyamnyam.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajokKép

Tegnap este írtam egy kisregényt és amikor rányomtam a Hozzászólás elküldése gombra, kiírta valami hülyeséget és nem küldte el. Lehet, hogy ti csináltatok valamit, mert már nem bírjátok a nyavajgásomat????KépKépKép

BarbaraKép
A pulcsik olyan rondák, hogy felháborodva viszzaküldenék ErdélybőlKépKép

DiaKép
Ha már nagyon kertészkedhetnéked van, akkor hozzánk jöhetsz kapirgálniKép Igaz répával nem szolgálhatok és nem is a Marica a szomszédom.Kép
Mindig megakartam kérdezni, hogy hogyan kerültél fel Pestre? Férjed által?

Segítség: nálunk az a jó, hogy az anyuék itt laknak pár utcával arréb így úgy tud segíteni, hogy nem cuccol be. És tegnap mondta, hogy nem fog kéretlen okosabbnál okosabb tanácsokkal ellátni.
Úgy döntöttem, hogy karácsonyig nem lesz nálunk ki-be járkálás. Mondjuk nem olyan óriási a rokonság, meg a baráti kör. Biztosan páran megsértődnek. Nem baj, had hulljon a férgeseKép

Nem semmi, hogy miket össze nem kajáltok!Kép Ha ezt Rubint Réka olvasná!!!!!!!!!!Kép Kitérne a hitébőlKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!Kép
Kérjük azt a kisregényt!KépA múltkor én is leírtam még egyszer a levelem.Hát igen,idejöttem férjhez nagy Budapestre.KépTudod,egy lány vagyok csupán a sok közül ki vidékről a városba került.KépKépNálatok mi volt a menü??KépRékát hadjuk!Alergiás vagyok rá.KépMit csináltál ma?Jobb már a kedved?KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Marica!
Ma végre,Kenden felbuzdulva én is rendbetettem a babakocsit és a hordozót.Kép
Nálam nem tolonganak szerencsére a segítséget kínálók.
Anyósom is lapul,nehogy megkérjem valamire-jelzem Ő lenne az utolsó,akitől bármi szivességet kérnék!
Nem tudod,hogy hány nap szülés utáni szabadság jár az apukáknak?

Dia!
Én is egy bizonyos olyan lány vagyok -mármint vidéki.Kép
Nekem a hét Pesten töltött év elég is volt.Egy darabig elvoltam,mert elég sokat dolgoztam,általában éjszakás műszakban,utána irány a másodállás.Ezért mindegy volt,mert csak aludni jártam haza.
Amikor megszületett a gyerek,akkor kezdtem érezni,hogy nem nekünk való a pesti élet.
Örülök,hogy ilyen szerencsések vagyunk és ki tudtunk költözni.Kép
Ja,az ebéd marhahúsleves volt és rakott tarhonya ubival.Kép

Gigi!
Jó ötletem van:kössük össze a Te Anyósodat meg az enyémet és lőjük ki őket a Marsra.Kép
Nagyon egy húron pendülnek,jól megértenék egymást!
Ha Téged nem bír a babanet,akkor engem sem:valami hiányzó fájlt követelt a hozzászólás elküldéséhez:Kép

Puszi mindenkinek!

Kata
33+1
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!Kép
Örülök,hogy te is megkerültél.KépHú fincsi volt nálatok is a kajcsi.KépMár mi is érezzük,hogy nem nekünk való a Pesti élet.KépA párom még oda falura is leköltözne,mert nagyon szeret ott lenni.Csak sajnos ott nem keresne ennyit mint itt.KépHa haza megyünk,akkor éjszakákig kint ül a jó levegőn,reggel pedig madár csicsergést hallgat.KépNagyon élvezi.KépA fiúkról mikor jön a fotó?KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Ma az anyuéknál kajáltunk. Sült oldalas volt, rizi-bizivel. Fincsi volt.
Ma tök jó sokáig tudtam aludni. (1/2 9) Elvittük Kevin kutyust sétálni, aztán bementünk anyuékhoz és ottragadtunk ebédre. Volt egy érdeklődő a házra. Aztán persze munka nélkül nem telhet el hétvége, hajkefét válogatott a kedves férjem.
A hangulat már jobb egy fokkal. Rékát én is naggggggyon szeretemKép

