A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Én a desz@rnapunkvolt táborhoz csatlakoznék :?

A déli alvást fél 3-kor sikerült nyélbe ütni, előtte a gyereknek 2X bevertem a fejét az ajtófélfába :oops: , majd magára rántotta és a nyakába öntötte a kávémat :oops: :oops: :oops: :oops:
Szóval egyikünk sem volt a toppon :oops: Na már több piruló fejecskét nem rakok, képzeljetek oda még jó soooookat!

Dodi!
Teljesen okés ez a leosztás, ha mindkettőtöknek megfelel, nem belekötni akartam ám :roll:
Ja kábé így néz ki igen, bár azért a feladatok máshogy oszlanak, enyém a szárító és övé a kipakolás :roll: Pl. övé a konyha, ő főz minden nap, és ő is vásárol be hozzá kizárólagosan. Mosogatni én szoktam mindig, de ha valami nagyon gáz lenne, ha otthagyná (pl. nokedlis szennyes), azt elmossa. A mosás téma az csak az enyém. Takarításban átfedések vannak, megcsinál bármit, ha megkérem. De mikor veszélyeztetett terhes lettem, heti egyszer lett egy takinénim, aki akkor végigsuvickol, én meg "szintentartok" a köv. alkalomig. Őt szülés után is megtartottam :roll:
Kutya után a férjem takarít kinn (felszólításra :?), de füvet nem nyír mert azt utálja, arra jön hozzánk valaki aki megcsinálja. A kertben a többit én csinálom. Dióhéjban ennyi.
Végül is nem fektettük le anno előre az alapokat, szépen kialakult így elég hamar. Nem igazán vannak vitás helyzetek. Max. ma megkérdeztem hogy a gyerekről takarítja le a kávét, vagy a habtapiról... szóval még alternatívákat is felajánlok neki, hogy nehogy egysíkú legyen a programja :roll:

Nyuszi!
Sajnálom a pocsék éjszakát, én sem hagynám ott többet a konduktorral :roll:

Sillia!
Szegény Lóci szájacska :( Én már teljesen kész vagyok mikor ránézek csóri gyerekemre, tisztára olyan a homloka, mint egy domborzati térkép :roll: És valszeg ez csak a kezdet.... :?
A vér azért engem is kiborítana :shock:
Ez az almacsutka azért kemény.. tessék pályát változtatni :D Mondjuk én valami elegánsabbra gondoltam, nem a gombatúrásra... hogy is hívják aki parfümöket kutyul?? Na megvan : parfümkompozitőr :)

Bond!
Bassz ez az esés nem lehetett semmi :shock:
Sajtot milyet adsz? Én még nem próbáltam. Valami száraz fajtát? Edami, trappista?

Bucus!
De jó hogy tetszik a Kisasszonynak :D Én is megrendelem, EnyémGyerek is unja a fekvő autókázást :roll:
Lehet kinn nem ritka az egygyerekes-családmodell, nem?
Nyári baba, én kihagynám legközelebb ha lehet, inkább tavaszit szeretnék, már ha ez kívánságműsor :roll: Mondjuk a brit nyár gondolom kissé kellemesebb, mint itthon volt :)
Babás-mamás társaság nagyon kell, nekem is vannak új anyukás-barátságaim amiket a gyerek hozott. Valószínúleg gyerek nélkül nem bartákoztunk volna össze, meg lehet nem is lesz egy tűzön-vízen barátnő, de most nagyon jó hogy valakivel babás dolgokról tudok csacsogni. És nem feltétlenül megyek más barátok agyára vele .... :roll:

Babaszag, én érzem az EnyémGyerekét, illatmentes termékeket használunk, szóval Őt érzem. A babás öblítöt is szoktam érezni, mikor ráadom frissen a ruhát, de utána már csak Őt. Feje-búbján szoktam szaglászni :roll:

Boo!

És hova lett a zebra? Megette a ló? Akkor most Miron a herceg fehér paripán?? :D
Nekem is tetszik ez a cucc, még nem láttam ilyet.... de nekem is méretbeli aggályaim vannak :roll:

Gabi!
Nagyon szépek vagytok, Lánykák hasonlósága megdöbbentő :D
Virsli?? Huhh, én ilyen csupa E dolgot nem adnék.... :roll: Már bocs a kéretlen belekottyért :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Pizsi nem "seggel" oda agyereknek, inkább nyalakszik...folyton :roll: Szerintem embernek tekinti, mert neki is ad pacsikat, ilyesmi. Mondjuk nem röhögtem nagyon, mikor "fejbepacsizta" :?
Ha a gyerek hátulról támad akkor is mindig szembefordul vele.
EnyémZé kiharapta a hengert kicseszésből, mert mindig arra támaszkodtam a habtapin... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...ennyi lemaradást nem tudom, mikor fogok behozni.... :roll: termeltetek rendesen... :lol:
De most megyek, csinálok valami spárgás kaját a kislányomnak, aztán olvasok.... :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok! :)

loislane!

