A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Heni!

Boldog szülinapot :) :)

:arrow: ezt sütni http://macikonyha.blogspot.com/2007/09/ ... torta.html :) annyira finom :) :) hvén dédi szülinapi party-ja lesz :)

KépKép
viranka

[b]Heni: Boldog Születésnapot!!!

küldtem privit az esőgatyókkal kapcsolatban!

Itt is süt a nap, lassan megyek Emmáért és akkor kint játszunk!!

Gica: igen már beiratkoztunk!

Maggie: nem taliztunk a héten..:-( Jövőhéten???[/b]

A talisképkek! CSÚCS!

Móni: mindjárt itt is van Pöti. Hogy is fogják hívni??? GYES Hurrá!!!!

Nekünk egy végre "nem" jó éjszakánk volt. vagyis sokkal "nem " jobb mint eddig. Éjfélkor szólt hogy Pisi majd f5 kor kelt, áthoztuk és aludtam hn6 ig..:-) megvan a 4 óra egyhuzamban!!!!! hurráááá

mindenki jól eltünt! :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni! Boldog szülinapot! :)

Irina! Boldog névnapot!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Én nagyon el vagyok havazva...
Készülünk a vasárnapi börzére, most vasalom a mt-okat, kötöm fel vállfákra. És még annyi minden van.
De most nemsokára kimegyünk a gyerekekkel! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok, köszi a köszöntéseket!

mi ma délután megyünk a játszóra, aza szülinapi ajándékom :wink:

Heni
KépKép
heni81

Irina boldog névnapot :lol: :lol:

Heni jó játszózást :D

Viranka ez nagyon jól néz ki 8)

Mesi anyósékhoz menet dobj be pár MT, kivasalom neked :wink:

Gica jobbulást nektek++++++++
hétfőn lesz a beiratás az oviba.
Z fogja intézni, így talán lesz esélyünk.
Ha meglátják, hogy várandós vagyok tuti nem veszik fel.
Így talán van esély :roll:

Kaqk továbbra is ilyen vagy ennél rosszabb éjszakákat kívánok :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

tényleg :oops:

Irina!
boldog névnapot :) :)

Mesi :) vassssssáljjjjjjjjjjjááááááááááá :wink:

Gica!
jól áll Zsuzskának :lol:

:arrow:

KépKép
viranka

Irina! Boldog Névnapot!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, megjártuk a játszót, gyerekek élvezték:-)

Már Áron is csúzdázott:-) hintáztak, lovacskáztak, mászókáztak, Áron hihetetlenül sokáig birja magát tartani a gyűrün :shock: csak lestünk:-)

Hiába az udvar, kell nekik a gyerek társaság.

Irina boldog névnapot!!!!!

Vera kész a torta??? Én is megcsinálom holnap, annyira guszta és elég egyszerűnek tünik :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni!
aha :wink: csak meg kell várni h. kihűljön és akkor tudod könnyen vágni :) s mikor csinálod/keevered a túrós részt kóstolgas mennyire édes v. sem :) :) mondjuk szerintem így jó :)

Móni!
ne postázd,találkozzunk :) 28án megyünk Hpba és vhol Köki v. határ úti metrónál összefuthatnánk :) mert a fonal ami kellene abból lesz egérúrfi gatyája :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Ma akartam babanetezni, amíg R. alszik, de felkelt fél hét előtt :shock: :shock:
Tegnap valami szellemi táplálékra volt szükségem, így megnéztük a G. I. Joe-t :roll: :o :wink:

Heni, Irina, és pár napja Panndi, sok boldogságot Nektek.

Móni, megáll az eszem, hogy ilyen műveletek kellenek beíratáskor :?

Rángat, :arrow:

Kép
vindolanda

Rendeltem egy másik webáruházból (nem a harsinyadiszkontból) egy melltartót meg három zoknit Rugónak. Ebből kettő titokzokni 8)

MOst elszórakoztatja magát, néha pilóta kekszet eszik...

Juba, hogy van Berta mostanában?

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Itt jó hideg van :evil:

Móni remélem sikerül beiratni Grétit az oviba :D Nálunk Péterke mehetne, hely az van :roll: de nem megy.

Vindo korán keltetek :roll: mihez képest, igaz?

