Jó reggelt!
Kiscsalád még alszik, én szokás szerint eddig bírtam:)
Igen, ez a "jár az 1éves gyerekem" dolog sejtettem, hogy az első babájukat váróknak sem lesz túl érdekes, illetve akik már túl vannak ezen, szinte el is felejtetették...

Én meg, mint egy megszállott, akihez gyakorlatilag hozzánőtt a fényképezőgép, egész nap követem Ramónát

Egyébként a fejlődésével kapcsolatban a fontosabb dolgokat felírtam/írom...de túlzásba nem viszem. Elhatározás az megvolt az elején...írigylem azokat, akik szorgalmasan képesek 2-3 gyerek életének történéseit is vezetni...
A kis korkülönbséghez: legtöbben azt mondják, nem mernék ezt bevállalni...hát nekem már nincs más választásom

Nekünk így alakult, biztos így kellett lennie (egyébként még szoptattam, mikor megfogant!), úgyhogy ebből a helyzetből kell kihozni a legjobbat. Előnyök-hátrányok, meg hogy mennyi különbségnél könnyebb?? Passz! De a lényeg, hogy 2 egészséges gyerek legyen, aztán az a gyereknevelés dolog onnantól kezdve, hogy kibújt, úgysem lesz más sohasem egy sétagalopp....
Lábdagadás, na az volt nekem tavaly, idén még elkerült. Én csak a szokásos dolgokat tudom írni: vadgesztenye krém napi 3 szor, meg felpolcolt lábbal ültem sokat, amit ha idén akarnék megtenni, nem jönne össze, mert nehéz egy másik gyerek után felpolcolt lábbal rohangálni. Ja, meg anno a dokim mondta a gyógyharisnyát, kényelmes cipőt, s rengeteg vízfogyasztást is. Ezek közül a vízívást választottam...így egyébként megúsztam, hogy "csak" egy visszerem látszik halványan a jobb vádlimon, pedig én hajlamos lehetek rá, ha megnézem anyukám és nagyim lábát...ajjajj, nekik nagyon csúnya, féltem, hogy én is úgy járok...
Nanetto, a Szeretni bolondulásig című filmet nézéttek? Mondjuk nem tudom, azt mennyire thriller, de a csaj egy csöppet személyiségzavaros benne..
Tanulás: gyerek mellett szerintem kemény, aki azt mondja, hogy nem, az zseni és nagyon okos és tisztelem, én nem vagyok az

Csak elszánt és szorgalmas és az idegennyelv tanulás&sport, amihez "értek". Ennyi, szóval ezt kell kihasználni
Bhdetti, Vok, majd biztos kérdezek
Geo, neked is kifejtem, de Ramóna sír, szóval most reggelizés
Rózsáról tényleg jó lenne hallani!