Mosás: érdekes módon ez valahogy nem férfiaknak való dolog. :roll: :shock: :lol: Hogy miért azt nem fogom megérteni, holott nem bonyolult külön tenni az ilyen meg olyan ruhákat. :roll: :roll: Ezt minden nő meg tudja csinálni. De a főzést például nem. És az tipikusan női feladat.
Ugyanakkor meg :shock: :shock: :shock: , amikor többen mondták, hogy náluk apa vasalja az inget. Én valahogy a vasalást sosem engedném neki. :roll: :roll: :roll: (Már ha vasalnék, ugye... :roll: :roll: :oops: :twisted: :twisted: :lol: :lol: )

Sajtból a Bakonyira meg a Tolléra mondta a védőnő, hogy jó az edámijuk. (Na, ezt hogyan kell helyesen írni? :roll: :shock: :? :lol: ) De minden jöhet, ami nem túl érlelt, vagy bonyolult. Tehát ne legyen füstölt, túl zsíros, éretlen, juh, kecske (pláne nem disznó! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) és hasonlók.

Kép
Kép
200907?

Ezt ti tudtátok? :?: :shock: :shock: :shock: :shock:

"Stohlnak volt korábban már rendőrségi ügye kábítószerfogyasztás miatt. A Fővárosi Főügyészség 2007 áprilisában vádat emelt egy kábítószercsempész banda ellen, és a vádiratban fogyasztóként szerepelt Stohl is. A vád szerint a színész több alkalommal kokaint vásárolt a csoport egyik tagjától. Stohl vállalta az elterelést, ezért akkor megszüntették vele szemben az eljárást."

:roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Ismételten körkérdek :oops: :
1. Aki felajánlotta az adó 1%-át, az melyik alapítványnak adta?
2. Aki meg nem ajánlotta fel, az miért nem?
3. Hogyan lehet a cipőből elűzni a stabil lábszagot hatékonyan? :roll: :? (Az óccsó poénokat tessék kihagyni, bitte! Danke. :twisted: )
4. Nálatok mennyibe kerül az A4-es lefűzhetős bugyi. (Született: Genoterm, de azt senki használja :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: ) 100 darabot több, mint 1.200.-Ft.-ért láttam. :shock: :shock: Tudom, hogy drága mulatság, na de ennyire!? :shock: :shock: :? :? :? Nem tudom már mibe lefűzni a számlákat, iratokat, mert már kifogytam belőle. :? :? :?
5. Ha tietek gyermek rendszeresen titeket ken össze maga helyett, akkor mit csináltok? :roll: Mindig átöltöztök, és akkor fél nap alatt lőttek a komplett ruhatárnak, vagy hagyjátok az egészet a francba, és a nap végére étlapként funkcionáltok? :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Ne mondjátok, hogy ha agi125r nem ír délelőtt 11-kor, akkor én lettem volna az első délben úgy, hogy negyed négykor még sehol senki, semmi? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nem tudom mit csináltok, de az tuti, hogy nem a jó időben töltitek az egész napotokat. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Na vééééééééééégre, már valaki! :D Még, ha csak te is. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hugi szépen eszik nem kajál összes semmit. Össz-vissz annyi kaja marad a száján, amennyi óhatatlanul adódik. De szerencsére az nem sok, és azt is folyamatosan törölgetem. Ennek ellenére képes eljátszani, hogy amikor kaja közben megdörgöli a szemét, akkor azt rendszerint a fejét a vállamba furva teszi. Innentől kezdve a vállam, nyakam tájéka mindig kajás lesz. :? :? :? :? Csak kb. egy tíz forintosnyi területen, de akkor sem gusztáv. :roll: :oops: :oops: :? :? :?

Van kifejezetten cipőre való Scholl sprayként (ez is jól mutat így leírva :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: ), de nem sokra megyünk vele. :roll: :? Azzal a punnyadt szaggal nem tud mit kezdeni. :? :? :?

Ha nem valamelyik egyháznak szeretné valaki adni, akkor még a kiemelt költségvetési irányzatban megjelölt célra lehet. Ez most a "Nemzeti Tehetség Program feladatai", illetve a "Parlagfű mentesítés feladatai" voltak. Slussz. http://www.nonprofit.hu/egyszazalek

Genoterm: khmmmm........izéééééééééé, nálunk is többnyire "béren kívűli juttatás" volt :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: , de mostanra elfogyott. :roll: :?

Kép
Kép
200907?

Na, azt hiszem már nem fog még egy jajannyitírtatokmaesélyemsincselolvasni című bejegyzés megszületni. :roll: :shock: :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

ancsurti! :)

Köszi szépen, kipróbálom. Úgyis van itthon bőven, mert a gyomromon szoktam segíteni vele. (Volt, hogy elfogyott. Jobb híján a sütőport vetettem be. :roll: :roll: :lol: :lol: )
(A harmadik link szerzőjét odakötözném a székhez, és 48 órán át olvastatnám vele a saját oldalát. :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: )

Kép
Kép
200907?

:lol: :lol: :lol: :lol: igazan szep az az oldal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: az en szemem is rendesen jojozott,mikozben atszaladtam :D
Azert ovatosan a szodabikarbona nyelesevel,de errol is talahatsz meg okossagokat :wink:
En a mosogep tisztitasara hasznalom minden mosasnal,mert itt 3 csalad hasznalja,igy kenytelen vagyok :wink: mert amugy a mosoda a divat itt,mint a filmeken!
Ja es a macskaalmunkban is talahato!!!

Sok sikert :wink: !