Nem találom a mixer egyik habverőjét :evil: valószinű Péterke a ludas, de már mindenütt megnéztem, csak nem dobta a kukába :evil:

Heni
KépKép
heni81

Mi a pót-slusszkulcsot keressük hónapok óta. Rugó a bűnös itt is :roll: :x

Szia Heni :)

Ja, csak az a baj, hogy szerintem a korai keléstől függetlenül este nyolcig húzza.

Holnap vizsga-napom lesz, reggel nyolcra megyek :roll:
De ez az utolsó 8) A levelezősöknél.

Kép
vindolanda

Szia Vindo :D

ma olyan nyomi idő van, hátha elalszik, titkos módszer :roll: :?:

Mától vasárnapig 1800 Ft a tescoban a zöld csomis pelus.

Remélem eltünt dolgok előkerülnek :roll: 2 napja itt játszott vele Péterke, csak azt nem tudom, hogy az e veszett el, vagy már csak 1 volt e 2 napja is :evil: igy nem tudom megcsinálni a Vera féle zebra tortát :evil:

Heni
KépKép
heni81

Sajnos a titkos módszer vagy 4 hónapja nem működik :roll: Elmenekül :lol: :lol: :lol:
A tévé előtt szokott bebambulni, de csak ha beteg.

Na, hátha majd ma.

Tényleg nyomi az idő. Megyek teregetni :arrow:

De persze itt vagyok azért.

Akkor küldöm Gábort a tescoba, lehet :roll:

Kép
vindolanda

Éhes vagyok :roll: Hülye koránkelés :roll:

Kép
vindolanda

Hello

koránkelés??? itt mindig az van. :-)

én is éhes vagyok...de fél 11 kor ebédelni? ???
hm..meglátom

az a zebratorta engem is felvillanyozott, de süti van itthon még..:-(
na majd jövőhéten.

Tegnap meglestük a lakást...csak lentről, de nyitva volt az erkély ajtó és láttuk hogy éppen a konyhát szerelik be..jaja úgy bementem volna megnézni...
nagyon türelmetlenek vagyunk!!!!!

ma hajnalban olyan hányingrem volt, tegnap hasmenés is..:-( emmának is tegnap is ma is ment a hasa? mi ez már megint??????

Álmos is vagyok....:-(

aludni kellene??? lehet..csak apu épp füvet nyír..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, lehet, benyakaltatok valami hasmenős vírust. Mostanában elég gyakori. Rugó is összeszedte már kétszer idén tavasszal :roll:

Amúgy Rugó is úgy döntött, hogy éhes, addig ácsingózott az ételhordók alatt, így leültünk enni 8)

Kép
vindolanda

Most csak kijöttem melegíteni a másodikat.

Amúgy R. étkezési szokásai nagyon sokat változtak. Régen rohangálva evett, nem tudott leülni. Szerintem a csana hatása :wink:
Kiteszem a kis asztalát, székét, és ott eszünk együtt - én amúgy is a földön ülve eszek vagy tíz éve, szóval ott üldögélünk, tévé sem kell. Egy időben még a filmekkel tudtam leültetni :roll:

Nekünk most előregyártott sütink van, csomagolt. De jó lesz desszertnek
:P

Kép
vindolanda

Vindo::-)

mi még az emma napi sütiket esszük..anyósom jó sokat csinált! :-)
na megyek ebédelni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

R. egy kis fadarabbal a szájában rohangál, azt játssza, hogy cigarettázik :?
Apósomtól leste el a fortélyt, ő nyomja egyedül a családban :roll:

Most át kellene húznom az összes ágyneműt :arrow:

Kép
vindolanda

Az Emma nagyon szép név. Nekem mindig Bovaryné jut róla eszembe, azért odavagyok meg vissza :D

Vissza ágyat húzni :arrow:

Kép
vindolanda

Ágy áthúzva. Még a fürdőszobát-wc-t kellene kitakarítani, du. majd bekapcsolom neki a meséit, aztán hátha addig végzek is :D

Kép
vindolanda

Huh de beindult vki! :-)

Én meg csak tengek lengek, ebédeltem, I is hazajött evett, beszélgettünk kicsit.

