A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

MÓk: ne is akard letagadni, uram szokta mondani, hogy csak mutogassam büszkén!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kfmares!

Igazad van, tényleg ma este jöttem rá hogy végül is büszke vagyok a pocakra, és végre nem kell behúznom, és elengedhetem, szóval ez nem is olyan rossz. Hát látom nálatok is van sztori. És igen gondoltam arra is hogy mivel mi ugye babó beköltözése óta nem vagyunk sűrűk, lehet azaz oka ,akár tudat alatt az apukáknál hogy azért lakik ott benn valaki. Remélem azért érthető, mert jól kicsvartam.

Én még nem vagyok feledékeny /kopp,kopp/, annyi dátumot tartok fejben hogy hihetetlen, ezzel a rengeteg dokival, védőnő, labor...stb.
De úgy hallottam a kismamák többsége hajlamos ilyenkor a szenilitásra... :lol:

Kép
mók

Mók: pasiknak is van lelkük, és tudnak aggódni, meg uram már 40 múlt, én 32 leszek, első baba nekem , neki második házasság de bébikét vetélés után nagyon várja, és nem akar neki bajt okokzni :D és mostani babónál 12. hétig no - sex volt nálunk, utána meg persze bennem volt a para... azóta heti egy max... persze ha minden héten lenne UH és az ember megnyugodna, talán el tudna vonatkoztatni és nem ezen parázna az öröm perceiben.. :lol: :oops: (na most én voltam túl intim )

nektek nagy séta, járkálás után nem fáj a derekatok, hátatok??? lehet hogy rosszul állok, megyek ahogy növekszik a pocak???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hali Csajok!

Hát,mi sem vagyunk annyit együtt Apával,de azért mostmár jobb a "libidóm"... :oops: Nagyon jók ánm a sztorik.

Na,azt hiszem megtaláltuk az éttermet,úgyhogy Mók,köszi,de,ha külön kell ezért fáradnod,ne tedd.Itt lehet akár egyig maradni,és külön terem van,árban is tűrhető.A Trófeában kiderültek olyan dolgok,amik nem voltak túl jók,meg nem értettük,miért nem mondták rögtön.
Ma voltunk jegyes-oktatáson.Nagyon viccesre sikeredett,mert miután a Pap 10 percet beszélt,hogy milyen szétesett a világ,és nincsenek közösségek,és amúgy is,és már kezdett volna a társaság oldódni,hirtelen eszébe jutott,hogy neki nem is ott kéne lennie,várják máshol,te jóég,ő most elmegy...jövő héten találkozunk...hát,innentől kicsit vicces a dolog...

Dinuci:elvileg elfér a pocó,fűzős a ruci.Még menyecske rucit kéne találnom.De majdcsak minden meglesz.

Tavasziszél:engem érdekelnének az újságok,persze nem minden mennyiségben,de lehetne szó róla...

:)

Kfmeres:nekem is szokott fájni a derekam nagyon,de nem a séta után,hanem porszívózás után pl.

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Sissy; szuper! NEm olyan nagy mennyiseg ez! Egy szatyorba belefer. te meg vagy kidobod oket miutan kitanulmanyoztad, vagy tovabbadod, vay kivagod ami kell...Az nekem mar mindegy de ne dobjak mar ki tobb ezer ft-ot csak ugy mikor meg hatha valaki szivesen olvasna.

Szerintem tok ertehto ha a ferfiak is ovatosabbak, az en ferjem rengeteget olvasott a temarol hogy van ez terhesen meg szules utan o nyugtatgatott mindig mikor nem ar szexologushoz akartam menni mondvan nem vagyok normalis hogy nem megy meg szules utan ennyivel sem....
Most varandosan meg a libidommal egyre kevesebb a gond, de most meg en felek nagyon. Azert titkon remelem ma azt a hirt kapm a lepeny mar nincs a mehszajon es jovo heten meg azt a mehszaj nincs nyitva, es akkor nem leszek ekkora fraszban( igy tenyleg nem merem) fertozes veszely, lepeny levalas veszely....
Igazabol alkalom se sok lenne ra este en hulla vagyaok reggel o megy el, szoval marad a hetvege,akkor is alt csak ha sikerul a kislanyunkat du lenyomni aludni:)

De hat mindig ezzel nyugtat meg van sok evunk bepotolni:))))

KépKép
tavasziszel

Derékfájás nálam ébredésnél van reggelente, van hogy kifejezetten erre ébredek. Azt hittem a súlyom miatt csak nálam van... :x

Úgy vettem észre a mi babónk este, sőt inkább éjszaka mocorog, mert mintha félálomba mindíg érezném, és tegnap este sokáig voltam fenn, és éreztem mielött elaludtam. Lehet hogy "időzavarral" küzd :D

Kép
mók

kfmares!

