lknyuszika,
hidd el, hiába a 21év, így se nagyon bírom.. főleg mostanában már fáj, meg szúr, ha az egyik oldalamról a másikra fexem, ahogy egyre nagyobb súlya van Dávidnak...
meg aztán épp annyi időm van tanulni, hogy megcsináljam a beadandókat, "felkészüljek" a ZH-kra.. sajnos a sz@r alapvizsgámra már nem is jut időm..
ráadásul most egész délután beépíthető mosogatógépet keresgéltem a neten, mert a konyhabútort a nélkül nem lehetne felállítani...
András meg bement az Ikeába az IkeaFamily kártyával, hogy vegyen egyet 75ezerért, erre kiderült, hogy az akció csak vasárnapig volt érvényes, most már 100fölött van az ára
úgyhogy ezt kelett keresnem, mert az asztalossal ma délutánra lett megbeszéve, hogy beokoskodják a konyhaszekrényt a nem derékszögű konyhánkba, ami nem könnyű feladat...
úgyhogy találtam egy helyet, ahol jó árban vannak az ilyen cuccok, és most András az asztalossal épp mosogatógépet néz...
na ez a költözés meg egy jó nagy kicseszés... elvileg szombaton költözünk, mert nekem ez a hétvégém van, meg a következő a tanulásra, aztán alapvizsga
de valami mindig közbejön...
remélem ma megoldódik a konyha mizéria...
ja, és válaszolok a kérdésedre

:
én igazából a gimiben pörögtem a legtöbbet, már ami a bulit illeti. akkoriban játszott minden: csövezés egy parkban Tankcsapda koncert után, fű, pia, bulizás (heti 2x), stb.
pasizni nem nagyon pasiztam, mert kb max egy évet voltam egyedül a gimi alatt, mert végig egy barátom volt. de nem is hiányzott. mivel akkor még rosszabb volt a kapcsolatom anyával, ezért örültem, hogy van valaki, aki ismeri a családi helyzetemet, aki nemcsak a szerelmem, hanem a barátom is.
csak hát vége lett, mert túl "kevés" volt nekem, mármint úgy értem, hogy nagyon gyerek volt (2-3 évvel idősebb nálam)...
illetve nem igazán tudott megfékezni, hatni rám, picit papucs volt, jobb lett volna egy csipetnyivel több irányítás
aztán jött András a gimi utolsó évében, és háát.. róla annyit tudnék mondani, hogy ami az előző kapcsolatomból hiányzott, az benne/vele mind megvan. néha mondjuk az okoz problémát, hogy mindketten irányítók vagyunk, aztán ha a másik nem akar "behódolni" akkor jön a kompromisszum, ami vagy bejön, vagy nem (eddig bejött

)
és a kettőnk közt lévő korkülönbséget is ideálisnak tartom, mondjuk az egyik barátnőm egyszer majdnem összejött András egyik haverjával, azért csak MAJDNEM, mert a csajszinak túl sok volt ez a korkülönbség, szóval ami az egyiknél bejön, a másiknál meg pont az jelenti az akadályt..
node a férjhezmenésről annyit, hogy kb fél éve voltunk együtt Andrással, amikor kitaláltam a "menetrendet":
1év együttlét után= összeköltözés
megint egy év után=megkéri a kezem
megint egy év múlva=esküvő
aztán egy év elteltével jöhet a gyerek!!
na ebből mindent betartottunk, kivéve, hogy Dávid egy évvel korábban jön

(esküvő után 3 hónappa fogant)
amikor felkerültem egyetemre, akkor az első évben ment a bulizás (András mellett akkor sem jutott eszembe pasizni), aztán picit lassítottam, hogy ne vágjanak ki a suliból

és tanultam,
aztán meg kiköltöztünk Pomázra... na innen még egy kávét meginni is nagy macera bemáaszni pestre, nemhogy bulizni.. mindig valakinl ott kellett aludnom. Illetve András jött értem mindig, de szegényt sem akartam ezzel kínozni, főleg úgy, hogy másnap meg ment dolgozni...
nade mindezel azt akarom mondani

hogy nekem a házasság, vagy a párkapcsolatom soha nem volt akadály a szabadságban, Andrással mindig is tudtunk együtt is, meg külön is bulizni.
anya kérdezte (meg mellette még sokan mások is), hogy miért sietünk ennyire a házassággal?
én a körülöttem élőkből mindenhol azt láttam, hogy (András barátainál) jött a gyerek, aztán gyorsan ráhúzott a fiú a lány ujjára gy gyűrűt. ami nem is lenne baj, ha a fiú nem hangoztatta volna mindig, hogy ő még nem akar megnősülni, illetve ha a lány nem zsarolta volna be azzal a fiút, hogy lelép a gyerekkel, ha nem veszzi feleségül...
a másik eset meg az volt, hogy azért házasodtak össze, hátha ettől megjavul, megújul a kapcsolatuk.
Mi pedig Andrással az esküvőt, ezt az egészet akkor akartuk megélni, amikor a szeremünk teljében, iletve fitalok vagyunk.
a gyerekvállalással pedig nem tudom mennyire változik a szabadságom majd
ahogy komolydott a kapcsolatom Andrással, úgy kezdtek engem más dolgok foglalkoztatni.
Nem dobott fel, ahogy a barátnőim egyik-másik új pasijukról meséltek, én boldog voltamm attól, hogy megtaláltam életem párját.
Azon se tudtam nevetni, hogy csak a szex miatt találkozgat egy másik barátnőm egy fiúval, miközben egy másik pasi tetszik neki...
egyre jobban érdekelt a gyerekvállalás (mondjuk a múlt évben az esküvőszervezés kötötte le minden időmet), de ésszerűnek tartottam legalább a BA-t elvégezni.
Aztán majd az évek vagy igazolni fognak, vagy nem
bocs, hosszú lettem, meg már azt se tudom egy ideje, miről írok
de jobb, mint szavakat tanulni
ja, és nyuszika, nagyon nagyon szép lett a szobátok, büszke lehetsz magadra
Henibaby,
remélem már jobban érzed magad...
Nanetto,
kemény egy napod volt!!!
de a lényeg, hogy most már tudsz pihenni.
Lányok,
lehet hogy ehhez sík hülye vagyok, és inkább először a neten kellett volna utánanéznem, mint itt előttetek beégetni magam, de:a CTG ugyanaz, mint az NST?
Nikvik,
csak így tovább
itt nézegetem a táblázatot elérzékenyült képpel, erre látom, hogy Henibaby, már beírta Léna születését!!!
hát ez keméyn!!
elkezdődött...
ajj, lépek vissza tanulni, mert így sose végzek..