A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi,

nem szeretném erőltetni, vagy korán suliba adni, ha még nem érett rá.
Szerintem a legfontosabb az, hogy legyen Gyerek, ameddig csak lehet, játsszon sokat és játszva tanuljon új ismereteket. Pont ezért tetszik, amit írtál a pedagógus ismerősödről: szeretnék én is ilyen lenni, hogy nem a saját dolgaimat erőltetem rá, hanem figyelem hogy miben jó és tehetséges, és hagyom abban kiteljesedni.

KépKép

KépKép
kispocok13

Convesano!

MArci tényleg nagyon ügyes :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok!

Én is szeretnék ilyen lenni :wink: . Minden gyerek tehetséges valamiben! Ha ezt a szülők nem így látják, akkor csak nem keresték elég ideig :lol: ! A nehézség inkább az, hogy a saját vágyaidat ne eőltesd rá. én pl. el nem tudnám képzelni, hogy pl. trombitáljak :lol: , de ha a gyereknek az megy majd, kénytelen leszek hallgatni :? . Vagy imádom, ha egy lány versenytáncol, de ha az enyém majd dzsudózni akar, hát így jártam :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mintha nem is vasárnap lett volna annyit írtatok ...huhh, nekem meg csak átlózni volt időm...nem szeretem az ilyet, ezért nem is kapok bele semmibe, csak ide-hellózok és pá :roll:

Na amibe muszáj belekotyognom, a mi gyerekeinknek tudtommal az "évvesztés" nem kérdés, május 31.-ig be kell töltenie a 6 évet annak a gyereknek, aki iskolába megy. Aki előbb ünnepel, annak van mérlegelési lehetősége.

Boo!
6 év.... :?

Dodi!
Én is láttalak sk. a kicsi szememmel már a tv-ban, csak nem villogtam vele 8)
Jah, a múltkori fényezésedet illetően, ha bókolok az kéretik szépen komolyan venni és belehatódni, mert én aztán nagyon szúrós szemű kritikus banya vagyok a velem egyneműekkel :twisted: Gondoltam is ha leszbi lennék nem is termene nekem túl sok babér, lévén rögtön a hibákat veszem észre...bezzeg a a pasikkal sokkal elnézőbb bírok lenni :roll:

Csibe!
Nagyon jó kis ülés ez :D Nekem is ilyen lesz , csak az isofixes-safefixes verzió :D

Gyerkőcök irtó szépek, khöm..., Brekiék formabedobós kunsztjaira csak hümmögtem, EnyémGyerek kb, mint amit Boo írt, előemberke, összeütögetünk dolgokat, örülünk neki, pakolunk, meg helyzet-változtatunk ezerrel, óriásiakat burnyázunk, és macsó módra csak kicsiket sírunk emiatt... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na azért csak belenéztem az előző oldalba is... :roll:

Csibe!
Nyomozgatunk, nyomozgatunk?? :wink:

KisPocok!
Labdázás nagyon komoly :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kispocok

Nimród milyen ügyesen labdázik!
Lóci is szeretne de neki az elengedéssel még mindig gondjai vannak. Nyújtogatja felém hogy vegyem el, de ha már fogom akkor is nehezen engedi el.

Csodajók a kismotorok és egyéb járgányok is. Mi is örököltünk hasonlót de én még nem látom értelmét elővenni. Kb. két hete ül biztosan és egyenes háttal de még mindig elég borulékony .

Úgy nézem, ma sem megyünk le

:?

Conversano

Beneveztetek egy vadvizi kajaktúrára? :mrgreen:
Vendég

Sziasztok!

Kb.:2 hete nem tudtam írni nektek, de próbáltalak követni benneteket. :oops: :D

Babatalit nagyon sajnálom, de talán majd a következőre megyünk...
A képek nagy jók, többször is megnézegettük őket. :lol:

Minden ünneplőnek Boldogságosat kívánunk!!!
Dodi! Jázminnak is van olyan triciklije, mint amit Botond kapott, és ő is lazul benne, olyan mint ha egy Harley Davidson-on ülne. :lol: Annyira bírom, és az utcán mégjobban tetszik neki, mint a lakásban.

Orsi, azt hiszem te kérdezted: Jázmin feb.24.-én ünnepli a névnapját.