Igen, én is ilyen bolond vagyok. És nem tudok elmondani egy mondatot rendesen. Vagy dadogok, vagy felcserélek szavakat, vagy mást mondok mint amit akarok :D

Derékfájás nálam is van. Leginkább a munkahelyen, nem valami jó ez a szék. Lehet, hogy nem is tudok bejárni augusztus közepéig :( Na meg amikor lehet aludni hétvégén, max 7ig tudok aludni (feküdni) fel kell keljek, mert fáj a derekam :( fél óra múlva visszafekszem, és egy kicsit még szundizok. Párom az 12 órát is képes egy huzamba aludni :D irigylem is néha...

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Tegnap, mikor bezzeg a védőnőhöz kellett volna mennem, akkor a kedves mérleg, olyan szép adatokat mutatott. Ma reggel, meg mintha az ellenségem lenne, ..... hát szabad ilyet tennie??? :D na mindegy, most mutat többet vagy 4 hét múlva , végülis mindegy :D

Akkor derék és hát betegek is leszünk? Én eddig csak azt hittem, hogy gyomorbajos vagyok a sok hányinger meg gyomorégés miatt :D

Sissy: ruha képek???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Bocsi a betolakodásért, de van pár eladó hasznos babaholmim:

- egyszer használt, bordó, Cybex i-go kenguru - újszülött kortól - fektetni is lehet benne a babát - 19.000
- új - tommee tippee elektromos sterilizáló - bármilyen cumisüveget lehet bele tenni - 13.000
- ok baby onda narancssárga babakád - megkímélt állapotban - 4.000
- brendon kókuszmatrac huzattal, "balesetmentes" 60*120 - 4.000
- Concord Bundazsák autósüléshez Sloomy - Bon Bon - rózsaszín - 5.000
-AVENT Isis kézi mellszívó készlet - 8.000
tartozékokkal:
-2 db 1-es etetőcumi
-5 db aventes anyatejtároló pohár 180 ml+ 5db tető
- 2 db cumisüvegátlakító
- 1 csomag pótalkatrész

Ha érdekel, írj privit.

Boldog babavárást kívánok mindenkinek!

Panni

Kép Kép
panni_30

Mok; a legtobb baba este ejjel csinal fesztivalt. Es sajna idekinn is meg egy ideig:)

Uh-n minden rendben volt, neemt nem nezte, ( nem sajat orvos csianlta hanem foorvos mert ezt neki kell) meg se szolalt, a vegen kozolt 3 adatot, hogy a lepeny jo helyen van mar es hogy durva elvaltozas nem lathato, oszt ennyi.
szovl meg ma bejelntkezek 4 d-re valamikor a 23-4ik het kornyekere:)
Jo a lenyeget hallottam de megis, en jobb szeretem az olyan uh-t ahol nem egy darabkent fekszem ott , oszt lesek ki a falra( mert a kis monitort a doki nezi) hanem ahol kommunikalnak velem, emberkent kezelnek es tudatjak mit latnak...
nah mindegy tudom agyok az igenyeim.

KépKép
tavasziszel

Tavasziszél,
szerintem tök jogosak az elvárásaid. Én is voltam már olyan dokinál (sztk-n) aki tök normális volt a végén nekem is mondta, hogy minden rendben a babával, nemcsak az asszisztenssel beszélt. De volt sajnos olyan is, aki hozzám sem szólt. Csak arra figyeltem amit a nővernek mondott, de a felét nem értettem. :oops:
Akkor majd 4D-n remélhetőleg megmutatja a kiscsaj a lényeget is :lol: :lol:

Én a Kismama magazint szeretnem, elő is fizetek rá. A régebbi számokat a teszveszen vettem meg pár forintért. Bár úgy veszem észre ismétlődnek a témák, végülis ugyanarról írják az újságot már 20 éve:roll:

Derékfájás, engem szerencsére elkerül, inkább a hasam szokott keményedni, szerintem gyakrabban mint a Briginél. Főleg akkor érzem ha előtte dolgoztam valamit.

