A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Koszi Csajok a megnyugtatast.
Mar Lotti is okes. Ugy nezem, hogy az also ajka van egy icipicit megdagadva es az inye felul lilas. Eleg szerencsetlenul utotte meg magat a kis Dragam.

Itt ma vegre jo ido van! Ezerrel sut a nap, de mar ideje is volt 2 het eso utan. Ma mar 2x voltunk kint setalni. Delelott 1 orat meg most jottunk meg egy 2 oras setabol. Olyan jol esett...igaz elis faradtam egy kicsit. Gyalogoltam egy jopar kilometert megallas nelkul.

Norka:
Jazmin gyonyoru es rettento ugyes!!! :D

Conversano:
Marci milyen nagyfiu mar. Gratula az allashoz es a setahoz!!! :D
Nyugodtan gyere a kepekkel. Orom latni ezt a nagy legenyt.

Kispocok:
Khm...koszike. Nem nezted ki belolem? :lol: Pedig ifju koromban voltam ennel vaganyabb is. Punk es rock zenet hallgattam (meg most is) rikito voros hosszu hajjal, szakadt farmerben es borjakoban, kockas flanel inggel a derekamon. :roll: :lol: :lol:
En is megneztelek, tok szimpi csaj vagy es igazuk van a tobbieknek, Neked tenyleg minden haj jol all es csinos vagy.
Nimrod meg mindig nagy kedvencem. Annyira edes es huncut pofika. A labdaval nagyon ugyesen jatszik. :D

Sillia:
Loci nagyon helyeske! Ment a szavazat. Ide csak egyszer lehet szavazni vagy minden nap egyszer?
En sem tamogatom az ilyen fajta "jatekokat", es a mostani mesek 80%-at sem. Nem gyerekeknek valok. Nem veletlenul van ennyi eroszak a vilagban. :x
Hallottam es olvastam is rola, hogy milyen iteletido van most otthon. Azert remelem egyikotok otthona sincs veszelyben.

Csibe:
Kiara is nagyon ugyes kiscsajszi. Lottus is igy kezdte es mar egyre jobban megy Neki az allas. (Kiveve mikor osszetori az arcat) :(

Kép
Kép
bucus80

hendegabi???????????????????????????????????

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Az ovulációs mikroszkóp szerint maholnap PÉ-m van, és a papírforma szerint is :wink: . De épp most tesztelem a mikrsozkópot, Botond nyálával :twisted: :lol: . Mondanom sem kell, a mintavétel nem akozott gondot: másfél deci nyál van ugyanis az arcán állandó jellegel, és a frissítésről is gondoskodik :lol: :? .

Mi voltunk kint egy picit, íme (apa szerint feltétlenül ki kellett próbálni, hogy dőlés közben mennyire kapaszkodik a gyerek. Remélem ezzel nincsenek további tervei :roll: :lol: ):
Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, a szerkóra felhívnám a figyelmet május közepén :shock: :evil: :evil: . Nem gyengén kicsi rá, de hát ki számított ilyenkor 10 fokra?! :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sillia:nem tudok szavazni...nem enged.....javascript.....meg ilyesmit ir ki :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
ancsurti

Nos, ezennel a PG53 leszerepelt :? ! A fiam full termékeny :shock: :lol: . Na jó, azt tudom, hogy a nyál összetétele befolyásolhatja, azt meg nem tudhatom, hogy Botond épp a falat nyalta-e végig előtte, vagy csak az arcomat :? :lol: . De azért biztos van benne vmi, mert Botondnál is használtuk, és elsőre is igazat mutatott, meg most is egybevág...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Igen, én sem tudtam szavazni :(

KépKép

KépKép
kicsidodi

bucus80! :)

Tök jó, lassan mindenkiről lehull a lepel, hogy punkos vagy rocker volt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szakadt farmer, magasszárú sportcipő, fehér póló, hasnál csomóra kötött piros kockás flanell ing, és hogynézelkiédeslánymintegyhajléktalan anyai sopánkodás. :lol: :lol: :lol: :lol: Emlékeim szerint ilyen ruhában nincs fényképem ebből a korszakból, de ha lenne feltenném (asszem :roll: :roll: )

kicsidodi! :)

Kíváncsi lettem volna, hogy milyen képet vágsz, ha Botondnak is peteérést mutatott volna a horoszkópod. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Most olvasom. :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sillia! :)

Hány szavazata van Lócinak?