Tengek lengek, képeket rendelek, aztán megyek vissza dolgozni, most van a rendelés leadás, elszámolás...:-(

Ja írtam hogy a lakás amit ki akarunk venni a 1-2.os tanárnőmé? :-) kicsi a világ..mivel anyuékat , engem is jól ismer...csak 1 havi kaukciót kell fizetni..a 2. at majd vmikor később, sőt, most arra járt I és pont ott voltak, kérdezte hogy a függönyt hogy tegyék fel, m lehet Beátaánka lenne vmi ötlete, meg a fürdőszobába a törölköző tartót...:-) annyira cukik..annyira szeretnék tökéletesre...:-)
ajajjajajaja már annyira várom...

munka: megvan, még nincs sok..sajna..:-( remélem mostmár 1-2 héten belül kialakul a köröm teljesen....

ma mondjuk hívtak egy cégtől területi képviselőnek fejlesztő játékokat árulnak...szombaton 1 kor lesz a megbeszélés..kíváncsi vagyok...hát ez viszonylag fix, de emlett vmi még kellen jövedelem kiegészítésnek..hát meglátjuk.

Emma név..:-) köszi..nekünk is egyre jobban tetszik! szerintem annyira tökéletesen illik a picurkánkra.:-)

2. gyereknél nem tudok most ilyet ( mondjuk sokban függ hogy mikor születik, nem szeretném ha közel lenne a névnapjához...:-) tudom ez már kicsit lehet sok vkinek, de én ilyen tervezős tipus vagyok..:-)

Vindo: remélem nem a hasmenős vírus megint! ++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát, most egy kis szünetet tartok, Rugó épp kekszet eszeget :roll:
Én meg emaileztem.

Na, hátha sikerül a másik munka is. Elfér időben a kettő az életedben?

Nekem a névnapom meg a szülinapom között 11 nap van :roll: Már megszoktam, igaz, az nem túl távoli időpont. Kiskoromban azért lelkiismeretesen megünnepeltük mind a kettőt :wink:

Hol lesz majd az albérletetek?
Emeletesben vagy kertesben?

Kép
vindolanda

nem túl közeli :oops:

Kép
vindolanda

Mondjuk a nevemet szeretem. Szóval az sem zavarna, ha a szülinapomon lenne :roll:

Rugó csendben játszik a kisautóival Érdekes :roll:

Kép
vindolanda

Tudom ez csak az én hülyeségem, de pl apósom István és dec 29-én szülertett. kari: 24, névn: 26, szüli 29. :-)

egy picurka most épült társasházban. összesen 4 lakás van ebből 3-ban fogunk lakni az 1.-n. van udvara és oda meg gyerekjátszót is tesznek majd...:-) anyuékhoz gyalog 10 perc..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

De jó dolguk lesz valakiknek :D
Hirdetésben találtátok?

Teát csinálok Rugónak :arrow:

Kép
vindolanda

Irina!
Boldog névnapot!!!

Kaqk!
Nagy szerencsétek van az albival! Nagyon örülök neki!
Remélem hamar átmegy rajtatok ez a vírus!

Vindo!
Rugó fog aludni, vagy már egyáltalán nem alszik?

Nálunk már alvás van, de sajna Gergő folyamatosan köhög, nem tudom, meddig bírja majd...

Kép
gica1

Újabban a csanában is elég ritkán alszik :roll:
Mikor beteg volt, ki-kidőlt, de azóta :roll:

És Veled mi újság? Beteg vagy még Te is? Szegény Gergő. Majd megnézem a képeket is.

R. abbahagyta a porszívózást, átveszem tőle :arrow:

Kép
vindolanda

Leült mesét nézni, gyorsan takarítani kezdek. Megpróbáltam befektetni az ágyba, de kudarcot vallottam :roll:

Kép
vindolanda

Vindo:-( nekem sokszor bűntudatom van, hogy házimunkát a gyerekek mellett végzek, a foglalkozásuk rovására, de sajna máskor nem lehet :? Ha alszanak csinálok gyorsan valamit és örülök, ha leülhetek, kicsit kikapcsolni.

Viszont délután nincsen házimunka, olyankor csak ők vannak, ha udvarozás van, akkor mindenki nagyon kifárad , de azt szeretik a legjobban.