Képzeljétek az előbb jégeső esett. Marha jó nagy felhőszakadás volt, mondjuk már napok óta készülődött, de most le is esett. Remélem azért lesznek gyümölcseink. Nem azért kapálgatom az epret és a málnát, hogy az eső elverje. :twisted: :twisted:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Képzeljétek ma megjött a Briginek a tesóbiciklije. Tesófellépőt kerestem a babakocsihoz, mert a Bakonyban egy hegy tetején lakunk és felfele nem szívesen mászik a csaj, gondolom ez akkor sem fog változni ha meglesz a tesó. Megláttam ezt a biciklit és megvettem. Bár még nem tudom hogyan csatlakoztatjuk a vázhoz, a mienk nagyon lapított, de a férjem egy ezermester és megszereli. Gondolom én. :lol: Ő még nem tudja, hogy szerelni kell. Teszek fel egy képet, hogy lássátok miről van szó. Szerintem tök vagány és remélem BB is élvezni fogja.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kép

nem lehet igazán látni, bibi swiss strolli rider a neve :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kri; de jo ilyent meg sosem lattam. Otletes:)

KépKép
tavasziszel

Én is most láttam először. A tesófellépővel az a bajom, hogy nehéz lenne úgy feltolni a 2 gyereket a hegyre, hogy kicsit hátrébbról kell tolnom. Remélem beválik.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Hát felszerelni még nem nagyon tudtam, de BB-nek nagyon tetszik. Majd el kell raknom, mert egy gyerekkel hülyén néznék ki, ha nem a kocsiban ülne hanem a tesóbiciklijén. :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Tavasziszél

Sajnálom,hogy nem volt túl jó élmény az UH,de a lepény helyzete mindenképp megnyugtató.

Én holnap megyek UH-ra. Nagy össznépi drukkot kérek,hogy minden rendben legyen és az én picikém megmutassa milye van!!!!!

Ma arra ébredtem,hogy azt álmodtam dől belőlem a vér.Olyan hülye vagyok,hogy ilyeneket álmodom és persze tök valóságosan.Gyorsan reggel meg is hallgattam a pöszmötkém szívhangját és persze rendesen dobogott (egyébként egyre tisztábban hallom)

Magzatmozgás

Én egyre többször érzem napközben is,a legkülönfélébb helyzetekben is.Egy biztos,ha lefekszem pár perc múlva biztosan elkezd rugdosni.
Annak idején a lányomnál a következtetésre jutottam(a méhen belüli és azután az idekinti viselkedése alapján):Ameddig jövünk megyünk,ringatva van a feneke,akkor alszik,de ha pl este lefekszünk,akkor felébred és indul a buli. Lehet,hogy nincs összefüggés,de mégis nálunk így volt.

Kriszta

Jól néz ki ez a testvérbicikli,megnéztem nagyobb képen is.Most már értem,hogy működik.Sajnos az én lányom már nagy és kinőtte az ilyen dolgokat,ezért neki max a kocsi tologatása marad.
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Nemrég jöttem haza gyorsan beköszönök nektek, kiváncsi voltam mizu itt? Hogy vagytok ma? remélem mindenki rendben, meg ahogy olvastam nincs semmi gond :-) Holnap megyek UH-ra énis szorítsatok nekünk tényleg hogy minden rendben legyen és megmutassa magát a babánk! Nagyon jó lenne!Most meg jöttek a redőnyösökk, azt szeretnék csinálni már ha kifizeti a tulaj mert megbolondulok a nagy melegtől itt a nyáron.Egész nap ide süt a nap. :-(

Kata 16: drukkoljunk egymásért nagyon oké? :-) Te mikor mész?Hányra? Én fél 8 ra. Gondolok rád is mindenképpen.

