A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nektek gyermekek kedvenc játéka jelenleg? :roll:

Kép
Kép
200907?

Csibe: nekünk is trimax van, szerintem bátran vedd meg :D

Bond: nálunk még mindig a fő sláger az üres ásványvizes üveg :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Bond! Nálunk a kedvenc játék mostanában: Labello kupakja :lol: Azért térdelt fel először :D

Gyerekülés: mi voltunk a Brendonban és kifogtunk egy nagyon aranyos csajt,aki azt javasolta,hogy várjunk még egy kicsit,ha nem is addig,amíg Lili 9 kiló lesz,de addig mindenképp,amíg magától fel nem ül. Amúgy mi a Römert fogjuk venni,az biztos.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ja igen, amíg el nem felejtem! Mielőtt kifizetnétek, kérjétek meg, hogy kivihessétek belepróbálni a kocsiba. Hátha lesz olyan kedves a biztonsági őr bácsi, és nem csak kikísér, hanem még segít is. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Megegyszer koszonjuk a dicsereteket. :D

H.Gabi:
Mar irtam en is Neked, hogy szerintem hasonlitanak a lanyaink. :D

Mar mi is akarunk lassan venni gyerekulest de itt nincs Romer (olyan jokat irtatok rola), ugyhogy meg kell neznem az ittenieket, hogy milyenek. Voltunk az egyik nagyobb babas aruhazban de egyik sem tetszett, nem lehetett oket rendesen eldonteni hatra. Meg a toresteszteket is meg akarom elobb nezni.

Kép
Kép
bucus80

Bucus!
Mert ott Britaxnak hívják :wink:
Én tőletek rendelem :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

A Trimax azért csak 3-ast kapott biztonság szempontjából, a Concordnak van ennél jobb ülése is :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond,
kedvenc játék: FP mókakocka, könyvek, újságok, kisautók aminek lehet pörgetni a kerekét, kislabda.
De a mindent vivő a mobiltelefon :evil:
(Apa szerint ő a kedvenc ) :lol:

Nyuszi,
dejoooooo, hogy nincs semmi komoly :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Az előbb becsapott a kertünkbe egy villám :shock: :shock: :shock: :shock: !
Én aludtam, de úgy pattantam fel, mintha közvetlenül belém csapott volna :lol: , apa épp a kertben volt, ő végignézte :shock: , Botond viszont, aludt tovább, meg se rezzent! Nála szó szerint vehető a mondás, hogy "ágyút lehet durrogtatni a feje mellett" :lol: :lol: :lol:

:arrow: tanulás :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
nálunk a favoritok a távkapcsoló és a telefon lenne :twisted: :twisted: ,
de az újságért is oda van,meg a könyvekért és az üvegért meg a
fürdetős flakonért,meg a popsitörlő,meg popsi krém...
elég sokmindent szeret.

Dodi!
nem semmi,hogy pont a kertetekbe csapott a villám... :shock: :shock: :shock:

én lányomnak elekzdett kunkorodni a haja... :P :P :P :P
én örülök neki,ha göndör lesz,mint apjáé,de mindenki mondja,
hogy fogom még átkozni azt a napot amikor azt mondtam,hogy de jó,
amikor fésülni kell a haját...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csibe83 2010.05.06 08:30-kor.

Kép
Kép
csibe83

Ma reggel láztalanul: :D :D :D :D :D :D :D

Bond: nálunk kedvenc játéka: Nóci rózsaszín műanyag szemüvegtokja. :roll: :lol: :lol: :lol:
Amúgy meg általában mindig az, ami épp a Nóci kezében van. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ez fordsítva is igaz, mert Nóci kb 1 hete azzal a lila plüssnyuszival alszik, amit Vica húsvétra kapott. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

bucus!
römer tudsz az ebay-ről is rendelni.
én ott találtam egyet:
http://global.ebay.com/search?Query=r%C ... peFilter=8

Kép
Kép
csibe83

hgabi!
de jó,de jó...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :D

Hgabi: gyógyulásnak örülök! :lol: :lol:

