A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Kata, Sissy!

Szép pocakok. Én eddig azt hittem csak az enyém nagy, az is biztos a tulsúlytól, de most megnyugtattatok.

Dinuci!

Nem keserítettél el az uh-val, mert mint írtam én is ilyen rossz dolgokat hallottam. Csak igazoltál. Meglátjuk milyen lesz az uh-s doki. Naívan abban reménykedem hogy megmondja magától.... :?

Szerdán megyek az afp-re, kicsit izgulok.

Tavasziszél!
Tényleg jó hogy a doki izgul azon milyen nemű gyermek kéne nektek. :D

Most vettem Kismama magazin, nagyon jó összeállítás van benne babakocsikból-ról.. Van egy olyan hogy symbaba danny sport, elég praktikus, és relative nem túl drága /multifunkciós:mózeskosár, hordozó, több tartozék.../89.900. Bár izlések és pofonok, engem kicsit megfogott, de persze még meglátjuk.
Akinek van kedve a neten is megnézheti a neve alapján.

Nukada tényleg nagyon eltünt...

:( :(

Kép
mók

Tényleg, tudja már valaki milyen nemű babát vár?
Lehet hogy csúnyán kérdeztem, nem tudom hogyan kéne szebben.

Kép
mók

Mók:én csütin megyek... :) azt hittem,nem annyira nagy a pocakom...vagy mégis?? :oops:

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

[quote="mók"]T írta:mókényleg, tudja már valaki milyen nemű babát vár?

Nekünk kisfiúnk lesz :lol: :lol: :lol: :lol:
Minden UH-nál mutogatja ezerrel :wink:
Vendég

sziasztok csajok!

Megérkeztem a nyaralásból.Próbáltam visszaolvasni,hát nem nagyon sikerül ,mert leragad a szemem.A kis pöszmöt a pocakban jól van,(már gyorsan meg is hallgattam a szívhangját),de mozog is rendesen,sőt már sokszor kidudorodik.Majd holnap jövök,olvasni és írni.
Vendég

Szerintetek nem gaz hogy en meg mindig egeszen lenn erzem a babat???
Amugy mar parom is erzi ha oda teszi a kezet- mar ha epp picibaba nem dont ugy hogy na most aztan csak azert se:)
Annanal forditva volt ha az apja kezet erezte kedvesen bejelentkezett, de amikor meg mar kirugta az oldalam csak meg kellett kerni ferjmet ugyan mar tegye oda a kezet mert en megzakkanok oda tette, mondta hagyd kicsit anyut, es lassunk csodat a lanyka abba hagyta.
Nah ez kb most is igy van ugyan ekkora a szerelem koztuk:)

MOk: nekunk nagy valoszinuseggel lany de eleve e lanyoknal nehezebb biztosra mondani, meg meg kicsi is volt mikor doki probalta megnezni.

KépKép
tavasziszel

Sziasztok!!!

Kata: kismamás, vagyis nem összetéveszthető a pocid... nekem már mondták egy butikban, hogy jaj, ők azt hitték hogy eleve van kis pocak... hááááj... hát szuper mondom :D jó hogy tudjátok a nemét, nálunk api nagyon izgatott már :D

Sissy: ne aggódj szerintem csodaszép menyasszony leszel!!! Bár nem nagy a kép de szerintem nem nagy a pocid, mármint nem kell aggódni miatta.... majd hozzál ám ruhás képeket!!! A szőke ciklon kismamáról :D szóval szép leszel

Dinuci: kaja, inkább nem is mondom, tegnap csináltam spanyol rizseshusit, kellett hozzá maggi por talán... és én megkívántam , beleettem, meg csináltam kínai zöldséges tésztát de tészta és a szójaszós kimaradt belőle, abba is beleettem picit, de ott a hús már wok fűszeres volt... ennek eredménye hogy még ma is ég a gyomrom tegnap meg egyenesen szörnyű volt égett émelygett kész voltam nagyon... nem értem miért nem ehetek normális kaját... ami picit fűszeres én attól kész vagyok...

Mók: mi ma megyünk este dokihoz de félek hogy nem csinál uh-t pedig már nagyon kíváncsi vagyok a 18 hetes, ami május 21-én lesz az még olyan messze van....!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="sissy01"][ írta:sissy01img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1272905067.9115.jpg[/img]

Kép

Nincs is hasad. Nekem gyárilag volt ekkora, pedig végig sportoltam a 40 évből 35 évet :D

Kriszta
Kép
cherryke

Az, aki annyi idős mint én, vagyis ha van egy 14+5 napos UH-ja, leírná a baba méretét. Hogy épp akkor mekkora volt? Nekem 15,4 cm és 110 gr.
Tegnap a fogorvos kérdezte mennyi idős vagyok. Mondom most kezdtem a 15. hetet. Aszondja: jó nagy pocakja van.

Na hát kész voltam tőle. Mekkora hasam lesz???????

Kriszta
Kép
cherryke

Szombatra brassóit csináltam... Szombaton ott hagytam az utolsó 3 falatot. Jól tettem. Tegnap nem bírtam megállni és megettem az utolsó falatokat is. Azt hittem kidurranok :D Annyira finom volt, hogy nem bírtam ott hagyni :D Jól összeérett már az íze.

Ma karfiol leves lesz és pizza. Holnap rakott kel. P-sz-v-ra nem tudom mit főzzek.
Ráadásul a nappalit festik a fiúk.

Kriszta
Kép
cherryke

[quote="mók"]T írta:mókényleg, tudja már valaki milyen nemű babát vár?

Még ne tudom, és az a baj, hogy nem is érzem... Mindent eszek, édességet, savanyúságot, gyümölcsöt. Mindent jó ízűen megeszek. Nem válogatok. Passz, hogy mi lesz.

Kriszta
Kép
cherryke

Mondjuk leginkább a fűszeres dolgokat kívánom...

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke: szerintem a hasid nem nagy, fogorvos vak :D neked dokit csinál mindig uh-t??? jaj, én úgy de úgy szereném ha ma csinálna... úgy szereném látni hogy jól van....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="kfmares"]C írta:kfmaresherryke: szerintem a hasid nem nagy, fogorvos vak :D neked dokit csinál mindig uh-t??? jaj, én úgy de úgy szereném ha ma csinálna... úgy szereném látni hogy jól van....