Kri: jó és ötletes a bicó, Brigi biztosan élvezni fogja :-) Amugy ha nem vagyok pofátlan :oops: ez drága dolog? És hol lehet beszerezni?Amugy Bakonyban sokszor esik nem? Mert ott ha jol tudom télen hóból is jut bőven. Olyankor mindig irigykedek. Imádom a havat :-)

Tavasziszél: az én babum is este ha elfekszem akkor aktivabb :)
Uh-t n em nagyon értem. Eddigi tapasztalataim alapján nekem mindenki mindent szépen elmagyarázott, megmutogatott. Itt olyan van hogy ahogy fekszel veled szemben van egy kivetítő és ott látod nagyban a babádat mint a moziba ( nem 4D-s!!!).Remélem holnap is hasonloan segitőek leszenek. Bár mondják bunkó a doki. :roll:

Kfmares: neked is érdekes meglátásaid vannak a szexről :-D Ebben ugy tűnik hasonlitunk. Én nem hagyok fel eddigi olyan szokásaimmal, vagyis csak akkor ha olyan helyzetben leszek mint Mók mert akkor muszáj volna de remélem nem lesz ilyenre szükség. Még a szülés előtti órákban is csodákra képes a dolog :-D
Kilók miatt ne vacakolj! Ha jol emléxem vékonyka tipus vagy, nem lesz itt gond. Ha sok megy fel szerintem az se marad meg rajtad. :-)
Amugy nem minden pasi érzékeny. Az enyém em :-( Szerintem fel se fogta hogy ujra apa lesz.... :roll:

Sissy: ismerős a jegyesoktatás, de én nem látom értelmét ennek... Mindegy a papok tudják minek nekünk nem muszáj :-) Menyecske ruhát nem kapsz ott ahol az esküvőit béreled? Általában szoktak egy helyen lenni. Bár nekem nem volt :-( Azon paráztunk igy is ki e jövünk de a végére ugy 200 E körül összejött szóval nem tudom mit paráztunk. Mindegy. Rucit meg őrizd óvatosan nehogy meglássák de tényleg erre sokan babonásak gondolom te is :-)

Mók: na látod! Majd megoldodnak ezek a dolgok is. És tudom könnyű mondani mert én meg is örülnék néllküle, de még rentgetek időtök lesz bepotolni ha ügyesek vagytok a baba mellett is simán!! :-) A pocira meg légy is büszke eleinte én egy kicsit kényelmetlennek éreztem de csak azért mert alapba nagy darab vagyok szerintem és azt hittem hogy azt hiszik hogy csak hizok mint a golyó :-D De már mindenki azt kérdi hogy baba lesz??? jééééé :-D

Egy kérdés még: nem baj az ha szurkál megint az oldalam? vagyis a medencém. Ez is a pocinövés miatt lehet? Képzeljétek tegnap amugy fürdésnél ( most ne gondoljatok olyanra hogy nem tisztálkodnék) valami kis követ kapartam ki a köldökömből. Szerintetek? Jol megijdetem de anyámat felhivtam és azt mondta koszos. És kijött mert nől a hasam és kinyomta. Én meg jol neolvastam pedig én minden nap fürdök!!Akkor meg hogy lehet? :oops:

dinuci01

Dinuci,
16 ezerért vettem postával. Kicsit sok :? , de a testvérfellépők is 10 ezer körül mennek használtan a teszveszen. Most szúrtam ki, előtte nem láttam ilyet.

A babaszobán is árul egyet egy csajszi, de a másikkal előbb fel tudtam venni a kapcsolatot, így azt vettem meg.

http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/S ... ?#h9376322

Ha valakit érdekel.

Kell a hely a picinak, biztos azért szúrkál az oldalad.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kri: ez a kocsihoz rakható tesó bicaj nagyon jó :D Itt csak picike eső volt, most meg szerintem süt a nap, én ezt nem értem, de fáj is a fejem tőle, meg a védőnőnél a vérnyomim is 108/64, ülve alszok :D

Tavasziszél: én is ettől félek hogy valami tukó ( már elnézést) lesz a jövő heti 18 hetes uh-nál, pedig szeretnénk megkérdezni a nemét, remélem uram majd szépen diplomatikusan rákérdez :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sissy,
már akartam kérdezni, hogy milyen lett a cukorterhelésed?

