A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt :)

Viranka, ez igen :wink: Éljen az óvodás Bálint 8)

Móni, igen, csinos kis hajcsat :roll: :lol:
Amúgy eleve egy hajcsattal adják az orchideákat, csak kisebbel és sötéttel. Azt Rugó mindig lecsipdesi az orchideákról, aztán ami itthon van, azzal pótolom :roll:

Regina, Szeli nagyon nagyot nőtt :D
És egyre jobban hasonlít Rád :D
Boldog születésnapot a párodnak :wink:

A védőnő itt szerencsére csak R. születése után jött ki, de akkor többször is, sőt, még a helyettesítő vadidegen védőnő is betoppant hívatlanul. Az éppen akkor, mikor R. tiszta tejkiütés volt, éppen összepisilte a mindenséget is, így pucér volt, az arcát meg jó vastagon bekentem krémmel, és csillogott :roll:

Azt hiszem, kaptam egy strigulát tőle :lol:

Rólunk: magamban vagyok. Reggel elindítottam Gábort és Rugót a napjukon. G. Miskolcra megy (vagy Pestre, nem is tudom), de előtte elviszi R.-t a csanába.
Én délre megyek, írásbeli vizsgám lesz, meg egy csomó adminisztratív hülyeséget kell elintéznem előtte és utána.

Tegnap viszont csaptunk egy görbe estét, és három darab Dr. House-t néztünk meg 8)

Ma már kemény munka vár rám, holnap konferencia, és még nem készültem fel :oops:

Jók legyetek, V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vera egyenlőre csak ennyit kaptam, szerintem a tiéteket is küdik már:

DHL EXPRESS
SHIPMENT ADVISORY

The following piece has been sent by Robert Chlebica from
TELE-HIT via DHL Express on 13.05.2010 (Shipment# 3460497320).

SEND TO: Bertók Henrietta

Vindo kicsit akkor most készülődhetsz nyugodtan :wink:

Regi akkor jól gondoltam :wink: csak mert ilyesmi állásokat láttam erre felénk is.Aztán kiváncsi voltam úgy e működik, ahogy gondoltam.

Vera óvodás Bálint:-)

Heni
KépKép
heni81

A nap mondása: Óvakodj a részeg autóSthol!

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Gyorsan bejelentkezek. Kedden a szakdolim miatt voltam itthon, tegnap meg Bercó miatt. El kellett vinnem végül az orvoshoz. A szokásos gégegyulladás. Tegnap alvás után már lázasan ébredt, szinte az egész du-t az ölemben töltötte. De szerencsére ma láztalanul ébredt.
Nagyon köhög most is, alvás közben.
Én nemrég értem haza a munkából, anyukám vasal, én meg megyek mindjárt és sütök egy kis palacsintát, azt nagyon szereti, hátha abból eszik majd.

Sense, Regi, nagyon-nagyon szépségesek a gyerkők!!!!!
dmaggie

Sziasztok!

Leszakadt az ég... :shock:
Doki (a kutty) persze nem ment ám be fedett helyre, pedig lett volna lehetősége... úgy látszik, szeret ázni, minden eső alkalmával vizes... :?
Apáék meg abbahagyták a munkát addig, bent ülnek a kocsiban... :lol:

Heni! Az alapbér elég alacsony, viszont a jutalékok magasabbak, mint a banknál amiket kaptunk 1-1 termék után... :roll:

Délelőtt bent voltunk az irodában Szelivel, mert egy csajnak megjött a banktól az engedély a Cascora, azt megkötöttem neki.
Szeli jól van, közérzete is oké, csak ez a köhögés... :? Remélem, hétfőn mehet bölcsibe (igazolást már megkaptuk, de ha nincs jól, nem viszem), mert én meg 3 napos oktatásra megyek Balatonalmádiba! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Regi de jó lesz neked :D :D
Szeli addig apázik?
Tüneményes a nagylány :D
Gréti is imádja a nagytalicskát :D