Bond: én már nem bírom követni az ovis- dolgot.... Mindenesetre írasd be az abc összes betűjébe, valahova csak sikerül... :lol:
Kedvenc játék: Karikás zsiráf /nem tudom, mi a rendes neve: műanyag rúd, rajta karikák, a tetején zsiráf kobakja/ de csak addig, amíg sikerül úgy szétszedni, hogy lehetőleg minden darabja egymástól minimum 1 m távolságra legyen. A legnagyobb kedvenc: egyik börövem, amit a fiókból halászott elő. Napok óta azt rágja... :lol:
No és persze távirányító, telefon, mindenféle kábelek lennének a kedvencek, ha hagynánk... :lol: yák napja: apa hozott kettőjük nevében egy csokor orgonát :lol: Nem szeretem a vágott virágokat, de ennek örültem, mert az előző albiban a ház előtt volt egy nagy orgonabokor, és hiányzott az illata.... Most megvan :D

Dodi: Villám?! :shock: Nálunk tegnap 17- kor jött a menetrendszerinti vihar, de szerencsére nem a közelbe csapott le a villám :)

Még biztos tudnék reagálni, de azok az előző oldalon vannak... :roll: :lol: Viszont olvasgattam ám, meg megnéztem a képeket, a gyerekeink tényleg gyönyörűek- most nem is emelnék ki senkit, mert mindenkit fel kéne sorolnom... :lol:

Mi ma reggel vettük át a gyerekülésünket: egy használt Römer Kinget vettem, új huzattal :D Be is szerelődött az autóba, Katának tetszik, mert végre nem hátrafele, hanem ő is előre nézeget menet közben :D
Rommay: köszi az ötletet, a használt ülés /jól megnéztem/ semmivel sem rosszabb, mint egy új, viszont sokkal olcsóbb :D

Kép
agi125r

lois!
melyik concord gyerekülést ajánlanád?
mert én átnéztem az összeset és mindegyik 15 kg-tól van,
kivéve a trimax,mert az 9 kg-tól...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
milyen gyerekülést vettetek??

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Ultimax 0-18. Az nagyon jó kis ülés. És háttal ültetném, ameddig belefér.
De én elég sarkos vagyok autósülés terén, nem vennék több méretkategóriát átívelő ülést pl. Az ekkora babáknak a 0-18 vagy a 9-18 kategória a legmegfelelőbb és a legbiztonságosabb.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
pont az a baj,hogy az én lányom már nem marad meg háttal
fektetve és ezért szeretnénk olyan ülést ami előrefelé van és ülhet
benne.
persze fontos a biztonság is,de nehéz a lányom kényelmét és a
biztonságot összehozni.
meg persze,hogy az ára se legyen csillagászati...mert a párom így
is lassan szívinfarktust kap,hogy milyen drágák ezek az ülések...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Ebben nem fekszik, hanem ül, csak háttal. De átfordítva menetirányba (10 kg felett) is jó ülés. Jobb, mint a Trimax.
Nekem a biztonság a fő prioritás, de a Concordok azért nagyon kényelmesek is :) Használtan lehet találni ezt is, de mindig vannak kifutó színek akciósan a Brendonban is.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

hát most néztem meg gyorsban,hogy 40e-től indul az ára felfelé.
de utána nézek,hátha találok használtan.

Kép
Kép
csibe83

gabi!
megtaláltam a concord hírdetésed :D :D :D :D

Kép
Kép
csibe83

lois!
teljesen meggyőztél.már csak nekem is meg kell győznöm apát.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok

Koszonom Lois es Csibe a gyerekuleshez a segitseget. Mar ki is neztunk egyet.
Ez volna az

Kép

Bond:
Lottusnak nem nagyon van kedvenc jateka. Ugyanis az a tavkapcsolo vagy a telefon lenne. De nagyon szereti a formabedobos jatekat, ragokait es meg neha a csorgoit. A konyveket is szereti nezegetni, meg ragcsalni. Most eppen egy darab celofannal van elfoglalva mar 10perce. :lol:

H.Gabi:
Orulok, hogy lement a laza Vicanak.