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kata,
mennek a drukkok holnapra, hogy szépen terpesszen a babuci. 8) :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Felfigyeltem erre az uh dologra. Na hát a sote-n monitor van , és a doki szépen közli hogy hasi uh lesz, aztán már csak az asszisztensnőhöz beszélt. Pont ezért nem gondolom hogy megmondja a baba nemét. Mondjuk én már csak biztosíték képpen lennék rá kíváncsi. Majd beszámolok, de szerintem a sote sem az a hely ahol ilyesmit meg lehet kérdezni. De egyébként miért nem mondják maguktól, örülnek hogy titkolhatják napjában 20x????
Ez tök undi dolog a részükről. Kíváncsi leszek, bár mint írtam mi 25.-én megyünk, és igazából semmiféle kedvességre nem számítok. Az a legjobb ha k.sban fekszem, aztán kész. Bár nem tudom mire fizetem több mint 10 éve a tb-t ha ennyi jóindulatot sem várhatok el.

Kép
mók

Kata, DInuci: sok sok millió drukk holnapra!!!! :D

Dinuci: naná hogy fürdesz, és tiszta vagy, lehet ilyen szösz volt benne inkább nem??

Sissy: el is felejtettem, hogy látom a pap nálatok kicsit el van havazva :D nekünk egyszer 2,5 órát tartott, mert fiatal aztán mi meg jól tudunk hallgatni, én már rugdostam uramat az asztal alatt hogy kell pisilni menjük már, ő meg gondolta meglesz a 3 óra és akkor már 3 alkalmat egyben letudtunk :D Visszagondolva majd mókásak lesznek ezek :D

Kata: én is álmodtam ilyet, kész is voltam zokogtam mikor felébredtem! Szóval szerintem van ilyen, csak piszok mód rossz megélni, mert nem tudtam hogy álom vagy valóság! Ma este azt álmodtam, hogy az orra nem tetszik a családnak ( már megszületett a kis drága) és közölték, hogy biztos valakivel elcserélték a szülészeten! Hát én tudok ilyen baromságokat álmodni :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dinuci

15:00-ra megyek.Nagyon szorítok neked is!Majd gyere a hírekkel!
Vendég

Halihó!

Kata,Dinuci hajráááá!!Szorítunk,várunk a hírekkel!!

Kata:percing:honnan is lehet rendelni,mennyi a végösszeg,ha kihozzák?

Kri:csütin megyek uh-ra,majd csak akkor hozom el az afp-t is és a cukrot is,de már nagyon kiváncsi vagyok!És a Babura is.Múltkor nagyon rendik voltak az uh-n,remélem,most is szupi lesz!

Kfmares: :) ruha-kép majd az esküvőről,babona.... :oops:

Dinuci!Ott csak venni lehet,de drágának találom 15-ért,mert annyi ideig nem lesz rajtam,és nem tudom,utána fel tudom-e venni.

Szilvi

sissy01

Ez a köldök mizéria....
Én gyerek korom óta köldök érzékeny vagyok. Időnként amikor nagyon feszít a pocakom, iszonyúan fáj a köldököm. Legközelebb el is mondom a dokinak...

A babucim a metrót nem szereti. Tegnap reggel óta, nyomakodik, amikor beszállok a metróba :D

Este én nem, de e párom érezte, egy kis mozgolódás volt odabenn. Nem rugdosott meg ilyesmi, ezért nem éreztem :)

Kriszta
Kép
cherryke

Cherry: nálam a fürdés mintha nem tetszene neki, a bemászok kádba, meg nekünk ilyen kis sarok kád van, ahol a sarok résznél lehet ülni neki háttal a falnak, de valahogy azt nem cejeti, olyankor valami mindig szúr a jobb oldalon...

Sissy: megééértem, csak tudod, a nők kíváncsiak :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Cherryke: ugyan ez volt a lanyommal is nem szeretett metrozni igy egy ido utan en se mert amikor mar nem csak ezek a szelid mozgasok vannak akkor em ciki melegben tomegben allva kibirni ahog a gyerek tapos.
A koldokom nekem is nagyon feszult elso terhessegnel , volt hogy szurt is, es most is rem erzekeny, de szerintem ez tok normalis, mint ahogy tan Mok irta a medenceben valo szurkalas is, ilyesmiket en is erzek, mondta is ferjem kerdezzem meg a dokit, de hat egyertelmu hogy a meh nivekedesetol van, rendezodik odabenn minden at.