3 hetente megyek, és mindig csinál UH-t. A korom miatt van ez a sűrű UH. Csütörtökön voltam, most pénteken kell mennem afp-re, de lehet, hogy csinál UH-t is.
Most úgy ki vagyok vizsgálva :D
Legalább "elköltöm" az eddig befizetett TB-met :D

Kriszta
Kép
cherryke

Sissy!

Jaj ne érts félre, nem nagy a pocid, csak helyes és enyhén gombölyödik. Szerintem ez inkább aranyos. Hú tényleg ne érts félre... :oops:

Kata16!
Örülök hogy megérkeztél, várom az élménybeszámolót.

Kata1002, és Tavaszizsél!

Örülök hogy visszaírtatok a baba nemével kapcsolatban. Én most úgy rá vagyok pörögve a témára hogy azt hiszem bejelentkezem 4d-re. Ott jobban látják. Csak még egyeztetek a párommal.

Kép
mók

Halihó mindenkinek!

Gondoltam beugrom egy percre, nagyon sietős napom van most ültem le reggel 7 óta :-( Mizu? Hogy telik a napotok?

Cherryke: nem rossz dolog ez a sok vizsgálat ilyenkor. Legalább kiderül egy csomo féle nyavaja ha van :-) És tényleg legalább felhasználja az ember azt a rentgeteg tb-befizetést. Ne csak mi fizessünk, ők is tegyenek érte valami jo szolgálatot nem ? :-D
A brassói és a mai kaj is isteni, imádom mindegyiket :-) nyamika. A hasid miatt ne izgulj, nézd meg az enyémet! :oops: Én mondhatnék szebbeket is :-)

Kfmares: a kaja dolgot nagyon sajnálom :-( pedig azért ez is jol hangzik. Akkor mi alapba hasonlitunk, meg cherryke is hogy szeretjük a fűszeres kajcikat. Énis imádom. Pizzáról olvasva, meg azthiszem vacsira azt fogok enni :lol:

Tavasziszél: Szerinem egyátalán nem gáz hogy lennt éred, képzeld mikor nekem a pisihólyagomon ugrál..... Macskákat látok főleg ha kell is! Jó hejen van az ne aggódj.Az meg szupi dolog hogy nálatok apa is érzi már. Nálunk nem :-( . Csak én! Nem baj majd annnak is eljön az ideje, azzal vigasztalom magam.

Kata16: mesélj mijen volt a nyaralás? Jól éreztétek magatokat? Jól elfáradhattál..

Kata1002: fiúúúúúú :-D Énis azt érzem. De inkább már jobb volna biztosra tudni. Bocs ha megkérdem és figyelmetlen voltam, de neked az első vgay második? :oops:

Mók: lehet hogy magátol is megmondja az UH-s csak remélni merjük az ilyet. Remélem nálad igy lesz. Én majd csak jövő pénteken megyek, és az nagyon messszi van de már nagyon várjuk. Te mit szeretnél szíved szerint? AFP-miatt ne izgulj! egy kis szuri pár nap és eredmény, amitől majd mégjobban megnyugszol.

Sissy: köszi a kérdésedet már jobban vagyok. Megkezdődött a hét mai is egész nap futok. Attit vittem, páromat, anyagért futkozok, takaríto itton meg mindjárt szedem össze páromékat várom a telefont. Nincsenek most üres perceim a hülyeségeken gondolkodni .-D Nemis tudom mi lesz ha itthon kell végleg maradnom EGYEDÜL :roll: A pocid meg abszolut nem nagy, komolyan. És szerintem is csini menyasszony leszel. Ugyis tudják már hogy babát vársz, nem azt fogják gonolni: hűűű mennyit hízott... Hidd el egy csini anyuka áll majd ott.

Hogy álltok amugy a fáradtsággal?Na meg a hisztivel:) Én már majd kidőlök és még korán van. Aput megkértem csinálja meg a borsófőzit mert nem érek rá és nem lesz ebéd ha rám vár a mirelit borsó :-)

Remélem ma még tudok jönni most mennem kell. Üdv addigis mindenkinek!

dinuci01

Hiszti elmúlt... boldog vagyok :) fáradt, iszonyú fáradt :( a párom konzervet, mirelite pizzát és rántottát tud "főzni" :D este 8:30kor víz szintben nézem a CSI-t a viasaton :D de a közepétől sose látom. Jó mondjuk 4:45kor kelünk... 1 vagy 2 pisijárat éjszaka... Húúúúú, nagyon ki vagyok merülve.

Kriszta
Kép
cherryke

En is meg mindig nagyon faradt vagyok. PEdig az okos ize szerint a masodik harmadban nagyon energikus a kismama a fardsag is alabb hagy..:)
HAt es se energikus nem vagyok se nem faradekony....
Igaz mar delutan nem alszom mint mondjuk az elejen de este ugyan ugy 9kor mar alszom:)
A ferjem mar csak alvo tarsam:(
En nem hisztis vagyok hanem idegbajos:((((
Olyan dolgokert kiabalok, akadok ki amin soha azelott, es en nem is akarom most se, es megis azonnal duhbe gurulok , multkor is ugy rakiabaltam a lanyomra hogy elsirta magat. NE meg ugyszegyenlem erte magam.

Brassoit en is szeretm nagyon, de elkesziteni nem annyira:)
Nalunk ma hamis vadas van es a masodik tanyerral eszem :oops:
szoval a mai dietamnak annyi mert teszta a koret, amit a papir szerint harom hetente egyszer ehetnek( azt ki birja ki???)

KépKép
tavasziszel

Sissy, hát szeintem is nagyon csinos vagy, és ezen a pocak sem fog változtatni. Nem ducinak fogsz kinézni júliusba sem (mert azért addigra nőni fog a pocak), hanem nagyon helyes várandós menyassony leszel! Igaza van Dinucinak, már úgyis tudják, úgyhogy senki sem fogja azt gondolni, hogy csak felszedtél pár kilót a boldogságtól :)

Dinuci, örülök, hogy jobb kedved van, ha az embernek sok a dolga, akkor tényleg nincs is idő gondolkodni. De azért pihenj is, ha tudsz! Mikortól leszel otthon egyedül? :) Nem lesz az rossz, sőt kell egy kis pihi, mielőtt a baba megjön.

