A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Heni, nem semmi víz :shock:
Áron már nagyon ügyes akkor :D

Fleur, torna 8) 8) 8)
ÉLeted párja jól nyomja akkor a két gyerekkel :wink:

Irina, akkor lehet, Ádi rendbe jön gyorsan :wink:
De jó, hogy már tudni, mi volt a baja...

Tünde, nekünk mollynk egyszer volt, meg is haltak egy hétvége alatt, mikor először elutaztunk három napra. Azóta nincsenek :roll:
Néha nekünk is eltűnik egy-egy hal, megeszi a többi. A szifók agresszívek, a neonhalakat is megeszik :shock:
Aztán csak ott libeg egy csonk egy fejjel kiegészítve :shock:

Viranka, szépek a gyerekek :D

Tegnap Nyíregyen elhagytam a kedvenc hajcsatomat :?

Össze kéne kapni magunkat, fel kell adni az adóbevallást :lol: :lol:

Meg venni kellene ezt-azt.

:arrow:

Kép
vindolanda

Emese, ház, telek :?

A mi házunk abszolút nem hasonlított a telekkönyvi térképre - sem az épületek száma, sem az alakja :shock: De itt máshogyan mennek a dolgok faluhelyen:)

Kép
vindolanda

Eleredt az eső :shock:
Kíváncsi vagyok, fog-e Rugó ordítani az esővédőtől :roll:
Az esőkabát nála teljesen reménytelen :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Ma csodás meglepivendégeink voltak :lol: :lol:
Gyönyörű a nagyfiú, csak lestem milyen kis fürge :D
Anyukája és Ő is ragyognak. Csak Lillus hiányzott de Ő a csanába volt.
Teszek képeket :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi ha az ÖK elismeri a hibát akkor van esély a gyors pótlásra.
Ha ez AZ A HÁZ akkor hajrá :D :D :D
úgyse lesz a tiétek!!!

Vindo na hogy viselte?
Gréti imádja az esőkabátját, felvenné még akkor is ha nem esikk :)

Irina gyógypuszik mennek a hős Ádónak.
Remélem ez a doktornő hamar rendbe hozza és nem lesz gond.
A gyereknap meg szuper lenne :D :D :D
Grétusnak még nem mondom mert akkor nem lesz nyugtom jövőhétig :roll:

Viranka Minimaxos bulira vonattal mennétek a nyugatiból?
mert én is úgy tervezem.
cicus is imád vonatozni, imádja Bálót meg Mírát
annál jobban nem is indulhatna az a napja :D
Közös vonatozás veletek majd találkozó Ádóékkal és játék hegyek :D :D

Valaki még esetleg csatlakozik?
Mesiék?

Heni nem semmi kép :shock: :roll:
még jó, hogy messze laktok tőle.

Niki bejelentkeztél aztán újra eltűntél :(
gyere újra!!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Micsoda nagy fiú már Dani :shock: :shock: :shock: én nem ismertem meg :oops: :oops: :oops: Fleur te meg sugárzol:-)

1 kérdés, ezt még azt hiszem nem taglaltuk ki :roll:

tesó elhelyezése a nagyobbik gyerkőc mellé :roll:

mikor esedékes ez? hogyan kell szoktatni, stb....

Heni
KépKép
heni81

Heni cicus és Pötike egy szobába lesznek az elejétől kezdve
remélem nem lesz gond
Gréti így készül, már Ő is mondogatja, hogy együtt fognak aludni a gyerekszobában.
Nővéremék így csinálták és náluk bevált, gondolom nekünk is befog :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Igen a ti esetetek tudom, na én ezt nem mertem bevállalni :roll: de szerintem nyáron esedékessé kerülhet a tesók egy szobában altatása.

Most még ami egyenlőre nekem problémásnak tünik, az az, hogy Áron f9körül alszik el este, P csak f10. Mig Áron 7ig aludna, P kel 6kor. Délután jó esetben egyszerre ébrednek :roll: ha épp nem ébred visitva Áron és nem a hintában köt ki, mint most is.