UH-hoz DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem is mondja meg a doki lessetek nagyon mar ahol van nagy monitor, a soten szerintem hasonlo lesz mint itt az sztkban volt, bar lehet jo dokit kifogni!

Jajj en folyton szulok almomban, es van hogy meg csak a 32ik hetben vagyok es kudeni kell a pici eleteert, van hogy az en eletem forog veszlyben- borzalom mar neha elaludni sem merek nehogy jojjenek ezek a szornyu almok!
Most olvasom a katarzis vagy krizis cimu konyvet ezt ajanlottak a rossz szulesi elmeny feldolgozasar, hatha ha azt kicsit elrendezem magamba mar remalmaim se lesznek. Ebben a 2 evben sokat almodtam szulessel de regen a mar megtortentet almodtam ujra, most pedig a jovo benit es ez meg szornyubb meg akkor is ha mar jonak is megalmodtam.
most ejjel kicsit jobb volt most fejtem almomban:)

KépKép
tavasziszel

Kata, Dinuci, várjuk a képeket! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

kfmares

Én tusolós típus vagyok, de pl anyukám akkor szokott le a fürdésről és tért át tusolásra, amikor velem terhes volt :)

Na meg ha ülök, akkor is nyomakodik. Ezért nem tudom meddig bírok a munkahelyemen lenni...

a tágulásokat és a rendeződéseket már megszoktam. ha nem fáj valahol, már aggódom :D

Kriszta
Kép
cherryke

Cherry: én is tusolok , mert beülni csak gyerek tudna abba a pici kád részbe... :D autóvezetés, na az jó, mert ott totál nem jó, de hátra annyira nem tehetem a támlát, mert akkor fekszek... meg öv néha idegesít, de azt huzogatom :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

En is zuhanyzok, mert a kadunk osregi darab , meg mielott nem volt gyermekem volt hogy neha beaztatam magam d most mar alt se ido se energia, terhesen meg nem is mernem.

Majd csak ha megindul a szules:))) De akkor orakat tervezek benne tolteni, es nem a korhazban!

KépKép
tavasziszel

Tavasziszél

Azzal az áztatással vigyázz!Egyik ismerősöm felesége úgy gondolta,hogy lefürdik ,miután beindult a szülés és még mielőtt bemegy a kórházba.És hipp-hopp hirtelen megszületett a kisfia.Második gyerek volt,ezért gondolom gyorsabban ment a dolog.Mire a mentő kiért,már csak a köldökzsinórt kellett elvágni.Szóval csak óvatosan.

Egyébként én kádban fürdő tipus vagyok,ráadásul forró vízben.Most próbálom visszafogni magam és kevésbé meleg vizet engedek.Hozzáteszem azt,hogy az első 12 hétben csak tusoltam.

Nagyon be vagyok ám sózva az UH miatt,ezt szerintem a picikém is érzi,mert megállás nélkül mocorog.A hasam a legkülönbözőbb formákat veszi fel.
Vendég

Nah KAta ettol nem tartok az en masfel napos elso vajudasom utan a 10 percre levo korhazba akar 3 perces fajasokkal is aterek.
de oszinten , en nem vagyok hajalndo 5 perceseknel elobb bemenni.
bar ket eve is bementem 7 percesekkel mire beertem rendszertelenne valt, majd ra kb 36 orara szuletett meg a gyermekem:(
en lennek a legboldogabb ha 10 oran belul magam mogott tudhatnam majd a dolgot:)
es jo lenne nem csaszar!

tuti erzik a picik a mi erzeseinket, en is tegnap mig a varoban ultem kicsit izgulva o ugy bulizott, amig meg nezte volna adoki vegig menekult:)

KépKép
tavasziszel

Sziasztok!

Csak gyorsan jöttem, mert pakolok meg takarítok ezerrel. (Takarítani azért kell, mart amíg mi nyaralunk, addig anyukámék jönnek hozzánk nagynénémékkel nyaralni).

De azért azt akartam írni, hogy nagyon drukkolok mindenkinek az UH-hoz! Azért még este lehet, hogy bekukkantok, hogy megnézzem, mi hír, mert kíváncsi vagyok.

A hátam egyébként nekem is fáj (látom sokaknál probléma). Múltkor is fájt, a végefelé már néha alig tudtam kikászálódni az ágyból, de ez rögtön elmúlt, ahogy Juli megszületett.

