Sziasztok!
Mi is hazaértünk, apa és lánya kidőlt. Bent voltunk a melóhelyen....hát elég kaotikus volt, ma arra jutottam, hogy mégsem hiányzik

kétszer próbáltunk bemenni, másodszor már sikerült, de annyi ügyfél volt, hogy nem lehetett bejutni az ajtón (EON) Ez miatt persze létszámbővítés volt, így a fele irodát már nem ismerem, és őszintén mondom, hogy bénábbnál bénább arcok ülnek az asztalok mögött, van fogatlan, pösze, és egyre több a pasi, gondolom a kismamák miatt, nem csak én vagyok.....elég fura volt....a főnök nem volt bent, így én semmi okosat nem tudtam meg arról, hogy mit és hogyan érdemes, de ha jól veszem ki, akkor Mecsi Dia különbözőt mond, Sniky volt még jó ebben, remélem jár erre majd ő is....
Julcsi, örülök, hogy jobban vagytok! Málnus amióta beszél, azóta egyáltalán nem bilizik, pedig pisilt-kakilt bele, most hallani sem akar róla. Megnéztem ma a könyvesboltban ezt a bilikönyvet, de nekem elég bénának tűnt a rajz benne,a bili pl. felismerhetetlen, vagy van ebből több féle is?
Mecsi, remélem azért jól sikerül a mai délután!
Dia: most már legalább tudom a vezetékneved

Köszi

Nincs új kép a fotóstúdióból?
Julcsi, nekem küldhetnél egy meghívót, iszonyat pénzeket kötünk mostanában könyvekre, Málnus egész nap könyvezne...hátha be lehetne szerezni valamit olcsóbban, ol. nagyon szeretnék Anna Peti és Gergőt....
Danyu, köszi a tippet, mi pampers-esek vagyunk

Húh 18 fog

Minket már Áron is lehagyott, 11 fogunk van már vagy 3 hónapja, igen

elől felül 3, a negyedik eltűnt, vagy sosem volt
ja, és köszönjük a kérdést, rajtam kívül már mindenki jól van, nekem a nap 24 órájában el van dugulva az orrom,és kezd nagyon zavarni, de egyébként már jobban vagyok, már a házimunkát is bírom, pedig mennyivel egyszerűbb volt a kímélő üzemmód
A szavazatokat pedig szívből köszönöm!!!!
Szilvi