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

Nem egy az egyben szoktam bevenni, hanem egy pohár (lehetőleg szénsavas) vízben, kb. 2 evőkanállal. Garantált a hatás. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Remélem, hogy azért valaki olvas itt a nagy pangásban!

FONTOS KÉRDÉS:
Akinek volt már náthás a babája, az éjszaka felébresztette orrszívózni? Mert Petra éjjel betaknyosodott, és most úgy szörcsög, hogy szörnyű. Viszont ha őt nem zavarja és tud tőle aludni, akkor nem szívesen ébreszteném fel.
Tegnap éjjel se aludtunk éjjel 2-ig, mert éjfél körül jött ez a takonykór.

Amúgy picit köhögött is éjjel, de adtam neki Stodalt. Most este már nem is adtam, mert délután egyáltalán nem köhögött. Viszont vizes orrfolyása van, jóóóóó bőséges.
És pici hőemelkedése még mindig.
Csak kijött rajta az a vírus.

Holnap szabin leszek, itthon maradok vele, hogy a tesóm tudjon menni anyukánkhoz a gyerekekkel. Szegény egész héten a pénteket várja, mert akkor szokott menni.

Kép
katy76

Dodi!
Mi is a 2. pont szerint eszünk. :D
Egyedül a vacsora szokott lenni "tálcás", de azt Petra nem látja. :lol: :lol:

Boo!
Jó a járgány! :D

Kép
katy76

Pelenkázó alátét:
Én 60x90-es méretet szoktam venni, így az egész Petra ráfér és még nőhet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tudjátok, én nem bízom a véletlenre! :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

katy76! :)

Felesleges felébreszteni, aludjon csak nyugodtan! :wink: Fontos a pihenés. Gyógyuljatok gyorsan! :(

Alátét: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pont akartam kérdezni, hogy nézi-e valaki a Királynőt. Az összes vonulásról lemaradtam. (Volt egy hullaszínű szőke csaj. Brrrrrrrrrr................ :? :? :? :?) Csak a 7-re értem be. Jók voltak ezek a fémes ruhák. :)
A 3-asnak jó volt a melle, a 1-esnek lófeje volt, a 15-ösnek látszólag nagyobb mellei voltak, a 7-es még mintha idősebbnek nézett volna ki a többieknél, a 21-esnek idétlen tündei fülei voltak, a 18-as meg lapos volt szerintem. Ennek örömére az utóbbi 2 díjat is betermelt. :roll:
Nekem talán a 7-es tetszett leginkább.

Szerintetek nem gáz, amikor egy ilyen versenyen valaki benyögi, hogy élete célja, hogy gyerekekkel foglalkozni? :roll: :roll: :roll: :roll:
(Tök egyforma hangjuk volt. :shock: :roll: )

Huginak tetszett, végigtapsolta, amit látott belőle. :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Árminmegazanyja köszöni a Köszöntőknek a köszöntéseket! :wink: :D

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :) (Vagy inkább csak szia, boo? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: )

Most meg tudtam nézni a lányokat képekről.
"az a tejfehér bőrű csaj, olyan volt, mint egy vámpír lehet, hogy különleges, de nekem csak azért, mert sötétben halálra rémülnék tőle"
:mrgreen: :mrgreen:
A 18-as nem volt annyira lapos, csak ez a ruha nem volt előnyös neki ebből a szempontból. (Ezért sajnálom, hogy nem láttam a fürdőruhásat, mert ott jól látszik minden. Pláne, ha mindenkinek azonos fazonú. :roll: ) Valóban szép, de annyia tényleg nem tűnik ki egy tömegből, hogy :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: . Szerencsére tényleg sok szép lány szaladgál idehaza 8) , csak sokan nem neveznek be. :lol:
Tuti, hogy nem lehet tetkó, mert azt ilyenkor nem díjazzák. Pedig biztos, hogy ők is szeretnének (esetleg van is, csak nem látszik :roll: ), mondván jujjdeszexiéstrendi. De egy világversenyen sem sűrűn láthattál még eddig. (Legalábbis nem ilyen jellegűn. :lol: :lol: )
Ami viszont tényleg fair jelleget ad neki, az a plasztikai műtét hiánya. Úgy könnyű nyerni, ha mindenki össze-vissza faragtatja magát, és tökéletesebb, mint a Barbie. :twisted: :twisted: :twisted: :? :?
Én akkor ábrándultak ki a versenyből, amikor megtudtam, hogy a világ legszebbjeit mi alapján válogatják. Mindenképpen kell benne lenne egy USA-belinek, afrikainak, dél-amerikainak, (kelet-)európainak, és orosznak. Ilyen értelemben előre le vannak osztva a lapok. :? :? :? :? Tök kiábrándító. Azóta csak paráde jelleggel nézem, már ha egyáltalán...
A Look of teh Year jobb. Ott nem szépnek kell lenni, hanem inkább az érdekes, markánsabb, egyedi arcú lányok a befutók. Velük jobban el lehet dani sokmindent.

Most tegye fel a kezét az, aki szerint ez a hónalj rész nem kiábrándító:

Kép

Hoppácska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :

Kép

Szerintetek ő szebb? :

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.14 11:58-kor.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,
csak gyorsban jövök, mert Nimród mindjárt ébred.
Ha nem baj, nem reagálok mindenre :oops: :oops: :oops: bár olyan sok nincs is :evil: :evil:

Katy,
remélem, Petra már jobban van! Én is a ne ébreszd fel verziót javasoltam volna...