Szóval van pro és kontra :roll:

Egyébként kiváncsi vagyok hogy lesz nálatok az éjszakai etetés, mert én azért is tettem magam mellé Áront, hogy a többi legalább aludjon.

Heni
KépKép
heni81

Dani de szép :)
Áron is, és milyen nagyok már!

Mi most nyáron szerettük volna őket összeköltöztetni a kistesó miatt, de egyelőre halasztjuk, nagyon rossz lenne, ha lenne egy üres szobánk :?
Vendég

Hát, Danit nem ismertem volna meg :oops: :oops: :oops: Nagyon kis szabályos vonásai vannak, csinos:)

Móni, elég rosszul, ordított az esővédő alatt félútig, onnan levettem róla, hogy hagy ázzon, erre meg elállt az eső :lol:
Aztán sétálva jött mellettem, amíg nem vettünk egy kubut, mert onnantól a babakocsiban kellett ülnie, hogy kényelmesen meg tudja inni :wink:

MOst uzsonnázik, az első virslijét fogyasztja.

Az előbb még a nap is kisütött, de most irdatlan fekete felhők jöttek :roll:

MOst annak örülök, hogy Rugó elkezdett játszani egy kirakós játékkal. Egy kutyát kell összerakni három darabból vagy egy lovat négyből. Eddig hidegen hagyta, de néha már segítség nélkül is megy neki a dolog :P A kutya legalábbis.

Délután ötre megyek egy interjút csinálni Db-be, G. hazajön előtte.

A mai nap elég nyugis, Rugó sem hisztis.

Altatáshoz nem tudok hozzászólni

:roll:

Irina, mikor is lesz a forgalmid? Vagy volt már?????

Elfogyott a virslije, másikat kér.

Kép
vindolanda

Heni remélem úgy lesz éjszaka mint cicussal volt :wink:
pár hetes kora óta átaludta evés nélkül :wink:
de ha ez nem jön be akkor Pöti jön a hálószobába mózeskosárban.
Aztán majd meglátjuk :roll:

Panndi nem sokáig lenne üres szobátok
mit mondott az orvos, mennyit kell várnotok?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, kisfiúval lesz dolgod :wink: Majd meglátod micsoda cicibajnok lesz :wink: el se fogod magad mellől engedni:-) nálunk is igy van :oops: nagy a szerelem :oops:

Vindo nálunk 2 virslit evett meg P mig szerette, már nem eszi meg :shock: viszont Áron!

Panndi tényleg ilyenkor hogy van?meddig kell várni?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Nálunk kisüt,aztán beborul.. :( Fúj is.....

Nálunk Domi 1,5éves korától van Benivel,ha jól emlékszem. De nálunk nagyobb a kor különbség. Nem volt gond. Most ott tartunk,hogy néha igénylik egymás nélkül alvást éjjel. Nem zavarják egymást. Mert pl. ha Beni előbb fel kell reggel,akkor addig beszél amíg öcsi fel nem ébred,de ugyan ez fordítva.Egy db.ig még biztos együtt lesznek,de elgondolkodtunk azon,hogy az egyik fiúnak megcsináljuk a mi szobánkat,és amit most előnek használunk emeleten,megcsináljuk sajátnak,így külön lehetnek ha már ott fogunk tartani. Van,hogy Beni alkotna az íróasztalánál erre öcsi oda megy és mindent elakar szedni bátyótól,nem hagyja békén,ilyenkor van a gond. Meglátjuk..

Nagyon édes Danika..:)
varga tünde

Nem tudom, mennyit kell várni, szerdán megyek a dokimhoz, majd akkor megbeszéljük. Remélem nem sokat, két ciklusnál többet nem szeretnék :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Köszi csajok a tanácsokat:-) szerintem eleinte csak a délutáni alvásra fognak együtt aludni :roll:

Panndi +++++++++++++++++

Tegnap rengetek vendégünk volt :roll: anyósomék, aztán anyuék :roll:
anyósom direkt idegesiti, macerálja a gyerekeke és azt élvezi, ha orditanak
:shock:
na én ott is hagytam őket, mert nem birtam már nézni amit művel.
1.5 óra 2 hetente bőven elég belőle :evil:

Nem is értem, anyu miért tud szépen leülni és mesét olvasni, könyvet nézegetni velük :roll:

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt :D

Panndi, remélem, minden jól alakul majd :!: :!: :!: Csak ügyesen.

