Köszi csajok a bókokat
Zsuzsi, ő is csak akkor vetődik ennyit, amikor valamit el akar érni a közelben, leteszteli, elér-e már addig a keze
Nagytakarítás, ó jaj, én olyan félúton elakadtam pár hete...
Sajnálom nagyon, hogy édesmosolygós Zsófi-baba sírós mostanság... gondolom, mindenki ezt mondja, de nem lehet a foga?
Tegnap mi is beszereztünk egy borostyán-nyakláncot, egy fokkal talán jobb is volt az éjszaka. Egy próbát megér, hátha tényleg használ
Bár nem tőlem kérdezted, ahova Juditék járnak úszni, ott van saját speckó fürdő-nadrág a babákra, nem kell külön úszópelus. Azt nem annyira szeretik, mert abból azért kifolyhat ez-az.
Még a héten megpróbálunk bejutni a Kalovits-programos babaúszásra, ha nem jön össze, mi is elnézünk szerintem a KÖSZI-be. - Pont most hívott a párom, hogy az egyik helyszínük, ahova mentünk volna, megszűnik... nyáron nagyon kicsi az érdeklődés
Friday, grat a vasaláshoz!!!! Nagy-nagy vállonveregetés Neked
Ha jól tudom, a szeparációs szorongás később van, 8 hós kor körül kezdődhet, de persze gondolom ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy nem jelentkezhet korábban.
Vettünk etetőszéket is, ilyet: http://www.minimano.hu/termekeink/babae ... candy.html
Fát akartam, olyat, amilyet Friday is mutatott, de az nem összecsukható, ami most nekünk nagyon fontos lenne sajnos.
Megyek, rám is vár egy nagy adag vasalnivaló, neki kellene fogni
Szép napot!
Ági

Babák
Babák

Zsófi
Monke és Dávidka