Kép
Kép
200907?

Köszönjük a szavazatokat :)

38 van jelenleg. Egy IP címről egyet fogad el.
Többen írták hogy nem jelenik meg a szavazat a számlálón de ezek szerint azért gyűlik :lol:

Persze komoly terveim nincsenek a dologgal, csak jó lenne a nyeremény...
Nem feltétlenül a fotózásra gondolok hanem a félévi pelenkaadagra :roll:
Vendég

Dodi:
Latom Botondnak nagyon tetszik az uj jargany! :D Aranyos, es kapaszkodik a kanyarban :lol: :lol: :lol:

Bond:
Nekem nem nagyon vannak itt fenykepeim abbol a regi szep idobol, csak egy par de azok nem olyan jok es azokon meg szolidabban nyomultam. :lol: Egyebkent ismeros a szuloi intelem. "Mar megint hogy nezel ki edes lanyom? Hat nem adsz magadra? ugy nez ki a gatyad, mint amit a kutya szajabol rangattak ki!" :lol: :lol: :lol:

Ime nehany kep. Kulon felhivnam a figyelmet a koponyara a nyakamban a tablokepen. :lol: Tenyleg nem olyan jok, de olyan jo volt most vissza emlekezni...

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
bucus80

Hamar igy belejottem a scannelgetesbe... en volnek :)

Kép
Kép

Kép
Kép
bucus80

Helló mindenki,

újra egy szuper Yumeiho után, újjászületve :lol: :lol:

Bucus,
de jó nektek, hogy ennyit kinnt voltatok :D :D :D én már nem is emlékszem, mikor voltunk Nimróddal sétálni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Igen, az Avatar alapján (bár kicsi a kép, és rossz a szemem) olyan "jókislánynak" képzeltelek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi,
jó a fiad dőlésszöge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Látom, rendesen kapja a kiképzést
:wink: :wink: :wink: :wink:

Bond, Bucus, Ancsurti (és egyéb régi punk-rocker titkolódzók)
háromra mindenki tegye fel a képet! 1 - 2 - hááááááááááááááá...
(holnap szerintem lefényképezem a papírképeket
:lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

Csak gyorsban jövök, mert már nagyon fáradt vagyok.

Szóval nagyon el vagyok maradva, valahol ott a fehérvári találkozó utáni napokon (talán kedden) tartok olvasásban. :oops:
Igazság az, hogy múlt héten a jó időben rengeteget voltunk kint (emlékszik még valaki a jóidőre: :lol: ), Vica nagyon szeret kint lenni.

Szerdán Nócimban kullancsot találtak az oviban. Bent is szakadt, és nagyon rossz helyen, a tarkójában volt.
Csütörtökön már fájlalta a fejét.
Pénteken estére nagyon fájt a feje, meg belázasodott 38,5. :(
Szombat reggel meg hányt, szédült, csuklott....
Hívtam a háziorvost, kijött, azt mondta, nem hinné, hogy a kullancstól, de mivel hasonlóak a tünetek, mint az agyhártyagyulladásé, nem mer biztosat mondani labor nélkül, úgyhogy beküldött minket a kórházba.
Bent is fogták Nócit. De vasárnap reggelre egyértelműen mondták, hogy nem a kullancs volt az okozó, véletlen egybeesés, épp most kapott be valami vírust.
Úgyhogy ma haza is hozhattam :)
Étvágya még nem nagyon van, többmindenbe belekóstolt, de végül nem evett sokat.
Vica is megsínylette a dolgot, kiestünk a megszokott kis életünkből... (számára) idegenek vigyáztak rá, míg én a nagyot istápoltam a kórházban. :(
Most nagyon anyás, még wc-re is vinnem kell.... :roll:

ja, talis képekbe belenéztem, és irigykedtem egy nagyot!
Megyek, jók legyetek! Igyekszem olvasni és írni is majd!