Szép hétvégét mindenkinek, ha már nem jönnék!
Egyébként viszünk gépet is, szóval lehet, hogy majd be tudok nézni néha.
EDit

Kép
Kép
etus79

Vezetni nem merek, mert simán nem figyelek oda... Ma egész nap kínoz...
Valószínű eddig is ezt csinálta, csak elérhetett egy olyan méretet, hogy már érzem is. Főleg egy ponton érzem, lehet nem is Ő.

Kriszta
Kép
cherryke

Lina, Dinuci, Kata
gyertek ám, hogy mi volt az uh-on! Már nagyon kíváncsi vagyok ki mit tudott meg. :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Dinuci
ma félidős vagy!! A mamám mindig azt szokta mondani, ha a felén túl vagyunk onnan már csak fogy (ezt főleg akkor mondta ha kapálni mentünk) :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok csajok!

Csak röviden, minden rendben volt az uh-n és KISFIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!!!!!!!! (juhé)
Csak ezt szerettem volna írni, aranyosak vagytok hogy gondoltatok rám. Most mennem kell, mert nagyon szúr a hasam az uh óta, úgy látszik a kisfiam nem szereti ha zavarják.
Majd holnap jövök, addigra remélem lesz hír a többiekről is. Most megyek pihenni.

Sziasztok
Vendég

Lina,

gratula a tököshöz!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Lina !

Nagy gratuláció kisfiadhoz!!!! :D

Hahó pénteki uh-sok, hol vannak a hírek?????
Kata, Dinuci írjatok!!!!

Kép
mók

Kri!

Holnap már te is félidős vagy!!! huhúúúúú... :lol:

Kép
mók

Sziasztok!

Előszöris köszi mindenkinek aki gondolt ránk :-)
Megjöttem de nagyon hosszú volt a nap :-( Hát igazán pontosra nem tudtam meg UH-n fiú e avagy kiscsajszi de a lényeg hogy EGÉSZSÉGES és úgy néz ki KISCSAJSZI. De nem biztos :roll: Mindenesetre furi de örülnék neki :-D
2,5órát ültem egész végig mocorgott a babóm meg ugrált a pisilőmön de rendesen :-) ott 1 órát meg a dokinál. De felajánlotta az orvosom 24.-én babamozizunk egyet ő lesz az ügyeletes kórházban :-D Akkor már biztosra tudhatom talán tényleg kislány e.?Azért fotót hoztam megprószálom felrakni remélem kiveszitek hol mi van. De szembenézős kép :-D

Lina: gratulálok a kistökihez!!!! :-D A szúrás lehet hogy atól van nagyon belefúrodik a lepénybe vagy hasfalba, nem emléxem pontosan de ma ezt mondta a doki nekem és láccik is a fotón ha megnézed jol.:-)

Kri: jaja :-D Potosabban UH szerinte 20hét 3 nap. Mindegy ezért nem rakok uj vonalzót. Ugyse napra pontosan szülök sztem. Te hogy vagy? Látod nekem se mondták egyértelműen. Majd jövő hét után többet nézegetjük...

Cherryke: sose mersz vezetni, vagy csak vannak olyan napjaid? Amugy lehet tényleg a babud nyomkodja magát. :-) Figyeld türelmesen.

Etus: ha tudsz majd nézz be mindenképp, és jo nyaralást vigyu magatokra! Majd gyere milyen volt!

Tavasziszél: ezeknek az álmoknak szerintem nincs sok jelentősége. Ez ugy van hogy amit megálmodsz és emléxel rá, tuti nem ugy fog történni. Amugy Te mikor mész UH-ra? Én figyelgettem a monitort de marhára nem értem miket kell nézni meg mit magyarázott a doki. :oops: Amugy is csak inkább mormogott :-(

Kata16: biztos érezte a kis lurkó, hogy valami fontos dologról lesz szó nem is olyan sokára. Átvette az izgalmadat. :-) Szeintem az enyém is :-D Nah gyere ám mi volt, meg ha van kép dobj egyet. Remélem te biztosabbat tudsz mint én!!