Viszon bármennyire is legyen fáradt P. f10 előtt nem akar menni aludni, valószinű élvezi az Áron mentességet:wink:

Áronnál "nem "vált be a taktika és "nem" alszik 2 órát délután és "nem" egyhúzomban éjszaka. Nincsen cici sem napközben, viszont este annyira örül neki, meg reggel is:-)

Péterke nyelvtanulás elég jó iramban halad, sőt kérdez, hogy ez meg az hogy van:shock: nagy lelkes:-)Jaj én voltam ilyen, emlékszem is rá:-) % évesen már nem tudtak beszélni előttem szlovákul sem, mert értettem :wink:

De én tudtam, hogy mit lehet továbbadni és mi nem.

Emlékszem, hogy vettünk autót LAda 2105 , akkoriban nem lehetett venni, intézni kellett. NA az ovónők rámszálltak, hogy ki intézte, ki fizette, stb kérdésekkel és én nem árultam el semmit, pedig mindent tudtam

8)

Begépeltem egy gyors finomságot :arrow: ma jönnek anyuék köszönteni, hidegtál lesz, meg az emeletes élvezet nevű süti:-)

Heni
KépKép
heni81

Hát igen, engem is furdal a lelkiismeret sokszor, de sajna, hogyha elalszik, akkor nekem dolgoznom kell. Mert takarítani tudok mellette is. Legalábbis valamilyen szintem :roll:

Péterke akkor ügyes :D
Te meg egy kis furmányos csaj voltál:)

Rugó továbbra sem fakít beszéd területén, bár az egészségedre az megy neki hadarva :roll: Hát, néma csak nem marad :roll: Max. három éves kor után rá kell dolgoznunk :roll:

Nekünk volt 120-as ladánk, aztán meg egy bordó dáciánk volt. Hiába, a bordó daciától nem tudunk elszakadni, most is az van, csak más típus
:wink:

Emlékszem az új kocsi illatára, mikor apu hazahozta. Tettünk egy kört a rokonoknál
:P

Kép
vindolanda

Fürdőszoba kész 8)
MInden mára tervezett munka-folyamat kipipálva, kivéve a viráglocsolás :roll:

De gyorsan meg is ejtem :arrow:

Kép
vindolanda

Láttam a teknősbékát 8)

Kép
vindolanda

Tudom ez csak az én hülyeségem, de pl apósom István és dec 29-én szülertett. kari: 24, névn: 26, szüli 29. :-)

egy picurka most épült társasházban. összesen 4 lakás van ebből 3-ban fogunk lakni az 1.-n. van udvara és oda meg gyerekjátszót is tesznek majd...:-) anyuékhoz gyalog 10 perc..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló, drágák!
Henikém, az Isten éltessen utólag is nagyon sokáig!

Mindenkinek puszi a köszöntésért!

Bocs, ha most csak magunkról írok:
Sajna tegnap az éjszaka borzalmas volt, annak örömére, hogy elhagytuk reggel Ádi fülére az antibiotikumot (amit Ő antibájikumnak hív csak ;-)), este 10-kor kihányt egy tonna ételt, majd éjjel még a kevés vizet is, amit kapott. Aludt összesen négy órát (komolyan, és már 7-kor fel akart kelni, holott 4-kor feküdtünk le), meg délután másfelet és összesen ennyivel létezik ma egész nap. Láz persze van, 38,5. Remek, mert a csanában szedte össze szerintem, ilyenből gyógyult (?) babák is voltak. Miért is ne kaptuk volna el...
Megyünk tovább fülészetre amúgy majd, hátha kiderül, mitől van ez az egész, de lehet, hogy nálunk csak fél évvel eltolódva realizálta Ádi szervezete, hogy ja, közösségben van. Addig nem volt gond.

Kép
Kép
irina

Kaqk, Gica, jobbulást Nektek!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

Ja, amúgy éjjel kihívtuk a hányás miatt az ügyeletet, és a világ legmogorvább orvosa jelent meg (bár fej-fej mellett volt egy régebbivel, aki S-t kezelte egyszer), kb. úgy nézett ránk, mint a csótányokra. Zavarta, hogy nincs házszámunk (de van, kicsiben a kapun, és a rossz helyrajzi viszonyokról nem mi tehetünk), kanyargós a lépcső, forgatom a gyereket, amit kérdezek, annak ugyan mi köze bármihez. Aranyos egy ember volt. Lehet, hogy jó orvos, de hogy utálja az embereket, az fix.

