Hahó!
Csak gyorsan
Reni, azt tudnám én is tanácsolni, amit Vick leírt, hátha beválik, egy próbát mindenképp megér. Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz passzban vagytok, remélem hamar megtaláljátok a megoldást!
Nehéz ez, nagyon, tényleg akarhatja az ember a tudása szerinti legjobbat, ha a gyerekének pont nem az kell. Tudom, hogy a legborzasztóbb dolog hallgatni a gyereksírást... de hátha szépen elmaradna az is.
Nálunk két eset áll fenn altatás ügyben: vagy elalszik a cicin, vagy látom rajta, hogy fáradt, nyűgös, és akkor beteszem a kiságyba, és szépen elalszik magától.
Egyébként ez a "hétről hétre változik" dolog nálunk is megvan, néha már annyira örülök, hogy véééégre van rendszer, erre puff, jön egy totál más. Már pl. hozzászoktam, hogy az óraátállítás óta csak 8-fél9 körül kel a drágám, azok voltak aztán a szuper napok

, erre most megint fél7-7 körül kelünk

. Én még olyankor nem élek...
Na de "legalább" az éjszakai kelés standard, max a száma változó, egytől akár négyig-ötig is...
Hisztival hogy álltok? Nálunk Bene néha szabályosan toporzékol, vízszintesen

Olyan erős akarata van, elámulok rajta sokszor, annyira tudja pontosan, mit és hogyan szeretne...
Majd hozok nektek videót a kúszásáról, ha végre lesz időm ilyesmikre. Olyan kis mókás
Ezzel a cukor-dologgal: ugye hát először a gyümölcsöt adjuk a babáknak, ami viszont édes - barack, banán, alma... én szeretnék neki mást adni, de az a meggyen kívül majd csak a zöldség-félék lesznek, ami csak a második kör, nem? Én baromi édesszájú vagyok, pechemre, ha lehet, ezt szeretném legalább némiképp ellensúlyozni Benénél, ha csak egy mód is van rá.
Bár gondolom más egy gyümölcs édessége, mint egy kanál cukornak, de mégis, nyugtassatok meg, hogy ettől nem lesz édesszájú
Zsuzsi, sajno a Hipp-esek nagy része is tartalmaz hozzáadott cukrot...

Egyébként a Hipp gyártja a Kecskemétit is.
Az Univert nem tudom.
Móni, sikerült a levest leszűrni? Mármint a tálba?
Friday, fűszál, hát jót nevettem

Lehet ezzel kívánta Gréta a tudomásodra hozni, hogy vega szeretne lenni???
Hétvége jól telt a szüleimnél, rengeteget voltunk a szabadban, végre, olyan jó volt

Bene is ismerkedett a fűvel, de csak a kezével, egyelőre

Viszont alul neki is jön a két foga, van is miatta nyűglődés, az éjszaka borzalmas volt... na de bizakodom, hogy ma jobb lesz egy kicsivel legalább
Jóéjt,
Ági