A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Melcsi :cry: DE Kislibusnak igaza van, Dévai össze fogja hozni!! Szóval ne légy szomorú, az elsőnél mindig a puhatolózás megy, hogy kinek mi kell, ki mire, hogyan reagál stb. De majd a következő!!!

Kkata! Szorítok!!!!!!!

Én ma voltam Apánknál. Nem tudom, mi van de már harmadszor fordult elő, hogy max. egy órát vártam :D, a múltkor bementem és behívott, el sem hittem!
Szóval ma hivatalosan kizárta a méhenkívülit!
Annyira rendes volt, mentek a poénok és már a következőről beszéltünk :D Szóval 3 hét múlva mennem kell és adja a beutalókat, hogy augusztusra elintézzek mindent, h akár hó végén kezdhessünk is, de szept elején biztosan. Vagyis remélem!!!
Azt mondta, lehet h nem megy egy hónap szabira, mert nem biztos, h el tud menni annyi időre.
Szóval most ha hiszitek ha nem boldog vagyok! Már ha értitek, hogy értem, nem az az önfeledt boldogság, inkább megkönnyebbült..

Zsuzska! Pihi!!!!! Annyira szorítunk Neked!

Szimbáék?

Muki! Te is kezdessz lassan! Igaz?

Kisgaby! Mizu? Hol tartassz? Valami hír? Nem vagy ám elfelejtve! Megy a szorítás, de hamarosan kell lennie eredménynek... Nem most pénteken mész vissza Apánkhoz?

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto,
Augusztus mindjárt itt van, meglátod!! de jó, hogy legalább már nem kell aggódnod, hanem a következőre koncentrálhatsz.
Mázlista vagy a várakozás miatt ! Nekem még csak egyszer volt szerencsém.

Libus , Kkata,
válaszolok a juniusi kezdésre: sajna tuti nem , mert talán pont akkor jön meg vagy előtte egy-két nappal amikorra az időpontot kaptam. Max., annyit tehetek , hogy beszerzek minden leletet , ami lejárt és akkor juli elseje körül kezdhetnék.
Libus ne hülyéskedj, Anna biztos tündér kislány , de ő a szerencsés veled: Egy jó anyuka meghatároz mindent. Te akkor is ugyanúgy szeretnéd , ha ördögfióka lenne. Itt ő az igazi nyertes Veled!!
miciona

Momelcsi!

Voltam kedden konzultáción, a doki első benyomásra szimpatikus.
Viszont azzal nem vagyok tisztában, hogy a hétfő, szerda és pénteki napokon vérvételre mikor kell menni? Beültetés előtt, vagy után (a szabadság kivétele miatt érdekelne) ?
A csoportos megbeszélésen mennyien leszünk? Mit kell vinni, és kb. meddig tart? Azt tudom, hogy fél 2-re kell menni.
Amúgy június végére kaptam még egy konzultációs időpontot, addigra kell összeszedni a hiányzó dokumentumokat.

Csuti
Kép
csuti83

Csuti!

Vérvétel: az első néhány alkalommal nem, kb. a második héttől kell járni a reggeli ultrahang után a nyírőbe. Nekem 2-szer kellett mennem mindössze, de ha jól tudom van akit többször küld. De majd a többiek is írnak biztosan, hogy velük hogyan volt.
Egyébként érdemes a reggeli ultrahangra korán érkezni, mert 9 körül, után elkezdi a műtéteket és akkor ott lehet ragadni sokáig. Én általában 3.-4. voltam (nekem még nem adatott meg az első hely:cry: ) és fél kilenc- háromnegyed kilenc körül végeztem, így a nyírővel együtt 10-re a munkahelyemen lehettem, ha a forgalom is úgy akarta.
Ti jó messziről fogtok bejárni, ha jól emlékszem,hát nem irigyellek a sok-sok utazásért! De szerintem ennek ellenére jó választás volt Apánk, majd meglátod.
Csoportos megbeszélés: nálunk 5 pár volt, gondolom ez teljesen változó. Kb. egy-másfél óra, lehet nem is volt annyi. Csak a kérdéseidet kell vinni, de azt bátran! Ha valami nem érthető akkor kérdezzetek rá, tök normális lesz és állandóan kérdezgeti, hogy érthető-e és van-e kérdés.
De jó, hogy te is hamarosan kezdhetsz! Ahogy Miciona is!
:wink: :D

kriszto

kriszto82

momelcsi, sajnálom, hogy lekellett állnod! Semmi baj a Te petefészkeddel, szerintem, csak túl jól működik! :wink: Arról pedig, hogy lehet e spontán baba közben, az a véleményem, hogy vannak dolgok, általában a nagy döntések nem az emberek az orvosok kezében van, hanem egy sokkal nagyobb erő, én Istennek nevezem, de más lehet, hogy Sorsnak, így soha, de soha nem szabad azt mondani, hogy nincs remény! Lehet spontánk babánk, még akkor is ha az orvos azt mondja vagy az "okosok", hogy lehetetlen, nincs lehetetlen. 8) Persze ez az én véleményem, és ez nem zárja ki, hogy másnak más a véleménye. :wink:
Erről a mióma műtét lehetőségről írhatnál, hol csinálják meg? Mert nekem a Jánosban azt mondták, hogy nincs pénz erre a műtétre. Más állami kórházat nem kérdeztem, csak magán kórházakban érdeklödtem az árak felől, de majdnem annyiba kerül, mint egy lombik.