Viranka éljen :D :D
én jövőhéten telefonálok, hogy mi újság :roll:

Maggie jobbulást Bercónak++++++++++

Heni holnap vagy hétfőn megkapjátok a csúszdát.
Majd kérünk fotót.
Hát ezaz, kiságyat nézne meg gyerekszobát.
De hol van az még????
Mutassam meg neki a szekrényeket, ágyat a garázsban??
Ő tudja, de ha a felújítás miatt rosszat mer írni rólunk, nem tudom mit csinálok vele :roll:

Ma van a 4. házassági évfordulónk. Csináltam neki egy epres-marcipános gyümölcstortát :roll: Ő meg tuti elfelejti, mint mostanában mindent.
Na majd kiderül este ha megérkezik.

Itt is volt hatalmas eső, a talaj nem győzte elnyelni a vízet :shock:

KépKép
Kép Kép
l.móni

JAj itt még mindig esik, 3 óta :shock: áll a viz mindenütt :shock:
jaj már nagyon megy az agyamra.

Móni jó volna ha holnap megjönne, :shock: mert akkor hétvégén már csúszdázhatnánk :wink:

Egyébként simán ne engedd be a védőnőt, ha bejelentkezés nélkül kimegy. Majd körbenéz, ha már a babóca is otthon van. :roll: nem értem én ezt az egész védőnősséget. A miénk már régen nem volt :roll: :roll: pedig gondoltam jön, hogy Áron 1 éves lett, mert én bizony tanácsadásra nem járok :roll:
Pont letojom :roll:

Regi hát irigykedem, nagyon szerettem ezeket a jó kis okitásokat, olyan jó bulik 8) :wink: de apának nem mond, hogy buli :wink: ez okitás keményen :wink:

Heni
KépKép
heni81

Maggie Bercónak jobbulást!

Heni
KépKép
heni81

Nem felejtette el. Kaptam egy szál vörös rózsát 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ide is elért a mai adag eső :roll:

Elkezdek készülni holnapra :wink: :arrow:
(De Dr. Hosue-on már túl vagyok).

Jó éjt, V.

Kép
vindolanda

Hahó!

Éljen az ovis Báló!!!
Boldog házassági évfordulót Móni!
Bercónak jobbulást!

Mi jól vagyunk, úgy néz ki hétfőn nem írják alá a házeladásról a szerződést. :D

Majd jövök bővebben is.

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok!

Vindo, az orchideád gyönyörű!!!!!!! :shock: Az enyém mindig elvirágzik és megdöglik. Mondjuk nálunk a nyár kivételével viszonylag sötét van, így aztán nem nagyon bírják a növények. C a munkahelyére vitt mindent, ott meg kivirultak.

Viranka, én nem lennék ellenére, sőt! De sajnos nincs lehetőség a + 1 év bölcsire. Gratulálok az ovihoz!

Regi, Szelikéd nagyon szép nagylány lett. Örülök, h így megtaláltad a hozzád passzoló munkát. Nagyon átjön a lelkesedésed :D

Móni, boldog ünneplést Nektek! Látod, csak nem felejtette el :D

Lányok! 1 kérdés. Van még olyan gyerek, aki nem szobatiszta? Lassan kezdek aggódni. Lizi teljesen elutasít mindennemű próbálkozást. 1 éves kora óta jelzi a kakit, hónapok óta szól, h pisilni kell, de zokogni kezd, ha a wc-vel v bilivel próbálkozunk. Görcsösen ragaszkodik a pelushoz. Mit lehet ilyenkor csinálni? Végülis van még majdnem 4 hónapunk, de azért ott lebeg a szemem előtt a szeptemberi határidő. Van vkinek ötlete?