MOst nem nagyon voltak hozzászólások, így nem is tudok mire reagálni.
Azt azért leírom, hogy reggel végre sütött a nap, mikor felkeltünk :D Sajna ez fél nyolckor történt :roll:
Úgy aludtam volna még, éjjel dolgozgattam :roll:

Tegnap éjjel kiállítottam életem első számláját számlaképes magánszemélyként, ma postára is kell adni.

Ja, az adóbevallásomból meg itthon hagytam a "C" lapot, és csak akkor jöttem rá, mikor már feladtam. Az interjúm negyed hétkor ért véget, este hétkor még beestem a postára, feladtam az egészet még egyszer, meg írtam hozzá egy levélkét. Remélem, azért nem kavarodik el semmi :roll:

Rugó jól van :D
Az új kedvence a fénymásológép a Gábor munkahelyén, profin kezeli, igen nagy intenzitással :roll:
Annyira odavan az irodáért, hogy ha rájön, hogy abban az utcában várjuk Gábort, sírni kezd, mert fel akar menni :D

Szép napot mindenkinek.

Költözőknek egy kalappal (Irina, Kaqk).

Tényleg Fleur, hány szobás és négyzetméteres házban laktok?

Most csak ennyi telt tőlem, megyek is, elfogyott Rugó reggelije.

Ja, azt még leírom, hogy két napja felhívta anyósom Gábort, hogy akkor mikor is utazunk hozzájuk Pünkösdkor... Hát, semmikor, nem is volt róla szó... Nem mondtuk egy szóval sem, hogy hazautazunk. Volt aztán nagy szomorúság, mikor ez kiderült :roll:

Fleur, a szakember nekem is felmerült, mint lehetőség, de igazából látok rajta fejlődést, ahogy próbálja utánozni a szavakat-hangokat mostanában. A védőnő azt mondta, egyelőre várjunk, állítólag sok ilyen gyereke volt már. Meglátom majd, hová alakul a dolog az elkövetkező hónapokban, aztán talán nyár vége felé :roll:

Kép
vindolanda

Heni :x
Mit csinált pontosan?

Nálunk olyan volt, hogy a nyűgős hangot összekeverték a jókedvű hangokkal, mikor Rugó kicsi volt :roll: És aztán hiába mondtuk, hogy ez most rossz neki, nem hitték el :roll: Csak macerálták tovább :roll:

Jön Rugó :arrow:

Kép
vindolanda

Nincs itt senki :roll:

Elpakolom az edényeket :arrow:

Kép
vindolanda

De azt még leírom, hogy most egészen keddig nem megyek sehová, semmi dolgom nem lesz nappal :D
Kedden meg szerdán viszont reggel nyolckor kezdek Böszörményben, szakdolgozati védések lesznek, be vagyok osztva.
Gábornak viszi Rugót ezeken a napokon a csanába, úgy nem kell hatkor kelteni.
Péntekre kész kell lenni egy kutatás kapcsán egy ppt-s előadással, szombaton meg Nagyváradon leszek konferencián. Oda viszont G. és R. is jön, várost is nézünk :wink:

Kép
vindolanda

Vindo de jó dolgod lesz 8)

macera ezerrel :roll: :roll: Péterke amúgy sem szereti ha hozzá nyúkálnak és ha nyüszit, akkor még jobban macerálja, pedig P. mondja, hogy hagyj békén.

Nekem ma jött meg a pénz az Apehtől 8) 8) 8) 8) jaj mire is költöm :roll:

Heni
KépKép
heni81

Rugó kirakta a lovas kirakót is, ami négy darabból állt :P Tegnap még csak a kutya ment neki.
Lehet, be kellene szerezni neki újabb kirakós játékokat, úgy látszik, szereti :roll:

Kép
vindolanda

Értem :roll:
Szóval fogdossák :roll:

Rugóhoz sem nyúlhatott régen senki, csak nekem hagyta, és ezen úgy akartak változtatni, hogy akarata ellenére fogdosták :?