Fürdés: én kádban ülök bizony, csak mérséklem a hőfokot :-D Ki se birnám a uhanyt csak ha nagyon muszáj. Meg persze mensi alatt kellett ugye ami most nincs. ( te jó ég el is felejtettem mijen az :-D )
Köldök: hát én már nem tudom mi lehetett, de lényeg a lényeg rosszul vagyok ha valaki odanyul. énis rühellek hozzányulni. Nem tudom miért.

Amugy mit csináltok 7 végén:? Állítolag csunya idők lesznek de nagyon, viharokal 100as széllel. Aztán mi lesz belőle.... Mi megyünk anyóshoz meg a mamámékhoz. Visszük a fotot meg a hireket, ugyhogy holnap nem főzök. Vasárnap meg karfolleves lesz brassói és rizs :-D Meg szeretnék vmi desszertet készíteni, csak gyors legyen. :-)

dinuci01

Kép

Itt a picibabus :-) Remélem kivesztek belőle mi micsoda. :-)

dinuci01

Lina: gratulalok a kisfiuhoz!

Dinuci neked pedig a felidos egeszseges szinte biztos kislanyhoz:)
En hivatalbol csak a 32ik heten megyek a 4d-re meg nem tudom mikor.

Hetvege az ido miatt sajna pocsek lesz, pedig holnap piknik lenne szobatarsakkal meg a kolibol, igy valoszinu bekell zsufolodnunk egy kis lakasba ami eleg gazos lesz mert van egy 4 eves kisfiu, Anna, egy 7 honapos, egy utolso idos kismama, egy tobb mint 100 kg-os ficko es meg 2 ferfi ket no.
Szoval igy mar kedvem sincs, vasarnap meg mondta ferjem anyos mindenkepp latni akarja annat mert 2 hete nem latta, eljen! Utalom ha nincs egy napunk se harmasban!!!!!!!!!
Oszinten barmit megtennek ne jojjon at, marpedig ha esik o fog jonni :twisted: :twisted:
szoval szuper hetvege lesz....

KépKép
tavasziszel

Sziasztok csajok!

Jól működött az össznépi drukk,majd alkalmazzuk a többiek UH vizsgálatánál is!!!!Az én picikémmel minden rendben van alaposan meg lett nézve.A szív üregektől a pici ujjacskákig stb. és minden rendben van.Szinte napra pontosan a korának megfelelőek a méretei.Már az első néhány percben megmutatta a lényeget.KISFIÚ!!!Egyértelműen ,minden szögből kisfiú.Még az uh leletre is rá van írva.
Visszakerestem egy korábbi mondatomat:
"Na és a megérzések:én most fiút érzek!A neve is meg van:Soma"
A kislányomat leszámítva(ő ugyanis hugicát szeretett volna) mindenki nagyon örül.A baráti körünk ill a családom talán sokkal inkább fiút várnak, mint mi a férjemmel.Nekünk tulajdonképpen mindegy mi lesz.

Amikor megtudtam mi lesz rögtön arra gondoltam,hogy így telitalálat a babakocsi színe,talán még emlékeztek:kék.

Nagyon sokáig vizsgált a doki (min 20 perc),a kicsi fiam (de furcsa ezt még leírnom) meg is unta és teljesen elfordult.

Talán még fel sem fogtam,fiam lesz,de még van rá húsz hetem hogy hozzászokjam a gondolathoz.Már az is eszembe jutott,hogy hányszor le leszek pisilve,mert azt már hallottam,hogy a pici fiúk Pogány Judit szavait idézve: "kukkra pisilnek".

Most már kezdhetem a babaszoba színvilágát tervezni,mert egy Soma nevű kisfiú lapul a pocakomban.
Az UH óta egyébként letörölhetetlen vigyor van az arcomon.
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Lina,Dimuci nagyon gratula!!!!!!!

Kata:mizújs,várunk!!

Ma azt hiszem,nagyon egyértelmű piciny rúgást éreztem.Pont vártam a kocsiban a Páromat,bement a keresztleveléért a templomi miatt,és kívűlről is ott volt a kezem,és belül is éreztem.Nagyon szupi volt!!
Kéne a kertet rendbe tenni,de ilyen időben..... :cry:

Szilvi

sissy01

Dinuci, Kata!

Millió gratuláció a babákhoz!!!!!! :D

Dinuci!
Ti tudtok már nevet?

Kép