Kata 16, várjuk az élménybeszámolót! Remélem nagyon jól telt a nyaralás!

Cherryke, én sem tudok végigaludni egy éjszakát sem. Most, hogy a kislányom már nem kelt, járhatok pisilni :)

Tavasziszél, nem lehet gáz, hogy lent érzed. Biztos lefelé van a lába, és arra rugdos. Én már néha azt hiszem, hogy érzem, de még nem egyértelmű. Mondjuk még kicsi is.

Mók, remélem, megmondják a baba nemét! Nem is értem miért fáj ez egyes dokiknak annyira! Egyébként meg lehet kérdezni, hogy mit szeretnétek? (Ha már írtad, bocs)

Kfmares, a túl fűszeressel tényleg vigyázni kell. Nekem mondjuk most nem okoz gondot, de emlékszem., hogy jJulival a végefalé, amikor a baba már nagyon nyomja a gyomrot, néha teljesen kész voltam annyira érett a gyomrom. De nem csak a fűszeres kajáktól, hanem pl a paprikától is. Egyszer hajnal 4-től reggel 7-ig a nyaralónk teraszlépcsőjén ücsörögtem, mert akkor tört rám először, és semmi nem volt kéznél, és persze hétvége volt.

Nukada, majd tényleg írj egy pár sort, ha tudsz?

Rékus, és veletek mizujs?
Edit

Kép
Kép
etus79

Tavasziszél, én ma alíg vártam, hogy a lánykám lefeküdjön aludni! Megint meg van fázva, ettől kicsit nyűgös, de közben meg pörög ezerrel. És mostanában kezd egy kicsit túl sok lenni a NEM! :) Hát kellenek hozzá idegek néha. Pedig tényleg jó kislány, csak néha kicsit sok.
Én nem is ideges vagyok, inkább morci néha, meg türelmetlen, de azért próbálok odafigyelni.
Hát az nergikusság még hozzám sem köszöntött be, pedig már nagyon várom :) Esténként már mindig olyan fáradt vagyok, pedig szegény férjemmel meg csak akkor vagyunk kicsit kettesben, Még szerencse, hogy JUli mostanában jól alszik éjszaka. NEm is értem, hogy lehet, pedig még fogakat is növeszt :)
EDit

Kép
Kép
etus79

És megint én :)
Képzeljétek, olyan jó kismama rucikat börzéztem. Két nyári gatyát, és két inget meg két pólót. És nagyon-nagyon olcsó volt és mind H&M. Otthon is van egy csomó bababörze, talán érdemes ezért is kinézni, ha valakinek kell valami.
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok! Sok a munka sajnos, de igyekszem legalább elolvasni, amit írtok. Szépek a pocakok, lányok!

Dinuci, örülök, hogy jobban vagy. Tudom, írtda, hogy nem szeretsz babás társaságba, játszótérre járni, de lehet, hogy mégiscsak jót tenne, főleg, ha otthon leszel megint a kicsivel. Egyedül nehezebb. Nekem legalábbis mindig jót tesz, ha sok a program.

Kri,
Alitaliával megyünk, már korábban megvettük a jegyet akciósan, így volt fejenként 120 euro kb. Milánóba megyünk, Rómából jövünk haza, a kettő között pedig remélem rengeteg szép helyre eljutunk :) Ti teljesen letettetek az utazásról?

De jó azoknak, akik már tudjátok a baba nemét. Nekem csak az utazás után, pünküsd környékén lesz újabb UH, addig várni kell :( A névválasztást is nagyon leegyszerűsítené, ha már tudnánk.

Kendő: én nagyon szeretném majd használni, autónk nincs, tömegközlekedésben sokkal egyszerbbnek tőnik. Nem szeretk segítséget kérni másoktól hogy segítsenek leszállni, inkább megoldanám egyedül. Sokan mondják, hogy otthon is jó néha felkötni kendőbe a babát, könnyebben megnyugszik. Majd meglátjuk, beválik-e, de meg fogom próbálni.

Én azt tervezem, szeptember közepén hagyom majd abba a munkát.

Most mennem kell, mindenkinek szép napot!

lynnn

Sziasztok lányok!

A visszaolvasás még nem ment,de írok!Mai legfontosabb hír:megérkezett a babakocsi.A férjem munkahelyére ment,de már kibontottam és megnézegettem.Nagyon úgy tűnik,hogy minden rendben van vele.Este haza hozza a férjem és utána szerelek.

Szóval a nyaralás: NAGYON JÓÓÓÓÓ VOLT!Úgy tervezzük,hogy ide megyünk jövőre is,csak akkor már négyesben.Már most azt tervezgettük,hogy hova lehet eljutni babakocsival is,és hova kell majd a hátihordozó (mert túráztunk is egy keveset) Nagyon jó volt az idő,egy picit le is barnultunk.Nálunk már szokássá vált,hogy tengerparton csak tengeri herkentyűket és halat eszünk (kagylót,tintahalat,cápát,makrélát),imádom ezeket.A gyerekem persze max halrudacskát hajlandó enni,de nem gond.Mint mindig,most is önellátó apartmanban voltunk,nekünk így jó.Nagyon szeretek helyi alapanyagokból főzni.Minden reggelit és ebédet a tengerre néző teraszon ettük meg.Kicsit féltem milyen lesz előszezonban a tenger mellett,de jól döntöttük és szuper volt.Nem volt tömeg,a parton csak páran sétálgattak.Nem volt kánikula,ezért kedvünkre mászkálhattunk egész nap.A pocakomban lévő kis pöszmöt biztosan sokat nőtt a héten,mert az anyukája finomakat evett,szívta a friss tengeri levegőt,nagyokat sétált és jókat pihent délutánonként.Mindenesetre a köldökömtől lefele már kitölti a hasam alját,ezt onnan tudom,hogy a szívhang hallgató,ami korábban csak egy pontban egészen lent találta meg a szívhangot,most már mindenhonnan hallatszik.

