még soha nem volt arcüreggyuszim, de mindig is rettegtem attól, hogy fel kelljen szúrni valamimet is... anyám, és ahogy leírtad.. durva... és csak akkor szúrják fel, ha már bazi nagy a gyulladás?
sajnálom ezt a vizesedést... dokidat nem hívtad, hogy ad e gyógyszert rá?
Talinn,
én is tettem be borotvát, de ha lesz időm, akkor még kórházba menetel előtt itthon úgyis megfürdök, megprónálom elintézni akkor, ha meg rohanás lesz, akkor meg majd kiderül. de lehet h a kórházban is én csinálom majd megamnak..
hiába, hogy még van vagy 4kezelésem a lézeres szőrtelenítés végéig, de bakker így sincs már annyi, mint rég volt (ahoy korábban írtam), a jobb oldalon (vagy melyiken, már nem tudom, mert ha lenézek már nem látom
nade a kezelések előtt aztán volt bokrosodás
ezért nálam nem is működik az epilátor, mert belehalok úgy fáj... nade majd ha befejezem a lézeres kezelést, akkor meg majd semmi sme kell
Rozsa,
ez.állati.izgi!!!!
mármint hogy akár szülhetsz is bármikor
Henibaby,
tök aranyos amit írtáál!!!
már nagyon hiányolt mindenki!!
úgyhogy amikor csak tudsz gyere!
Vok,
köszönöm kérdésed, mindjárt panaszkodom egy sort, hogy nem haladok....
olyan jó olvasni, hogy kezdesz "kilábalni"
Lányok!!!
úgy gondoltam inkább szólok most, mint később:
aztán ha megszülettek ezek a kis csemeték, akkor is tessék majd látogatni a fórumot!!
Vok,
sajnálom, hogy így kiborítottak a papírok miatt... elég sz@r helyzet..
védőnő:
én pl a héten elfelejtettem neki vizeletet vini, mert nekem minden alkalommal néz, és 5perc alatt meg is van az eredmény.
a látogatás pedig kötelező, be kell vezetniük meg minden.. hozzánk is jön majd, ha beköltöztünk végre
lknyuszika,
én a gézról sok negatívat olvastam, hogy ha lehet, azt inkább ne kérjen az ember, mert sokáig megmarad benned is, és a babában is a bódultság.
vagyis van olyan, akinek semmit sem ér, és van olyan is, aki "lemarad" az egész szülési buliról, met annyira "beszív" tőle.
de ha csak ez van, akkor végülis nem választás kérdése, úgyhogy abbahagyo ezt a fene nagy okoskodást
Hari,
én holnap reggel megyek a fülorrgégészetre a Péterfybe, de ma délután felhívtam a dokinőt, és kérdeztem, hogy van e valami módja, hogy időpontot kérjek, hogy pocakkal ne kelljen órákat várnom.. azt mondta nincs , de ha 10percig nem hívnak be, akkor kopogjak, és mondjam azt, hogy meg van beszélve vele, hogy bemehetek, és meg is vizsálnak.
kíváncsi vagyok viszatér e hallásom...
ja, és nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy ilyen vékony csajszi, mint te asztalokat borítgasson, de mondja a mondás is: kicsi a bors, de erős
na, ezek a képek...
jóó, nyugodtan, mindenkit szívesen látok
(nagy a pofám, még be sem költöztünk
amikor írtad, hogy a Városligetbe szerettek járni sétálni, rögtön eszembe jutott az is, hogy majd szólj ha arra jártok, mert ott fogunk lakni egy köpésre