A többit :arrow:

silka
silka

Silka szerintem ne aggódj :roll:
most pár hétig pihentessétek a bili témát.
Tedd is el, ne érezze kényszernek.
Aztán szép lassan, ahogy jön a jó idő vedd le róla a pelust és bugyit adj rá. Szőnyeg feltekerve, úgy könnyű takarítani a baleseteket. Rá fog érezni. Általában ilyen korban már sokkal könnyebben megy a gyerekeknek a pelusról való leszokás.
Grétim is márciusban kezdett leszokni, magától. Ma már szól ha pisilni kell, kakinál néha van baleset de azzal is igyekszik. Pelenka itthon már csak este kerül rá, de szárazon vesszük le. Ahogy kész lesz a szobája és újra ott alszik, megpróbáljuk teljesen pelusmentesíteni,
Őt nagyon motiválta az, hogy mindenáron menni szeretne oviba. Mi meg mondtuk neki, hogy csakis szobatisztán mehet. Hát mindent meg is tesz érte :D
Amúgy többen vannak így a topikból

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi, nem is lesz aláírva!

KépKép
Kép Kép
l.móni

csúzda megjött,fonal megjött,B.nyafog ennyi volt

KépKép
viranka

A mi csúszdánk is fél óra múlva itt van 8) mire felébred Péterke itt lesz :D :D lesz ám nagy boldogság :D :D :D :D

Ma is ahogy elmentünk a csúszdás udvar mellett mondta, hogy anya nézd ott a nagy csúszda, kisfiúé és láttam rajta, hogy sóvárog utána....de mondtam, hogy neked is lesz, erre ő , neked is... nem tudom értette e :roll:

Annyira jó, hogy megtudunk venni már dolgokat, ami boldoggá teszi a gyereket. A mi időnkben hol lehetett volna valakinek csúszdája, most meg már P nek lesz 2 is :wink:

Móni Greti ügyes!

Silka ne aggódj! magától fog leszokni róla, a barátnőm kisfia juniusban lesz 3, esze ágában sincsen bilibe pisilni
:roll:

Mesi nem ám!
Jut eszembe mi van a kutyáitokkal???

Heni
KépKép
heni81

Közeben megjött a csúszda 8) jó kis zöld 8)

DHL hozta, de internetes könyváruházas kocsival :shock:

Azt mondja a pasi, hogy saját kocsi :shock:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ezer éve nem jártam erre. :oops: Azt hiszem ez volt életem legrosszabb pár hónapja, valahogy minden elért minket ami elérhetett. Szerencsére úgy tűnik vége és újra kisüt a nap felettünk.
Zéti jól van, kezdődő tüdőgyulladással volt itthon egy hónapig. Augusztusig bölcsibe jár, aztán valahogy meg kell oldanom azt a hónapot mert bezárnak. Szeptembertől pedig oviba megy.
Én megvagyok, a sok gond visszafogyasztott lánykori súlyomra amit nem nagyon bánok. Legalább volt valami előnye.
Most voltam másodjára nyelvvizsgázni, az első három ponton bukott el. Remélem most sikerült. Egyébként nagyon szerencsés vagyok, képzeljétek június 1-től van munkám! :D Már úgy várom. Bővebben majd a másikban írok róla. :wink:

Gyönyörűek a gyerkőcök!

Mindenkit sokszor puszilunk!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Egy kis jókedv :lol: :lol:

Miért félnek az 1.B osztályban a kis Lakatos Rodrigótól az osztálytársai?
....Mert az apukája a 8b-be jár! :lol: :lol:

De jó, hogy megérkeztek a csúszdák :D
Heni majd fotózd már le a házikót vele.

Vindo hol vagy ma?
ennyire dolgozol?
anyukádék ma érkeznek?