Remélem mindenki jól van,megpróbálok visszaolvasni és este még jelentkezek (miután összeállítottam a babakocsit)
Vendég

Csajok,

ma voltam 18 hetes uh-on, de a doki nem látta a baba nemét, szégyenlős a drága. Ebben már most hasonlítanak a nővérkéjével.:o Mondtam is a férjemnek, hogy megyünk 4D-re. Már van a kórházban is, a Magzati Diagnosztikai Központ biztosítja a uh-os gépet. Majd du-n felhívom őket, jó lenne tudnának adni egészségpénztári számlát. Drágaságom rendben van, szépen növöget és a doki szerint kb 25 dekás.
Fehérváron még egy helyen csinálnak 4D-t, ott voltunk a Brigit megnézni és nagyon rossz volt a felvétel. Oda biztos nem megyünk többet.
Hazafele beugrottam a mekibe és vettem hamburgereket. Kaptunk tegnap kupont és ki kellett használni.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Kata: hmmmm jó lehetett, és a friss levegő meg fini kaják tuttira jót tettek és kis pocaklakó bizonyára örült is ennek.... (szívhangfigyelő... van neked?? hol szerezhető be?) Babakocsi milyen? Majd teszel fel képet??

Lynn: még sajna én sem tudom a nemét, ha ma nem néz uh-t akkor csak május 21én tudom meg... :(

Etus: ma diéta, tejberízst eszek, talán az elég jó lesz mocorgó gyomromnak... de nem is ettem ám sokat a husikából, fene gondolta hogy ilyen galiba lesz belőle... Az meg hogy türelmetlen vagy szerintem érhető, hiszen tegnap anyukámmal én is az voltam a telefonba, és nincs kis pöttöm aki itt szaladgál , tehát úgymond csak magamra kell figyelnem... de biztos Julcsi "megérti" ha nyűgösebb vagy !

Tavasziszél: hát én is olvastam hogy a második trimeszterben a kismama energikus, én meg még mindig a gyomrommal küdzök, simán alszok már fel9kor és ha lehet 8ig meg sem állok persze pisi éjszaka van... egy esti séta a jó levegőn és én már alszok is! ÉN tészta és rízs függő vagyok... tehát én nem bírok ki egy hetet sem :D :D

Cherryke: korod miatt?? Itt nekem igencsak fiatalosnak tűnsz!!!

:lol:

Dinuci: nemrég kezdtem csak a fűszereset, volt olyan hogy uramnak olyan erős chillis babot csináltam hogy a feje teteje is izzadt... húúú imádtam hogy csípí a számat... hozzá egy pohár vörösbor.. hmmm csodás péntek esti kaják voltak :D de ezeknek most csak messziről integetek, tápos lettem :D

Mók: hány hetesen mész 4D-re???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kri: kis drága, hogy titkolja :D és szerinted mi lehet, vagyis ki lehet odabent??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dinuci,
ne idegeskedj azon, hogy keveset eszik a fiad. Volt olyan, hogy a Brigi is szinte csak kakaót kért. Alig evett. Most is változó. Gyümölcsöt nem szereti Attika? Brigi igen és olyan szépen eszegeti két kajálás között. Reggel nálunk szinte csak kakaó van, nem nagyon kér mást. A tejet pedig kétnaponta hozzuk egy nénitől, van egy csomó tehene, forralom és simán eláll.
Depis vagy? :cry: Fel a fejjel, van egy szerető családod, útban a kis pocaklakó. Ennek örülni kellene!! Csajszi!!
Köszi a vonalzót! :wink:
Az én pocim is nagyobb mint a korának megfelelő.

Tavasziszél,
örülök, hogy más is ad tejet a picurnak. A tápszert nagyon nem csípem, és szerencsém volt, hogy nem kellett adnom.
Én is lent érzem a babát. A doki ma mondta, hogy a méhem még a köldököm alatt van, kb félidőben éri el a köldök magasságát.

Kfmares,
nagyon aranyosan kezd látszódni a pocid. A súlyod miatt ne aggódj, nagyon vékony vagy! A barátnőm is ilyen alkatú és szülés után pár héttel simán leadta a felesleget. Na ez nekem nem sikerült. Mondjuk engem tömtek, hogy legyen tejem. :lol: Mármint anyós és anyukám. Nem félreérteni. :roll:
A pociformához annyit fűznék hozzá, hogy Brigivel elvileg fiús hasam volt. Szerintem most is olyan lesz. Ez inkább alkati kérdés.

Etus,
a babatejet én is kérdeztem a gyógyszertárban és mondta a csajszi, hogy az is tápszer. Mondom akkor nem kérek! Édes lehetett a kis versmondó!

Cherryke,
jók a képek.
Én már otthon vagyok egy ideje. :lol: Brigivel kb a 32. hétig dolgoztam.
14+3 naposan az uh-on a CRL 81 mm. Súlyt nem tudok.

Lina,
jó, hogy megoldódott a lakás. Jó felújítást, nagyon imádok tervezgetni. Irigyellek!
Én is kevesebbet főztem mikor dolgoztam. Most szinte naponta-kétnaponta kell.

Mók,
nem akartok 4D-re menni? Ott biztos megmondják a nemét! Irigy szmájli, de jó a nővérednek!!!!
Megnézetem a babakocsit, nagyon jó. Nekem speciel a piros tetszik, az egyik kedvenc színem. És tényleg nem drága.

Sissy,
kitartást a cukorterheléshez? Neked egyszer lesz? Aranyos a pocakod. Szeritem nem lesz nagy az esküvőn sem. Mármint nem lesz zavaró.

Kata1002,
szép a te pocid is. Majd én is töltök fel képet.

Lynnn,
most már el kellene döntenünk. Én szeretnék menni a férjen nem annyira. :oops:

Kata16,
jó szerelést! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Melyik részen voltatok?