Kép
Kép
irina

Irina, jobbulást szegény Ádinak :!:

Ja, a csanában Rugó is mindig összeszed mindent. Ő általában pihen egy hetet a betegségekre, de mikor bevittem tavasszal, mindig banyakalt valamit :roll: Régen ő sem volt beteg, mostanában kezdte.

Kész a pizza :arrow:

Orvos :x

Kép
vindolanda

Vindó, köszi! :-)
Nálunk is ez a ritmus, átlag 1,5-2 hét itthon, majd 5-7 nap csana (ill. tünetmentesség). Ez állítólag azért nem olyan ritka jelenség, én még csak arról nem olvastam semmit sehol, hogy miként oldja meg az ember, ha mondjuk 50-60 napot nem tud 3 hónap alatt dolgozni a betegségek miatt.
Jó étvágyat Nektek! :D
Genderre jó lenne menni, de fogalmam sincs, milyen nyelvészeti téma passzolna a meghirdetett témához.

Jut eszembe, a Mónis tali képeitől olvadtam ám rendesen! Gyönyörűségesek voltak! :D

Kép
Kép
irina

Atyaég, még nem is jelentkeztem. Teljesen kiment a fejemből, de van pár napom még :roll: :oops:

Kép
vindolanda

Hát, én vagy szabadidős eltéréseket, vagy értékrendbeli eltéréseket tudok prezentálni :roll:

Megyek, fürdünk :arrow:

Kép
vindolanda

Irina, boldog névnapot!

Heni, boldog születésnapot!

Bocsánat, de csak ennyi, hulla vagyok :arrow:
Vendég

Jó reggelt!

Mire tegnap megfürödtem volna, Rugó elaludt ruhástól G. ölében :roll: Becsempésztük az ágyba, tisztába tettük álmában, és azóta is alszik.
Én viszont megyek vizsgáztatni, és jóformán egész nap nem leszek.
MIndenkinek szép hétvégét, V.

Kép
vindolanda

Heni, Boldog szülinapot!

Irina, neked boldog névnapot!

Isten éltessen benneteket, meg mindenkit! :)

Szép hétvégét!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

jó fáradt vagyok:-(

reggel 6kor ébredt mint a 2 :evil: és éjfél körül feküdtünk, Áro is rosszul aludt éjszaka :(

Köszönöm még1x mindenkinek a köszöntést:-)

Nagyon szupi ajándékot kaptam:-) egy 12 MP es fényképezőt:-) kis szupika gép:-) jaj már annyira vágytam rá :D és meglepett vele a drága férjem:-)

Vindo jó vizsgáztatást!

PAnndi azért majd egy bővebb beszámolóval várunk ám!!!! POcakfotót se feledd:-)

SILKA TÁBLÁT!!!!!!!

Irina:-(

Raktam amoda egy emeletes élvezet receptet:-) azt sütöttem most, nagyon finom:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Jöttem életjellel...

Minden ünneplőnek boldogságost!!!

Vindó!Köszi a kérdést,tegnap megint nagy nehézségek árán lett csak kaki,a maitól előre félek...
Egyébként tünemény egy csaj,annyit bír beszélni és olyan hangosan,hogy túlharsogja a tévét :lol:
Csak enne rendesen...

Voltam megint uh-n,a magzatvíz még mindig több,egyenlőre nem találtak rendellenességet(ezt lekopogtam!!!)
Legközelebb két hét múlva megyek vissza és bízom benne,hogy nem lesz baj!
Ja!És mikor bementem 26 hetes uh-ra(28 hetesen értem oda)
Azt hitték,hogy 36 hetes vagyok a hasam mérete alapján!!!
Tényleg iszonyat mérete van de nem tudok leengedni belőle...

IrinaNagyon sajnálom Ádót,nektek is borzalmas lehet ez az állandó láz!
Az orvostól frászt kaptam,mi is találkoztunk már ilyennel és nagyon utálooom őket!

Kaqk!Örülök az albérletnek! És majd írd meg milyen volt az interjú az új melóval kapcsolatban!

Húúúú Heni az jó korán van,Berta kilenckor kel de tíz előtt soha nem fekszik le.

juba0

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?