Miléna gratula a munkához :D
szuper :D
drukk a nyelvvizsgához+++++++++++

Kaqk ne csak zugolvass drága hanem írj is :wink:
megkaptátok már a kulcsot?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Az idő kegyes volt hozzám. Le tudtam nyírni a füvet délelőtt még az eső előtt :D
Így legalább kinéz valahogy az udvar :roll: mármint a hátsó része

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Móni, itt vagyok, nemrég értem haza, konferencián voltam. Délelőtt pakoltam, jöttek anyáék, ebédeltünk, aztán mentem előadni. Anya férje hozott-vitt, mert az autó Gábornál van (aki meg Bp-en).
Rugó barkácsol, anya kávézgat, anya férje meg a notebookján pötyög. Nyugi van :roll:

Heni, majd fotózd le akkor a zöld csúszdát feltétlenül és gyerekekkel együtt :wink:

Móni, itt is úgy nézünk ki minden péntekre, mint a Dzsungel könyvében :roll: :x

Miléna, a nyelvvizsgát, tudom, milyen idegesítő, nekem a szóbeli tavaly egy pont híján nem lett meg :x
Fel a fejjel, másodjára sikerülni fog :P

A munkahelyen meg csak ügyesen :!: Szakmádban tudtál elhelyezkedni? A külföldi tervekből lett valami?

Silka, ne idegeskedj rajta :!: A képesség meg van benne, egyszer majd csak rá akar ülni.
Nálunk G. ráült a bilire, kivitték poénból a wc-be a "tartalmát", aztán R. is ráült, és belepisilt :shock:
Este fürdés előtt szokott pucizni, ha jó meleg van. De szerintem nyáron ez könnyen megy majd.
Szerintem többen vannak, akik még nem szobatiszták.

Az orchideának állítólag keleti ablak az ideális, 18-22 fok, nem éjjel-nappal tűző nap, de világos. Ha elvirágzik, akkor azt a szárat teljesen vissza kell vágni, hamar növeszt egy másikat. Állítólag.

Mesi, csak ügyesen :!:

MInden jót, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Én egy másik topikon létezem, de remélem nem baj, hogy kérnék egy kis segítséget!?

A fiaim részt vesznek egy babaversenyen és szeretném ha szavaznátok rájuk. Persz, csak ha nincs más ismerős, aki ezen részt vesz.

Az alábbi linken lehet szavazni:

http://www.delmagyar.hu/jatek/nicsak-ki ... how_vote=1

Köszönettel!

Odry

Kép

Kép
odry

Képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Kedves Mindenki!

SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS!!!!

A helyzet a következő: ma este 6kor koncertje lesz a kórusunknak egy norvég vendégkórussal együtt. Úgy tudtuk, hogy lesz közönségszervezés, úgyhogy mi nem aggódtunk emiatt. ÁMDE: kiderült, hogy NINCS közönség egy 800 fő befogadására alkalmas templomban. ISZONYÚ ciki lesz, ha nem lesz ott senki, úgyhogy most nekünk kell közönséget szervezni. Minimum 400 embert... Ebben kérem a segítségeteket. Ha lehetséges, ha bárki ráér ma este, gyertek el!!! Léééééégysziiiii! Bárki jöhet, és bárkinek, akiről még gondoljátok, hogy érdekelheti, szóljatok! És arról is szóljatok, kérlek, hogy tudtok-e jönni. Akárki-bárki-valaki. Hogy tudjuk, lesz-e valaki...

Köszönöm, hogy elolvastátok, és köszönöm, ha segítetek! Remélhetőleg azért nem lesz nagyon rossz a program, a norvégok NAGYON szépen énekelnek. És a kórusban az egyik pár a koncert keretében fogja eljegyezni magát, ezenkívül a kórus azért jött Magyarországra, hogy itt ünnepelje fennállásának 10. évfordulóját. Szóval tényleg vérciki, ha nem lesz közönségük...

Időpont, helyszín: 2010. 05. 15., Fasori Református Templom, Budapest, VII. kerület, Városligeti Fasor 7. FIGYELEM: a REFORMÁTUS templom (a Lövölde térhez közel, patinás ZÖLD toronysisakkal), NEM a másik (az utcában van egy másik templom, NE oda menjetek)!!!