Az akumpunktúráról írok késöbb, végig sem olvastam, melcsinek akartam írni gyorsan..Kata: drukk++++++++++++
emerenc

Jó reggelt,

Csuti,
A csoportos megbeszélésen annyian lesztek ahány párnak most esedékes az első kezdés. Mikor én voltam (2008 okt.) akkor kb. 5 pár volt. (Többieknek: Rencsiékkel voltam a babás topikból.) Amit vinned kell az a rengeteg űrlap, ami ki kell tölteni ,aláírni a lombikhoz. Megkaptad már ugye? És nem árt összeírni, hogy mit szeretnél megkérdezni.
Ahogy Kriszto írta kb. a második hétre esik amikor kétnaponta be kell jönni. A 4.-5. napon kezdődik a tényleges hormon szurik adása és utána 2.-3. napon jössz először reggeli uh-ra. Innentől 2 naponta addig , amíg a műtétre nem kerül sor. Ez jó esetben 4-5 reggeli uh+vérvételt jelent. Persze ez lehet 3 és a 4. alkalom már a műtét. Minden attól függően , hogy a Te szervezeted hogyan reagál a hormonokra. Esetleg , ha megoldható azokra a napokra amik nem hétvégére esnek kényelmesebb lenne Pesten maradni.
miciona

Micikém, én pont erre gondoltam, hogy ha az 5. nap előtt jutsz el Apánkhoz, és minden papírod megvan, akkor szerintem simán indulhattok még abban a hónapban!!! Én most pl csak a 4. nap tudtam elmenni vérvételre és még az is jó volt, meg talán kenet kell neked, nem??? De jó lenne!!! :wink:

Melcsi, általában egy évig érvényesek a vizsgálatok, kivéve a kenet és a vérvétel, abból talán 3 hónapon belülit fogad el.

Csuti, nekem most úgy alakult, hogy háromszor voltam UH-n, negyedik lesz a leszívás, ebből kétszer kellett elmennem vérvételre is. Tényleg érdemes korán sorba állni, mert kb 8 ember kerül sorra 9 óráig, utána meg elkezdődnek a műtétek és akkor simán délig is ott ragad az ember...
A most kezdőknek mondom, hogy szerdán már egész jó volt, de előtte iszonyú sokan voltunk, és már a 6 óra sem volt elég az elsőséghez... :shock: :shock:

Kisgaby, Zsuzska ++++++++

Kriszto, örülök, hogy végre meg tud nyugodni kicsit a lelked! Most már emlékszik a szervezeted a terhességre, fel fogja ismerni, és hamaros egy (vagy több... :lol: ) picurkával lesz gazdagabb a kiscsaládotok!

Ja lányok, az ivással nálam sincs gond, csak az tény, hogy reggel 6-kor még nem nyomtam le egy liter vizet... Szóval már hajnalban elő a laposüvegekkel! :lol: :lol: :lol:

Én már úgy izgulok... :oops: :oops: :oops:
kkata23

sziasztok!

Örömmel olvasom, hogy beindult a nyüzsgés a topicban. :-)

Holnap lesz a beültetés utáni 21. nap, és megyek Déviszhez UH-ra. Már nagyon várom, bármi is legyen a teszt eredménye.

Meg tudjátok mondani, hogy pénteken mekkora tömegre lehet számítani? Mert úgy is a beállításra és műtétre várókkal kezdi a napot, így nem rohannék.
kisgaby

Kisgaby!

Reggel teszt, aztán telefon. Neked nem ezt mondta, ha megvan a teszt eredménye, akkor hívni kell és ő megmondja, hogy kb. mikor menjél be, általában 10-12 közöttre hív vissza.
Huh, nagyon szorítok és te aztán kitartó vagy, hogy kibírtad idáig!!!! De az már egyszer jó jel, hogy nem jött meg. Egyéb érzés? Vagy nem nagyon érzel semmi extra dolgot? Akkor holnap is sok izgi dolog történik :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Kata! Drukkok holnapra!!! Kivi leszek hény sivecskét kapsz! :D

Kisgaby! Ügyi vagy, hogy kibirtad a teszttel, holnapra ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszto! Ez nagyon jó hir, hogy végre ki lehetett zárni és megkönnyebbültél! Érzem is a bizakodást a soraidban, nagyon drukkolok a szeptemberhez!!

Miciona! Katához csatlakozom, én is ponnt azért gondoltam, hogy kezdhetnél, mert ha ponnt akkor jön meg, vagy előtte egy-két nappal, az még beleférhet vérvétel ügyileg. Ha addigra a többi papirt be tudod szerezni.
Aranyos vagy! :D

Kép
kislibus

Sziasztok!