Dodi:
Aztaaa, te jo eg. En tuti osszekakaltam volna magam. Amugy is fosok meg mindig egy kicsit a vihartol. :oops: :roll: :oops:

Anyaknapja: Apa mondta, hogy boldog anyaknapjat es ezzel el volt rendezve. :x

Kép
Kép
bucus80

Aztaaa, micsoda pangás van itt :shock: :shock: :shock: :shock:

Boo,
:) :) :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tudtam, tudtam, tudtam!
Mondjuk már gyanús volt anno, mikor a költözésen pörögtetek, hogy valahova ide a közelbe jöttök :wink: :wink:
A barátosnémal voltam, aki az egyetlen, aki rendszeresen jön és találkozunk, mióta Anyuka lettem, sőt, még néha babysitterkedik is, és Apával el tudunk moziba szabadulni
:wink: :wink:
Fagyi: Telepes-Fűrész sarkán a fagyizóból, csokis-mogyorós tölcsérben.... nnnnnyammmmmmmmmm
(bár a Belga csokitortájuk a legtutibb, azzal bármikor le lehet venni a lábamról)
Kutyamaugli :lol: :lol: :lol:
Nimródnak szerváltam Clemmy puha építőkockát, és most az a kedvenc játéka, hogy mind a 28 darabját szanaszét dobálja iszonyatosan fontoskodó arckifejezéssel, és élvezi ahogy azok szanaszét ugrálnak...

Dodi,
villám :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: én tuti besz@rtam volna :!: :!:
mondjuk a mai viharra Enyémfiam sem rezzent meg (sőt, ma aludt fél12től majdnem 2ig :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: )

Hendegabi,
hurrá láztalanság
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Babatali ügyben:

egyre inkább azon gondolkodom, mi van, ha ilyen fisi-fosi idő lesz, mint ma....
Be tudunk valahova menekülni ha hideg és/vagy eső van?

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok! Én is ma pont erre gondoltam,mert szombatra elég rossz időt mond :x

Sillia? Te mit mondasz hova lehet menni?

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Nem emlékszem ki írt még időpontot :oops: , légyszi írjátok meg, köszi.

Babatali-Bory-vár- május 8.

Érkezés:

Ági
Bond:
Boo 12. óra
Dodi
Ikoka
Katy
Kispocok
Merion
Norka ?
Nyuszi 11-12. óra
Sillia
Orsi 10. óra (mert Odi akkor szokott aludni, így csendben sétálgatunk a környéken

Kép
Kép
orsi777

Orsi: kb. 1/2 11- 11 körül érkezünk Katával :) A találkozó a Bory vár előtt lesz? Vagy hova menjek?

Kép
agi125r

A met.hu esőt ír szombatra Fehérvárra :( ez esetben hol leszünk?

Kép
agi125r

Babatali-Bory-vár- május 8.

Érkezés:

Ági 1/2 11-11. óra
Bond:
Boo 12. óra
Dodi
Ikoka
Katy
Kispocok
Merion
Norka ?
Nyuszi 11-12. óra
Sillia
Orsi 10. óra

Kép
Kép
orsi777

Orsi,

Mi kb 11re érünk oda, Bond-al egyetemben.

KépKép

KépKép
kispocok13

Remélem szobatig elfújja a szél az esőt, és szép napos idő lesz.

Megyek aludni, nagyon álmos vagyok, sziasztok.

Kép
Kép
orsi777

Mindenki beájult, csak én kukorékolok itt egyedül :?: :?: :cry: :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

Még én is itt... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe!
Hajrá :wink:

Bucus!
Ez melyik típus? A King vagy a Duo?

Nálunk egyszer a mellettem lévő villanyóraszekrénybe csapott a villám, na azt hittem addig hogy olyan bátor kszénaszerű f@sza csaj vagyok, na ez szembesített vele, hogy inkább olyan szőkementsenekmegkirálylány :roll:

Sokféleképpen rákeresgettem nektek Fehérváron, hogy hol lehet olyan babásan beülni, de 0 eredmény.

