Mar Lotti is okes. Ugy nezem, hogy az also ajka van egy icipicit megdagadva es az inye felul lilas. Eleg szerencsetlenul utotte meg magat a kis Dragam.
Itt ma vegre jo ido van! Ezerrel sut a nap, de mar ideje is volt 2 het eso utan. Ma mar 2x voltunk kint setalni. Delelott 1 orat meg most jottunk meg egy 2 oras setabol. Olyan jol esett...igaz elis faradtam egy kicsit. Gyalogoltam egy jopar kilometert megallas nelkul.
Norka:
Jazmin gyonyoru es rettento ugyes!!!
Conversano:
Marci milyen nagyfiu mar. Gratula az allashoz es a setahoz!!!
Nyugodtan gyere a kepekkel. Orom latni ezt a nagy legenyt.
Kispocok:
Khm...koszike. Nem nezted ki belolem?
En is megneztelek, tok szimpi csaj vagy es igazuk van a tobbieknek, Neked tenyleg minden haj jol all es csinos vagy.
Nimrod meg mindig nagy kedvencem. Annyira edes es huncut pofika. A labdaval nagyon ugyesen jatszik.
Sillia:
Loci nagyon helyeske! Ment a szavazat. Ide csak egyszer lehet szavazni vagy minden nap egyszer?
En sem tamogatom az ilyen fajta "jatekokat", es a mostani mesek 80%-at sem. Nem gyerekeknek valok. Nem veletlenul van ennyi eroszak a vilagban.
Hallottam es olvastam is rola, hogy milyen iteletido van most otthon. Azert remelem egyikotok otthona sincs veszelyben.
Csibe:
Kiara is nagyon ugyes kiscsajszi. Lottus is igy kezdte es mar egyre jobban megy Neki az allas. (Kiveve mikor osszetori az arcat)