Dinuci,
ne idegeskedj azon, hogy keveset eszik a fiad. Volt olyan, hogy a Brigi is szinte csak kakaót kért. Alig evett. Most is változó. Gyümölcsöt nem szereti Attika? Brigi igen és olyan szépen eszegeti két kajálás között. Reggel nálunk szinte csak kakaó van, nem nagyon kér mást. A tejet pedig kétnaponta hozzuk egy nénitől, van egy csomó tehene, forralom és simán eláll.
Depis vagy?

Fel a fejjel, van egy szerető családod, útban a kis pocaklakó. Ennek örülni kellene!! Csajszi!!
Köszi a vonalzót!
Az én pocim is nagyobb mint a korának megfelelő.
Tavasziszél,
örülök, hogy más is ad tejet a picurnak. A tápszert nagyon nem csípem, és szerencsém volt, hogy nem kellett adnom.
Én is lent érzem a babát. A doki ma mondta, hogy a méhem még a köldököm alatt van, kb félidőben éri el a köldök magasságát.
Kfmares,
nagyon aranyosan kezd látszódni a pocid. A súlyod miatt ne aggódj, nagyon vékony vagy! A barátnőm is ilyen alkatú és szülés után pár héttel simán leadta a felesleget. Na ez nekem nem sikerült. Mondjuk engem tömtek, hogy legyen tejem.

Mármint anyós és anyukám. Nem félreérteni.
A pociformához annyit fűznék hozzá, hogy Brigivel elvileg fiús hasam volt. Szerintem most is olyan lesz. Ez inkább alkati kérdés.
Etus,
a babatejet én is kérdeztem a gyógyszertárban és mondta a csajszi, hogy az is tápszer. Mondom akkor nem kérek! Édes lehetett a kis versmondó!
Cherryke,
jók a képek.
Én már otthon vagyok egy ideje.

Brigivel kb a 32. hétig dolgoztam.
14+3 naposan az uh-on a CRL 81 mm. Súlyt nem tudok.
Lina,
jó, hogy megoldódott a lakás. Jó felújítást, nagyon imádok tervezgetni. Irigyellek!
Én is kevesebbet főztem mikor dolgoztam. Most szinte naponta-kétnaponta kell.
Mók,
nem akartok 4D-re menni? Ott biztos megmondják a nemét! Irigy szmájli, de jó a nővérednek!!!!
Megnézetem a babakocsit, nagyon jó. Nekem speciel a piros tetszik, az egyik kedvenc színem. És tényleg nem drága.
Sissy,
kitartást a cukorterheléshez? Neked egyszer lesz? Aranyos a pocakod. Szeritem nem lesz nagy az esküvőn sem. Mármint nem lesz zavaró.
Kata1002,
szép a te pocid is. Majd én is töltök fel képet.
Lynnn,
most már el kellene döntenünk. Én szeretnék menni a férjen nem annyira.
Kata16,
jó szerelést! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Melyik részen voltatok?