Boo!
Jázmin egyenlőre a kúszás művészetét fejleszti tökéletesre, a mászás még nem tartozik a repertoárba, viszont rengeteget négykézlábazik. :D Holnap megyünk a másik konduktorhoz, kíváncsi vagyok ő mit mond.
Beszereztünk egy tornalabdát és azon csináljuk a gyakikat, amit a másik néni mondott. Jó kis egyensúlyérzék fejlesztő.

Én is azt akartam írni, mint loislane, hogy az mehet suliba aki május 31-ig betöltötte a 6. életévét, így adott a helyzet, hogy 7 évesen megy Jázmin suliba, és ha 3 évesen elkezdi az ovit, akkor 4évig jár majd.

Na, mennem kell... Jázmin ébredezik...még próbálok jönni.
Vendég

Lóci, Ármin és Nimród!!! Nagyon-nagyon ügyesek és aranyosak vagytok a videókon!!!Anyukák büszkék lehettek!

Természetesen a többi kép is szuper, aranyosak a gyerkőcök!

Nálunk most megint helyzet van. Sajnos az éjszaka a 2 napos folyamatos esőzésnek köszönhetően, beázott a lakásunk. :( A konyhában a konektorból folyik a víz. :twisted:
Szerencsére már sikerült bejelentenem a biztosítónak, de 3/4 órát kellett várnom, még kapcsolták a munkatársukat. :twisted: A háttérben lehetett hallani, hogy "égnek" a vonalak. Gondolom nem vagyunk egyedül a beázással. :shock:

Este megyek Csernus előadására! "Ki nevel a végén?"
Kíváncsi vagyok, tud-e okosat mondani? :shock: :D

Végül egy videó Jázminról és a produkcióiról:
http://www.youtube.com/watch?v=EFbZF9dakyc
Vendég

Jázmni :shock:

Nagyon ügyes!

Lóci is még az "előember" korszakát éli :oops:

Pedig egyfolytában mondogatom neki mi micsoda de nem ad vissza semmit ebből. Csak figyel. Gondolom információt gyűjt...
Vendég

Sziasztok! Próbállak olvasni titeket,írni esélyem sincs :twisted: apa itthon van 2 hétig szabin...Ez jó is lenne, de nem lehet szinte szólni se hozzá. Méhészkedünk mellékesként,most virágzik az akác,de amilyen az időjárás :twisted: :twisted: :twisted: Szóval idén sem fogunk ebből meggazdagodni,még jó ha 0-ra ki tudjuk hozni,pedig nagyon számítottunk erre a pénzre, nagyon is meg lenne a helye :twisted: Vasárnap Hédi keresztelője...szóval nem rtudom mikor tudok írni legközelebb,pedig lenne mit :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Jázmin :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nagyon ügyes!
Vendég

Sziasztok!

Minden ünnepeltnek sok boldogságot :D !

Minden baba csudaszép és nagyok ügyes :D , meg kell zabbantani Őket :P !!
marietta1982

Boo!

Babagyártás....igen végig az egész hónapban és akkor azért csak összejön....de a minden 2. nap az ideális az okosok szerint!

Dodi!

Milyen folyamatokat cserél fel Ármin????? Nem igazán értem, de biztos ha Te mondod :D
Matematikus...Apukám mondta és nyilván mindenki örül a saját Gyereke ügyességeinek, pont úgy ahogy Te is.

Évvesztesség szerintem jó 5let...szeretném, ha kijátszaná Magát, valszeg Ármin is az lesz.

Az erőltessük rá a gyerekre a dolgainkat....na azt nem bírom én mégis 4,5 évesen olvastam és írtam és nem azért mert a Szüleim lekötöztek egy székbe és ordítva tanítottak...hanem mert újságot olvastak és tetszett és addig nyaggattam Őket, amíg kénytelenek voltak megtanítani (számolni nem akartam).

Nagyon sok szakkörre jártam (Szüleim nem akarták, pontosan, hogy ne terheljem le magam kicsinek), a zeneiskoláért fél évet könyörögtem (Ők azt szerették volna, ha csak tanulok és játszom). Viszont érdekelt a zene, a rajz, a matek és az angol is. 4 évig fuvoláztam (vannak is hangszereim) 1 évig furulyáztam, bármit lejátszom hallás után (persze nem hibátlanul elsőre, viszont tudom, hogy az milyen hang lehet). Nem hiszem, hogy Ármin is furulyázni fog, de a zenét imádja. Konkrétan a várandósság alatt Babazenét hallgattam, ha Ármin nyűglődik, csak beteszem és megszelídül, akár 30 perceket is elvan egyedül....szóval lehet igazság a magzati kor és a zene között!!!!