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Fiúra tippelnék.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Kiszaladtam /kocsikáztam / Érdre anyukámhoz, de nagyon rosszul lettem kifelé menet, majdnem alájultam vezetés közben. Nem tudom mi volt eddig max a cicim fájt. örülök hogy hazaértem...
A Tescoban van 30% kedvezmény lenvászon gatyókra. Még én is kaptam magamra, pedig az nem egyszerű.
:(

A baba nemével kapcsolatban nagyon tutira érzem hogy fiú, bár egy kicsit a lány felé húz a szívem /bocsi de leírom/, viszont azt hiszem tényleg mindegy,mert már nagyon várjuk, és ez a lényeg!!!
4D-re szívem szerint mennék a jövőhéten,de még nem egyeztettem a párommal. Nálunk a sima 18 hetes uh., még két hét. Elég messze van.
Viszont ha elmegyek a jövőhéten, akkor megint hetente van uh-va, és nem tudom mi lenne jó, mert 20 hetes kora körül meg szépen látszana, nem mintha most nem,de addigra kicsit husisodna.
Még kitalálom, aztán megírom mire jutottam.
Tényleg az a gond hogy 20-24 hét között ajánlják ezt a babamozit 4d-ben. Tényleg tanácstalan vagyok, nem a pénzt sajnálom.

Kri!

Örülök hogy megnézted a babakocsit, én modjuk valami sötétebb színre gondolok ami mindkét nem esetében használható.

Nővéreméknek sötétszürke van, de persze mindíg kell a babatakaró, ami meg rózsaszín, és így tökre jól néz ki. Feldobja, meg persze a baba aki megint csak rózsaszínben van. :P

Kép
mók

Mók,
nagyon jó színekben van a babakocsi. Nekünk sem piros van!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

kfrmares

41 leszek a nyáron...

kri

az enyém 15,4 cm. húúú de nagy... ha ez így nől, nem tudom mi lesz.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm,hogy bíztattok,hogy nem vészes,tudom,most amúgy sem az a lényeg elsősorban,hogy velem mi van,hanem a Pici a fontos,az ő egészsége!Aztán utána hajrá fogyi...
:) Remélem,ez esküvővel kapcsolatban is igazatok lesz,és minden ok lesz a nagy napon!!

"Örülök",hogy nem egyedül vagyok,aki pislni jár 26* éjszaka.Néha az én hólyagomra is ráül,mi lesz később?? :oops:

Mók:holnap drukkolok,a 4 d-re mi kb a 28.héten megyünk,azt mondta az uh-s,hogy igazán akkor van értelme.Én is nehezen bírok még két hetet,de muszáj!!!

Kri:gyanítom nem egyszer lesz cukorterhelés,csak mivel a családban vannak diabéteszesek,ezért muszáj most is már menni. :cry: majdcsak túl leszek rajta.Amúgy az afp két nap alatt állítólag meg van.

Diniuci:így tovább,és tényleg ne maradj magadra,próbálj ismerkedni,még,ha nehéz is!!

Gyomor égés nálam is játszik sajna!!

Holnap rakott patiszon lesz,hétvégén meg zúzapöri,ja meg jönnek a szomszédok bográcsozni.

Ma éjjel ráfeküdhettem a Picire,mert nagyon begörcsölt pár másodpercre,szerencsére elmúlt,ijesztő volt!Amúgy néha feszül lent eléggé.

Hát,mi nem tudjuk,mi lesz.Sokáig fiúra tippeltem,de mostmár fogalmam sincs!!!Néha már úgy vásárolgatnék... :oops:

Szilvi

sissy01

Babakocsi összeszerelve!A lányomnak is nagyon tetszik,tologatta,lefékezte....A férjemnek leginkább az ára tetszik,pontosabban az,hogy a magyarországi árnál JÓVAL olcsóbban jutottunk hozzá.Már eddig is nagy vatera rajongó voltam,de az ebay-el új távlatok nyíltak meg előttem,A babakocsi pontos neve: Coletto Matteo (M10).Nagyon szuper,pont olyan,mint a képen,amit korábban feltettem.Ha valakit érdekel,a www.bergon.hu oldalon sok-sok kép van róla.Alig várom,hogy végre megtudjam,hogy kis pöcsös vagy kis puncis lesz a kis jövevény,akkor rucikat is nézegethetek neki.Nekem fontos és úgy vettem észre a lányomnak is,hogy a kis tesónak vásárolt dolgokon keresztül egy picit kézzel foghatóbb legyen a családunk bővülése.(Na nem,mintha az egyre növekvő pocak nem lenne kézzel fogható,de mégis...)

Mók
Én is ránéztem a babakocsira,amit kinéztél.Szerintem is jó!És a színválaszték,már-már a bőség zavara!

Kfmares

A szívhangfigyelőt a brendonban vettem.Ritkán használom és csak néhány másodpercig,hogy ne zavarjam a picikémet,de akkor nagyon jó mikor hallom.

Kri

Zadartól 26 km-re délre voltunk,Sv. Philip Jakov nevű kisvárosban.Többször bementünk Zadarba is,de igazából minden meg volt helyben is ,amire szükségünk volt.Ha megtehetitek mindenképp utazzatok még utoljára így hármasban valahova.Magunkból kiindulva,több szervezést igényel (és több poggyászt) majd a picivel útra kelni.De menni kell!!!Az én kislányom már rutinos utazó.A tíz órás autó utat ,három rövid pisi és lábkinyújtóztatós szünettel,nyavalygás nélkül végig ülte.Persze kaja,pia és megfelelő mennyiségű mese DVD,azért kell hozzá.

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

HU en is utaznak nagyon de akkor is boldog leszek ha a 10 nap Balcsi osszejon minden kompliakcio nelkul augusztusban...
Kulfold....tan 2-3 ev mulva, bar anyagilag akkor se fogunk ugy allni:( Autonk nincs, repcsivel vagy vonattal meg...
MIndegy majd megprobalunk legalabb belfoldon valahova menni...

Pisilni en is kismillioszor jarok ejjel, pedig nem is iszok sokat....

Kri: kar hogy nem lattatok a nemet, de nem lehet hogy akkor inkabb lany??

Azert megnyugtat hogy nem csak en nem vagyok energikus es sugarzoan vidam kismama.