Nyuszi, Boo, Lois,
és egyéb titkos Pocok-naci rajongók: ma és holnap Elle shopping van, többek között a Springfieldben is, és ott is láttam ilyesmi nacit, térdig érőben... nemsokára indulok vadászatra... merthogyugye ebben a sz@r időben nem lehet semmi értelmeset csinálni :cry: :cry:

Ancsurti,
linkek jók, veszek is szódabikarbónát iziben :lol: :lol: :lol:

Bond,
semmi gáz, túléltük (ill Nimród túlélte) legközelebb már összecsiszolódottabban megy a dolog :wink: :wink: :wink: amúgy ha csak hárman megyünk, akkor is előre szoktam mostanában ülni, mert akkor nagyon hamar bealszik, egyébként meg nyűgösködik inkább :wink: :wink:

Királynőt nem néztem :roll: :roll:

És akkor a tegnapi nap: Kellett a Madarász-ördögét a falra festeni :evil: :evil: :evil: :evil:
Nimród tegnap (is) lazázott, háttal nekidőlt a kanapénak, én meg épp fejtem, de láttam, hogy el fog vágódni... el is esett, én meg utána kaptam: 1) elvágódott mint egy darab fa, a fejét a habtapitól fél centire vágta izomból a parkettába 2) ahogy nyúltam utána, a nyújtott karját kaptam el. Ordított, szegény, majd lógatta a karját, és ha mászni próbált, sírt a fájdalomtól, mikor a bal kezére támaszkodott. Ha ülve játszott, nyugi volt. Gyerekorvos hív :arrow: nincs már bennt :arrow: mondja, hívjam a rendelőt, ahol megmondják ki az ügyeletes sebészet, és húzzak be azonnal :arrow: Madarász :arrow: eső szakad, még szerencse hogy tegnap volt autónk :P :P , Nimród kocsiban bealszik, Paramami megnyugszik, hogy akkora nagy baj nem lehet.
Viszont: nagyon pozitív volt a Madarász:
- kedvesek voltak
- nem kellett sokat várni
- fiatal helyesdokibácsi nagyon rendes és empatikus volt, kedves, elmagyarázta mi történt, Nimród nem is sírt nála: az alkarjában az orsócsont kirándulhatott, viszont mire beértünk, már magától visszarándult, szóval semmi teendő. Pár napig érzékeny lesz, ennyi. (azt mondta, ha hajlama van erre, 6 éves koráig gyakran előfordulhat, ne fogjam meg nyújtott kézzel)
Erre ma szegénykém a játszóházban is esett, de most az arcát verte be egy műanyag doboz szélébe.... szegénykémnek szar napjai vannak :cry: :cry:

Boo,
ha ki akarsz szakadni az Elefántcsonttoronyból, próbáljátok ki a játszóházat a házunkban. Van néhány aranyos foglalkozás, mi elég gyakran lennt vagyunk.

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond,
én eleve ki vagyok akadva az ilyen csontkollekció piszkafáktól... egyáltalán nem nőies, semmi alakja nincs, úgy néz ki mint egy tinilány.
Szegény fiatal csajok meg ilyenek akarnak lenni és sanyargatják magukat :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Én inkább vagyok kicsit husi de boldog :lol: :lol: :lol: :lol: (azt szoktam mondani, "divatosan duci és nőiesen gömbölyded" amikor meg akarom magam nyugtatni :wink: :wink: :wink: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Körkérdés:

hol lehet vicces-színes-mintás gumicsizmát venni?
Nem Nimródnak, magamnak :oops: :oops: :oops:

Nem akarok rá vagyonokat áldozni, de már több éve vágyom rá, csak sosem vettem, pedig nagyon jókat láttam... mostmeg bekattantam, hogy ha ilyen monszun van itt, akkor márpedig mostazonnal kell...

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Épp próbálok neten vmi értelmes járművet vadászni Botondnak névnapjára.... :D Csak gyorsan végig olvastam, de mindjárt kel a bébi, szóvaal nem igazán tudok reagálni :roll: ...

Királynő:
Tegnap voltam suliban, és van egy csoporttársam, aki tavaly elnyerte a Miss Maxim címet. (Amúgy olyan a feje, mint egy kisegérnek, de az alakja tényleg pöpec, műtét nélkül. A Maximba meg nem a fej számít :twisted: ). Kérdeztem tőle, hogy miért nem indult ezen a versenyen, erre azt mondta, hogy előre tudja, hogy a Dobó Ági fog nyerni, mert a főszervező legjobb barátjának a csaja, és akkor minek feccöljön bele enegiát, ha úgyse nyerhet.... Hát igaza lett :shock: :evil: . Belátom, hogy tényleg ő volt az egyik legszebb csaj (bár nem volt nehéz ebben a mezőnyben. Apa még azt is megjegyezte, hogy szerinte mindegyiküknél szebb vagyok 8) :D . Mármint a fejem :twisted: :lol: :lol: :lol: Tudom, hogy csak bók volt, de ez nálunk fehér holló, és tök jól esett :wink: ),szóval még ha megilletné is a korona, ezek után ezerrel fújolok, hogy ő nyert, mert ennyi erővel Ricsi is indulhatna, ha előtte kettyint az Ördög Nórival?!? :evil: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

kispocok13! :)

Jaj, szegény Nimród! :cry: :cry: :cry: Remélem, fiatal helyesdokibácsi jól mondta, és csak ennyiről volt szó. (Az mindenesetre nem rossz tanács, hogy lehetőleg ne lógassuk a gyereket egyik végtagjánál fogva sem. :roll: :lol: ) Finoman masszírozva szerintem picikét talán erősítheted a kis kezét. Ha nem is a csontokat, de az izmokat. :roll:

"Boo,
ha ki akarsz szakadni az Elefántcsonttoronyból, próbáljátok ki a játszóházat a házunkban. Van néhány aranyos foglalkozás, mi elég gyakran lennt vagyunk."