Ransburg cd-n hallgattam és azt mondja nem feltétlen az a jó gyerek, aki naphosszat csendben eljátszogat...tehát eltérő habitusú gyerekek mást igényelnek és másért szólnak, van aki nem szól akkor sem, ha egész nap nem sokat vannak vele, van aki viszont 20 perc után jelez, hogy uncsi a téma...Ármin ilyen és én nem is bánom. Viszont ha lát tudom csinálni a dolgaimat Tőle

Nimród, Jázmin, Marci! Nagyon ügyesek vagytok !!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

sziasztok!
én gyerekem nagyon nyűgös és már 11kor jelezte,hogy álmos,
de még mindig nyűglődünk,mert nem sikerül elaludnia.
remélem ez nem tart sokáig és csak ettől a hülye széltől van.
úgy sajnálom szegénykémet.

Jázmin nagyon édes.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok,

tegnap elfelejtettem:

10 hós adataink: 8950g és 72 cm

Tegnap voltunk Tropicariumban!!! Nimród nagyon élvezte, nem is gondoltam volna. Elvarázsolták a halak, olyan beleéléssel tapicskolta az akváriumok falát, hogy csak na! Ja, és a másik nagy királyság a vízesés volt, kurjongatott neki, ahogy babauszin a medencének!

Boo,
várjuk a lovacskázós videót :lol: :lol:
Amúgy a labdázást szombaton próbálta először visszadobással (eddig mi is gurítottuk), vasárnapra meg már így ment neki :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:
Kp és spórolás: én pont úgy tudnék spórolni, ha csak kp-m lenne, kártyát meg elfelejteném. Ha kártyával fizetek, nem érzem, hogy mennyit költöttem, és ugye negatívban is lehet az egyenleg, tehát simán többszörösét elköltöm a pénzemnek sajna :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Lois,
előemberke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: te sem vagy ám százas :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:
Enyémgyerek viszon nem macho :cry: :cry: :cry:

Norka,
Csernus-előadásért irígy irígy :lol: :lol: :lol:
Kb 10 percre lakom onnan, ahol rendszeresen tart előadásokat, de még nem sikerült eljutni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ált hamar elfogynak a jegyek, és mire magamhoz térek, már rég lecsúsztam róla :cry: :cry: :cry:
Jázmin nagyon cuki!

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Utánanéztem, igazad van :wink: : a júni 1. után születettek már évvesztesek, szóval a kérdés eldöntve :D . Viszont nyílván nem véletlenül hozták előbbre, szóval csak nem volt alaptalan a felvetésünk :roll: . Mert az tuti, hogy korábban még szept. 1. volt a vízválasztó, ezért merült fel egyáltalán.

Akkor nagyon szépen köszönöm a bókot :D !
Amúgy nőktől tényleg mindig jobban esik :wink: .
Csak nem akartam szerénytelennek tűnni (pedig az vagyok) :twisted: :lol: :lol: .

Norka!

Úúgy várom már, hogy kimehessünk vele. Talán ma, mert itt nem esik az eső, bár a szél nagyon fúj :( . Majd jól meghúzom a biztonsági övet :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Megzabálom ezt a kislányt, annyira ügyes:D:D:D! És gyönyörű!

Biztos ciki, de nekem eddig eszembe se jutott, hogy az állathangokat tanuljuk :oops: . Már attól berosálok, hogy több tárgy közül kiválasztja a labdát, meg visszahozza, meg eldobja :lol: . Olvasni szoktam neki, de csak mondogatom, hogy mi van a képen, ő meg közben paskolgatja :lol: .
Ti az etetőszékben ülve tanítgatjátok? Mert Botond tényleg max. pár percig van egyhelyben. Játék közben nagyon ügyesen koncentrál, de az mondjuk labdázás, meg bújócska, meg mondókázás, és eközben végig mozgásban van :lol:

Breki!