Kép
Kép]
hendegabi

Én nem is vagyok évvesztes.... :roll: Karácsonyi lányka volnék.... és természetesen budai... 8)

Huhh, én nagyon nem volta rokkerlányka... inkább a másik véglet..... neccharisnyás, vampos, vörösszájú..... anyukámszerintkurvánaknézelkiédeslányom-típus :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bucus,

most látom csak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jók a képek!

Az első gyerekkorin húúúúúúúde hasonlítasz Lottusra! (vagy ő rád? :lol: :lol: :lol: )

Ancsurti,
ne csak zugolvass, írj is kicsit!!!!!

Hendegabiért most már én is aggódom...

KépKép

KépKép
kispocok13

Jajdejóóóóó, úgy látszik, ma hülyében nyomom ...mire megnyomom az enter-t, már aktualitását veszti pár dolog :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Hendegabi!
Jobbulást Nócinak!! :)

Majd még jövök érdemben... remélem... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hendegabi,
szegénykéim... mekkora szerencse hogy semmi komoly!
Remélem, hamar visszarázódtok a megszokott rendszerbe :lol: :lol: :lol:

Lois,
kérünk kéééééééépet!!!!!!! (Nagyon el tudlak ám képzelni vamposan!!!!! )

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

KisPocok!
A digitális éra előtti korból nincs bescannelve egy képem sem... na jó egy van, de az nem az a vampos kategória, vagy szerinted :roll: ?

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.05.17 21:54-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Huhh, én rosszkislány voltam, még a suliból is kirúgtak.... de ha a kölkömnek majd visszamondjátok, örihari :mrgreen:

Boo!
Tupírfrufruja mindenkinek volt aki adott magára kérlek 8)
Patacipőm sosem volt, és ezt büszkén vállalom :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

KisBucus :arrow: Dettó KisLottus

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sillia!
Egy katt tőlem is :wink:

Dodi!
Egykerezésszerű kétkerekezés nagyon vagesz :D

NA húzzak már a rákba tanulni.... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bucus!

Igen, apa is nagyon büszke volt rá :lol: . Nálunk apa amúgy hajlamos a baba-dolgokat nem rendeltetésszerűen használni. Ez a gyerekre is vonatkozik :? :lol: :lol: :lol: . Mindenből egyből vmi adrenalinbombát csinál. Már mondtam neki, hogy erről álljon le, mert később a gyerek adrenalinfüggő lesz, nulla félelemérzettel, arról nem is beszélve, hogy az oviban majd mordállyal játsza az ipiapacsot, mert különben uncsi :lol: :lol: :lol: .

Lotti egy az egyben babate :shock: :D :D :D !

Lois!

Évvesztesség:bocsi :oops:

Én is inkább ilyesmi voltam :oops: :lol: . Miniszoknyát nem hordtam (tudjátok, a lábam középszar :lol: ), dea cicik azért sulin kivül többnyire kint voltak :oops: (akkor még voltak :cry: :lol: ). Ehhez képest a férjem a 2. pasi az életemben, és az első is hosszabb kacsolat volt. És pics@hajam is volt, meg műkörmöm, de az nem durva :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jah, még az évvesztésről:
Valóban régesrég, én zsengekoromban aug. 31. volt a határnap, és nem is volt túl nagy mérlegelés. Jártam egy osztályba fiúval, aki augusztusi volt, de harciasanyu elintézte, hogy ne kelljen neki 6 évesen kezdeni, őrá jó darabig úgy néztek a tanító nénik is mint egy ufora.
Amúgy abszolút gáz volt a rendszer, persze gyereke válogatja, ki hogy vette az akadályt. Én tesóm nyári, 6 évesen kezdett, és egész alsó-tagozat alatt csak kergette a többieket, mert igen nagy hátránnyal indult, mert elsőben inkább még szedte volna a csigákat az oviudvaron.
És ez természetesen kihatott a későbbiekre is. Én voltam a bezzegahúgod, aki majd 7 évesen ment ugye suliba, végignéztem ahogy a tesómba otthon beleveri anyám a tanulnivalót, amit én minden erőfeszítés nélkül kiráztam a kisujjamból. A gimis elkurvulás az egy másik történet persze :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

nagyon szépkislány :lol: :lol: :lol: :lol:
(nekem nem volt tupírfufrum
:cry: :cry: :cry: :cry: azért még maradhatok? :lol: :lol: :lol: )