Miért nem röffentek össze ti, egyikőtöknél. :roll: :lol: :lol: :lol:

"Én inkább vagyok kicsit husi de boldog (azt szoktam mondani, "divatosan duci és nőiesen gömbölyded" amikor meg akarom magam nyugtatni )"
Nincs tumultus nálad? Mert, hogy te nem vagy ott, az biztos! :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kb. 2-3 éve láttam egy gumicsizmát az Árkádban. Fehér alapon rózsaszínes-lilás pöttyök voltak rajta (kb., mint Pimpa, ha emlékszik még valaki erre a mesére :roll: ), huszon rugóért. :shock: :shock: :shock: :shock: Biztos van, aki megveszi. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: De láttam már alapból azt a tipikusan gumicsizmazöld színt összekverve sárgával, és kékkel. Mintha leöntötték volna festékkel, olyan mintája volt. És összességében hányás színe. (Bocs. :roll: :roll: :oops: :oops: ) Biztos valaki megvette ezt is. :roll: :roll: :lol: :lol:
Szóval tőlem ilyeneket ne kérdezz, mert én eddig csak gázosokat láttam.

Kép
Kép
200907?

Én is itt...tegnap is jövögettem, de számomra is meglepő módon tanulásra fordítottam inkább a kölköm szunnyadásban töltött perceit :roll:
Szépségvetélkedő :arrow: Ultra-silány volt a felhozatal, bár én csak az utolsó 7 bigét láttam, azok a közelik a ráfagyott mosolyokról, tisztára rémisztő... mint a Black hole sun :shock: A harmadik tünde-fülű lánynak meg aki kitalálta azt a frizurát...na az nem akart jót neki :shock:

Katy!
Én már egy hete a bikicsunájt éneklem :roll: Most rákattintottam, és neked köszönhetően a köv. hét is erről fog szólni :twisted:
A cukkinivel tök hülyeséget mondtam ám neked a talin, nem főzve vagyon, hanem pici olajon párolva, pici só után levet enged és a saját levében fő meg. Uborkagyalun van lereszelve, és akkor negyed óra alatt kész van. Ez az überliebling menü.

Bond!
EnyémFérj vasal is, ha szép ruhát akar... mikor vasalok (gyerekre szoktam) rákérdezek, hogy kivasaljak e valamijét...de mindig nemleges a válasz...vajh miért?? :roll:
Kérdésekre:
1. Iskolának
2. Nincs büdi láb
3. Irodaszereket nagyobb tételben vesszük, a markánsabb költségeknél (pl. faxfilm) szoktam leragadni :roll:
4. Nem ken össze, bár hazudok, meg tegnap borsós szájjal rácuppant a térdemre, letöröltem, de nem öltöztem át :roll:

Én gyerekem sosem bukik, kivéve ha jelenésem van, pl. babatalik :?

Na most már ez küldöm ezt a hsz-t lévén 3 órája "érik"... azóta felmostam, felporszívóztam, hajat mostam és szárítottam, anyáztam mert mikor fürödtem jött a kéményseprő..... szóval még aktuális akarok lenni... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kispocok!
Basszus, már épp hiányoltalak, és volt is valami rossz érzésem.... :? Sajnálom a kis grübedlis bogarat, szegénykém :(
Ilyen orsócsont kiugrásos hajlamról még sosem hallottam :shock:
Én Playersroomban láttam ilyen csizmákat de már lövésem sincs mikor, meg annyira nem cuppantam rá, nekem nem tetszik :roll:
Játszóház van a házatokban??????????? Jujjdeirigyvagyok :oops:

Dodi!
Szerintem is szebb pofid van ezeknél a csajoknál simán. Nyaktól lefelé annyira nem stíröltelek le 8)
És mennyire ez a kreolos trend a menő :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Nagyon kedves tőled, de nem azért írtam ám... :roll: Csak apától ez felírandó :D :? :lol: .
NA, hát nálam a kreolság se stimmel :? . Apa 5 éve könyörög, hogy járjak szolizni, de valahogy sose akaródzik, meg a szolis lányok 30 fele mindig ráncosabbak, na meg a rák... :roll: Szóval mindig meg tudom magyarázni :twisted: :lol: . De tényleg mennem kéne, mert ez az óriásfehérrépaság nem dívik :oops: :lol: . A végén még Boo tőlem is megijed :lol: .

Kispocok!

Dzsordzsklúnis volt a dokibácsi? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy, Lois!