Ja, semmi extrára nem gondoltam, csak hogy vicces, hogy előbb számol, mint fogzik :shock: :lol: .

Pont erre gondoltam, hogy az persze más, ha egy gyerek magától érdeklődik. Most elképzeltem a szitut:
- Édesanya ez milyen betű?
- Na, húzzá innen büdös kölke, mennyé homokozzá, mint más rendes gyerekek!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Én sem fogm tőle megvonni a különórákat, ha ő menni szeretne, sőt a sport kötelező lesz, de hogy mit az az ő döntése. Összességében viszont nem szeretném ha 2 különóránál többre járna :roll: . Persze ki tudja mit hoz a jövő...

Ebben a "naphosszategyedüljátszás"-ban teljesen egyetértek! Engem kicsit aggasztott is, hogy Botond kb. 2 hónappal ezelőttig órákig elvolt egyedül :shock: . Nem akartam hogy "magának való" legyen. Mondjuk akkor is foglalkoztam vele, de ha nem mentem volna oda, akkor talált volna mást... Viszont ahogy írtam is neked, mióta mászik, sokkal több figyelmet igényel. És nem csak azért, mert lebontja a házat :lol: , hanem addig nyekeg, amíg le nem ülünk játszani, vagy séta, vagy hinta, vagy vmi... Viszont a ló túloldalára sem akarok átesni, mert tudom, hogy ebben a korban nagyon fontos az önálló felfedezés, a tapasztalatok, a magabiztosság kialakítása, ezért most viszont már ameddig elvan, addig hagyom molyolni :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe,
Biztos az idő zavarja őket össze: Enyémgyerek már 10kor hullafáradt volt, pedig később szoktam lerakni, és most ébredt 1 óra alvás után, pedig legalább 2-t szokott aludni :cry: :cry: :cry:
Megyek is :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

hát itt nem elég,hogy fúj a szél ezerrel,de msot az eső is
elkezdett szakadni és nem függőlegesen esik,hanem vízszintesen.
nekünk apával az éjszaka is szar volt,mert rosszul csinálták meg
az erkélyajtót és húz be egy ponton a hideg ráadásul hívtam a
csávót aki csinálta és csak max jövőhéten tud kijönni.na meg persze
a klíma csövébe meg befújt a szél és olyan fura hangot adott ki a
klíma,mintha egész éjszaka a fölöttünk lakó trappolt volna.
szóval a végeredmény,hogy nekem szétesik a fejem és szegény apa
meg szerintem nem aludt sokat,mert ő meg 4.20kor kel és igaz,
hogy 9kor már aludt,de éjfélkor amikor a gyerek is felriadt,akkor
ő is ébren volt,mert nem tudott a süvítéstől aludni.
na meg persze Kiara is azért kelt sokszor,mert az ő szobájába meg
a redőnyt rázta a szél.

tök komoly már reggel 7-8 között is egy autóra volt borulva egy fa
és még csak most értek ide a tűzoltók.

Kép
Kép
csibe83

Botond meg képzeljétek, most már 4. éjszaka sírt fel töbször :( . Ráadásul csak úgy nyugszik meg, ha ringatom egy kicsit, vagy ha teljesen felébred és pár percig foglakozik valamivel :shock: . Cumi, simi, forgó nem kell... És tuti hogy valamilye fáj, mert éjszaka adtam neki kúpot, és fél 9-ig aludt. Gondolom az a genyó örlőfog lehet, de úgy sajnálom szegényt :( .
Lehet, hogy ma este már élből adok neki kúpot...

Ja, és képzeljétek, mind a kétszer, mikor éjszaka kibontottam (tegnap a kúp, tegnapelőtt lázmérés miatt) úgy állt a kukija, mint a zászlórúd :shock: :lol: . Még sose láttam ekkorának... Nem lehet ennek köze a felsíráshoz :roll: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
végülis lehet köze hozzá,de sajna ehhez nem nagyon értek,de
mindenesetre érdekes.

marha faxa,hogy pont a gyerek ablaka előtt aprítják a fát ami
kidőlt.
ettől totál kiakadok,hogy egész nap tök kuss van,mindig akkor
furnak vagy füvet nyírnak vagy bármit csinálnak amikor végre
lerakom a gyereket aludni.