Kép a templomról: Kép

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Nagyon hideg van :evil: 15 fok :evil: vehetem elő a kabátokat :evil:

Apa festeni akarta a házikót, de nem mer belefogni, bármikor eshet :?

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt :)

Sajnos Rugó hétkor kelt :roll: Hurkát sütök 8)

Dóri, én sajnos messze vagyok, de rémelem, lesz majd közönség :!:

Heni, nagyon jó lett az udvarotok :wink: Itt aztán jól ellesznek a gyerekek :)

Nem semmi ez a dupla gyermekszállító-eszköz 8)

Rugó is nagyon szeret telefonálni, a nyilvános fülkéket meg különösen kedveli :roll:

Attól jobban már csak az italautomatákat kedveli, ott málna szörpöt szokott kapni. Meg a tescoban a kis 50-100 ft-os műanyaggolyókat :roll:

G. reggel nyolckor elkezdte levágni a füvet, tízre végzett is. Anyáék ebéd környékén mennek el, először a kisebbik bátyámékhoz, aztán haza.
G. nak sok dolga van a hétvégén, lehet, Rugóval mi is csatlakozunk a családi piknikhez, addig tudna haladni. De most nincs sok kedvem elmenni :roll:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Helló!

Bocsi,hogy nem jövök. Összecsaptak a hullámok a fejem felett.

Írok odaátra..
varga tünde

Halihó!

Jó fáradt vagyok, ma megjártam Bp-et, leadtam a szakdolgozatomat. Közben meg kiderült, hogy jún. 21-én lesz a záróvizsgám, én leszek az első nap utolsó embere.

Bercó szerencsére jobban, mondjuk az éjszakákon van mit javítani. Ráadásul irtó korán kel, ma is azt mondja a Kedves, hogy n6 után már kukorékolt. :roll: Délben aludt kb. másfél órát, aztán ennyi.
Hehe, most éppen egy kuki a mikrofonja, abba énekel. :lol: :lol: :lol:
Na, ebből is látszik, hogy jobban van. Az előző néhány nap valami irtózat hisztikkel tarkított volt, már majdnem én is elvesztettem a türelmemet.

Heni, tényleg jó kis birodalma van a manókáknak! Szupi, itt a sok lüke miatt nem nagyon lehet semmit sem csinálni.

Tényleg Viranka, az egyik szomszédom a télen Gödre költözött. Tavaly nyáron halt meg a férje, kb. két hete volt az esküvője.

Dóri, hogy alakult a koncert? Érettségi?

Emese, :lol: :lol: :lol: , de úgysem!

Silka, Bercó is teljes mértékben elutasítja még a bilizést, bár néha produkál azért.
dmaggie

Megint csak magunkról tudok írni... Ne haragudjatok... :oops:
Nemrég fejeztük be az esővíz lapátolását, ami elárasztotta a WC-t. :( Eléggé katasztrofális az állapot, már mindenhol tör be a víz, jönnek a foltok, annyi a szigetelés...

De. Ma megünnepeltük Zsozsikám névnapját. :D Ezúton is boldog névnapot kívánunk Zsófinak!
Tőlünk babakonyhát kapott, meg rucit, fa-fűzögetős játékot, mamáéktól kistáskát és hátizsákot (amit persze a mama varrt), pénztárcát apróval 8), hajcsatokat, esernyőt, amit ma ki is tudott használni, és imádja. :)
Képek készültek, csak még a gépen vannak.

Szobatisztaság: Zsozsi nappal bugyiban van, mindig szól, ha WC-re kell mennie, időnként nem is engedi, hogy segítsek. :D Ha alszik, pelcsi van rajta, és megy bele rendesen a pisi.
A kaki kizárólag pelcsibe, ha a WC-re invitálom, balhé van belőle és képes visszatartani. Majd megérik erre is. :D

Zdori! Volt közönségetek? :roll:

A fényképek nagyon jók! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

utólag is nagyon boldog névnapot a 2 Zsófinknak:-)
:oops:

Emese várjuk a képeket! Eső :evil: itt is rengeteg esett :evil: jaj már nem birja nyelni egyáltalán a föld :evil:

Maggie szuper! majd drukkolunk!!!!! ügyes vagy!