Én már két hete nyomom a bikicsunájt, a felvétel óta, és most megint fogom :lol: . Apa is énekli, és a gyerek is tökre élvezi :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Megteszi bámilyen lendkerekes, vagy visszahúzhatós kisebb kocsi. Vannak Tonka Playschool-ok is. Jópofa, könnyű, keményebb gumiból készültek, és iszonyat jól gurulnak. Egy egész sorozat van belőlük, kisebbek, és nagyobbak is. :wink:
Ha eggyel nagyobb méretben gondolkodsz, akkor ott vannak a kismotorok, hintalovak, bébitaxik, eceteraecetera. De gondolom eddig magadtól is eljutottál. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kikinekacsajaéskivelfeküdtlehogynyerjen mindig, minden szépségversenyen előkerül. Nyilván nem alaptalanul, aloghanem nem egyszer volt már rá példa. De unalmas. :? Mindannyian tudjuk, hogy nem ők a legszebb lányok, csak ők jelentkeztek. A 4-6-os villamoson éppúgy lehet szebbeket találni, mint Szegeden, Tótkomlósiban vagy akárhol az országban. :wink:
Amúgy a csajszi a közönség díjat is megnyerte. Most vagy tényleg így látták, vagy meg volt bundázva az is. :roll: :roll:
Egyébként nem voltak olyan hűűűűűűűűűűűűűűűdenagy nyeremények. Ki a tököm fog közülük 1 évig ingyen társastánc oktatásra járni? :roll: :twisted: :shock: :shock: :lol: :lol:

Ricsire és Örög Nórira áldásom, de előbb szedesse ki kicsit a szemöldökét. Olyan hülyén néz ki szerintem, hogy az egész arcáról elvonja az ember tekintetét. Tisztára, mint Annácska szája. :roll: :? :? :twisted: :twisted:

loislane! :)

Igen, azt már régóta tudjuk, hogy ezek a mosolyok csak annyira őszinték, mint annak az embernek, aki a villamos alatt fekszik. :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: A legszebb az volt, hogy még a legvégén sem vigyorogtak rendesen, ott is kőkemény izom munka ment. Csoda, hogy nem görcsölt be az arcuk. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Aki látta. Az integetés milyen volt? Megint az a szorosanösszezártujjakkal45fokosszökbenésbehajlítotttenyérrelvalócsuklóforgatás? Nem tudom, hogy ki találta ki, de uuuuuuuuuuultra gáz! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

A bikicsunájos fickót sajnálom. Nem veszi észre, hogy nem híres lett, és szórakoztat. Valóban nevetnek az emberek. Csak nem vele, hanem rajta. :roll: :roll: :roll: :(

"Na most már ez küldöm ezt a hsz-t lévén 3 órája "érik"... azóta felmostam, felporszívóztam, hajat mostam és szárítottam, anyáztam mert mikor fürödtem jött a kéményseprő..... szóval még aktuális akarok lenni... "
Ahhoz képest, hogy milyen nehezen lehetett rávenni, hogy rendszeres, aktív tag legyél: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kicsidodi nyaktól lefelé is tűrhető a középsz@r ( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) lábaival, bár a melleit elhagyta a Normafán valahol. :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Szépségverseny: Már tavaly sem értettem, hogy Serdült Orsi hogy is lett első, hiszen Budai Zsuzsi fényévekkel szebb. Na az a Nő igen, most is ragyogott, magas, gyönyörű arcú, gyönyörű hajú...smink nélkül is szép. Meg Dammak Jázmin. Ez a mezőny a fasorban sem volt. A 20-as ruszki csajjal ijesztgetni lehetne.....talán az orosz maffia protezsálta be??? Valami bűn ronda pfújjjjjj és boáááá.....szóval no comment, de 7-ből 5-öt eltaláltam. Talán még a 6-os versenyző volt helyeske.

De Budai kisugárzása az egész mezőnyt elsöpörte :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

breki76! :)

Na, a Serdült lány nekem kifejezetten nem tetszik. Olyan "nagy" arca van valahogy, szögletes fejjel, és atom nagy szájjal. Brrrrrrr........ :? :? :? :? A Budai Zsuzsi tényleg szebb nála, meg a Dammank Jázmin is (ő tavaly előtt volt a Freire Szilviával együtt. Na, ő másik, akit nem bírok. :roll: :? )
A 19-es elég rendesen magas volt :shock: :shock: :shock: :shock: . Igazad van, a 6-os aranyoska volt, de olyan értelemben, mint ahogy a gyerekekre szokták mondani. :roll: Szép nő, de nem NŐ.
Amúgy nagyjából egyformák voltak szerintem.
De a fürdőruhák, rucik tetszettek. :) Érdekes, hogy csak egyetlen igazán fehér ruha volt, de szép az is!

(A világbéke utáni legcikibb dolog: hobbija az olvasás, keresztejtvény, zene, tánc. Magyarán semmi. :twisted: :twisted: :twisted: )

Lilu ruhája tetszett, de ez a hajszín nem áll jól neki szerintem (pláne ehhez a hajhosszúsághoz). :roll: Hujber fényes gallérja...a másik brrrrr.......

loislane! :)

"A harmadik tünde-fülű lánynak meg aki kitalálta azt a frizurát...na az nem akart jót neki"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ráadásul valahogy magasan voltak a fülei. :shock: :twisted: :twisted:

Az a fénykép amit felraktam az tetszik?