Kép
Kép
csibe83

én két napja adok Chamomille-t este lefekvés előtt és végre
úgy alszik éjszaka mint régen.mert pár nappal ezelőtt volt olyan,hogy
óránként felkent szegénykém és keservesen sírt.

Kép
Kép
csibe83

Lóci képét betettem a Libero babaarcai közé.
Szeretnénk kérni néhány szavazatot :)

http://liberoarcai.liberoklub.hu/kepek/?order=&page=2

Kép Ez a kép van fennt :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
viszont általánosba is közel jártál hozzánk,mert ha jól tudom a
vihar az óbudán van.
na meg persze a zskf is. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Boo!
az én lányom is imádja a kerekeket.
amit tegnap írtam conversanonak motort,azt is amikor megkapta nem
az volt az izgi,hogy milyen jó,tud vele járni,hanem hogy milyen jók a
kerekei.

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hétvégén itt voltak apa gyerekei és valamelyik gyerekcsatornán véleltenül megláttam egy reklámot amitől teljesen kiakadtam!

Egészen pontosan ennek a reklámját:

http://www.hasbro.com/hu_HU/shop/details.cfm?guid=93b438e8-6d40-1014-8bf0-9efbf894f9d4

Komolyan, mellény is tartozik hozzá hogy nyugodtan mellbe lehessen lőni a másikat :shock:

Lehet, hogy maradi vagyok de szerintem innen már csak egy lépés az arabok terroristaképzője!

Semmi kifogásom az ellen ha a kisfiuk kardoznak vagy akár bunyóznak, de távcsöves fegyvert adni a kezükbe hogy mellbelőhessék a társukat az szerintem durva. Az NEM játék...

Még akkor sem ha csak műanyag .
Vendég

Boo!
merrefelé?
én is mindig amikor mondjuk a telken voltunk és jöttünk haza
mindig mondtam a párocskámnak,hogy érzed?-otthon édes otthon :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

sillia!
pont én is láttam ezt a reklámot.

én azért nem szeretem a mostani mesecsatornákat,mert tele van
ilyen bolond játékokkal és a gyerekek majd a szüleiket
nyüstetik,hogy vegyék meg nekik.

Kép
Kép
csibe83

gyermekem 3 másodpercre elengedett mindent és egyedül állt.

Kép
Kép
csibe83

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Én is augusztusi, nem voltam évvesztes, viszont imádtam tanulni és jól is ment (amíg nem lettem lázadó, mindentlesz@ró tini, mert akkor már csak azt tanultam, ami érdekelt: nyelvek, irodalom, pszichológia, művészetek, slussz)

:shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: Na, ilyen lázadásról se sokat hallotam még! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Ez a korszak általában a haverokbulifanta jegyében telik, a könyvekre legfeljebb akkor kerítenek sort, ha nincs alátét a sörnek. :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért ezek nem semmik! :wink: Bár néha egész jól sikerül elbeszélnünk egymás mellett :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: , azért az eddig is lejött, hogy okos csaj vagy te. Akinek jó a nadrágja is, és ráadásul minden frizura jól áll neki. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Engem érdekelt a filozófia, és alig vártam, hogy negyedikben tanuljuk. De az osztály ezt sem csípte, a tanár meg minket nem csípet, így erős hiányérzetem maradt továbbra is. :(

Labda: nagyon komoly, gratula! :shock: :shock: :shock: :D Ha még úszni is hoznátok, akkor 2 hét múlva már pólós lehetne. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

csibe83! :)

Tőled is szívesen vesszük a videókat! :wink:

conversano! :)

Mi imádjuk az ilyen pofátlanságokat, úgyhogy ne legyenek gátlásaid! :wink: :lol: :lol: :lol:

Ott is áradtok rendesen! :?

kicsidodi! :)

"Minden gyerek tehetséges valamiben! Ha ezt a szülők nem így látják, akkor csak nem keresték elég ideig ! A nehézség inkább az, hogy a saját vágyaidat ne eőltesd rá. én pl. el nem tudnám képzelni, hogy pl. trombitáljak , de ha a gyereknek az megy majd, kénytelen leszek hallgatni "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lehet, hogy anyámék nem keresgéltek elég sokáig, vagy nem tudom, de még én sem jöttem rá, hogy mihez lenne/lett volna tehetségem. :roll: :roll: :? :lol: :lol:

(Azt hittem tegnap, hogy egy pici derűt hozok nektek a Micimackós linkemmel, ha már ilyen mocsok egy idő van. :roll: :roll: :( :( )

:arrow:

Kép
Kép
200907?

