Vindo:-( nekem sokszor bűntudatom van, hogy házimunkát a gyerekek mellett végzek, a foglalkozásuk rovására, de sajna máskor nem lehet

Ha alszanak csinálok gyorsan valamit és örülök, ha leülhetek, kicsit kikapcsolni.
Viszont délután nincsen házimunka, olyankor csak ők vannak, ha udvarozás van, akkor mindenki nagyon kifárad , de azt szeretik a legjobban.
Viszon bármennyire is legyen fáradt P. f10 előtt nem akar menni aludni, valószinű élvezi az Áron mentességet:wink:
Áronnál "nem "vált be a taktika és "nem" alszik 2 órát délután és "nem" egyhúzomban éjszaka. Nincsen cici sem napközben, viszont este annyira örül neki, meg reggel is:-)
Péterke nyelvtanulás elég jó iramban halad, sőt kérdez, hogy ez meg az hogy van:shock: nagy lelkes:-)Jaj én voltam ilyen, emlékszem is rá:-) % évesen már nem tudtak beszélni előttem szlovákul sem, mert értettem
De én tudtam, hogy mit lehet továbbadni és mi nem.
Emlékszem, hogy vettünk autót LAda 2105 , akkoriban nem lehetett venni, intézni kellett. NA az ovónők rámszálltak, hogy ki intézte, ki fizette, stb kérdésekkel és én nem árultam el semmit, pedig mindent tudtam
Begépeltem egy gyors finomságot

ma jönnek anyuék köszönteni, hidegtál lesz, meg az emeletes élvezet nevű süti:-)