Dóri mi volt a koncerten?

Vindo végül elmentél anyukádékkal???

Mi túl egy borzalmas éjszakán, Péterke többször ébredt és a fogát fájlalta :x hát én nem tudom. A tejfogak is tudnak fájni???

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Akkor gyorsan egy megszünés elleni hsz. :wink: :lol:

Jaj, Emese, hogy én milyen kis bimbó vagyok!!!! Pedig tegnap arról beszélgettünk, hogy Zsófi nap van. :oops: :oops:

Isten éltesse a kis tündér Zsófikat!!!!

Jó kis buli lehetett nálatok. Bár gondolom a vízes mókát szívesen kihagytátok volna.

Tegnap elfelejtettem:

Tünde, nem is csodálom, hogy így érzel! +++++++

Miléna, örülök a munkádnak! Sok sikert hozzá!

Mi aludtunk valamennyire, bár 11 után már elindult Bercó, de visszaparancsoltam az ágyába vagy kétszer, így 7-ig aludt. Bezzeg én... Úgy ébredtem, mint akit agyonvertek. :twisted:

Lassan kezdem is a tennivalóim elintézését, majd időnként bekukkantok.
Szép napot Mindenkinek!!!!!
dmaggie

Szia Heni!

De sajnálom! Jól elgondolkodtattál, fogalmam sincs. Kijött már mindegyik fogacskája Péterkének?
dmaggie

Jó reggelt!

Boldog névnapot Zsozsinak és Zsófinak

Mesi jó sok mindent kapott Zsozsi :D
ez a ház jó sok gondot okoz nektek :evil:
Itt a garázsba ment be a víz :?
Nem győzte elnyelni a vízet az előtte lévő csatorna :evil:
Most megy le Z és felméri a károkat :roll:

Heni szuper lett az udvar :D

Vindo na mentetek anyudékkal?

Dori na volt közönség?
Hogy sikerült a koncert?

Sense és nektek milyen volt a péntek este?
gyere mesélj!
Kíváncsi vagyok :oops: :D

Maggie örülök, hogy jobban van Bercó.
Most már csak neked kéne pihenőidő.

Na most jött be apa, a garázs jobb oldala állt vízben, becsorgott a szerelő aknába is :?
Vizben van több szerszámos szekrény alja. Valamit ki kell találnunk, hogy onnan kiszedjük a vizet :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni sajnos tud fájni.
Menjetek el fogorvoshoz ha arra panaszkodik.
Ha a tejfogakat nem kezelik ki rendesen gondok lehetnek a maradandó fogakkal.

Maggie sajnálom a rossz éjszakát.
Én a vihar miatt nem nagyon aludtam :?
Elég durva volt :roll:
Amikor meg elaludtam a szülésről álmodtam :)

na el tükörtojást sütni.
Azt rendeltek reggelire. Míg elkészül AnnaPetiGergőt olvasnak

KépKép
Kép Kép
l.móni

Botondnak boldog névnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi csajok, hát még nem fordult elő, hogy fájlalta volna :roll: mosni is szoktam neki, bár nem nagyon szereti :roll: a leghátsó fogát mutatta, de most már nem fáj neki.

Maggie igen kint az összes foga, hát ha megint előfordul megnézetem.

Nem is dicsekedtem, Áron most már 3 napja totyogva közlekedik, úgy látszik most jött el az idő:-) jaj de örülök :D

Móni jaj ez a viz :evil: nincsen szivattyútok? azzal könnyen kilehetne szippantani.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok :D

Tegnap már nem mentünk sehová, délutánra ért el minket az eső. Aztán meg időmérő edzés is volt :roll:

ZSófiknak boldog névnapot kívánunk!