Bond

Én megnyitottam a micimacis oldalt de nem jöttem rá miért tetted fel :roll:

Arra nem gondoltam hogy pusztán derítési szándékkal :oops:
Vendég

Mostanra nálunk is beteltek a csatornák :?

Mintha kicsit csitult volna a szél de még mindig nagyon erős és az eső is esik.

harmadik napja nem voltunk lennt :(
Vendég

Huuu Csajok...megvolt az elso veres balesetunk.
Ugy megijedtem. Lottus megfejelte a dohanyzo asztalt es ha jol latom pont a felso allkapcsaval, mert meg most is veres egy kicsit, es mintha lila lenne, es picit fel lenne szakadva.( Ebben nem vagyok biztos) De epp most kezdtek el kijonni a felso fogacskai, eddig csak a kis hegye latszott. Ugye nem lesz semmi baja es fognak rendesen noni a fogacskai? :? :(
Nekem is csupa ver lett a polom mint Sillianak a multkor. Eloszor meg azt hittem, hogy kutya baja, de mikor meglattam a vert, en is majdnem sirva fakadtam. Szerencsere mar megnyugodott es most cicizik. Kellene vele valamit csinalnom szerintetek?

Kép
Kép
bucus80

Szegény Lotti :(

Lócival is pont akkor történt amikor elkezdett kibújni a foga.
Szerencsés lenne lejegelni azonnal, de ehelyett én is inkább vigasztalgattam.
Fel fog dagadni a felső ajka és ha az ínyét is megütötte lilás vérömleny is lehet majd ott.
De egy-két nap és rendbejön!
Vendég

Az átmeneti szélcsend csak erőgyűjtés volt, most még jobban tombol!

Ezek a méretes faágak nemrég törtek le...

Pedig már azon gondolkodtam hogy lemegyünk. De inkább mégsem :( Kép
Vendég

Boo!

De, biztos, hogy változattak, hiszen apa augusztus 8, és nem évvesztes, Kispocok, és Lois nyári mégsem évvesztesek, és a legjobb barátnői detto... Nem lehet, hogy az utesodat egy évvel tovább hagyták a szülei? :roll: Vagy akkor most hogy van ez? :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo! :)

Tény és való, hogy nem vagyok komplett :roll: :roll: :oops: :oops: 8) 8) :lol: :lol: , de azért belőlem egy ilyen alaprajz készítést kinézni azért az is erősen szemüvegért kiált. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Ezt faterom csinált úgy, ahogy kell, igazi műszaki rajz. Amikor ideköltöztünk akkor készítette, hogy pontosan lehessen tudni a paramétereket. (Az előző lakásé is megvan. Kéred? :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Az alapterülettel nincs is gond. Igazából a hall az, amit nem tudunk optimálisan kihasználni. Ha azt meg tudnánk oldani, akkor okés lenne minden, de nem megy. Néztünk falat itt, ott, de azért az egész házat nem építeném ár. Akkor már inkább egy saját. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vagy esetleg mégiscsak kérjem fel ronmay-t? Vagy keressek egy belső építészt? :roll: :roll: :lol: :lol:
(A szentistvánosat nem értem. :roll: :oops: :oops: :oops: )

"még a saját petesejtjeim se merjenek nekem ellenszegülni mert rájuk küldöm apa hímsejtjeit "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"hiába apja fia,m végülis vkinek át kell majd vennie a műhelyt
persze csak nyelvvizsgával engedem neki, hogy iparos legyen "

:lol: :lol: :lol: :lol:
Garázs: :x :x :x :x

sillia! :)

"Conversano

Beneveztetek egy vadvizi kajaktúrára?"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nálunk csak a Minimax mehet. Már ott sem nézek jó szemmel pár reklámot. :roll: :roll: :? :?

norka81! :)

Sajnálom, hogy áztok! :? :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: Nekem még az előző lakásomban volt benne részem, egy hónapon belül. Ráadásul az egyikben én voltam a hunyó. :roll: :roll: :oops: :oops: :? :?
Na, azóta rémálomként él bennem a beázás. Már a szótól is rosszul vagyok. :roll: :roll: :roll:

