Szép napot mindenkinek!
Nemrég jöttem haza gyorsan beköszönök nektek, kiváncsi voltam mizu itt? Hogy vagytok ma? remélem mindenki rendben, meg ahogy olvastam nincs semmi gond

Holnap megyek UH-ra énis szorítsatok nekünk tényleg hogy minden rendben legyen és megmutassa magát a babánk! Nagyon jó lenne!Most meg jöttek a redőnyösökk, azt szeretnék csinálni már ha kifizeti a tulaj mert megbolondulok a nagy melegtől itt a nyáron.Egész nap ide süt a nap.
Kata 16: drukkoljunk egymásért nagyon oké?

Te mikor mész?Hányra? Én fél 8 ra. Gondolok rád is mindenképpen.
Kri: jó és ötletes a bicó, Brigi biztosan élvezni fogja

Amugy ha nem vagyok pofátlan

ez drága dolog? És hol lehet beszerezni?Amugy Bakonyban sokszor esik nem? Mert ott ha jol tudom télen hóból is jut bőven. Olyankor mindig irigykedek. Imádom a havat
Tavasziszél: az én babum is este ha elfekszem akkor aktivabb
Uh-t n em nagyon értem. Eddigi tapasztalataim alapján nekem mindenki mindent szépen elmagyarázott, megmutogatott. Itt olyan van hogy ahogy fekszel veled szemben van egy kivetítő és ott látod nagyban a babádat mint a moziba ( nem 4D-s!!!).Remélem holnap is hasonloan segitőek leszenek. Bár mondják bunkó a doki.
Kfmares: neked is érdekes meglátásaid vannak a szexről

Ebben ugy tűnik hasonlitunk. Én nem hagyok fel eddigi olyan szokásaimmal, vagyis csak akkor ha olyan helyzetben leszek mint Mók mert akkor muszáj volna de remélem nem lesz ilyenre szükség. Még a szülés előtti órákban is csodákra képes a dolog
Kilók miatt ne vacakolj! Ha jol emléxem vékonyka tipus vagy, nem lesz itt gond. Ha sok megy fel szerintem az se marad meg rajtad.
Amugy nem minden pasi érzékeny. Az enyém em

Szerintem fel se fogta hogy ujra apa lesz....
Sissy: ismerős a jegyesoktatás, de én nem látom értelmét ennek... Mindegy a papok tudják minek nekünk nem muszáj

Menyecske ruhát nem kapsz ott ahol az esküvőit béreled? Általában szoktak egy helyen lenni. Bár nekem nem volt

Azon paráztunk igy is ki e jövünk de a végére ugy 200 E körül összejött szóval nem tudom mit paráztunk. Mindegy. Rucit meg őrizd óvatosan nehogy meglássák de tényleg erre sokan babonásak gondolom te is
Mók: na látod! Majd megoldodnak ezek a dolgok is. És tudom könnyű mondani mert én meg is örülnék néllküle, de még rentgetek időtök lesz bepotolni ha ügyesek vagytok a baba mellett is simán!!

A pocira meg légy is büszke eleinte én egy kicsit kényelmetlennek éreztem de csak azért mert alapba nagy darab vagyok szerintem és azt hittem hogy azt hiszik hogy csak hizok mint a golyó

De már mindenki azt kérdi hogy baba lesz??? jééééé
Egy kérdés még: nem baj az ha szurkál megint az oldalam? vagyis a medencém. Ez is a pocinövés miatt lehet? Képzeljétek tegnap amugy fürdésnél ( most ne gondoljatok olyanra hogy nem tisztálkodnék) valami kis követ kapartam ki a köldökömből. Szerintetek? Jol megijdetem de anyámat felhivtam és azt mondta koszos. És kijött mert nől a hasam és kinyomta. Én meg jol neolvastam pedig én minden nap fürdök!!Akkor meg hogy lehet?