[quote]m írta:ert elsőben inkább még szedte volna a csigákat az oviudvaron.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Szerintem is regen kesobb lehetett a hatara annak, hogy ki mikor mehet iskolaba. En junius 22-en szulettem es nem voltam evvesztes. Bar lehet hogy jobban jartam volna, mert emlekszem, hogy voltak bajok az olvasassal es a tanulassal. Meg logopedushoz is kellett jarnom. Nagyon nehezen mentek az elso evek es utana sem voltam csak kozepes tanulo.

Kivancsi volnek mindenkire, hogy ki hogy nezett ki ifjabb koraban. Nem rakna fel mindenki legalabb egy kepet magarol???

A tupirozott fufrutol mindig rosszul voltam. Ki volt az az ember aki ebbol divatot csinalt? Nagyon gaz.
Milyen az a patacipo?

Kispocok:
Varom a kepet Rolad. :wink:
Tenyleg mi az a yumeiho???

H.Gabi:
Orulok, hogy Nocit haza engedtek mar a korhazbol. Remelem gyorsan vissza razodtok a regi kerekvagasba, es ne legyetek mar tobbet betegek.

Lois:
Helyes kislany voltal. Azert Te is kerithetnel magadrol ifjukori kepet is.
Te meg ilyen keson tudsz tanulni??? Akkor Jo tanulast! :wink:

Kép
Kép
bucus80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois,
elmondod, miért rúgtak ki a suliból?

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bucus, Boo,

A Yumeiho kínai és japán gyógymódokon alapuló keleti masszázsfajta. A Shaolin harcművészek teljesítményfokozó, egészségmegőrző technikáját átvéve és továbbfejlesztve Masayuki Saionji (1943-2005) japán mester állította össze ezt az alapfokon száz elemből álló terápiát.

A Yumeiho nyomó-gyúró masszázsfogásokból, akupresszúrából és ízületi helyreigazító mobilizációból áll össze. A földön (matracon) könnyű, vékony öltözetben történő masszázst mindig az adott páciensre szabva alkalmazzák.

http://www.natursziget.com/egeszseg/20071003ayumeihomasszazsterapia

A porckorongsérvem miatt a gyógytorna mellett heti kétszer megyek, ráadásul egy régesrégesrégi nagyon jó ismerősöm csinálja. Helyrerakja a gerincemet és lelkileg is teljesen feltöltődök, igazi relax.
:lol: :lol: :lol:

(régen egy másik masszőrhöz jártam, aki hasonló terápiát csinált, csak megsértődtünk egymásra :oops: :oops: :oops: . Ide kb két hete járok, de nagyon bejön!

KépKép

KépKép
kispocok13

KisPocok!
Na jó maradhatsz, de húztam ugye most vesztettél némi kreditet :twisted:
Ja a kirúgásom története nem túl fantáziadús, nem kaptak rajta a tesitanárral az öltözőben vagy hasonló, szimplán csak lógtam egyfolytában :oops: 'Oszt mondták hogy felisútleisút :?

Bucus!
Igen te is annak a számításnak az szenvedője voltál. Szerintem iszonyú sokat jelentett volna az az év haladék.
Igen, én éjszakai bagoly vagyok, Zé előtt teljesen fel is szoktam borulni vizsgaidőszakban, átcsúszik a bioritmusom éjlénybe.
Ez is most a problémám, hogy ezt most nem tehetem meg... :?

