Jó reggelt
Panndi, remélem, minden jól alakul majd

Csak ügyesen.
MOst nem nagyon voltak hozzászólások, így nem is tudok mire reagálni.
Azt azért leírom, hogy reggel végre sütött a nap, mikor felkeltünk

Sajna ez fél nyolckor történt
Úgy aludtam volna még, éjjel dolgozgattam
Tegnap éjjel kiállítottam életem első számláját számlaképes magánszemélyként, ma postára is kell adni.
Ja, az adóbevallásomból meg itthon hagytam a "C" lapot, és csak akkor jöttem rá, mikor már feladtam. Az interjúm negyed hétkor ért véget, este hétkor még beestem a postára, feladtam az egészet még egyszer, meg írtam hozzá egy levélkét. Remélem, azért nem kavarodik el semmi
Rugó jól van
Az új kedvence a fénymásológép a Gábor munkahelyén, profin kezeli, igen nagy intenzitással
Annyira odavan az irodáért, hogy ha rájön, hogy abban az utcában várjuk Gábort, sírni kezd, mert fel akar menni
Szép napot mindenkinek.
Költözőknek egy kalappal (Irina, Kaqk).
Tényleg Fleur, hány szobás és négyzetméteres házban laktok?
Most csak ennyi telt tőlem, megyek is, elfogyott Rugó reggelije.
Ja, azt még leírom, hogy két napja felhívta anyósom Gábort, hogy akkor mikor is utazunk hozzájuk Pünkösdkor... Hát, semmikor, nem is volt róla szó... Nem mondtuk egy szóval sem, hogy hazautazunk. Volt aztán nagy szomorúság, mikor ez kiderült
Fleur, a szakember nekem is felmerült, mint lehetőség, de igazából látok rajta fejlődést, ahogy próbálja utánozni a szavakat-hangokat mostanában. A védőnő azt mondta, egyelőre várjunk, állítólag sok ilyen gyereke volt már. Meglátom majd, hová alakul a dolog az elkövetkező hónapokban, aztán talán nyár vége felé