Most epp allergiatol szenvedek de nagyon durvan:(((
De miert ????????????SOHA Ezelott nem jott elo Budapesten!
MEg jo hog elvielg terhesseg alatt teljesen tunetmentes tud maradni az ember, erre en meg ott is az lettem ahol eddig nem voltam.
Ma lemegyek dokioz valamiert mert igy nem birom ki oktoberig:(
HA nem tusszogok 50et fel ora alatt akkor egyet se, marpedig tuti nem tesz jot manocskanak.....

KépKép
tavasziszel

Bocsi a zavarásért...de...olcsóbban és szuper minőség!

Eladó egy igazán megkímélt szuper Chicco Trio For Me Olasz gyártmányú babakocsi hordozóval és bázistalppal.Igazán könnyű kezelni,kis helyen elfér, magától megáll összecsukás után,nem nyílik szét.Szuperkönnyű irányítani,tolni.

A kocsi színe gyönyörű almazöld, ami unisex.Kislánynak is és kisfiúnak is tökéletes.
A hordozó sötétkék vajszín keveréke, ami a vázra simán rákattintható, anélkül,h.a sportrésze rajta lenne.

A huzata könnyen levehető és mosható mosógépben is 30 fokon.

Újszülött kortól 3 éves korig használható. Clik-Clak System.Hát klasszis a javából! 4 kerekű babakocsi előre-hátra néző sport ülőrésszel,(2 irányba lehet fordítani a sport részt) szűkítő Synthesis talpas hordozóval (0-13kg-ig), kupolával, esővédővel,5 pontos párnázott biztonsági övvel, lábtakaróval,bevásárló kosárral, a tolókarokat összekötő pótelemmel

Papírjai megvannak.

A babahordozó újszülött szűkítővel. Praktikus és biztonságos mert csak a talpat kell fixen az autóba a biztonsági öv segítségével bekötni és utána magát a hordozót csak bele kell csúsztatni.

A huzata könnyen levehető és mosható mosógépben is 30 fokon.

Nagyon könnyű a hordozó, papírja is megvan!

Szeretném felhívni a Chicco egyedülálló markolat megoldására a figyelmet!

1. Úgy lehet vinni a hordozót, mint egy táskát, és nem kifordított kézzel. Kb. fele olyan nehéznek tűnik benne a lurkó, mint a hagyományosnál! Smile

2. Az autóba rakásnál viszont két kézzel lehet megfogni, ami szintén jelentős könnyebbség a hagyományosokhoz képest.

Új bolti ára 100.000 Ft körül mozog vagy még több.

Csatoltam 2 db videót, ahol meg lehet nézni,h.miket is tud ez a kocsi:

http://www.youtube.com/watch?v=1CqnjE8WqRA

http://www.youtube.com/watch?v=eJrS1v7iT1s

Én inkább a személyes átvételt javaslom, de postázom is, ha nagyon akarod, de garanciát nem tudok érte vállalni, ugyanis nincs akkora dobozom,h.a kocsit is meg a hordozót is beletegyem.Jobb megnézni,élőbe,h.mennyire gyönyörű.

A kocsi huzata frissen mosva!Tisztán adom át az új gazdinak.Még a kerekeit is lemostam.Mintha új lenne.
A képek tisztítás előtt készültek.

Személyesen Nagykőrösről vihető el.

Kupolát telyesen be lehet húzni
Fekvő pozició

hordival

összecsukva pici helyet foglal

Itt lehet megnézni:

http://www.expressz.hu/secure/showAdver ... 1&cid=1930

Ha érdekel írj a timcike81@yahoo.com- ra
Vagy hívj: 06204941003

Ára: 53.000 Ft plusz posta, ha muszáj

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Megérkeztem az afp-ről. Maradjunk annyiban hogy az sztk-s dokik nem hazuttolják meg magukat. teljesen felment a pumpám, de a nővérkék aranyosak, le is vették a vért, mehetek két hét múlva az eredményemért. Telefonáljak elöbb oda, és ha megvan kopogjak be /na ettől fognak csak igazán kiakadni /, és odaadják.
Aztán hogy teljes legyen a dühöm, felhívom a sote-t hogy akkor 18 hetes uh, erre azon a héten nincs hely csak a következőn. Tehát 19 hetes uh május 25.-én. Mi jöhet még?????? :evil:

Azt hiszem most döntöttem végképp a 4d melett, még a sote elött.

Hát csajszik nagyon elegem van mára, és még csak reggel 10 óra.

Babókat tegnap délután megint bejelentkezett, ez volt a tegnapi nap fénypontja.

Párom hazajön, megfűzöm hogy ugorjunk le a Brendonba, ott szeretek nézelődni. :D
És már majdnem olyan mint a fészekrakás!!! :P

Kép
mók

[quote="mók"]S írta:mókziasztok!

Megérkeztem az afp-ről. Maradjunk annyiban hogy az sztk-s dokik nem hazuttolják meg magukat. teljesen felment a pumpám, de a nővérkék aranyosak, le is vették a vért, mehetek két hét múlva az eredményemért. Telefonáljak elöbb oda, és ha megvan kopogjak be /na ettől fognak csak igazán kiakadni /, és odaadják.
Aztán hogy teljes legyen a dühöm, felhívom a sote-t hogy akkor 18 hetes uh, erre azon a héten nincs hely csak a következőn. Tehát 19 hetes uh május 25.-én. Mi jöhet még?????? :evil:

Azt hiszem most döntöttem végképp a 4d melett, még a sote elött.

Hát csajszik nagyon elegem van mára, és még csak reggel 10 óra.

Babókat tegnap délután megint bejelentkezett, ez volt a tegnapi nap fénypontja.

Párom hazajön, megfűzöm hogy ugorjunk le a Brendonba, ott szeretek nézelődni. :D
És már majdnem olyan mint a fészekrakás!!! :P

Na nekem a 18hetes uh-ra csak mennem kell a genetikushoz, időpont sem kell. csüt 8-12ig van, de addig van ott, amíg jönnek :) multkor én utolsó előtti voltam 1kor :D

Kriszta
Kép
cherryke

Mók:ne idegeskedj!Nem tesz jót!Legalább már túl vagy rajta!Én holnap hajnalban megyek....És én is bejelentkezem uh-ra,már nagyon várom.Mozdult a Picúr?