Kép
vindolanda

Tényleg Heni, mire költöd a pénzt?

Nálunk a postás csak 10-11 körül jár szerencsére.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Heni segítek elkölteni ha gondolod 8)
sokszor nem értem, hogy minek erőltetnek dolgokat a kicsiknek a nagyszülők :?
anyósom is nemegyszer lefogta Grétit, hogy most pedig olvasok neked. Cicus persze üvöltött, hogy nem akarom. Persze nem foglalkozott vele a HP. Volt, hogy én szóltam már rá. Cica meg rögtön menekülőre fogta :D

Vindo Gréti is imád kirakózni :D
egy kis lazítás rád fér :D

Panndi nekünk nem kellet várni csak 1 menszit.
Az orvos azt mondta, ha készen van a szervezetem akkor úgyis hamar jön a tesó.
Ha meg nem akkor várunk. De legalább megadunk minden esélyt.

Regi milyen volt a továbbképzés?
Jó rossz időt fogtatok ki a Balcsin :roll:

Kaqk jó költözést, pakolászást

Irina nektek is.
Forgalmi mikor lesz?

Na megyek ki pakolni, kármentesíteni egy kicsit. A fák alól összeszedem a termést.
Megnézem a kiskertemből maradt-e egyáltalán valami.
Z szerint nem sok.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo nem csak, hogy fogdossák, de muszáj csinálni dolgokat, pl ráülni motorra, labdázni, amit ők akarnak :roll: na ezért nem akarom én rábizni a gyerekeket, mert tudnám, hogy nincsenek jó helyen:-(

Egyébként csak kis betüvel irom, de látszik ám Péterkén és ki is mutatja, hogy kit szeret jobban, kihez ragaszkodik jobban, most tegnap egyás után jöttek a mamák. Anyósomnál csak a táskát nézte meg mit hozott, anyut meg megpuszilgatta, megölelte magától!

Heni
KépKép
heni81

Vindo amúgy a pénz helye megvan :cry: a házra megy tuti, nem magamra :cry: külső szinezésbe jól jött.

Móni mi maradt a kertből?

Heni
KépKép
heni81

És tudjátok már, milyen színű lesz?

Mi idén színeztük a ház új felét, de nekünk ugye adott volt a régi szín, olyan napsárga. Mondjuk tetszik a ház színe, és elég jól el is találtuk. Csak ha esik az eső, különül el a két rész, mert az új jobban lepergeti :roll:

De annyi baj legyen.

És tényleg sokba került :?

Kép
vindolanda

Na ez az Vindo, nem olcsó :evil:
Még vacilálok a zöld és a bordó között :roll: sötétebb árnyalatot akarunk mindenképp választani, mert itt eléggé por van a kamionok miatt :?

JA azt nem is irtam, hogy anyuék tegnap az apu által küldött epret hozták el, egyenes import volt Olaszból :roll: messze van a magyar izétől, de most még ez is, van porcukor :roll:

Heni
KépKép
heni81

Fleur! Hogy hasonlít Dani Lillára! :shock: És milyen jóképű Nagyfiú már! :shock: :oops: Ha szereti az "idősebb nőket", lestipistopiznám Zsozsinak. 8)

A gyerekek nálunk a kezdetekkor egy szobában alszanak. Mindenki egy szobában alszik. Simán sírhatnak egymás mellett, a másik nem ébred fel rá, megszokták. Anno a pelenkázás, szopi sem volt gond. Az éjszakáink nem jók, hol Zsozsi sír mert rosszat álmodik, hol Gegi, mert jön a foga, vagy szomjas. Ha az egyiknek baja van, alszik a másik.

Kép
Kép
Kép
gremese

A múltkor én is vettem egy doboz epret Böszörményben 8) Nagyon jól esett:)

Fura, de soha nem szerettem hozzá a cukrot.
Mondjuk a paradicsomhoz, a paprikához meg az uborkához meg nem eszek sót :roll:
Gábor így eszi, ezt hívjuk parasztcsipsznek.