Maggie, és hogy sikerült a szakdogád? Jó lett szerinted? MOst már pihenj egy kicsit :!:

MÓni, víz :? :x
Nekünk csak a bejárati ajtó alatt szokott befolyni a víz, ha délről kapjuk az esőt. Nincs előtető, de tervezzük :roll:

Heni, szegény Péterke a fogával :roll: Biztos az fáj neki, ha mondja :roll:

MOst ennyi jutott eszembe, a férfiak ébredeznek éppen.

Szép napot, V.

Tegnap Rugó sikerrel belenyomott egy kis adaggal a bilijébe, miután ott sündörgött körülötte egy ideig. De mikor nagyon játszik, akkor még be is szokott pisilni:)

Szeretem azokat a napokat, amikor forma 1 is van, meg Federer-Nadal meccs:)

Kép
vindolanda

Ja, azért egy új bejárati ajtó sem ártana :roll:

Kép
vindolanda

Most látom csak, hogy Botond névnap van.

Boldog névnapot kívánunk Nekik!

Kép
vindolanda

Ez a fránya eső!!!! :twisted:
Őrület ez az időjárás. Az előrejelzések szerint nem sok változás lesz mostanában. Pedig hv-re kerti megmozdulást terveztünk a lányokkal. De asszem nem lesz belőle semmi. Pontosabban beszorulunk a lakásba, ami nem ad akkora mozgásteret.

Hááát, hogy hogyan sikerült a szakdolgozatom?? Igazán nem tudom megítélni. :oops: A végére meg úgy voltam, vagyok vele, hogy nem is nagyon érdekel. Pipa és kész. Azért hoztam a formámat, a 25 oldal helyett 45-öt sikerült összehoznom, mindezt úgy, hogy nem tűzdeltem tele elméleti kiegészítőkkel. Ehhez jött még a vizsgálati anyag, mint melléklet, le sem merem írni, de a teljes majdnem száz oldal lett. Pedig én nem is csináltam rengeteg vizsgálatot a gyerekkel, szerintem a többiek jobban belehúztak.

Majd a védésnél kiderül minden. Meg talán előre megkapjuk a kérdéseket is, hogy a bíráló mire kíváncsi.

Áron, nagyon ügyes, gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol:

Botondovának és Botinak meg nagyon boldog névnapot kívánok(nunk)!!!!
dmaggie

Maggie, biztos jó lett :wink: Akkora ötöst kapsz rá, hogy lelóg majd a papírról :wink:
25 helyett 100 oldal :wink:

Én is felöltözöm.
Kissé elpakoltam, a tűz is ég 8)

Rugóval is tologattuk az autóit egy darabig.
:arrow:

Kép
vindolanda

Kész az ebéd és sül a süti is 8) apa megjött épp, maszelkol, laminált padlót rak, nagyon ügyes volt, 3 óra alatt végzett egy szobával. :shock: anyósoméknál a szakember 2 napig rakta ugyan azt a mennyiséget :shock: napi bérben persze :roll:

Tesóm diplomamunkája is is A lett, holnap megvédés és államvizsga, nem ismeritek, de gondoljatok rá kicsit holnap velem.

Utána meg álláshoz kell majd a vudu, de van valami kilátóban. :roll:

Szeretne tovább tanulni is, vagyis disszertációs munkát irni a kisdoktorikhoz, én nagyon támogatom, nekem is kellett volna :?

Botondoknak boldog névnapot!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Mi is mindjárt ebédelünk. Sütit most még nem csináltam. Annyira fáradt vagyok, világomat nem tudom.

Heni, akkor én gondolok majd a tesódra. Képzeld egyébként nekem is van egy csoporttársam Szlovákiából. Teljesen kiakadtunk, mert azt mondta, hogy a falujában élő magyar gyerekek több mint a felét fogyatékosnak diagnosztizálták. :roll: Nem tudom, hogyan mértnek, de talán ez így nem fedi az igazságot.