KataKép
Anyós-kikövésben benne vagyokKépKép Csak nehogy győzzőn a gravitáció és valahogy visszatérjenek.Kép
Tegnap kérdeztem tőle,hogy milyen súllyal születtek a fiai. Mind a ketten egy hónappal hamarabb születtek. Férjemnek jó súlya volt, 3 kg. A másik fia viszont 2 kg-val született. Mint kiderült fogyókúrázott és csak salátákat zabált!!!!! Mindehhez ORVOS!!!!!!!!!!!

Kisfiamnak olyan fájdalmas megmozdúlásai vannak. Holnap megyünk reggel ultrahangra. Kiváncsi vagyok, hogy milyen súlyúra saccolja a gép. Bár Györesznek is 2700 grammra becsülték és végül 2500-al született. Egy csomót gondolok rájuk, hogy neki még itt kéne minket boldogítani és erre már a kórházban babázik.Kép

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Hajkefe válogatás?Jó kis elfoglaltság.KépKépMa nekem is úgy viselkedet Domi,hogy ilyen fájdalmas még soha nem volt.KépFordult,rúgott és csuklott egyszerre.KépAnnyira fájt,hogy majdnem sírtam.Aztán Tamás beszélt hozzá,és abba hagyta.KépKelés:Mi ma negyed 10-kor keltünk.KépJó volt kicsit lustizni.Kép
Én kedden megyek UH-ra.KépHolnap írd meg,hogy nálatok mi volt.Ok?KépPuszi,Dia 29+4

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Ha jön nagybátyám,vagy Mica hozzánk,akkor megkörnyékezem valamelyiküket,hogy feltegyen képeket.Kép
Nekem lent szokott valamit csinálni Patrik időnként,ami nem elég,hogy fáj,de olyan érzésem van tőle,hogy rögtön bepisilek.Kép
Szerencsére nem szokott sokáig tartani.Kép
A maradék 7 hetet pedig vígan kibírom már féllábon is.Legfeljebb néha becsurog,na és?Kép (Bocsi az érzékenyebbektől! Kép )
A vidéki életnek számunkra is a Pestre járkálás a hátulütője,mindketten ott dolgozunk.Egyenlőre úgy tűnik,hogy még így is megéri,a nyugalom nekem nagyon fontos.Főleg most már majdnem kétgyerekesként.(Még mindig nem fogom fel!Most voltam 18 éves kis pipi! Kép )

Gigi!
Fogyózott?!Kép
No comment.Az orvosok egynémely dologban sokkal kiakasztóbbak,mint az átlagember!
Mindig azt hiszem,hogy Anyóska már nem tud olyat mondani,ami akár kicsit is felhúzna,de rácáfol.
Még nem tértem teljesen napirendre azon,amit az esküvőn mondott,miután a templomból kijöttünk :
"Gratulálok,de most már több gyerek ne legyen!"
Tudom,hogy már írtam,de szinte még mindig hihetetlen,hogy ilyen b..... tudott lenni.Kép
Ja,és nem is orvos.KépKépKép
UH-i beszámolót várom!Kép

Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

KataKép

Vannak olyan mondatok amik nem mennek ki az ember fejéből. Nem csodálom, hogy még mindig benned van a tüske.
Nekem is pont ilyen érzésem szokott lenni. Hogy nagyon fáj a hüvelyemen és közben úgy érzem, hogy most azonnal bepisilek. Az elöbb olyat keményedtem, hogy csak na. Hát nem valami kellemes.

