Csuti!
Csoportos konzultációért nem kell fizetni!
Ha júniusban mész konzultációra, akkor ha a ciklusod úgy alakul, akkor még lehet, hogy a júliusi szabija előtt bele is fér a beültetés.
Most végignézi majd a papírjaidat, és ha minden rendben van egyeztettek, hogy mikorra várod a menszit és ha belefér, akkor biztosan mondja, hogy telefonálj az első napon, akkor elmondja a továbbiakat és akkor kezdtek is!!!!
Ő nem tud kiírni táppénzre. És addig amíg a terhesség be nem bizonyosodik, addig javaslatot sem tud írni a házidokidnak, mert tudod utána sem a nődoki ír ki, hanem ő tesz javaslatot és a házidoki ír ki táppénzre. Szóval a házidokit kell megkörnyékezni, nem hiszem, hogy gondot csinál belőle, eddig még akivel beszéltem mindenkit simán kiírt a doki, annyi időre amennyire csak szerette volna, csak illik elmondani komolyan a házidokinak, hogy miért kell és nem hiszem akadna akár egy is, aki erre rögtön nem írna, ki egy kis influenzára hivatkozva
A papírokat (és ezt minden új sorstársnak mondom) érdemes nagyon elolvasgatni, sok kérdés felmerülhet ezek kapcsán, és jobb is, ha az ember tudja, hogy mi várhat rá. Meg amúgy is, mielőtt aláírunk valamit jobb teljesen elolvasni, hiszen fő a bizalom, de jobb, ha mindenki meggyőződik róla, hogy mit ír alá.
Nekünk nagyon sok kérdésünk lett, többek között sérelmeztük, hogy nincs felelősség mármint te mindent aláírsz, és ha valami van mossák kezeiket. Ezt szóvátettük Apánknál, aki elmagyarázta, hogy nem egészen így van, túl drasztikusan fogtuk fel és bizonyos helyzetekben persze ők vállalják a felelősséget, de nekik azt kell bebiztosítani, hogy ne perelgesse őket állandóan valaki, minden miatt. Pl. ő megfelelően tájékoztat és ha mi nem tartjuk be ennek következménye lesz, akkor ő ezzel nem tud mit kezdeni... És ekkor jönnek a történetei, biztosan mindenki hallott már ilyet. Én csak ámulok néha, hogy milyen emberek vannak...
De valóban túl rémísztő dolgok vannak a papírokon, de nekik végülis mindent el kell "mondani". Szóval nekünk egy hetünkbe telt mire végig olvastuk, pl. én első felindulásból az első lapig jutottam, majd zokogva leraktam, hogy áááááááá nem akarom, de aztán lenyugodtunk, elolvastuk és mérlegeltük mit is akarunk: BABÁT! Többet nem kell mondanom, elolvastuk mindet és szépen aláírtuk.
És nem történt ezidáig semmi rossz és Apánkban maximálisan megbízom és hiszem, hogy Ő tud segíteni, és meg is tesz mindent ami tőle telik, és nem hiszem, hogy ő el tud szúrni valamit.
Huh, mindenkitől bocsi, h ennyit írtam.
Legyen mosolygós, napsütéses, szép napotok!
Kkata++++++, gyere a hírekkel!
Kisgaby! Te is!++++++++