Amúgy az egyik előadónk mutatott egy képet, amely az Amerikába bevándorlók vizsgálatát mutatja be. A képen egyébként a súlyosan értelmi fogyatékos magyart vizsgálják. :roll: Erre mondtam, hogy ja, aztán meg a Nasa-nal kezdett dolgozni. :wink: :lol:

Ez csak egy érdekesség. :lol:
dmaggie

Maggie :shock: :shock: :shock:

A szlovákia magyarság fogyatékosságához én annyit tennék, hogy annó az én korosztályomból az osztályom fele egyetemet végzett :roll: mig! a szlovák suliba járók közül 1-2 :roll:

Heni
KépKép
heni81

Borzasztó idő van! A vízbetörést megállítottuk (szó szerint folyt a falból a víz), most olyan a klíma nálunk, mint a trópusokon. Ott is ázik, ahol idáig nem volt folt. No meg a mosás is szárad/na.
Fűtünk ezerrel, és szellőztetünk. :shock: Jó takarékos mi? :?

Zsozsit most fent anyukámnál ünnepeltük meg, ő ott is maradt, Gegit lehoztuk aludni, mi meg megyünk házat nézni. Az egyiket láttuk pénteken, most oda visszamegyünk, hogy mit mutat a pince rész ekkora esőzés után. 8) Ha otthon vannak.

Na megyek is öltözni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Na én csak most készültem el az ebéddel. Hamarosan leülünk enni.

Heni annyi víz nincs lent, hogy szivattyúzni keljen. De apa már megoldotta. Kilapátolta a drága. Elvolt vele egy ideig.
Drukk a tesódnak+++++++++++++++

Maggie én se sütök :oops:
max majd csinálok nekik egy kis pudingot ha nagyon édességhiányuk lesz 8)
100 oldal, nem semmi :D

Elképesztő, hogy milyen előitéletekkel vannak Szlovákiában a kint élő magyarokkal szemben :evil:

Áron milyen kis ügyes :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Merre néztek Mesi?
Sajnálom a beázást :?
Régebben is ilyen volt?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Életjel!

Huh de le vagyok maradva!

Móni: csak zug olvasni van néha időm..:-( sorry!

Beázás..:-(

Szlovákiban élő magyraok megítélése..:-(

Ünnepelteknek sok sok puszi!!!

Maggie drága nagyon ügyes vagy...le a kalappal....!!!:-)

Én dolgozok..egész 7végén, hogy hétfőn érdemben is elinduljak a jétékokkal..mire megtanulom mindet...áááávan vagy 1000..:-)

de-t a kaja cégnél nyomulok elégedettségmérés+ visszacsalogatás, aztán 10 től kb..irány Balmazújváros!!!

Vindo: csütörtökön a mikepércsi oviban , isiben voltunk..:-)

Nagyon sok tanulni valóm van
mennem kell

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaj Lányok, mielőtt szentté avatnátok, elég a 45-tel számolni, a többi az csak az adalék, igaz, azokat is nekem kellett megcsinálnom. :lol: :lol:
Azért nagyon köszönöm a kedvességeteket!!!

Heni, én is így képzeltem a dolgot. :wink:

Gremese, sok sikert!!!!

Móni, örülök, hogy ennyivel megúsztátok. :wink: :lol: Mennyire visel meg ez az idő? Pihengetsz azért.

Kaqk, Drága, Te is mennyi mindent csinálsz. :shock: Ez a zugolvasás ismerős nekem is. :wink: :lol: Ha gondolod, az intézetben megkérdezhetem, hogy kíváncsiak-e a játékokra. Van egy-két ötletem, hogy kivel kellene beszélned.

Bercó ma sem aludt sokat, viszont legalább eléggé jól evett, most nemrégiben is kért még a csontlevesből. Legfőképpen a grízgaluska ízlett neki. :lol:
dmaggie

Maggie ok. Hobla a cég. Biztos ismerik a játékainkat!

:arrow: tanulni

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?