Na megyek. Jó éjszakát! Gigi

KépKép
gigi28

Jó reggelt Csajok!Kép
Mi ez a lazsálás?Már negyed tíz és sehol senki.Kép
Kata!Kép
Pisi:Hát igen,Kb:6-7 hetes lehettem amikor mondtam a dokinak,hogy mindig pisilni kell stb.Erre azt mondta,hogy lesz még majd olyan is,hogy bepisilek.Tehát akkor veszem észre,hogy kell amikor már késő.KépAkkor hitetlenkedtem,de mára már elhiszem.KépPuszi Dia 29+5

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak még egy kicsit álmosan. Próbálom csipesszel fixálni a szemhéjjamat, de így is néha lecsukódik.
Annyira kiváncsi vagyok már, hogy mi van a Györesszel! Vajon inkubátorba kellett tenni a kis törpit, vagy nem kezelték már koraszülöttként?
Hétvégén kimostam az összes plüss figurát, most az egész nappaliban azok száradnak. Jól nézünk ki, mint egy játékkereskedés! Kép
Tegnap össznépi kerítésfestés volt a társasházban. A 4 szomszéd közül az egyik kitalálta, hogy akkor most fessünk. Ő megvesz hozzá mindent, csak intézzük el. Erre vett grafitszürke festéket, amitől egy kicsit ipari hangulata lett az amúgy mediterrán stílusú házunknak. Mindegy ő nézi, mivel ez egy hosszú szíj telek és ő van a kerítéshez a legközelebb, mi meg a leghátrébb.
Mondtam, hogy azért legközelebb esetleg egy sötétzölddel jobban ki lennék békülve. A másik szomszéd kijelentette (a nő), hogy ő szerinte ez baromi ronda, de ők úgyis el akarnak költözni. Erre a férje mondta, hogy ő viszont nem szeretne, mert a megkeresett pénzüket inkább utazgatásra költené és a két gyereknek venne egy-egy lakást. Szóval elkezdtek elöttünk vitázni. Jó kis szomszédok mi?
Tegnap elhoztuk a pelenkázószekrényt. Hát mit ne mondjak elég szarul néz ki, így lehet, hogy megy a helyi védőnőhöz, mert náluk még rosszabb van. Az igazság az, hogy kölcsön lett adva valakinek és eléggé lelakták a drágák. Így marad, hogy veszünk valami újat.
A KIKA-ban nagy akciók vannak, ha érdekel valakit. Átalakítható kiságy, matraccal ágyneművel, stb. 29.990,-, 3 kerekű kocsi (mózeskosaras) szintén 29.990,-.
Na megyek dolgozni!
Valaki tudjon már meg valamit a Györeszről! Gigi!!!

Puszi Barbara
babar

Én is felserkentem ám!!
Most már túl vagyok a reggelin, igy nyugodtan ülök le a gép elé Kép! Csak hagyjon dolgozni Kismackóm. Ilyenkor szokott legjobban bökdösni, meg fészkelődni. ANnyira fennt van már a méhem, hogy néha hátra kell dőlnöm egy kicsit a levegővételhez!

Pipikém Kép (Kata): a baba születése után apuka 5 nap szabit kap (én egy darabig meg voltam győződve róla, hogy 10-et, de sajnos kiábránditottak), amit 2 hónapon belül bármikor kivehet. De gondolom Nektek is az a logikus, hogy akkor veszi ki, mikor hazajöttök. Szerintem akkor van a legnagyobb szükség a segitségükre!
Nagyon ügyi vagy, hogy rendbe tetted a kocsit! Én épp az imént nézegettem a Bébi cuccait is, hogy összecsomagolom mi az, amibe kihozzuk a kórházból. Hát persze, hogy 56-os kombidressz alig van, és egy sem új! Kép SZóval venni kell minimum 1-et! Meg majd az újszülöttre való pelenkacsomagot is megvesszük, mert állitólag nem árt bevinni azt is a kórházba, ha az ottani kevésnek bizonyulna. Már annyira várom, hogy menjünk pénteken Szegedre, akkor szeretnék beszélni egy szülésznővel, hogy szerinte mit is kell bevinnem, meg szivesen megnézném a szülőszobát is. Nem tudom beengednek-e igy egyedül, vagy csak csoportos látogatás van?
Pisilés: megnyugodhatsz, amint látod minket is (Gigi, Dia + én) molesztál a kicsike. NÉha kifejezetten fájdalmas, amit müvel!