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Miss Tiffany's Universe 2010. :wink:

Többnyire simán elmennénk mellettük az utcán ha nem látjuk a lábaikat:

http://www.pattayadailynews.com/th/bb/viewtopic.php?t=953

Kép
Kép
200907?

Bond!
Hugi hogy látta a Királynőt? Ő hánykor fekszik le?

Kispocok!
Örülök, hogy nem lett nagyobb baj!

Sillia!
Hogy van Lóci szájacskája?

H.Gabi hová tűnt?????? :roll: :roll: :roll:

Végül 3x szívtuk éjjel Petra orrát, mert felébredt és sírt. Tele van szegénykém takonnyal, ma vettem Nasivin orrcseppet is a Sterimar mellé. Hőemelkedése csak estére van mindig.
Amúgy totál jó a kedve.

Én ma kihasználtam, hogy itthon vagyok, és végre jól kitakarítottam. :D
Így a hétvégém szabad, illetve csak főzni kell.

Kép
katy76

katy76! :)

Addigra már mindenki ágy képes állapotban van, de amíg Hugi 11-es etetése nincs meg, addig senki nem fekszik le. :roll: :oops: :oops: Miután letettem, Apa a fal felé fordul, én befejezem/elkezdem az esti mesét Manónak. Ő tehát fél tizenkettő tájban fekszik le. Mellébújok, és kb. 2 körül felébredek, és átköltözöm a saját ágyamba.
És ha most azt valaki gondolja magában, hogy :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :shock: :shock: , akkor annak igaza van. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Gyógyulj Petra, gyógyulj!!!!!!!!!

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Én egy másik topikon létezem, de remélem nem baj, hogy kérnék egy kis segítséget!?

A fiaim részt vesznek egy babaversenyen és szeretném ha szavaznátok rájuk. Persz, csak ha nincs más ismerős, aki ezen részt vesz.

Az alábbi linken lehet szavazni:

http://www.delmagyar.hu/jatek/nicsak-ki ... how_vote=1

Köszönettel!

Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok!

Végre van egy kis időm.
Sajnos Tamara csak időlegesen lett jobban,vissza kellett mennünk a dokihoz,mert a hasmenés kiújult.Most kaptunk időpontot a kórházba kivizsgálásra,mert a dokink szerint lehet h tej allergiáról van szó.
Most laktóz mentes tápszert kapunk,és ez alatt a pár nap alatt már mindent kipróbáltam h jobb legyen a helyzet,de még mindig nem 100 százalékos sajnos.Most találtam egy homeós bogyót,remélem ez beválik.
Már nem annyira híg a széklete,de még nem az igazi,és nagyon büdi.
Szerintem fájhatott a is pocija is,mert nagyon nyűgös volt,elég nehéz napok után vagyunk.
Ha ez nem lett volna elég anyósék kitettek megint magukért:
Szerintük már nem is kéne tápszer a gyereknek,ezzel kezdődött.
Másnap már én voltam a hibás,ugyan mivel etetem a gyereket,miért ilyen vékony..Természetesen az orvos is rossz akit én választottam a gyereknek,majd az xy akit ők ajánlottak már biztos nem tápszert írogatna a gyereknek..(gondolom én pacalt vagy ilyesmit).
Hogy megfejeljék az egészet másnap eljöttek hozzánk és anyósom elkezdte kínozni a beteg gyereket h lépkedjen,holott szegényem le akart ülni,sírt.Hadd ne fessem le h ekkor mik futottak át az agyamon.
Anyós még él ne ijedjen meg senki..
Na ez van velünk.Remélem Ti jól vagytok!
Majd még jövök ígérem!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Na látom a szépségverseny nyerteseivel Ti sem vagytok kibékülve! :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Tímea!
Sajnálom szegénykét! Anyóst én biztos elküldtem volna a búsba tanácsokat osztogatni! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: A párod miért nem állítja le?

Bond!
Igen, én így néztem: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , de ha nektek így jó, akkor ámen!!!!! :wink:
Én Petrát eleve a max. 8 órai lefekvéshez szoktattam, párszor csúsztunk el fél 9-ig csak. De nálam ez egy szoktatási elv, én is így voltam szoktatva. :wink:

Kép
katy76

Bond!

"Kicsidodi nyaktól lefelé is tűrhető a középsz@r ( ) lábaival, bár a melleit elhagyta a Normafán valahol."

...És nem kizárt, hogy valahol arrafelé fogok újakat is "keresni" :roll: :lol: :lol: :lol: .

Breki!

Tavaly én is Budai Zsuzsira voksoltam :wink: . Persze bele is bele tudok kötni :twisted: , mert:
1. Sztem gáz a haja :roll: . Tudom, ez a "Soma-haj" igazi csapás, és ahhoz képest kihozza belőle a max-ot, de sajnos akkor is hátrány nálam
2. Nagyok a fülei
3. Borzasztó magas (182cm), bár ez modellként előny, de én magánemberként nem csípem a nagyon magas lányokat
Viszont tényleg nagyon szép arca van, hihetetlenül bájos, és tökéletes alakja van!