Csernusról számolj majd be! :wink:

Jázmin: hűűűűű, meg haaaa, meg háááááááá, meg héééééééé!!!! :D :D :D :D :P :P :P
Moncsicsi jutott eszembe, ahogy a szájába vette a lábát. :lol: :lol: :lol: :lol: Továbbá azt is kihasználhatnátok, ha nem akar kanalazni. Rákenitek a kaját. :lol: :lol: :lol:

tike! :)

:( :( :( :( :? :? :? Remélem, azért csak rendeződik a dolog. :wink:

kispocok13! :)

Tropicáriumról idáig nem hallottam ennyire jó véleményt. Tök jó, hogy ennyire bejött Nimródnak! :D (Figyeled, hogy belejöttem már a nembotondozásba? 8) :lol: :lol: :lol: )

Mínuszba menő egyenleg alatt a hitelkeret kiaknázást érted? Pofonegyszerű a megoldás: nem kéred. :twisted: :twisted: :twisted: Engem is már annyiszor akartak megdumálni, de pont amiatt nem kértem sose, mert akkor tuti belecsúsznánk, Akkor meg nem győzném vissza pótolni. Így meg legfeljebb hoppon maradok. :roll: :?

kicsidodi! :)

"Mert az tuti, hogy korábban még szept. 1. volt a vízválasztó, ezért merült fel egyáltalán"
Nem úgy volt, hogy aki júni 1 előtt született az kezdhette szeptember 1-től? :roll: :roll:

"- Édesanya ez milyen betű?
- Na, húzzá innen büdös kölke, mennyé homokozzá, mint más rendes gyerekek! "

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Ja, és képzeljétek, mind a kétszer, mikor éjszaka kibontottam (tegnap a kúp, tegnapelőtt lázmérés miatt) úgy állt a kukija, mint a zászlórúd . Még sose láttam ekkorának... Nem lehet ennek köze a felsíráshoz ?"
Ezen jót vigyorogtam, mert visszaidéztem, hogy Manónál milyen volt, amikor először láttam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem ettől nem sírhatott, mert egyrészt biztos nem most állt fel neki először, másrészt meg addig nő, amíg van neki hely. Az előbbiben biztos vagyok, az utóbbiról viszont nincsenek emlékeim férfi koromból. Talán apákokat kéne megkérdezni, hogy milyen a farmernaciban, amikor gerjednek ezerrel, de nem lehet nyélbe ütni a dolgot. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

csibe83! :)

Na, akkor nektek is klassz éjszakátok volt! :? :? :cry: :cry: :cry:

Állás egyedül: hurrrrráááá!!!!! :P :P :P

bucus80! :)

No para! :wink: A fogainak ne lesz semmi bajuk. A jég viszont jót tesz majd a szájának. Pláne, amikor elveszed róla, mert utálni fogja. :roll: :roll: :?

Kép
Kép
200907?

Bond!
köszi-köszi,de szerintem még nem állandó lesz,bár most nemrég
újra állt és kicsit több ideig.kapaszkodot belém és az ágyon állt,majd
elengedett és kb 6-7mp múlva újra megkapaszkodott belém.
hoznék én videót,de mostanság nem kameráztam és a mai produkciójától
úgy meglepődtem,hogy eszembe se jutott kamerázni.
majd talán legközelebb...

Kép
Kép
csibe83

bucus!
tényleg nem kell aggódni.Kiara is múlthéten a tigris ugrást gyakorolta,
persze nem jött össze,ezért 1-2 napig Angelina Jolie-s szája volt a drágámnak.

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:18-kor.
Vendég

Manócskám megint szundizik, már 40 perce :shock: :shock:

Itt picit kisütött a nap :lol: :lol: :lol: talán holnapra végre emberi idő lesz és lehetmenni sétálni????
Voltam olyan bátor, és a teraszon teregettem ki a ruhákat - kíváncsi vagyok, a szomszéd házból szedem össze majd, vagy megszáradnak fél óra alatt :?: :?: :?: :?: :?:

Lois,
én is ilyen gonosz nőszemély vagyok :wink: :wink: :wink: :wink: Imádok kritizálni :evil: :evil: :evil:

