A déli alvást fél 3-kor sikerült nyélbe ütni, előtte a gyereknek 2X bevertem a fejét az ajtófélfába
Szóval egyikünk sem volt a toppon
Dodi!
Teljesen okés ez a leosztás, ha mindkettőtöknek megfelel, nem belekötni akartam ám
Ja kábé így néz ki igen, bár azért a feladatok máshogy oszlanak, enyém a szárító és övé a kipakolás
Kutya után a férjem takarít kinn (felszólításra
Végül is nem fektettük le anno előre az alapokat, szépen kialakult így elég hamar. Nem igazán vannak vitás helyzetek. Max. ma megkérdeztem hogy a gyerekről takarítja le a kávét, vagy a habtapiról... szóval még alternatívákat is felajánlok neki, hogy nehogy egysíkú legyen a programja
Nyuszi!
Sajnálom a pocsék éjszakát, én sem hagynám ott többet a konduktorral
Sillia!
Szegény Lóci szájacska
A vér azért engem is kiborítana
Ez az almacsutka azért kemény.. tessék pályát változtatni
Bond!
Bassz ez az esés nem lehetett semmi
Sajtot milyet adsz? Én még nem próbáltam. Valami száraz fajtát? Edami, trappista?
Bucus!
De jó hogy tetszik a Kisasszonynak
Lehet kinn nem ritka az egygyerekes-családmodell, nem?
Nyári baba, én kihagynám legközelebb ha lehet, inkább tavaszit szeretnék, már ha ez kívánságműsor
Babás-mamás társaság nagyon kell, nekem is vannak új anyukás-barátságaim amiket a gyerek hozott. Valószínúleg gyerek nélkül nem bartákoztunk volna össze, meg lehet nem is lesz egy tűzön-vízen barátnő, de most nagyon jó hogy valakivel babás dolgokról tudok csacsogni. És nem feltétlenül megyek más barátok agyára vele ....
Babaszag, én érzem az EnyémGyerekét, illatmentes termékeket használunk, szóval Őt érzem. A babás öblítöt is szoktam érezni, mikor ráadom frissen a ruhát, de utána már csak Őt. Feje-búbján szoktam szaglászni
Boo!
És hova lett a zebra? Megette a ló? Akkor most Miron a herceg fehér paripán??
Nekem is tetszik ez a cucc, még nem láttam ilyet.... de nekem is méretbeli aggályaim vannak
Gabi!
Nagyon szépek vagytok, Lánykák hasonlósága megdöbbentő
Virsli?? Huhh, én ilyen csupa E dolgot nem adnék....