Csuti, az első 1-2 napon menni kell vérvételre Nyírőbe, teljes vérkép. Aztán menni beállításra Dévaihoz délután, 5. naptól szurik-gyógyszer, és kb. a 7. naptól kezdve (attól függ, hogy jön ki) Hétfő-szerda-péntek reggel UH. fél8tól, de érdemes korán menni a sor miatt. fél 7 mindneképp. Aztán egy-két vérvétel, de azt UH után meg kell csinálni, ott sosincs senki. (tapasztalat) A 14. nap körül punkció, egész napos elfoglaltság, fél 8-ra mész, gyors UH, aztán 9től műtétek. délután 3-4 fele engednek el. Transzfer 2-3(max.5) nap múlva, az valamivel gyorsabb. Aztán otthon min.két hetet.
Csoportoson nálunk 4 pár volt, és tényleg kérdezzetek, amit csak akartok, kb. 1-másfél órás, picit rémisztő, de úgysem jön be :lol:
Mindent azért ne vegyetek magatokra majd. Semmit nem kell vinni, én is próbáltam jegyzetelni, de felesleges.
A júniusi konzin szerintem vesz kenetet, hogy aug. végén egyből lehessen kezdeni.
Röviden ennyi.
Mi is kezdjük újra szeptemberben.
Sperma eredmény meddig érvényes? én azt hallottam fél évig. az baj, mert nekünk jan. végi van. Ott meg lehet csinálni? mennyibe kerül?
Kriszto, akkor lehet, hogy együtt kezdünk következőre. Jó lenne, drukkoljunk mindkettőnknek.
Emerenc, most keresek orvost, aki gyorsan megcsinálná. Dévai ajánlott, de fórumon nem annyira jók a vélemények róla. Anyósom orvosa a Tétényiben van, megpróbálom vele. Majd írok, hogy mi az eredmény. Jó lenne még június első felében túlesni rajta.
Kisgaby, nagy szorítás érted, nagyon várom az eredményt.
Kata, nyugi, minden rendben lesz. Majd írj, hogy mennyi volt? gondolom, hétfőn akkor transzfer.
momelcsi

Momelcsi!

Óóóóó én drukkolok, folyamatosan! Nem csak nektek magunknak is! :lol:
Jó lenne, ha a sperma eredmény tovább lenne jó, mert nekünk is januári van. Azt hiszem 10ezer ft. volt, ott náluk.
Jó sokan kezdünk aug. végén szeptember elején, azt hiszem szegény Apánk jó lesz, ha jól kipiheni magát, mert lesz mit csinálnia......
És reméljük mindenkinek pocakos karácsonya lesz...

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Nagyon köszönöm az információkat, csak még minden olyan távolinak tűnik, nem igazán értem, hogy mi mikor következik. Ha júniusra kaptam most időpontot a második konzultációra, akkor augusztusban kezdünk, akkor azt jelenti, hogy szeptemberben beültetés? (ha minden jól megy)
Olyan bonyolultnak tűnik az egész.
A spermavizsgálat 10.000 ft, mi is ott csináltattuk a héten. De utána még menni kell andrológushoz, aki véleményezi, mert itt csak biológus elemzi. Ezt mondták.
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a csoportos konzuért kell fizetni, mire készüljünk?
Igen, megkaptuk a papírokat, csak olyan "rémísztő" dolgokat írnak.
További szép estét kívánok mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.09.27 17:12-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Új is vagyok itt meg nem is. Lehet valaki még emlékszik rám, egyszer-kétszer jártam már itt, igaz régebben.
Kedden voltunk először mi is Apátoknál.
Nekem is nagyon szimpatikus volt.

Csuti, Ti vittetek andrológai szakvéleményt?

Mi nem kaptunk olyan rémisztő papírt. Ez azért lehet mert nem vittünk andr.szakvéleményt? Akkor kapjuk meg,ha minden papír megvan és a csoportos konzultációra is csak akkor lehet menni?

Jó éjt mindenkinek!
Bari

bari6

Lányok bocsánat a zavarásért,ne haragudjatok hogy irok.
Egy nagyon kedves ismerősömnek Decapeptyl injekcióra lenne szüksége a lombik kezelésének folytatásához.Megvásárolná.Már csak 3 napi adagja van úgyhogy elég sürgető a dolog.
Nagyon kérem aki tud segiteni az irjon nekem.
Köszönöm szépen!
Minden jót és szép napot kivánok

KépKép KépKép
kamilla*

Napsütéses szép jó reggelt mindenkinek!

Új nap új remények. Ma 10 óra utánra rendelt vissza Dévisz.
Remélem minden rendben lesz, a "mindent eldöntő" UH-n.
kisgaby

Csuti!

Csoportos konzultációért nem kell fizetni!
Ha júniusban mész konzultációra, akkor ha a ciklusod úgy alakul, akkor még lehet, hogy a júliusi szabija előtt bele is fér a beültetés.
Most végignézi majd a papírjaidat, és ha minden rendben van egyeztettek, hogy mikorra várod a menszit és ha belefér, akkor biztosan mondja, hogy telefonálj az első napon, akkor elmondja a továbbiakat és akkor kezdtek is!!!!
Ő nem tud kiírni táppénzre. És addig amíg a terhesség be nem bizonyosodik, addig javaslatot sem tud írni a házidokidnak, mert tudod utána sem a nődoki ír ki, hanem ő tesz javaslatot és a házidoki ír ki táppénzre. Szóval a házidokit kell megkörnyékezni, nem hiszem, hogy gondot csinál belőle, eddig még akivel beszéltem mindenkit simán kiírt a doki, annyi időre amennyire csak szerette volna, csak illik elmondani komolyan a házidokinak, hogy miért kell és nem hiszem akadna akár egy is, aki erre rögtön nem írna, ki egy kis influenzára hivatkozva :D

