Manócskám megint szundizik, már 40 perce
Itt picit kisütött a nap

talán holnapra végre emberi idő lesz és lehetmenni sétálni????
Voltam olyan bátor, és a teraszon teregettem ki a ruhákat - kíváncsi vagyok, a szomszéd házból szedem össze majd, vagy megszáradnak fél óra alatt
Lois,
én is ilyen gonosz nőszemély vagyok

Imádok kritizálni
Dodi,
én leülök mellé, és úgy okosítgatom, játék közben. (Mióta láttuk a videót, már meg is tanultuk a lámpát mutatni és a buksit. Állathangok és testrészek még a passzív tudás részét képezik

már tanítgatom egy ideje)
Egyedüljátszás-együttjátszás: ugyanez
Zászlórúd - én is kíváncsi vagyok az okosanyukák gondolataira
Csibe,
éjszakát sajnálom, megasz@r lehetett
Kiara ügyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

))))
Sillia,
megy a szavazat

)))))))
Reklám - ezektől én is a falnak megyek! csak az a baj, hogy nem sokáig tudjuk majd őket ezektől a sz@roktól megóvni
Szerintem se menjetek sétálni... durva ami kinnt van!
Boo,
Stefánia Palota
http://www.csernusest.hu/
Következő: május 26! Most jól kitaláltam, hogy szerdán veszek jegyet, és elmegyek

Valakinek még?
Nimród is imádja a kerekeket

Kisautónak, motornak, mindennek először a kerekét vizsgálja, és pörgeti egy ujjal

Megzabálom, annyira édes koncentrálós arcot vág hozzá
Bond,
azért a lázadás nem ez volt, hanem hogy:
- 8.-ban már bulizni jártam a Fekete Lyuk-ba (Ancsurti

)
- punk-rocker voltam, ennek megfelelő hajszerkezettel, és ruházattal. Akkor még igencsak megnézték a Martens bakancsos, szakadt bőrdzsekis, sokfülbevalós (93óta orrbavalós) felborotvált fejű csajokat, akik 14-15 évesen cigiznek, stb stb
- lógtam a gimiben azokról az órákról, amik nem érdekeltek
- elsőben igazgatói intőt kaptam és^ígytovább
Pólós: húúúúúúúú, szexi-pasi fiam lesz
Tropicarium: na jó, k@rva sokan voltak, meleg volt, folyt rólunk a v^íz, a bunkó emberek nem engedtek át a szűk részen a babakocsival, stb. (De attól még a fiamnak tetszettek a halak

)
Hitelkeret: de kérem, mert az én számlámról megy minden hiteltörlesztés, stb, amire ugye nem elég a GYED+CSP, tehát egyszerűbb ez, mint átvariálni...
Bucus,
szegény Lottus
remélem, már meg sem érzi
(megnéztem a képeidet, nem is gondoltam, hogy ilyen szép és vagány, belevaló csajszi vagy

)
Csibe,
[quote]t írta:ényleg nem kell aggódni.Kiara is múlthéten a tigris ugrást gyakorolta,
persze nem jött össze,ezért 1-2 napig Angelina Jolie-s szája volt a drágámnak.
Nem tudom, mi van velem, de ma hiperaktív voltam
Mostam, takarítottam, tiramisu-t csináltam (besz@rás finom lett), vacsira rántott tököt, padlizsánt, cukkinit előkészítettem, stb... Máskor egy hét alatt csinálok ennyi mindent

(na jó, azért ennyire nem súlyos a helyzet)