Boo!
Valamelyik nap itten osztottam neked az észt a tanulásról, de nem reagáltál rá... naszóval mi ez a mariskatermesztő suli? :shock:
Jah, én is buktam meg...ésatöbbi, ehhez képest, a főiskolán egy UV-m sem volt, az egyetemen is harmadévesen, 38 (!!) hetes terhesen sikerült először megrántaniuk, na az mondjuk genyaság. Addig csont nélkül vettem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

KépKép

KépKép
kispocok13

Patacipővel nem elesni lehetett, hanem szimplán leesni róla :P

Yume-izé tuti jó, én még "masszázs-szűz" vagyok. Ellenben csontkovács már szadizott, meg szúrt tűt a petefészkembe... nem volt vicces :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

[quote]m írta:ariskatermesztő suli?

ááááááááááááááááááááááááááááááááááá, fáradt vagy már te a tanuláshoz :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemárhogy 38 hetes terhesen buktattak meg? Hogy lehet ekkora sutyerák egy tanár :?: :?: :?: :?:

Kirúgás: tényleg valami izgisebbet vártam :twisted: :twisted: :twisted:
(én anno az orosz-tanár osztályfőnöknek ugattam vissza gimi elsőben (!) hogy igazságtalanul adott valakinek kettest a feleletére ... sírva ment ki az osztályteremből szegény...a pótanyuka-némettanárom védett meg a kirúgástól, így megúsztam egy igazgatói intővel, azzal hogy bomlasztom az osztályközösséget... )

Dodi,
milyen a pics@haj?

Hurrá Nyuszi-lak szerződés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

jujjjjj, tű a petefészekbe tényleg nem hangzik finoman :cry: :cry: :cry:

Nem mintha nem élvezném a társalgást veled, de
HÚZZÁLELTANULNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bekajáltam a jóóóóó kávés tiramisu-ból, és itt pörgök magamban :twisted: :twisted: :twisted:
holnap meg majd kómázok....

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!
Jóvanna, megyek már..... :roll:
Igen mert voltam akkora hős, hogy elmentem akkor vizsgázni, na jó, nem villantottam valami nagyot, de azért fájt... :roll:
........éS nem csak beszúrta, hanem még belevezette az áramot is :shock:

Hehe, te meg ilyen fejlett igazságérzetű leányka voltál?? Én nem is tudom már mit gondoltam a világról akkor, lesz@rtam a következményeket, beugattam bárkinek, és professzionálisan tudtam húzogatni a vállamat mindenre :roll: Aztán azért benőtt a fejem lágya, ez az időszak lement cca 2 év alatt.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois,

áááááááááááááram :?: :?: :?: :?: :?: ugye más nem volt?

igazságérzet, és önérzet, na meg nagy pofám, az volt :lol: :lol: :lol: :lol: (és még van is :oops: :oops: :oops:, csak már néha vissza tudom magam fogni :wink: :wink: :wink: :wink: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

naidefigyeljtenagyonzizicsaj!!!!!
MR-t nem csináltattál? Pl a sérvet a röntgen nem, de az MR kimutatja... simán lehet valami bibi a gerinceddel :!: :!: :!: :!: :!:

Szívesen megadom a masszőr srác kontaktját, ha gondolod, illetve van egy jó akupunktőr (így mondják?) is, ahova jártam (a rendelő lepukkant, de a doki jó), lézeres, tehát nem szurkál, csak pittyeg.

Nem a doki, a cucc a kezében :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

neeeeeeeeeeeeeeeeemááááááááááááááááááááááááááááár hogy ráesett a fejedre??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(Könnyesre kuncogtam magam, vizuális alkat vagyok...csak azért nem röhögök vinnyogva, nehogy a pasik felébredjenek)

Amúgy van jó gerincdokim is :lol: :lol: :lol:
Olyan vagyok, mint egy öregasszony, komolyan... több dokihoz és kezelésre járok, mint ...öööööööööööööö most semmi frappáns nem jut eszembe :oops: :oops: :oops: :oops:

Amúgy az UH-os kezelés nem fizikoterápia volt? Az nekem sz@rt se ért, abba is hagytam hamar...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,
(mindenki másnak bocs az off-ért)

MR beutaló: háziorvos :arrow: reumatológus :arrow: MR

(én elakadtam a reumatológusnál anno, aki azt mondta, hogy szoptatás alatt felejtsem el, mert gyógyszert úgysem szedhetek, és MRt sem csinálnak, amíg szoptatok akkor meg minek akarom tudni, mi a bajom...ezen jól felhúztam magam, és legszívesebben elküldtem volna az anyjába, hogy a valag pénzért, amit befizettem az elmúlt években TB címen, ugyanmár hadd tudjam meg, mi a bajom... ez tavaly novemberben volt, miután diagnosztizáltam magamon a sérvet.)