A papírokat (és ezt minden új sorstársnak mondom) érdemes nagyon elolvasgatni, sok kérdés felmerülhet ezek kapcsán, és jobb is, ha az ember tudja, hogy mi várhat rá. Meg amúgy is, mielőtt aláírunk valamit jobb teljesen elolvasni, hiszen fő a bizalom, de jobb, ha mindenki meggyőződik róla, hogy mit ír alá.
Nekünk nagyon sok kérdésünk lett, többek között sérelmeztük, hogy nincs felelősség mármint te mindent aláírsz, és ha valami van mossák kezeiket. Ezt szóvátettük Apánknál, aki elmagyarázta, hogy nem egészen így van, túl drasztikusan fogtuk fel és bizonyos helyzetekben persze ők vállalják a felelősséget, de nekik azt kell bebiztosítani, hogy ne perelgesse őket állandóan valaki, minden miatt. Pl. ő megfelelően tájékoztat és ha mi nem tartjuk be ennek következménye lesz, akkor ő ezzel nem tud mit kezdeni... És ekkor jönnek a történetei, biztosan mindenki hallott már ilyet. Én csak ámulok néha, hogy milyen emberek vannak...
De valóban túl rémísztő dolgok vannak a papírokon, de nekik végülis mindent el kell "mondani". Szóval nekünk egy hetünkbe telt mire végig olvastuk, pl. én első felindulásból az első lapig jutottam, majd zokogva leraktam, hogy áááááááá nem akarom, de aztán lenyugodtunk, elolvastuk és mérlegeltük mit is akarunk: BABÁT! Többet nem kell mondanom, elolvastuk mindet és szépen aláírtuk.
És nem történt ezidáig semmi rossz és Apánkban maximálisan megbízom és hiszem, hogy Ő tud segíteni, és meg is tesz mindent ami tőle telik, és nem hiszem, hogy ő el tud szúrni valamit. :wink:

Huh, mindenkitől bocsi, h ennyit írtam.

Legyen mosolygós, napsütéses, szép napotok!
Kkata++++++, gyere a hírekkel!
Kisgaby! Te is!++++++++

kriszto

kriszto82

Kisgaby!

Teszt???????? mit mutat?

kriszto

kriszto82

Kisgaby! Igen, a teszt eredményt nem irtad meg!!! Vagy majd uhu után, addig meg rágjuk a körmünket???? :wink:

Kép
kislibus

A teszt eredményét én csak tájékoztató jellegűnek tartom, mert az igazi eredményt az UH és a vérvétel mutatja meg. Szerintem ezen gondolatom többen osztják.

Sajnos sokszor csalódtam a teszteredményben és nem szeretném "elkiabálni".

Elnézését és türelmét kérem minden kedves, aranyos, tüneményes sorstársamnak, aki legalább annyira izgul mint mi. Ígérem, hogy azonnal megírom, hogy Dévisz mit látott és mondott.
kisgaby

Nagyon várjuk és szorítunk tovább!
Mindesenesetre kívánom, hogy kis képecskével hagyjátok ma el az intézetet!

kriszto

kriszto82

Kriszto, annyira örülök, hogy nincs semmi baj, és hamarosan már kezdhettek is... Nagyon szorítok, hogy ezúttal ne történjen semmi rossz!!!! Ennyi rossz dolog után, már igazán jónak kell következnie. Nagyon szorítok! Egyébként miért kell még olyan sokat várni? Nem három hónap a várakozási idő? Igaz lehet rosszul tudom.... De nem is az a a lényeg, hogy hány hónapot kell várni, hanem, hogy sikerüljön. Képzeld, mikor én még az utolsó kezelés előtt álltam, arra gondoltam, hogy beszerzem magamnak egy gólyát. Mindegy milyen plüss, vagy műanyag, vagy kerámia, a lényeg, hogy gólya legyen. Aztán boltról boltra jártam, hogy felkutassam, de sehol nem találtam. Igaz mikor Apánk azt mondta, hogy ne bízzak a sikerben, egy kicsit feladtam ezt a keresést, de pár nap múlva már ismét kérdezgettem a boltokban, hátha valahol találok. Nem is azért akartam, mert úgy éreztem, hogy terhes vagyok, hanem hátha bevonzom a "valódi gólyát". Aztán szerencsére gólya nélkül is összejött... De a keresést azóta se adtam fel, és azóta sem találtam semmit... :( Jó, valamelyik nap láttam egy kertbe való másfél métereset, de azt én hova tegyem egy lakótelepi lakásba?
Na kicsit elkalandoztam, de a lényeg, hogy nagyon várom már, hogy végre találkozhassunk újra a terhesgondozások alkalmával!!!
hildácska

Sziasztok!

Kisgaby, megy a drukk :)

Hildácska, nézd mit találtam :lol: , lehet gólyát rendelni :wink:

http://www.mindenkiaruhaza.hu/index.php ... rm_id=8858

Szép napot mindenkinek!

Bari

bari6

Hildácska!

Olyan aranyos vagy! :lol: Remélem találkozunk is a terhesgondozáson!
Még a műtét óta nem jött meg, ami már több mint 4 hete volt, de Apánk azt mondta ne parázzak, mert lehet, h 7 hét lesz mire lesz valami.