Kedvenc játék....
hmmm.... tesóméknál van egy édesítőszeres doboz, már oda-vissza lerágta a címkéjét, és telenyálazta, de az mindent visz. Itthon nincs ekkora lieblingje, telefonok, távirányítók persze, meg egy csomó játék, ami ideig óráig. Összességében azt mondanám a gombok, amiket nyomkodni lehet, bármin :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Tényleg,hol találkozunk? Bevárunk mindenkit a vár előtt?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Érkezés:
Babatali, érkezések:

Ági 1/2 11-11. óra
Bond: 11.óra
Boo 12. óra
Dodi
Ikoka
Katy
Kispocok 11. óra
Merion
Norka ?
Nyuszi 11-12. óra
Sillia
Orsi 10. óra

Ha olyan idő lesz holnap, mint ma itt nálunk (szépen süt a nap), akkor nem kell új helyet keresnünk :wink: :P .

Hú csajok, holnap találkozunk :P .Kár, hogy többen nem tudnak jönni.

Kép
Kép
orsi777

Copfoska:

Kép

Copf kibontása után :lol:

Kép

Első strandolás:

Kép

Kép

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok

Én is sokat gondolkodtam a talis dolgon de nem jutottam semmi okosságra.
Reménykedjünk a jó időben. A mi játszóházunk is (elméletileg) nyitva van de csak délután háromtól és ebben sem vagyok teljesen biztos. A kérdésemre is esetleges választ kaptam tehát erre építeni nem lehet.

A Kenguru játszóháza biztosan nyitva van de nem tudom mennyi a belépő. A honlapjuk megszűnt de addig áskálódtam amíg találtam egy telefonszámot. Remélem jó szám...
10 után felhívom és megkérdezem a játszóház belépődíját.

Arra is gondoltam hogy ha minden kötél és az eső is szakad akkor hozzánk is feljöhetnétek de ez megint csak elméleti elgondolás.
Ugyanis a mi 4. emeleti lakásunkban már plusz négy felnőtt is tömegnyomor érzetet kelt
:?
Mi pedig gyerkőcöstől huszonvalahányan leszünk.

Találkozási pontnak nem tudom mi lenne a legjobb. A Bory vár környéke erre nem alkalmas. A vár szó ne tévesszen meg senkit, ez inkább egy nagyobb kúria, családi házas környéken. Persze hátrafelé-felfelé biztosan nagyobb még nem jártam bennt.
De arra hogy előtte összevárjuk egymást arra nem jó. Főleg hogy a legkülönbözőbb időpontokban fogunk érkezni.
A kerítésen belül van egy icipici parkocska de amint belépsz megtámad a kapuőrző néne a belépőkért :evil:

Azt javaslom senki ne induljon el úgy hogy ne tudja legalább két másik anyuka telszámát.
Én az enyémet ezennel közzéteszem, nincs kedvem ennyi privit írni..

30/929-8823

Ha valahol esetleg elakadtok apa biztosan útba igazít. Ígérte hogy ír nektek itinert csak eddig elmaradt de estig biztosan megcsinálja.

Anyák napja

Én egy cserepes szegfűt kaptam, meglepetésként :)

Hgabi

Bilivel még nem próbálkoztam, őszintén szólva ez még eszembe sem jutott. Pedig a lányok már csücsültek rajta ennyi idősen...
Nincs is bilink, mondjuk ez könnyen orvosolható.
Lóci csak kb. egy hete ül egyenes háttal és támaszkodás nélkül tehát eddig nem is lett volna értelme a bilinek.
A nagyobbik fenntartásom az, hogy ő két-három percnél sosem marad tovább egy helyben.
Az viszont igaz, hogy nem árthat ha megismeri a bilit akkor sem ha nem csinál bele semmit mert később esetleg félni fog mint ismeretlen dologtól, ha rá akarom ültetni.

Az elölgombolt hátulgombolós blúzon jót mosolyogtam :)

Lóci kedvenc játékai

Az abszolút győztes a billentyűzet de főleg az egér. Lenne ha hagynánk...

Imád a konyhaszekrényben rámolni, meg az alsó nagyfiókban molyolni. Csak tegnap kiharapta a buzadarás zacsi oldalát :evil:
Nem győztem porszívózni..

Rövidebb időre leköti a labdája, a mesekönyve de igazából rámolni szeret.
Ja, és egy hete nem dobtam ki egy narancsleves dobozt mert minden nap negyedórákat eljátszik vele, piszkálgatja azt a felhajtós műanyag lapocskát rajta.