Hajak:
Katasztrófa-ocsmány-moslék-hányás!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Tényleg, mintha direkt ki akartak volna b@szarintani velük :lol: .
Amúgy a Hajas művei :shock: . Bár nem tudom, miért csodálkozom, mert az ördög Nórának is olyan hajakat csinál, hogy bloooááááá.
Sztem azt hiszi, hogy mivel ő már "sztárfodrász", bármit csinálhat. Ha elcsesz vmit, akkor az az új trend :twisted: :lol:

Na, hogy tehette ezt vele?! És Nóri erre: "Köszi Lacikám, ez zseniális." ?!?!?! (Nem tudtam lementeni, kattintsatok :wink: )
http://www.pecsistop.hu/gallery/gallery ... title=Egymást%20taposták%20a%20magyar%20celebek!%20Fotók!&id=258347&ext=jpg

Boo!

Suli: háááát, én azt mondom, jóóól gondold meg :roll: . Egyáltalán azt, hogy megéri-e, el tudsz-e vele helyezkedni, tényleg való-e neked, mennyit fogsz vele keresni...stb. Ha teljesen meg vagy róla győződve, hogy ezt akarod, akkor hajrá :wink: . De én a helyedben várnék vele addig, amíg Zsiri oviba megy. Te otthon leszel a picivel, egy gyerek mellett meg meg fogod tudni oldani :wink: . Kettő mellett sztem esélyed sincs :roll: . De ha lenne is, én pl. nem ujjongok, hogy még tart az egyetem :? . Bár tény, hogy mindig sikerélményeim vannak, ami nagyon fel tudja pezsdíteni az embert, de két fejés között baromira nem vágytam a tudományra, és fasza volt alvatlanul vizsgázni. Ráadásul annyira máshol jár az agyad, hogy 15* kell elolvasni vmit, hogy felfogd, arra meg kinek van ideje, mikor örülsz, ha egyedül kakilhatsz :? :lol: . Szóval szerintem ez az időszak nem erről kell, hogy szóljon! És azt is vedd alapul, hogy nekem azért itt van apa, ha tanulnom, vagy suliznom kell.
Én nem bántam meg, mert nem szakadok bele, és tényleg jól megy, de azért örülök, hogy a másodiknál már nem lesz ez a teher a vállamon :wink: .
Ja, és előbb gyerek, aztán suli! :D Sztem...

Bond!

Ezek pasik, ugye?!?

Tímea!

Most már remélem javulni fog a helyzet :wink: .
Anyósék :evil: :evil: :evil: .
Néha eszembe jut, hogy nem helyes, hogy nem tartjuk a kapcsolatot anyósommal, és békének kéne lenni. De ilyenkor rájövök, hoogy nagyon jó ez így :twisted: :lol: :lol: :lol:
De amúgy az orvos az orvos, még ha ők is ajánlják, szóval ő sem mondaná a pacalt, nyugi :lol: . Nekem amúgy nincs bajom a "régi vágású" dokikkal, mert az ő kezeik alatt már felnőtt egy-két generáció, míg azt ne felejtsük el, hogy a fiatal ámde baromira naprakész dokilány elméletei még nem nyerhettek bizonyosságot :roll: . Én azt szeretem, hogy ha egy orvos követi az új protokollt, de hagyatkozik a tapasztalataira is :wink: .
Én a helyedben tuti elmennék ahhoz a dokihoz, mert úgysem olyasmit mondana amire ők számítanak, és akkor rájönnének, hogy ők a s@ggfejek.

Megvettük a névnapi ajcsit :D (Bond :twisted: )!
Smoby tricikli, a Brendonban vettük, 13500-ért. Ilyen felszereltséggel a következő 40.000 ft volt :wink: .
Most este raktam össze (a folyamat: :) :) :roll: :) :roll: :roll: :? :x :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: Ricsiiiiii :oops: :) :) :D :D 8) ), szóval holnap próbáljuk ki, de a boltban kipróbáltunk egy hasonlót, az bejött neki :wink: . Nekem nagyon szimpi a cucc, és ezt tényleg ki lehet használni sokáig. Én a boltban becserkésztem egy 2,5 éves kisfiút, hogy menjen már vele pár kört :twisted: :lol: . Neki is nagyon tetszett :wink: . De hála Istennek volt neki hasonló otthon, így nem generáltam hisztit :lol: :lol: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2010.05.14 22:59-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! 8)

Tudom, el vagyok tűnve, de mostanában még csak zugolvasni sem volt időm. :oops:
Melógondok is vannak, illetve Dorkim 2 napja beteg, vírusos nyavaja, torok-fülgyulladás, ma voltunk fül-orr-gégészeten, remélem nem kell Neki felszúrni!! De nagyon ügyes, eddig nagyon jól viseli, kis hős! dokiknál is ügyesen viselkedett.
Én is picit torok bajjal küzdök.

Betegeknek gyógyulást!

Dodi!! Rád pedig irigy-irigy nyaralás miatt, mi idén nem megyünk csak maradra :roll: :lol: :lol:
f.nikici

Jajj, szegény beteg babócák!
Gyógyuljatok, és az anyukák is!!!

Szépségverseny

Ez most kimaradt az életemből...

Katy
Hogy döntöttél kardiológia ügyben?
Lóci szája már teljesen rendbejött, tegnapra eltűnt a vérömleny.
És 3 fogúak vagyunk :)

(Lóci még csak, én meg lassan már csak.. :? )

Kép Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?