Nem tudtok véletlenól olcsó,jó éttermeket a 2.-3. kerületben esküvő céljára?

Szilvi

sissy01

Sissy!

Múlt hét péntek óta érzem, de persze nem állandóan, szerintem attól függ hol "nyomul" éppen. Pl.:vasárnap egész nap nem volt semmi. Tegnap délután miután hazaértem, és pont itt írogattam, akkor például nagyon beindult. :D

Már túl vagyok az idegeskedésen, csak nem értem hogy akar ez az ország minél több úkszülöttet, ha az sztk-k így működnek, és magánra nem mindenkinek van pénze.
Tényleg végül te a magándokidhoz jársz?
Budapesti vagy? Csak az étterem miatt kérdezem.

Kép
mók

Sissy4

Eszembe jutott egy helyes étterem, igazi magyar ízek, modjuk nem túl nagy, de van kiülő része is. A III.ker.-ben van a Szőlő u.-ban ha jól emlékszem, és Zöld Kapu a neve.
Igazából azt sem tudom fenn van-e a neten, mi céges bulin voltunk náluk. A kaja remek, hatalmas adagok, és érték ár arányban van.

Kép
mók

Mok : kar idegeskedni!
En az elso terhessegemet is sztkban csinaltam vegig ezt is ott csinalom, szoval en mar halal nyugottan veszek minden dolgot ami ott zajlik(megsugom ha meglesz a kicsi is ugyan ez lesz csak meg duhitobb mikor a 6 hetes kontrollon a gyerek 9-10 hetes...es egy ehes ordito csecsemovel varakozol masfel 2orat mert a tb-s ellatast igenyled..., nah olyankor nekem is el szokott borulni az agyam).
A 18 hetes uh nekem is 19ik heten lesz, 4dre meg csak a 20-24ik het kozt tervezem menni. ugyse vetetjuk el barmit is talalnak....

Brendonba en is neha szeretek bemenni de csakis talyekozodni meg nyalat csopogtetni:)

KépKép
tavasziszel

Mók, tényleg ne idegesked! A lényeg, hogy megvan. Mikor JUlival jártam, mindig arra gondoltam, hogy lehet, hogy már 48 órája dolgozik ez a fickó /csaj és azért ilyen idegbeteg. Ez sajnos az egészségügyben simán előfordulhat...
DE azért nagyon nem esik jól az embernek, az biztos... Jobb ha az ember hozzászokik, mert a csecsemős nővérek sem bausgatják majd az embert. Korrektek voltak, meg minden, ha kértem, segítettek, de slussz. A kedves fajta nagyon ritka volt :)

Kata, nagyon jól hangzik a nyaralás! Mi is voltunk Zadarnál három éve, gyönyörű hely. Csak mi a szemközti kicsi szigeten (szégyen, de a nevére már nem emlékszem, valami U-betűs).

Kri, ha tudtok, szerintem fűzd meg az uradat, mert hármasban már nem nagyon fogtok menni, és a kislányod is biztos élvezné, hogy még most az egyszer csak vele nyaraltok.

Nekem nincs megérzésem a baba nemével kapcsolatban. Múltkor sem volt :) Klassz lenne, ha megmutatná jövő héten, de hát még akkor is elég kicsi lesz.
Edit

Kép
Kép
etus79

Mók

Ne idegeskedj! Nálunk alapból a 20.héten ajánlják az ún. genetikai ultrahangot és ha lehet 4D-ben,mert bizonyos dolgok jobban látszódnak (és nem csak a mozi kedvéért).

Ma gondolkodtam pont el rajta,hogy igazából fel sem merül bennem,hogy valami nincs rendben a picivel és csak a nemének a kiderülését várom a jövő heti UH-tól.Annyira terveztük és akarjuk ezt a babát,hogy nem lehet semmi baj!!!
Vendég

Halihó mindenkinEK!

Mit csináltok ebben a borús időben? Én nemrég jöttem haza már fől a kaja is: tarhonya és pörkölt lesz. :-) Levest ma nem főzök nem is kivánjuk.Tegnap délután amugy elkezdtem irni de valamit elnoymhattam már majdnem az irandóm végén voltam és eltűnt :twisted: képzelhetitek utána mennyire nem volt kedvem ujrairni.

Mók: a mozgás az jo ha már van a picinek!Ilyenkor szerintem még nem kell olyan sűrűn legyek. Örülök hogy már nem idegeskedsz, ez nagyon jo. Fészekrakás: hát igen lassan el kell kezdeni, és milyen jo lesz majd magatoknak és a picurinak vásárolgatni. Afp eredmény nálatok olyan későn készül el? :roll: Pedig ugy tudom pesten minden jobb és gyorsabb. Ott se a legszinvonalasabb de gyorsabb. Vagy rosszul vagyok informálva? Az UH. miatt ne idegeskedj én nem voltam már kerek 2 honapja és még mindig több mint egy hét. :oops: A sötétszürke babakocsi nagyon jo, főleg rózsaszinnel kombinálva :-)

Sissy: étterem ügyben én nem tudok sajna segíteni. ha győrbe kérdeznéd... :-D Akkor csak sorolnám mintha muszáj volna :-)És köszi a biztatást aranyos vagy lehet megfogadom a tanácsodat.

Tavasziszél:nem tudom vigasztal e, de én még életemben nem voltam külföldön és mostanában nem is leszek azt leszámítva hogy 5 éve voltunk belgáknál egy hetet de akkoris dolgozni. Allergiára tényleg kérhetnél valamit, mert ezt nem lehet tovább tűrni ha ennyire gáz a dolog.

Kri: nem baj majd megmutatja magát ez a picibabó nem kell elkeseredni! Énis alig várom, hogy megtudjam mi lesz. De nemis tudom bocs hogy ki irta de igaza van hogy lehet akkor kislány.