Bari! Hildácska!

Ez a gólya annyira édes! Naggyon cuki! Nekem kell egy ilyen! :D
Hildácska neked sem késő ám, mert lesz aki őrizze Babóca álmait. :D

Bari akkor ti is augusztus-szeptember környékén kezdtek? De jóóóóó!

kriszto

kriszto82

Megérkeztünk Dévisztől.
2 petezsákot látott az UH-n, amiről fotót is adott. Azóta abban gyönyörkedünk. Még nem merem elhinni, hogy van esélyünk a sikerre...
kisgaby

Kisgaby! De jó, gratulálok!!! :D :D Vigyázzatok nagyon magatokra!!! :D :D

Ez a gólya jó!!! Annak idején mindig a gólyákat figyeltem, mikor utaztunk. Egy alkalommal majdnem elütöttem egyet, de mégsem, na azt tuti jelnek vettem. Nem abban a hónapban fogant meg Anna...
De megfogant! :)

Kép
kislibus

Hildácska! Hogy vagy, mi újság? Tünetek vannak? Otthon vagy, vagy dolgozol?

Zsuzska! Mi a helyzet veled?
kislibus

Sziasztok,

megjöttem én is! 7 szivecském van, abból 5-öt sikerült megszúrni, 2-t még érlelnek. Férjecskének is szuper lett az eredménye (persze magunkhoz képest), úgyhogy most nagyon boldogok vagyunk! :lol: :lol: :lol: Holnap hívjuk őket, hogy állnak a kicsikéink.

Kisgaby, biztos voltam benne, hogy te vagy az egyik a mai terhesek közül... :lol: :lol: :lol: Reggel óta 2-vel nőt a számláló

Köszönöm a szurkolást! Még egy picit szorítsatok nekünk! :wink:
kkata23

Kisgaby!

Tudtam, tudtam, tudtam!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Szupi! Nagyon vigyázz magadra, pihizz sokat, most az a legfontosabb!
Nektek hanyadik próbálkozás volt? Normál lombikotok volt, vagy ICSI?
Annyira örülök!!!! Csak a legjobbakat kívánom nektek!

Kkata!
Hát még szép, hogy szorítunk tovább, most hétvégén és aztán még 3 hétig biztosan!!!!! :wink: :wink:

Végre elindulnak a jóhírek?! Már nagyon ránk férne! :roll:

kriszto

kriszto82

Sziasztok! Köszönöm a hiányolást mindenkinek, külföldön voltunk és nem nagyon voltam internet-közelben, de már úgy vártam, hogy olvashassam, hogy kivel mi történt! Már szinte babanet-topik elvonási tüneteim voltak! :)

Katám! Nagyon drukkolok, hogy a 7 szívecskéből kettőt vagy hármat hazahozhassatok hétfőn! Holnap is adj hírt a kis tündérbogár embrikék növekedéséről! :wink:

Zsuzska! Otthon vagy, ugye? És sokat pihensz és iszol és eszel? Mivel töltöd a napjaidat? Nagyon drukkolunk Egyetlenkének! ++++++++

Emerenc! Az akupunktúra engem is érdekelne részletesebben!

Csuti! Mi „csak” 140 km-re lakunk Dévaitól, és valóban nem egyszerű az utazgatás, de szerintem nagyon megéri, mert Dévisznél hozzáértőbb, lelkiismeretesebb, emberségesebb orvost nem lehetne máshol találni! Majd gyere a fejleményekkel!

Hildácska! De jó, hogy a legutóbbi ultrahang már ilyen megnyugtató volt! Azért most már 12 hetesen Te is egy kicsit megkönnyebbültél, ugye? :) Nekem annyi bíztatást és reményt ad a történtetek, és úgy örülök, hogy minden rendben alakul Veletek!

Kisgaby! Még csak halkan merek gratulálni, de belül nagyon-nagyon örülök a mai híreiteknek és továbbra is nagyon drukkolok!

Miciona! Örülök a TSH-eredményednek, és drukkolok, hátha kezdhetnétek június elején! A paleoval hogy állsz? Én annyival jobban érzem magam, mióta gluténmentes étrenden vagyok!

Momelcsi! Sajnálom, hogy le kellett állnotok! A stimulált ciklusok után viszont sokkal nagyobb esély van arra, hogy spontán sikerüljön! Hajtsatok rá a „házilagos kivitelre”! :)

Kislibusom! Nagyon tündér anyukája leszel Annácskának, igaza van Micikének! A takarítás nagy részén már túl vagytok, ugye? Izgulsz nagyon? Gondolom, már nagyon várod, hogy a kezedbe foghasd Annácskát!

Szimbáék! Kívánom, hogy gyorsan túl legyetek a műtéteken, és utána újult erővel minél hamarabb belefoghassatok egy sikeres programba!