Gigi, Kata: Isten bizony nem mi miattunk nem birtátok elküldeni a panaszleveleket! Kép Nyugodtan irjátok le még egyszer, aztán majd a néhány (mármint mi) cihológus-néni kielemzi! Kép

Gigi: Már nagyon várom, hogy Neked mit mondanak az uh-n? fotót is kapsz, vagy ez most csak egy mezei uh lesz? Kérem az adatokat is! Kép (csak összehasonlitás végett, ha nekem is lesz)
R.R-ról csak annyit: én sem vagyok egy kecske-tipus, szivesen megeszem bármit, nem csak zöldségeket. Kép(Illetve pont abból eszem a legkevesebbet, sajnos. de a gyümi jöhet!)

Marica
épp ma töltöttem be a 35. hetet Kép
marica69

Sziasztok!

Györesz
Nagyon-nagyon gratulálok, sok boldogságot, egészséget, tejcsit, és mindent, ami jó KÍVÁNOK!

Gigi
Én sem szándékozom hagyni majd Bencét, hogy lepusztítsa a lakást. De szerintem ez nem egy általános dolog. Pl. nekem sok gyerek könyvem megvan, és egyetlen egy firka sincs benne, és azt mondta anyu is, hogy soha nem firkáltam a falat, vagy a bútort. Szerintem ez csak nevelés kérdése. Aztán majd küldök egy képet kb. másfél év múlva...lehet, hogy az egész lakás egy nagy rom lesz. Kép
Anyósod nagyon gáz!!! Nem irigyellek. Az enyém szerencsére elég normális. Azért nem szeretnék vele sem összezárva lenni, de már anyuval sem. úgy jó, hogy néha-néha elmegyünk hozzájuk, sokat beszélünk telefonon, de ennyi.
Arra még nem gondoltál, hogy elárvereztesd férjed pulcsijait? Kép Egy csomó ember kapó a ronára, hátha még több pénzt csinálsz belőle, és a pulcsik is eltünnek. Kép
Egyébként el kell, hogy keserítselek téged is, meg Diát is, MERT AZ ENYÉM LESZ A LEGSZEBB KISFIÚ! Kép Kép Kép Kép

Zsófi
mzsx

Sziasztok!
Örömmel látom,hogy azért már hárman fenn vagyunk.KépGiginek igazolása van az UH-ra,de a többiek hol vannak:?Gigi várjuk a beszámolót!KépHolnap én is megyek Uh-ra ha jó lesz a gép.És benézek a védőnénihez is.KépJaj de jó két nap mulva már nekünk is 3-mal kezdődik a hetünk.KépPuszi nektek!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Itt vagyok,csak kicsit kapkodósra sikerült a reggel.Lehet,hogy a hét további részében hanyagoljuk az ovit,Raul elég náthásnak tűnt.Kép

Marica cihológus-néni!Kép
Nálam az a helyzet,hogy nagyon tudom magam sajnálni,tele vagyok világfájdalommal,fél óra múlva pedig gondolkodnm kell,hogy mi is volt a bajom.
Párom is,ha felbosszant szinte elharapom a torkát és eldöntöm,hogy most aztán aznap már nem is szólok hozzá.Aztán csak azt veszem észre,hogy kedélyesen nevetgélünk és fuccs a megbántottságnak.Kép
Szóval azt akartam mondani,hogy már fogalmam sincs,hogy mit panaszkodtam abban az eltűnt hsz.-ban.Kép
35.hét KépKépKép
Köszi a a szabadságról az infót,én is 10 napra emlékeztem.Kép
Na,azért azt az ötöt sem hagyjuk veszni.Kép
Milyen pelust veszel?
Remélem sikerül megnézned a szülőszobát,ha rendesek akkor biztos megengedik.
56-os kombi nekem is csak kb.2db van,lassan majd én is elkezdem a kórházi pakkot összerakni,biztos ami biztos.Babónak is összekészítem a rucikat.
Akkor mózeskosárban hozzátok majd haza Majácskát a kórházból?