Cherryke: jo hogy már nem vagy hisztis, igy biztos könnyebben telnek a mindennapok is. Szeintem a kor nem számít, ha fiatalnak érzed magad az vagy ha idős nek meg az. Csak egy kicsit több vizsgálat, de sose senkinél nem árt az alaposság :-)

Kfmares: clisis bab tényleg nagyon fini, na meg a tejberizs ezer éve nem ettem nehezen tudok neki ellenálni :-)

Linn: majd biztos megyek valahova, babás helyre még nem tudom :oops: Ez nálam hangulat kérdése a leginkább. Gyakran jártok amugy külföldre nyaralni?

Elfelejtettem multkor kérdezni: van valakinek teje? mert bizony nekem két naoja jön ha megnyomodik a cicim :oops: Szeintem megint elfogy mire szoptatni kéne. Épp ez volt attikával is. Mindegy nem töröm ezen magam...

dinuci01

Dinuci: en se voltam meg nyaralni kulfodlon:) Mindig csak dolgozni.
De tan majd ha nyugdijas leszek:))
Nekem elozore se volt elotejem most sincs.De nem banom.

Jajj chilis bab:)) Muszlay lesz hamarosan csianlom! Sot! Amit ma vettem daralt hust meghagyom annak es csak babert kell lemenni a boltba:)) Jupije! Jo otletet adtatok!
Tejbe rizst ma fogok csinalni,mert paromnak rozs lesz akoret holnapra a csirkes cukkinis cucchoz( nincs neve csak kutyultam) es ugy tervezem sok rizst fozok es folfozok belol emegamnak tejberizsnek:))
Igaz akkor a chilis babbal megint rizst fog enni...sebaj!
BAr lehet azt hetvegere csinalom es o meg akkor nem lesz itthon.

A terhesgondozot felhivtam az allergia miatt mondta nem tud segiteni max a hazidoki ha o se akkor ful orr gegesz vagy allergologus..
Eljen!
Mar a szemem is ki akarom kaparni ahelyerol:( Miert epp most jott elo???Nem tudott varni egy evet??Ha mar 29et leelhettem pollenallergia nelkul-aaaaaaaa.

KépKép
tavasziszel

Sziasztok,

tegnap felhívtam a kórházat, délutánonként csinálnak 4D uh-ot. Kérdezem a nőcit egészségpénztárakkal állnak szerződésben, a válasz: igen, de ne várjam el, hogy felsorolja őket. Marha jó. Mondjuk nekünk 2 különböző van de akkor is! :evil: Kérdezem: mikorra tudnának adni időpontot? Válasz: kb 2 hét, mondjuk utána május végét mondta. Hát az nem igazán kettő inkább 3 hét szerintem. De a 28 hét körül menjek. Mondom a nemét szeretnénk tudni, most múltam 18 hetes. Nőci: akkor még ráérek. Hát úgy felhúzott :evil: :evil: :evil: Szerintetek normális? Ha kifizetek több mit 10 ezer Ft-ot had döntsem már el mikor megyek. Mert nem biztos szerinte ha sima uh-on nem látták a nemét akkor 4D-en látni fogják.

Szóval most nézek más városokban is. Néztem a Győrit is
www.4dultrahanggyor.hu az nincsen annyira messze. Dinuci ismered? György uh rendelő,

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Ma délelőtt voltunk anyáknapi ringatón. A védőnők szerezték. Jöttek ovisok is kis műsorral. Aranyosak voltak.

Sissy,
figyu, ha megszültünk és hozzárázódunk a babázáshoz elkezdünk együtt fogyizni. Tegnap a szomszéd nőci megállapította, hogy milyen nagy pocim van (nem volt sértő), erre az anyósom (ő is ott volt) megjegyzi, a sógornőm (3 héttel van előttem, első baba lesz) is KÖVÉR. Hát marha jó. Kedvesek az emberek. :cry:

Tavasziszél, Dinuci, előfordulhat, hogy lány és azért nem látjuk. Az a rossz, hogy most akarom tudni és azért sem mutatja magát. Sajnálom az allergiát.

Dinuci, én nézegettem de még nincs tejem. Nekem Briginél is nehezen indult be de utána volt bőven.

Mók,
úgy látom együtt idegeskedünk. De olyan hülye emberek vannak néha. Engem meg könnyen fel lehet húzni.

Edit, Kata
igyekszem meggyőzni az uramat.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Lina, Lynn,
bejelöltelek Titeket az iwiw-en. A többieket akik fent vannak a közös oldalon nem találtam meg. :lol:

Timi,
merre jársz? Régen voltál.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Hali!

Mók:pesten kéne,igen,ezt a Szőlő u-it köszi,megnézem.Jó lenne már tudni,hogy van hely...Nem járok magánba,a Margit kórházba megyek,sztk alapon,legfeljebb maj egyszer elmegyek a dokim magánrendelőjébe majd.Nekem az afp két nep alatt meg van,Neked hogyhogy nem?

Kri:szavadon foglak!Nekem a hátsóm szokták emlegetni,hogy megnőiesedtem.Na köszi! :oops:

Szilvi

sissy01

Kri: ez sajan igaz hogy ha sima uh-n nem lattak akkor 4d-n sem fogjak.
Nalunk se lattak pedig mar jo nagy vot mikor mentunk, nem tudom pontosan mikor de nem tudtak. Mi a 32ik het korul tudtuk meg pontosan.
Van ez igy.

A kozos fogyoban en is benne leszek:)))
Nekem meg csak annyit mondtak hogy mar latszik, meg aki nem tudta ra mert mar kerdezni..
De sajna szerintem nekem is inkabb a hatsomon latszik mint a hasamon:(
Jajj es milyen lesz ez meg:(( Foleg ha megint vizesedni is fogok...
Belegondoltatok mar mi var rank juli, augusztus??????????
Azert nem mondom hogy nem tartk tole, nekem csak jul kozepeig kellett birnom de nekem mar minden bajom volt(ok utolso idos voltam de akkor is most is mar jo nagy lesz akkor a hasunk)
Szerintem kimozdulni sem lesz erom.
Mondtam is ferjemnek meg majus max jun eleje menjunk allatkerteb szinhabza mindenhova ahova szeretnenk menni, mert engem ki nem voszonol innen nyaron:))
Bar a lakasban is 29 fok lesz min....

KépKép
tavasziszel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?