Kriszto! Nagyon sokat gondoltam Rád az utóbbi hetekben! Olyan jó olvasni, hogy így megkönnyebbültél és túl vagy a nehezén! A tavaly szeptember többeknek nagyon sikeres volt itt a fórumon (Kislibus, Melánia, Ercsikati, ha jól emlékszem), az idei augusztus-szeptember is egészen biztosan hasonló lesz! Bár én nagyon drukkolok Nektek egy nyári spontán babásodáshoz is (Bodziékhoz hasonlóan) és a szeptemberi vigyorgós :D terhesgondozásokhoz!
loreena

Kata, júj de nagyon jó. Nagyon örülök, hogy ennyi lett, és nem történt semmi baj. Sajnálom, hogy szerény személyemmel ma már nem tudtalak támogatni, de gondolatban sokszor ott voltam veled. Mártáról tudsz valamit? mennyit ültettek vissza neki? Ügyes gyerekek lesznek, holnap már Kálmán nekik is fog köszönni :lol: Majd írj mindenképp, hogy állnak. Hétfőn akkor vissza?
Köszi Loreena a biztató szavakat, próbálkozunk mindenképp. Sajna a mioma műtét nem egyszerű, ma voltam orvosnál, és "specialistát" kíván, úgyhogy megyünk tovább. A várólistával is riogattak, hát csütörtökön majd kiderül.
momelcsi

Kisgaby,
De jóóóó! Gratulálok! Végre beindult a sikerszéria. És tényleg csaktegnap reggel csináltál tesztet először vagy már előbb csak babonából nem akartad leírni?
Hányadik lombikod volt ez? És hány embrikét kaptál vissza? Fotot nem tudsz feltenni az uh-ról ? Olyan rég láttunk már itt ilyet, légyszíí

Kkatám,
nagyon ügyi vagy , gratulálok neked is a 7 szívecskéhez!!!
Már alig várom , hogy 3 hét múlva Te is gyere az uh eredménnyel!!
És hol áll a számláló, ha így megnézted reggel? Belőtted magad valamelyik számra??

Lor,
pihenni voltatok külföldön?
Képzeld 2 hetet rendetlenül csináltam a paleot , beleesett az egy hét nyaralás :oops: :oops:
Aztán most láttam egy órás riportot Szendivel és elszégyeltem magam mennyire trehány vagyok és most újra szigorúan betartom, mert ugye félig betartani semmi értelme.
Neked mikor kell újra jelentkezni Dévisznél?

Bari,
nem Te vagy Ercsikati ismerőse?
Emlékszem , hogy írtál régebben. Azóta nem is voltál más dokinál?
Hát igen andrológiai szakvélemény nélkül nem kezdhet lombikkal (illetve akkor csak , ha nálad lenne rá indok, nincs petevezető stb. , ) ha megles minden utána kaptok Ti is zöld utat a lombikhoz és akkor kapod meg a papírokat. Kopához kell menni ?

Zsuzska,
Hogy vagy??
szorítok , hogy kövesd Te is Kisgabyt!!!

Sajó család???
Sajó hogy vagy???
miciona

Helló mindenkinek!

Bari:
Mi vittünk andrológiai szakvéleményt, de Dévusz nem fogadta el, mert nem volt pontosan ráírva, hogy milyen lombikot javasol az andrológus, így megnézettük ott a biológusnővel, és még utána vinni kell andrológushoz, hogy véleményezze (mert van normál lombik, és van ICSI - nekünk az ICSI-t javasolta dr. úr férjem eredményei alapján). Nekünk az első konzultáción mondta a doki, hogy az asszisztens nőtől kérjünk írásbeli tájékoztatót a lombik-beavatkozásról, később a csoportos talin pedig megkapjuk a többit, amit alá kell írni.
Kriszto:
Megfogadom a tanácsod, és felkeresem a háziorvosomat, remélem megérti! A papírokat már mi is átolvastuk, aláírtuk. Sajnos nem tudunk mit tenni bármilyen hátránya is lehet, muszáj aláírni, ha gyereket akarunk! Dévusz azt mondta, hogy más esélyünk nincs, csak a lombik, hiába nálam minden rendben. Ha jól értelmezem, akkor augusztusban kezdtek? A doki nekünk is azt mondta, hogy valószínű abban a hónapban kezdünk!
Loreena:
Mindenféleképpen beszámolok a fejleményekről. Te már túl vagy az egészen?

Csuti
Kép
csuti83

Kisgaby! De jó Neked, gratulálok!
Kata!
Szép eredmény, remélem szépen fejlődnek. Te milyen kezelést kaptál, hogy olyen sokáig növesztgettél?Nekem 5 nap alatt beértek a nagyok, az volt a baj...
Miciona, alig várom, hogy kezdj...
Kriszto biztos hamarosan megjön, ilyenkor természetes egy kis késés.
Kislibus, alig van már 2 hét, hogy éled meg ezeket a napokat?
Rólam annyi, sok idegesség volt a ház körül, nem nagyon tudtam kivonni magam belőle, sokat intézkedtem is..
Amúgy naponta főzök, iszonyú falánk vagyok, mától sétálni is megyek.. néha premens fájdalmat érzek, de nem nagyon különböznek a tünetek az első 4 lombik során tapasztaltaktól...
zsuzska69

Sziasztok,

4 kicsiként temékenyült meg szabályosan, hétfőnmegyünk vissza értük!

Köszi mindenkinek a drukkot, és is nagyon szorítok kinek mihez... kezdés, műtét, várakozás... :wink:
kkata23

Sziasztok!