Barbara!
Nem semmik a szomszédok!Kép
Egy kicsit én is panaszkodok,amíg el nem felejtem,bár nem valószínű,hogy egyhamar megoldódik a szomszéd-gondom.
Szóval mi most már kezdünk alakulgatni,az udvarról is eltünedeznek az építkezés dolgai,alakul az egész.
Viszont a közvetlen szomszéd háza borzalmasan néz ki,a fészere már egyszer át is dőlt az udvarunkba (a gyerek két perccel azelőtt ott játszott!).
Tart baromfit,galambokat,nyulakat.Eszméletlen a bűz,ami jön tőlük,nem takarítanak és ha elpusztul valamelyik állat,a dög még egy hét múlva is ott van-nyáron 40 fokban is!
Jelzem:nem kisebbség,azok némelyike lehet,hogy igényesebb.
Hiába szólunk,hasztalan minden.
Pár napja vettem észre,hogy a kéményük is a Pisai ferde tornyot kezdi utánozni.Kép
Kénytelen leszek panaszt tenni,pedig ilyet még soha nem kellett csinálnom.
Nem tudom,hogy foglalkoznak-e majd ezzel a problámával.
NNNa,jól kipanaszkodtam magam.Kép
Köszi a válladat!Kép

Dia!
Mit csinálsz ma?
Akkor Neked holnap UH?Kép

Puszi mindenkinek!

Kata
33+2
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Zsófi!Kép
A múltkor írtam,hogy Panna a nővéremnek most dekorálgatja ki a nappali falát."Pedig nem úgy van nevelve.Kép"Van egy csomó füzete,kifestője,sőt még táblája is van.De még is könnyebb a szivének ha húzhat egy csíkot a falra.KépPersze,hogy nem örül neki a nővérem,de azért még nem fogja megverni a 2 éves gyereket.Inkább a gyesét"vagy mit"a boltban hadja a sok radírért.KépPusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Kata!Kép
Mit csinálok ma?Miért elruccansz hozzám?KépReggel óta megy a mosógép és most gondolkodom,hogy valami kaját kellene összedobni.Igaz,ettem az előbb egy kis gyümisalit és egy doboz tejberizst,de csak éhesebb lettem tőle.Kép

Én is tudom magam sajnálni rendesen.KépTegnap pl:eszembe jutott,hogy biztos nagyon fog fájni a szülés.Teljesen magam alatt voltam,hogy mi lesz velem stb.A párom persze azzonal betojt,hogy ha már most így sajnálom magam,akkor mi lesz élesben.Természetesen én megsértődtem és 1 órát nem szóltam hozzá.KépDe ez nagyon kevés,mert volt olyan,hogy 2 napig nem szóltam hozzá.KépPersze ez őt jobban idegesíti mintha egész nap kiabálnék.Szóval nem vagyok egy egyszerű eset.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia: üzenem a nővérednek, hogy falfirka ellen állitólag jó a kenyérgalacsin! Kép ez most komoly. Próbálja ki, lehet, hogy olcsóbb lenne, mint a radir! Szerencsére az én lánykámnak nem voltak ilyen müvészi ambiciói! Kép

Kata: örülök, hogy csak a hormonjaid Kép idétlenkednek Veled! Akkor ezek szerint nincs komoly baj. Van, hogy én is nagyon sajnálom magamat, de aztán elmúlik. Most viszont tartós a dolog, mert rohadtul nincs kedvem varrni (bérmunka Kép ) pedig (ha jól emlékszem) este jön próbálni a csaj! Ráadásul a hasam is fáj, keményedik, biztos ezért is a munkusz undurusz! De majd erőt gyüjtök és hozzálátok! Akkor már halad az!
Megyek is.
Pusz Mindenkinek!
Marica
marica69

Marica!
Akkor jó (?) munkát!Kép
Tényleg általában hozzáfogni nehéz,aztán már megy minden.
Légyszi szólj,hogy mikor vihetem a függönyeimet beszegetni!Köszi!Kép

Dia!
Én el sem merem mondani,hogy mit és mennyit reggeliztem.Kép
Beugranék,de még nem mondtad,hogy mit főzöl ebédre,csak akkor megyek,ha fincsi lesz!
Nekem ma az égvilágon semmi-semmi kedvem nincs semmihez!Kép
Ezért itt kotlok,dirigálok páromnak,aztán hamarosan megyek Raulért az oviba.

