Sziasztok
Én is sokat gondolkodtam a talis dolgon de nem jutottam semmi okosságra.
Reménykedjünk a jó időben. A mi játszóházunk is (elméletileg) nyitva van de csak délután háromtól és ebben sem vagyok teljesen biztos. A kérdésemre is esetleges választ kaptam tehát erre építeni nem lehet.
A Kenguru játszóháza biztosan nyitva van de nem tudom mennyi a belépő. A honlapjuk megszűnt de addig áskálódtam amíg találtam egy telefonszámot. Remélem jó szám...
10 után felhívom és megkérdezem a játszóház belépődíját.
Arra is gondoltam hogy ha minden kötél és az eső is szakad akkor hozzánk is feljöhetnétek de ez megint csak elméleti elgondolás.
Ugyanis a mi 4. emeleti lakásunkban már plusz négy felnőtt is tömegnyomor érzetet kelt
Mi pedig gyerkőcöstől huszonvalahányan leszünk.
Találkozási pontnak nem tudom mi lenne a legjobb. A Bory vár környéke erre nem alkalmas. A vár szó ne tévesszen meg senkit, ez inkább egy nagyobb kúria, családi házas környéken. Persze hátrafelé-felfelé biztosan nagyobb még nem jártam bennt.
De arra hogy előtte összevárjuk egymást arra nem jó. Főleg hogy a legkülönbözőbb időpontokban fogunk érkezni.
A kerítésen belül van egy icipici parkocska de amint belépsz megtámad a kapuőrző néne a belépőkért
Azt javaslom senki ne induljon el úgy hogy ne tudja legalább két másik anyuka telszámát.
Én az enyémet ezennel közzéteszem, nincs kedvem ennyi privit írni..
30/929-8823
Ha valahol esetleg elakadtok apa biztosan útba igazít. Ígérte hogy ír nektek itinert csak eddig elmaradt de estig biztosan megcsinálja.
Anyák napja
Én egy cserepes szegfűt kaptam, meglepetésként
Hgabi
Bilivel még nem próbálkoztam, őszintén szólva ez még eszembe sem jutott. Pedig a lányok már csücsültek rajta ennyi idősen...
Nincs is bilink, mondjuk ez könnyen orvosolható.
Lóci csak kb. egy hete ül egyenes háttal és támaszkodás nélkül tehát eddig nem is lett volna értelme a bilinek.
A nagyobbik fenntartásom az, hogy ő két-három percnél sosem marad tovább egy helyben.
Az viszont igaz, hogy nem árthat ha megismeri a bilit akkor sem ha nem csinál bele semmit mert később esetleg félni fog mint ismeretlen dologtól, ha rá akarom ültetni.
Az elölgombolt hátulgombolós blúzon jót mosolyogtam
Lóci kedvenc játékai
Az abszolút győztes a billentyűzet de főleg az egér. Lenne ha hagynánk...
Imád a konyhaszekrényben rámolni, meg az alsó nagyfiókban molyolni. Csak tegnap kiharapta a buzadarás zacsi oldalát
Nem győztem porszívózni..
Rövidebb időre leköti a labdája, a mesekönyve de igazából rámolni szeret.
Ja, és egy hete nem dobtam ki egy narancsleves dobozt mert minden nap negyedórákat eljátszik vele, piszkálgatja azt a felhajtós műanyag lapocskát rajta.
Összegezve sokmindennel szívesen játszik ami egyébként nem gyerekjáték