Miciona, igen Ercsikati ismerőse vagyok. Igazából nem voltunk sehol. Várnunk kellett,h a férjem eredményei jobbak legyenek. Közben nekem volt egy méhsövény műtétem. Most jött el az idő,h továbblépjünk. Kedden voltunk a BMC-ben is konzultáción és utánamentünk Apátokhoz, ahol úgy érzem valóra válik majd az álmunk :)

Csuti, köszi a választ :) nálunk is valszeg ICSI kell.

Nem küldtek minket Kopához, azt mondta Dévisz,h elfogadja Erdei doktornő véleményét, de legyen rajta,h melyik lombikot javasolja (vagy 5-10 félét felsorolt :roll: ) .

Kisgaby, gratulálok. Kapunk képet?

Kata, drukk hétfőre.

Próbálok visszaolvasni,h mindenkit megismerjek ;) , de addig is mindenkinek szép hétvégét kívánok és nagy-nagy drukkot küldök ;) !

Bari

bari6

Köszönöm, hogy velünk együtt izgultok és örömködtök. A második ICSI-nk volt. Ovitrelle-ből 1-szer kellett felet beadni a beültetés után.

A fotót nem fogom elfelejteni feltenni, de most vendégeskedünk és itt nincs scanner. Párom meglátta a fotót, és azt kérdezte, hogy miért bújtak össze az egyik oldalra, amikor akkora nagy helyük van odabent. :-)))

31-re ismét visszarendelt, hogy kizárja a méhen kívüli terhességet.

Pénteken én voltam a 2. sikeres terhesség.
kisgaby

Kisgaby,

de jó, szívből gratulálok. Annyira jó, hogy sikerült!
DE JÓ, DE JÓ, DE JÓ!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kata,
neked is nagyon örülök, :D
Remélem gyorsan követed Kisgaby példáját, és pár hét múlva már te is az uh. eredményről fogsz beszámolni. Jaj, nagyon sokat fogok rád hétfőn gondolni. Mi sajna nem leszünk itthon a hétvégén, így majd csak kedden vagy szerdán tudok jönni legközelebb, de nagyon fogok szorítani értetek. Sok-sok babaragacsot küldök így előre is. Annyira jó lenne ha nektek is sikerülne....

Zsuzska,
természetesen téged se szeretnélek kifelejteni a sorból, neked is nagyon szorítok, hogy minden jól alakuljon és nálad is pozitív legyen az a teszt. :D

Annyira jó érzés ilyen jókat olvasni, sokkal vidámabb lett így az estém, annyira örülök nektek!

Kislibus, hihetetlen hogy a gólyának tényleg ilyen "varázsereje" van... Annácskát akkor ezek szerint valóban a gólya hozta...
Nagyon sokat gondolok rátok is, hogy minden rendben legyen a szülésnél, és hogy gyorsan és könnyen a világra jöjjön a kis hercegkisasszony. Vigyázzatok nagyon magatokra.
Én táppénzen vagyok, így a napjaim nagy részét itthon töltöm pihenéssel. Szerencsére a terhességi tünetek nem keserítik az életem. Néha egy pici szédülés, vagy émelygés, de tényleg nagyon minimális és nagyon ritka.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
hildácska

Sziasztok!

Zsuzska!
Dédelgesd kis Egyetlenkédet! Semmi munka, para és idegeskedés!

Kriszto!
Köszi az érdeklődést! Vasárnap kezdem a szurikat. Meglátjuk, mi lesz ebből!

Mindenkinek szép hétvégét!
muki2

Sziasztok!

Kisgaby, :lol: :lol: :lol: jaj de jó!
Ezt már szeretem amikor csupa jó történik, reméljük a rossz széria már a múltté, el is felejthetjük! :D

Kkata, 4kicsike, ez már igen! :lol: Ebből már van esély, hogy megtapadjon 1-2. :lol: Drukk hétfőre!

Nagyon sokan kezdünk már.....mindenkinek szurkolok!

Az akupunktúráról írnék, mert kérdeztétek.

Heti 3xszor kell járnom egy héten, a Doktornőhoz, akinek a nevét szívesen megadom aki kéri, a Doktornőnek egy hátránya van, úgyanaz mint Dévisznél hiába kapsz először időpontot 1,5órát tuti kell várakozni. Ezzel szemben a Kínainál nem.Ő is fent van a neten,prof. De én már a Dokinőt nagyon megkedveltem.....
Megszúr a mellkasodon pontosan nem tudom hány tűvel, mert azt nem látom.
A kéz fejeden 3-3 tűvel. A bikini vonal alatt, a női hormonokra, 12-15 tű végig mint egy kis sűn disznó úgy nézek ki. Majd a térdemnél és a bokámnál egy-egy tűvel. Szoktam a fejembe is kapni, ezt nem mindenki, itt van a pszihé. :D
Nem szokott általában fájni, de vannak tényezők ami befolyásolhatják a fájdalom küszöböt, olyankor kellemetlen. pl. az időjárás, kevés folyadékot ittam, stressz ért stb.
Fél órát kell feküdni, teljes nyugalomban a tűkkel, az asszisztensnő rá néz az emberre, hogy bírjuk e. Szólni kell azonnal, ha valami negyon elviselhetetlen, de ezt mindig elmondják.
Az akupunktúra nagyon sok mindenre jó, cisztákra is többek közt, a hátrány az, hogy folyamatosan kell járni, akkor tudja a hatását megtartani. Az eredmény mérhető. Amikor jobbak voltak a hormon eredményim akkor jártam kezelésre, amikor gyatra nem.
kB. 10 alkalom 50.000ft. egy bérlet ára. Ez lehet többi is a probléma mértékétől függően.
emerenc

Hildácska, láttam ma.gólyát a Déli pu.nál a gyógyszertár oldalán, a sarkon az ajándék üzletben. Virágos mellett.
emerenc

Sziasztok!

