Sziasztok!
Most csak nagyon röviden, mert annyira rég voltam, hogy már órák óta csak visszaolvasok, félő nemsokára lesz ébredés. Ráadásul már egy csomó mindent elfelejtettem amire reagálni szerettem volna.
Na, akkor ami hirtelen eszembe jut...
Félreértettetek, vagy én írtam rosszul. Nekem már megvolt az afp a 16. héten, meg is jött az eredméyn, szerencsére teljesen jó minden. (bár én akkor sem estem volna kétségbe ha nem jó, csak sajnáltam volna a plusz időt az újabb vizsgálatokra. ) a 20 héten megyek a genetikaira.
Mók!
Még az is teljesen normális. Nem éri meg szerinem idegeskedni a vizsgálatokon, meg a várakozáson, van aki még a magén dokinál is sokat vár. Ez van. Én elviszek mindig egy jó könyvet és olvasok. a fiam mellett úgysincs rá időm. Persze a bunkóságra nincs receptem, azt meg talán le kell pörgetni magadról, bár tudom, hogy nehéz, nekem sem mindig megy.
Nekem szülés után a mellemmel voltak gondjaim, kétnapont jártam sebészetre, úgy, hogy közben anyunál volt a két hetes kisfiam. Mondták a recepción, hogy csak szóljak be a nővéreknek és előrevesznek. Persze hogy bunkók voltak, mondták, hogy nem kell bekopogni, majd ha kijönnek akkor szóljak máskor. No, legközelebb így is tettem, minden egyes alkalommal szóltam és mindig csak egy flegma undorral teli választ kaptam, hogy "igen láttuk, hogy bejelentkezett". Nem is tudom miért kell így viselkedni. Legszívesebben megmondtam volna nekik a magamét, de felesleges. ég a pici anyunál hagyján volt, mert úgyis tápszert kapott, de a mellem be volt gyulladva, 3 óránként fejnem kellett. Gondolhatjátok, hogy semmi kedvem nem volt a várakozásokmeg a vizsgálat után a mosdóban kifejni a tejet, mert félő volt, mire hazaérek már jól megtelik. Nővérek is tudták a probláémámat, mégis így viselkedtek. Korán reggel. ennyire utálják a munkájukat????
No mindegy..
Dinuci!
Még eszembe jutott erről amit írtál. Nem okoskodni szeretnék, csak nekem annyi gondom volt a szoptatással, hogy eléggé tájékozott vagyok a témában. (bár ne lennék, az az jelentené, hogy minden problémamentes volt)
Szóval az, hogy van előtej, az még nem azt jelenti, hogy lesz is tej. És ez fordítva is igaz. Akinek nincs, annak lehet, hogy annyi teje lesz, hogy még le is tud adni belőle. És szerintem neked sem azért nem volt tejed, vagy azért "fogyott" el hamar, vagyis inkább apadt el idejekorán, mert hamar volt előtejed, szerintem ennek nincs köze egymáshoz. Egyszerűen előtejed már ilyenkor van, de attól még lehet neked rengeteg tejed majd. szerintem nem kőbe vésett, hogy az első babádnál úgy alakult ahogy, most is ez lesz. Persze előfordulhat, de reméljük tejcsárda leszel!
Nekem szerencsére ritkán volt gondom a tejjel, de ha volt, akkor egy-két nap alatt rendbetett a szoptatós tea. Persze van amikor a babának fáj tőle a hasa, így most a macis kávé a nyerő, azt fogom kipróbálni.

Tudjátok a régi napközis tejeskávé amiben nincs koffein, malátakávé, az is gyarapítja a tejet. Meg az alkoholmentes tej, annak aki szereti. (én nem tartozom közéjük) Vannak különféle tabletták is, van akinek azok is beváltak. No meg fejni, fejni ezerrel, ha kevés a tej, mert minél többet szopizik a baba, vagy minél többet fejsz, annál több tej termelődik. Ja! Vannak homeopátiás bogyók is, azokat csak akartam, de nem próbáltam. Van akinek az is bejön.
Nálunk homeopátiából a Stodal jön be, most is köhög N. és ezt kapja, eddig még mindig bevált.
JA! Amúgy azért nem voltam, mert vasárnaptól keddig elég sűrű volt a program. Jó volt az idő, így mentünk mindenfele.
Nekem a borús időre bejött a takarítás.
Ma N. elég korán kelt (szegény taknyos, így nem nagyon tud aludni, nem kap levegőt), és már 10 órára elkészülődtünk megreggeliztünk (az nálunk elég hosszadalmas) elmosogattam, kiporszívóztam, port töröltem, játszottunk, most meg alszik. ebédet csak neki kellett külön csinálnom, mert nekünk maradt, neki is csak turmixoltam, mert tegnap este már megpároltam a hozzávalókat. Szóval ajánlom depresszió ellen a takarítást, mert nekem elég hatásos tud lenni, utána mindig jó kedvem van, hogy mennyi mindent csináltam.
Most meg már sütöget a nap, lehet, hogy még el merünk indulni sétálni is délután.

No, rohanok ebédelni, mert mindjárt ébredés, akkor meg nem tudom mi lesz belőle...
Jók a pociképek! Én a nagypocisok táborához csatlakozom, de asszem másidik babunál ez így szokott lenni.