Összegezve sokmindennel szívesen játszik ami egyébként nem gyerekjáték :)
Vendég

Sillia

Nem tartanám rossz ötletnek, hogy ott találkozzunk, ahol szoktatok sétálni, a tavas, kacsás ligetben.
Nem jó ötlet?
Lehet szép a vár, de ha nincs hely számunkra, akkor nincs értelme odamennünk :roll: .

Kép
Kép
orsi777

Mi egyszer már elővettük a bilit, és sikerült is a nagydolgot benne elvégezni :P . Annak annyira örültem, mintha öttalálatom lett volna a lottón :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Kép
Kép
orsi777

Orsi

Az ötleted jó, a Rózsaligetben van egy kisebb fedett terület is, padokkal. Ez nem zárt tér és nem is túl nagy, de az esetleges eső ellen megfelel. Persze csak ha nem vizszintesen esik.

A várban is biztosan elférünk odabennt, de találkozási pontnak nem jó.

Szerintem akkor legyen a liget, mert akik várakoznak azok is tudnak sétálgatni a tó körül, egy pici játszótér is van.

Csak talán nehezebb lesz odatalálni mert a Bory vár ki van táblázva több helyen a Rózsaliget viszont nem ilyen híres hely.
Viszont szemben van a városi uszodával, így kérdezősködéssel azért behatárolható.
A parkolók ingyenesek a környéken, csak helyet kell találni :?

Szerintem akkor talizzunk ott, én 11-re odasétálok vagy ha valaki előbb odaér rámcsörög és én 10 perc alatt ott vagyok.
Vendég

Sziasztok,

Orsi,
szerintem a park nagyon jó ötlet! Legyen az!
Sillia, megírnád a címét, ill hogy hogyan lehet odakavarni az autópályáról?
Copfos kép nagyon cuki!

Játék: tegnap egy üres popsitörlőkendős dobozba beleraktam egy kupakot... Jó sokáig elvolt vele :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Nyugi, még apa is úgy besz@rt, hogy begörcsölt a hüvelykujja, ahogy ökölbe rántotta a kezeit :lol: :lol: :lol: .
Persze anyagi kárunk is lett :? : tönkrement mind a két elektromos tolókapu, de van biztosításunk, és hát egy ilyem motor naaagyon drága tud lenni :twisted: :lol: :lol: :? .

Babatali:
Mi ahogy ébredünk, úgy indulunk, szóval sztem hamar szfváron leszünk, de kb. mi is olyan dél felé megyünk le hozzátok, mert mégiscsak várnak minket a nagyszüleim (is) :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

A Rózsaliget a Mészöly Géza út mellett van. Odajutáshoz én nem tudok hozzászólni mert nem vezetek autót (nem tudok..)

Apa a következőket írta a kérdésemre:

"Le kell jönni az Auchan (Szekszárd) lejárónál és egyenesen jönni be a városba. (körforgalomba be, majd egyből ki, jönni, jönni, jönni kicsi körforgalomban tovább egyenesen, át a vasúti felüljáró alatt. Lámpa, tovább egyenesen, lámpa lámpa lámpa, mindig csak egyenesen, jobbról buszpályaudvar, balról Mc-i, de csak tovább egyenesen, jobbról pláza, tovább egyenesen. kereszteződés lámpával, bal oldalon SHELL-kút, de csak tovább egyenesen. Onnantól egy sávra szűkül az út. A következő lámpánál, ahol bal kéz felől egy SPAR van, el kell fordulni jobbra az uszoda felé. Elmenni az uszoda előtt de már óvatosan, mert bal kéz felől ott a Rózsaliget, meg vagy érkezve. A liget után közvetlen balra kanyarodva parkolási lehetőség a Kodolányi Szakközép előtt."
Vendég

Megérdeklődtem, a Kenguruban nyitva a játszóház, de 1200 Ft óránként. Ami azért szerintem sok...
Vendég

A nagy hírt még nem is mondtam!

Dalma tegnap kapott egy SMS-t a tanárától ami két boldogító szót tartalmazott:

matek: kettes

:) :) :) :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?