Kata, ez tök jó, hogy négy is rendben. Remélem hétfőig legalább három marad és mindet visszakapod. Aztán pihenés ezerrel, én is gondolok majd rátok sokat.
Kisgabynak egy nagy gratula, hogy ilyen hős volt, és kibírta a három hetet tesztelgetés nélkül, úgy tűnik megéri mindenkinek. :wink:
Zsuzska, kitartás, könnyű mondani, hogy ne stresszelj, de ez most tényleg muszáj. Drukkolok nagyon a babának és nektek, megérdemelnétek.
Kislibus, hogy bírtad ezeket az időket, Annácska nem kivánkozott kifelé? még két hét, és mindannyian nagyon fogunk örülni veled :o
Hildácska, te most hol tartasz? Lehet, hogy le vagyok maradva, de nem tudom.
kellemes hétvégét mindenkinek!!!!
momelcsi

Sziasztok,
SOS
Valakinek , ha megvan Dévisz mobilja el tudná küldeni priviben?
Nagyon fontos lenne egy ismerősömnek, már volt bent a Jánosban is ,de az ügyeletes nem nagyon foglalkozott vele.
Köszönöm!
miciona

megkaptam közben
miciona

Kisgaby!

Úgy olvastam, hogy már voltál beültetésen, és sikeres lett? (nagyon-nagyon gratulálok)
Annyit szeretnék kérdezni, hogy hogyan zajlik a petesejt leszívás, és a visszaültetés, valamint, hogy altattak-e, ha nem, akkor fájt-e a beavatkozás. Mert Dévusz azt mondta, hogy nem muszáj altatásban végezni, de kellemetlen érzés lesz, ha ébren vagyok. Voltam HYCOSY-n, és ott sem altattak, és eléggé fájt.
Az is érdekelne, hogy nagyon sok gyógyszert ill. szurit kell felszedni? Nekem van peteérésem, mindkét oldalon 2-3 tüsző, mert voltam dokinál még inszem előtt, és akkor nem kellett szuri.- Vagy ez változó? Hogy működik?
kkata: nagyon szorítok érte(d)tek!!!!!!!!!

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok,

Két gyönyörű picurkával bővült a családunk, most dédelgetjük őket, hogy velünk maradjanak! :lol:
Egyéként babaáradat van most, ma is volt egy sikeres terhesség!!! Úgyhogy hajrá lányok és fiúk! :wink:
kkata23

Kkata:
Nagyon örülök, olyan jó lehet most nektek. El sem tudom képzelni, hogy mikor írhatok én is ilyen szép dolgokat. Olyan messzinek tűnik minden, nehezen telik az idő, már 3 éve szeretnénk kisbabát.
Nagyon-nagyon vigyázz magatokra!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csuti
Kép
csuti83

Ó, Kata, nagyszerű hírek. Pihenjetek nagyon sokat a köv. három hétben, hogy minél előbb ti is felkerüljetek a táblára. Én nagyon szorítok továbbra is nektek, és a többi leendő kismamának is.
Egyébként a transzfer is ultrahangosan történik?
momelcsi

Kkata! Szupiiiiiiiiiii! Mostmár jó helyen vannak :wink: :wink: :wink: Nagyon-nagyon szorítunk Nektek is, hogy ott is maradjanak!

Csuti! Eddig milyen próbálkozásaitok voltak? Volt már lombik is? Vagy inszemináció? Hidd el egyszer mindenki sorra kerül... Neked is és mindenkinek van valahol egy "angyalkája", aki majd teljessé és tökéletessé teszi az életünket. Hiszem, hogy így van és hamarosan csak egy lesz a sok emlék közül az, amikor vártunk a babáinkra, mert már a kezünkben foghatjuk a kincsünket!

Ma voltunk libegőzni a férjemmel, minden ülésben kisgyerekek, terhes anyukák... Annyira nehéz... Nem tudom ti voltatok-e így vele, de amióta egyre jobban vágyunk babára akármerre nézek mindenhol ezt látom. Tudom, hogy előtte is biztosan ennyi kisbaba és terhes nő volt, de most aztán!!! És az a rossz, hogy mindig vigyorgok, ha babákat látok, mert valahol boldoggá tesz, hogy sok baba van, olyan jó a kisszívemnek, de közben meg látom magunkat kívülről, hogy mi még mindig csak ketten vagyunk. :(
Na, kicsit elkalandoztam...

Muki! Most te vagy a következő!!! Nagyon szorítok Nektek!!!

Van még most valaki aki épp indul vagy indult mostanában?

kriszto

kriszto82

Jelent valamit, ha kétszer voltam egymás után lapalja? vagy hajtsak továbbra is a laptetőre? szeptemberig még van időm :lol:
momelcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?