Barnához mit szóltok?

Kép
vindolanda

Ne is mondjátok az epret, úgy ennék egy nagy tállal de valami horror ára van :roll:
cukrozni én se szoktam
de a zöldségeket sózni igen
Vindo esetleg mond a párodnak, hogy a paradicsom egy pici fokhagymás sóval megszórva a legfinomabb. Még jobban kihozza a zamatát :)

Heni hát nem sok.
Paprika és paradicsom palánták oda. Meg a hagyma és a borsó.
A krumplinak talán a fele megmaradt. Répa, retek kirohadva...................
á, hagyjuk :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hello

Életjel!

Dolgozom mindekét cégnél, rohanok szaladok...néha nem is tudom mmelyiket kell mondja hol vagyok..:-)

megbüntettek a köz teresek. 4500 ft. :evil:

ma kezdünk költözni, pakolni..:-)

Emmánka a 19. foga készül ki..."nem" jobban vagyunk..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni drága köszönöm a csodás képeket tényleg nagyon jók lettek.

Panndi remélem hamar újra tesó projekten lehettek. A lelkednek gyors gyógyulást...

Tegnap rossz délutánom volt. Barátnőm kislánya kórházban (napokig hasmenés és magas láz) tegnap óta. Egy villanyoszloppal lezúztam a kocsink jobb oldalát. Mindig tudtam, h vannak problémáim a parkolással de ekkora azért nem. Én úgy kiakadtam, ott bőgtem az út szélén a lányom meg vigasztalt, h majd a szerelő bácsi megjavítja ne szomorkodjak.
És ma Lilla belázasodott. Most megy neki felfelé már 11 óta alszik és egyszer szólt, h takarjam be mert fázik :( (bnőmék hétfőn voltak nálunk :( remélem nálunk azért nem lesz ilyen súlyos a dolog)
És jön a hosszú ünnep és lázzal mint egyedüli tünet felesleges dokihoz vinnem, mert annyit tud mondani, h csillapítsam....kicsit zaklatott vagyok most.

KépKép
KépKép
fleur

Most jöttünk a posta-bolt-vízmű körútról :wink:
Rugó ebédel.

Móni, kösz a tippet :P

Kaqk, költözés 8)
Mindent bele, és csak nyugodtan :!:
Majd ha berendezkedtetek, akkor kérünk képeket :!:
Azért pihenj te is néha :!:

Fleur, hátha más a baja Lillának :roll:
Kocsi :?
Én is elég béna vagyok szerintem, ha parkolni kell :wink:
Ha rengeteg autó van, jó messze állok a bolttól :lol:

Eszek én is :arrow:

Kép
vindolanda

Rugó nagyon szereti a Mexicorn-féle csilis kukoricát :shock:
Ropogtatja bőszen kaja után :lol:

Kép
vindolanda

Na sikerült olvasni..de reagálni nincs időm..mert jön a teharautó és pakolunk! :-)

Azátn azzal megyünk Emmáért is, már alig várja, h teherautózzon!

Képek: CSODÁSAK!!!!!

BEtegeknek jobbulást! Emma is taknyi...ebben az időben nem csoda..éni is már hetek óta..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!
Fleur, a legjobbakat Nektek, kívánom, hogy Lillus láza átmeneti legyen!!! A kocsit sajnálom, de ilyen bárkivel megeshet szerintem.

Ádinak is ma visszatért a hőemelkedése, még várok pár órát az antibiotikummal, közben a barnás trutyi (csak a genny? genny és alvadt vér?) bedugaszolta a fülét, de hozzányúlni nem lehet... ja és igen, jön a háromnapos szünnap...

Ja, átmentem a forgalmin ma. Überrendes volt a vizsgabiztos, mert egy dolgot benéztem.

Kép
Kép
irina

Irina, ügyes vagy :!: :!: :!:

Kaqk, akkor jó autózást Emmának.