Pusz.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata,

Aki a hétvégén mosó-masát játszott a babakocsival, az nem csoda, ha ma pihenKép
Rusz bírja még a dirigálást?Kép
Puszi RaulnakKép

Mica
mica

Sziasztok!

Falfirkálásról csak annyit, hogy amikor mi a bátyámmal picik voltunk egy egy-szobás házban éltek Anyuék. A szoba viszonylag nagy volt, ezért egy szerkénysorral tudták elválasztani a gyerekbirodalmat az ő részüktől. Mivel Apu mérnök neki volt egy hatalmas rajzasztala, ami mindíg le volt takarva papírral és én mindíg oda rajzolgattam neki. Persze ez bizonyos esetekben kellemetlen volt - mikor több napos tervezését festettem össze - ezért a szekrénysor hátára felkasíroztak egy nagy papírdarabot (elfedte az egészet) és azon élhettük ki művészi hajlamainkat. Nagyon élveztük! Valahol olvastam, hogy nem is jó a gyerek elé A/4-es lapot tenni, mert ez korlátokat szab a kreativitásának. Na nekünk semmi nem szabott korlátot, ha csak az nem, hogy a feléig sem értem a papírnak!

Barbara
babar

Sziasztok!

Barbara
Ez tök jó ötlet volt a szüleidtől. Én nem hallottam erről a korlátról, de van benne valami. Nekem emlékeim szerint több tucat leporello papír állt a rendelkezésemre. Kép Múltkor előbányásztam...hááát, igen érdekesek az alkotásaim. Simán eladható lenne modern művészetként. Kép Van olyan, amelyiken csak 1-2 vonal van.

Kata
Szomszéd Kép Szerintem nyugodtan tegyél panaszt, nehogy már egyszer csak átdöljenek hozzátok. Meg szerintem az állattartás is szabályozva van. Nem hiszem, hogy akár milyen dzsuvát csinálhat bárki a telkén, csak azért, mert az övé. Anyuék mellett kettővel cigányok laknak (a gazdagok), de tavaly csomószor jött át tőlük patkány...mondjuk nem tett meg nagy utat, mert a kutyánk kiterítette Kép. De akkor is, az ilyen dolgok olyan kellemetlenek. Neked van egy normális házad, meg kerted...és az egész mit sem ér, ha van egy kretén szomszédod. Kép

Dia
Jajj, nekem sem jutna eszembe megverni a két éves gyerekem, mert firkál. De majd igyekszem egy csomó minden elfoglaltságot kitalálni neki, ami jobban leköti majd, mind a firkálás. Legalábbis ez a tervem. Kép Kép

Puszi,
Zsófi
mzsx

Sziasztok,

Firkálás:
A fiam is imád rajzolni, nem kevés helyenKép Neki azt csináltuk, amit Barbara leírt, hogy egy megadott helyen feltettünk a falra egy elég nagy papírlapot (azt a szép barna csomagolót, amit nagymamáink a kamrában levő polcokra szoktak beszabni), és ott kiélheti a művészi hajlamait. Máshol nincs is rajz a lakásban, csak ott. Nemrég kapott egy füzetet, amibe rajzolhat, azt is szereti, mert az "mobil" felületKép Munka után elrakja ügyesen a fiókba a színeseket, krétákat és a füzetet is.