Elmentem egy gerincsebészhez (sok ismerősöm őt ajánlotta) aki elküldött MR-re és kiderült a sérv. Mindez persze privátdoki, privátMR, súlyos ezrekért, de:
Nagyon normális volt, mondta hogy bátran hallgassak meg másik szakvéleményt is, részletesen elmagyarázta mit mutat az MR, kiokított a sérvről, stb.
Ezt a perspekt^ívát vázolta:
- első körben gyógytorna
- ha nem használ, műtét:
a) kisműtét a sérv "lecsippentése"
b) nagyműtét a két beteg (egy kopott, egy sérves és kopott) porckorong kivétele után a három érintett csigolya véglegesen egymáshoz rögzítése.

Most ezt próbálom elkerülni a speckó gerincsérveseknek való gyógytornával és a Yumeiho-val.

Szerintem családilag vonuljatok el dokihoz és masszázsra! (na jó, Miront kihagyhatjátok :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

akupunktúra + masszázs + torna használt együtt.

a sérv vissza tud húzódni ezektől, most akarok valahogy MR beutalót szerezni, hogy lecsekkoljam, tényleg javul-e a dolog.

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kispocok,ez kemeny menet volt....meg Lois...amit itt produkaltatok,azt mar tenyleg nem lehet zugolvasokent birni!!!"Mariiiiiska" 8) :lol: :lol: :lol: hehehehehe

Nalam:fekete,kiralykek Martens,tuzpiros motorzos bordzseki,fekete necc harisnya,alatta piros harisnya,sok fulbevalo,piercing,mariska :lol: :lol: :lol: ..........stb.stb....

Es most anya vagyok,egy Oroszlan-csaj anyukaja....mi lesz itt???? :roll: 8) :lol:

Vamp,punk,rocker,kockasing,bordzseki,patacipo,picsahaj....... :lol: :lol: :lol: :lol: Bar ezekbol az igazan durva szerintem az uccso ketto!!!A labat levagtam volna legszivesebben azoknak,akik ilyet viseltek 8)
Jo a felhozatal!Boo:uzenem az igazi a magasszaru Puma cipo volt anno!!! :wink: Az airmax-ot a benak hordtak! :wink:

Lyuk:te nagyon hulye!!!Es lehet csatlakozni vajon? :roll: :wink: :lol: eskuszom megteszem :wink:

Bucus:a babas kepeden tenyleg tisztara Te Lotti :shock: :shock: :shock: Eddig nem tudtam kire utott Lottus,de most mar tudom!!!
Jok a kepek!A poszterek a falon :lol: :lol: :lol: nagyon sulyos!!!

Hendegabi:Nocinak gyors gyogyulast kivanok!!!

Nem tudom mit akartam meg.... :roll: :roll: :roll:

Nekem sincsen itt sok kepem azokbol az idokbol,es nem is nagyon van...leszartam meg a fenykepeszkedest is :wink: Sot,engem is kirugtak a gimibol.......ezert kerultem abba a gimibe,ahova Boo is jart,csak en persze kicsit korabban koptattam ott a padokat......Ujpest nem is volt olyan gaz akkoriban :roll: .bar nem sokat voltam ott,max. a Pingvinben gyors alkoholizalas erejeig 8) utana irany a belvaros...Tilos az A......Nana...Lyuk....TotlaCar....

2 kep(ezek nemreg mar felkerultek...)
Kép Kép

Es meg egy,amikor anyukam meg nem szegyelt velem vegigmenni az utcan :wink: :
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?