Itt a változatosság kedvéért esik :roll:

Kép
vindolanda

Fleur drukk, hogy Lillának ne ez legyen a baja++++++++++++++
kocsit sajnálom :( de ne emészd magad.
Az ilyen megesik. Egy ügyes karosszériás hipp-hopp megcsinálja.

Irina ügyi vagy :D
Ádó :( ne már :(
Hívd fel a doktornőt. Biztos mond valamit ami segít most :roll:
Vagy Mesi anyukáját.
Átküldjem Mesi számát?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Itt süt a nap, egész jó idő van :)

na el gombát panírozni :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni
Igen csak nem 2 fillérért és tök fölösleges extra kiadás :( :( ez nem annyira hiányzott most mikor igyekszünk a lakásra félretenni :( meg máskor sem.

Lilla 11kor kidőlt aludt 2 órát és 38.9es lázzal ébredt. Tőle nem megszokott módon szépen bevette a gyógyszert és most le is ment tőle.....eddig ennyi fosás eddig sehol, remélem nem is lesz.....bár nemhogy hasmenés hanem semmi széklete nincs tegnap óta.

KépKép
KépKép
fleur

Köszi, csajok!
Móni, drága vagy, de majd meglátom. A gy. doki el akarná kezdeni az ab.-kúrát, a fülész, aki mégiscsak szakorvos és kezeli, 38,4 feletti láz esetén mondta, hogy kezdjük el. Én meg inkább az utóbbira hajlanék. Most pl. 37,2 a hőmérséklete és nem fájdítja a fülét. Az ab-t már annyira utálom, mivel 3 hónapig vagy 5 kúrán esett túl és fogyott egy csomót, hogy ha csak lehet, kihagyom. A fülészt még nem értem el, de próbálkozom.
Te hogy vagy?! Hogy áll a házfelújítás?

Kép
Kép
irina

Fleur, drukkolok!+++

Kép
Kép
irina

Avatarizáltam Rugót, de szerintem nem nagyon hasonlít :roll:

Kép

Kép
vindolanda

A beteg babák hogy vannak?

Kép
vindolanda

Fleur sajnos tudom, hogy milyen érzés, tudom, hogy ez sose jön jól. Sőt!
De már nem tudsz rajta változtatni, ne rágd magad ezen.
Lillának gyógypuszik+++++++++++++++3
Dani nem lázas?

Vindo hát én nem ismerem fel benne Rugót :roll:

Irina a fülészre hallgass szerintem.
Ha nem muszáj ne kapjon AB-ot :roll:
Én mint egy bálna :?
Ha minden igaz a hétvégén kész lesz az emelet :D
Jobban mondva festésileg. Aztán még rajtam múlik a takarítás :roll:
Utána jön a lenti rész :?

Ja hétvégén lehet jön HP. Mondja itt akar aludni. Mondom oké. Z mellett vagy mellettem. Kérdi még nem vagyunk kész? Mondom nem. Erre Ő: de hát napközben ráérsz egész nap. Már rég megcsinálhattad volna. Tehát csajok én egy lusta dög vagyok szerinte. De azt legalább elértem, ha jön is fel akkor se itt alszik.

KépKép
Kép Kép
l.móni

:x :x :x :x
Megáll az eszem az anyósodon :evil:

Ja, jó érzés is az, mikor bejelentkeznek, hogy akkor holnap megyünk, aztán két-három napig nálatok leszünk :roll:

Kép
vindolanda

Eddig volt jó idő, most szakad az eső :evil:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Itt meg kisütött a nap :roll:

Várjuk Gábort, állítólag pizzát is hoz.

Kép
vindolanda

Na ja, esély sincs, hogy készüljön az ember. Aztán meg húzza a száját, hogy én sose próbálok még csak készülni sem :evil:
Mondjuk a legdurvább az az volt, hogy egyszer csak csörög, hogy miért nem nyitok ajtót mert Ő ott áll. Mondom álljon. Mivel nem szólt, nekem programon van, majd este megyünk haza Grétivel. Ha nagyon unatkozik buszozzon ki Z testvéréhez. Padlót fogott :D de Z mondta neki, hogy nekem van igazam.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?