Mica
mica

Kata!Kép
Ma nem lesz egy nagy szám a kaja.KépMert a párom későn ér haza és valószínű,hogy már nem eszik vagy csak hideget fog enni.Ezért az ebéd Töltött gombafej lesz.KépTeszek bele főtt tojást,tejfölt,füstölt sajtot,tonhalat és pirítóssal eszem.Tudom,hogy light-os kaja és biztos egy óra múlva éhes leszek tőle,de most ezt kivánom.Kép

Zsófi!Kép
A nővérem is szivesen lekötné radírozás helyett hugica figyelmét,de sajnos gyes mellet dolgozni is kell."Otthon könyvel."Aztán amíg ő a dolgozószobában könyvel,addig Panna mese nézés közben firkant egyet,kettőt a falra.KépPedig a mese igazán leköti a figyelmét.Vagy még se?KépPuszi nektek,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajokKép

Na megjöttem a dokitól. Minden rendben. Bár az a h.lye szonográfus nő, tisztára felidegesített. Nem az a csajszi volt aki szokott. Csak nézte nézte a szívét én meg már megkérdeztem, hogy valami baj van?? Hát ő nem tudja, ő nem ért annyira hozzá!!!!!!!!!! Nekem kicsit több a magzatvízem, és erre azt mondja, hogy lehet, hogy attól mert rossza a baba vérkeringése. Közöltem vele, hogy voltunk a 20. héten kardiológusnál az mindent rendben talált. Na erre azt mondja, hogy akkor nincs semmi baj. De azt még hozzá tette, hogy már mindegy is, majd ha megszületik kiderül!!!!!!!Szerintetek tapintatból hányasra vizsgázhatott a főiskolán????Kép Aztán visszamentünk a dokihoz és mondtam neki, hogy mi volt. Erre felhívta a csajszit aki azt mondta, hogy semmi elvátozást nem látott. Köszi szépen. Törpikém az uh alatt meg sem akart állni. Gondolom már unja a sok macerát. Méhszájat nem nézett a doki, feleslegesen nem turkál.Kép A cervix tenyésztésem szerencsére negatív. Törpödőr becsült súlya 3256 gramm. De ahogy Györesznél is látszik, ettől még bőven eltérhet. De ha tévednek is, már akkor is három kiló megvan.
Maricának adatok: BPD 92 mm OFD 116mm HC 329 mm
TAD 103 mm AC 320 mm FL 78 mm. Nem tudom, hogy ezek az adatok neked mondanak e valamit?

ZsófiKép
Úgylátom,hogy azt a kérdést, hogy kinek lesz a legszebb a gyereke a világon, már csak valami drasztikusabb megoldással tudjuk eldönteni.Kép Mit szólnátok egy iszapbírkózáshoz??KépKép Asszem egy csomó pénzt tudnánk vele keresni!!KépKép

Szomszédok:
Az egyik szomszédunk egy bazi nagy házat épített magának. De tipikusan az az ember, hogy csak az érdekli, hogy mit látnak az utcáról. Látják, hogy nagy háza van, meg egy csomó kocsija. Az már nem látszik, hogy a kertje tele van disznó óllal, meg minden fajta tákolmánnyal. Szerencsére már nem tartanak állatokat. Csak látványnak nem valami szép. De emberileg szerencsére nincs velük semmi bajunk. Sajnos én azt vettem észre,hogy olyan a magyar mentalitás, hogy nem dobunk ki semmit, majd jó lesz még valamire. És minden szart a kertjükben halmoznak fel.

DiaKép
Tapasztalatból tudom,hogy egy férfit sokkal jobban felidegesít az, ha az ember nem szól semmit, mintha pattogna.Kép Az én férjem attól van ki, hogy velem nem is lehet veszekedni,mert egy szót sem szólókKépKép És jó sokáig bírom, hogy fapofával járkáljakKépKép

MaricaKép
A munkaundór egy komoly betegség, tessék odafigyelni rá!Kép Ma a doki után elmentem a postára feladni egy csomagot és miután alig bírtam kiszállni a kocsiból, elhatároztam,hogy nem nagyon vezetek többet, mert már annyira kényelmetlen. Nekem is nagyon fent van a gyerkőc, és már elég kellemetlen. Viszont aludni még elég jól tudok!Kép Remélem így is marad a végéig.

Na jó sokat dumáltam. Puszi, Gigi 36+3

Ja mindjárt írok Györesznek egy sms-t!!

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?