Dodi,
én leülök mellé, és úgy okosítgatom, játék közben. (Mióta láttuk a videót, már meg is tanultuk a lámpát mutatni és a buksit. Állathangok és testrészek még a passzív tudás részét képezik :lol: :lol: :lol: már tanítgatom egy ideje)
Egyedüljátszás-együttjátszás: ugyanez :lol: :lol: :lol:
Zászlórúd - én is kíváncsi vagyok az okosanyukák gondolataira :-)

Csibe,
éjszakát sajnálom, megasz@r lehetett :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kiara ügyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-)))))

Sillia,
megy a szavazat :-))))))))
Reklám - ezektől én is a falnak megyek! csak az a baj, hogy nem sokáig tudjuk majd őket ezektől a sz@roktól megóvni :-(
Szerintem se menjetek sétálni... durva ami kinnt van!

Boo,
Stefánia Palota :!: :!: :!:
http://www.csernusest.hu/
Következő: május 26! Most jól kitaláltam, hogy szerdán veszek jegyet, és elmegyek 8) 8) 8) Valakinek még?
Nimród is imádja a kerekeket :-) Kisautónak, motornak, mindennek először a kerekét vizsgálja, és pörgeti egy ujjal
:!: Megzabálom, annyira édes koncentrálós arcot vág hozzá :lol: :lol:

Bond,
azért a lázadás nem ez volt, hanem hogy:
- 8.-ban már bulizni jártam a Fekete Lyuk-ba (Ancsurti :lol: :lol: :lol: :lol: )
- punk-rocker voltam, ennek megfelelő hajszerkezettel, és ruházattal. Akkor még igencsak megnézték a Martens bakancsos, szakadt bőrdzsekis, sokfülbevalós (93óta orrbavalós) felborotvált fejű csajokat, akik 14-15 évesen cigiznek, stb stb
- lógtam a gimiben azokról az órákról, amik nem érdekeltek
- elsőben igazgatói intőt kaptam és^ígytovább :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pólós: húúúúúúúú, szexi-pasi fiam lesz :lol: :lol: :lol:
Tropicarium: na jó, k@rva sokan voltak, meleg volt, folyt rólunk a v^íz, a bunkó emberek nem engedtek át a szűk részen a babakocsival, stb. (De attól még a fiamnak tetszettek a halak :-))
Hitelkeret: de kérem, mert az én számlámról megy minden hiteltörlesztés, stb, amire ugye nem elég a GYED+CSP, tehát egyszerűbb ez, mint átvariálni...

Bucus,
szegény Lottus :cry: :cry: :cry: :cry:
remélem, már meg sem érzi
(megnéztem a képeidet, nem is gondoltam, hogy ilyen szép és vagány, belevaló csajszi vagy :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: )

Csibe,
[quote]t írta:ényleg nem kell aggódni.Kiara is múlthéten a tigris ugrást gyakorolta,
persze nem jött össze,ezért 1-2 napig Angelina Jolie-s szája volt a drágámnak.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem tudom, mi van velem, de ma hiperaktív voltam :lol: :lol: :lol:
Mostam, takarítottam, tiramisu-t csináltam (besz@rás finom lett), vacsira rántott tököt, padlizsánt, cukkinit előkészítettem, stb... Máskor egy hét alatt csinálok ennyi mindent :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (na jó, azért ennyire nem súlyos a helyzet)

KépKép

KépKép
kispocok13

Czigka,

de jó, hogy újra itt vagy :lol: :lol: :lol: :lol:

Bende is jól belehúzott :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D

(én is ilyen tyúkeszű vagyok, ezért egy ablakban olvasok, a másikban meg írok :wink: :wink: :wink: :wink: )

Hozol képeket?

KépKép

KépKép
kispocok13

Bucus,
most látom, hogy hülyén írtam
[quote]( írta:megnéztem a képeidet, nem is gondoltam, hogy ilyen szép és vagány, belevaló csajszi vagy Wink Wink Wink Wink Wink )

ugye nem érted félre? :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Ne légy rosszindulatú! :twisted:
1. Valaki kinyomtatja, kivágja, és úgy küldi el.
2. Ilyesmi betűtípust használ:

Kép

3. Weblap készítési hiba.
4. Idióta a megfogalmazás, és nagy betűkre gondolt.
Ki-ki ossza be magának. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?