Sziasztok!
Tegnap nem voltam mert egész nap meloztunk

Ma meg a szülinapomat ünnepeltük, igaz kedden van de akkor ki tudja még mi lesz, meg szana széjjel van a család nem láttam értelmét neki. Kaptam nagyon szép tortát, ma nem de holnap teszek fel képet

Olyan kis kicsi de igazi olyan női torta.

Megint esik az eső itt nálunk, de sajnos ahogy elnézem a netet egész hétre ilyen esős zivataros időt mond. Babócám is alig mocorog

Lehet nem érzem mert tulságosan el vagyok foglalva igy a hétvégén és nem figyelem.
És Ti hogy vagytok? Hogy telik a hétvége? Menü? Én baconos rántotthust meg sinát csináltam krumlival meg husleves.
Kri:gyereknapra mi se terveztük a menetelt, de a gyerekek biztos élveznék de ez van mára sajna.Szülésznőröl én nem tudok mennyit de hallottam olyat énis hogy ki mennyit gondol. Manapság már nemigen mondják meg állitolag a szemedbe mennyit kérnek. Gondolják kiszivjuk a kisujjunkbol

Neked akkor csak a szülésznő lesz? Most lehet hülye kérdés de az ugyanazt a feladatot látja el mint a szülészorvos?
Tavasziszél: köszi a kendő dolgot, de azthiszem nem fogok kendőzni

De aranyos vagy. Örülj hogy legalább egy picit gyereknapozhatattok, nekünk nem jutott ki ilyesmiből

Jo hgy nem vacakolsz annyit a névadással.
Amugy elvileg de csak elvileg megvan a név, ha valóban lányka lesz : Kiss Melissa Lara vagy Kiss Bianka Lara
Sissy: hát igen addig kell a kerti mnkát amig az idő engedi. Most hivott anyosom tőlünk 10 km-re lakik és jégverés volt meg ázik az egész kert. Remélem nálatok nem lesz ilyen!
Bor miatt ne aggódj, tényleg nem árt egy kevés. De ha nagyon lelkizel utáni idd kólával. Én mindig azzal iszom ha megkivánom, és igy nincs akkora alkoholtartalma. De málnaszörpivel még egészségesebb is komolyan.
Cherryke: hát annyit tudok énis mondani hogy nagyonj sajnálomés gondolok rád, meg teljes ágynyugi!! Könnyen beszélek, igaz, de soktol hallotam vérzést és végig kihuzták és egészséges babszem lett. Sejtem mik járhatnak a fejedbe. A genetiukaira nem tudok mit mondani szerintem UH-t csinálnak mindenképp. De az utazással vigyézz inkább akkor halasszátok!! A hézimunka meg tényleg várhat!!!
Tünde: gratula a kislányhoz, és persze az eredményekhez is!

Nevekkel meg ráérsz még! Alaposan ki tudod még gondolni , van idő
Kfmares: jaja

Összebujás után főleg. Pedig ilyenkor ovatos az ember de akkoris ott a félsz. Közbe meg jol esik.

Amugy hogy vagy?
Iceberg: gratula a fiuhoz

Akkor bejött a kivánségotok
Mók: hát igen, mindenki gondol hülyeségekre. Ha már picit feszül a poci vagy csikar már mindjárt : uristen vajon baj van??? Szoval nem kell aggodni. Lényeg a lényeg mindog az egészséges babára koncentráljunk

Vigyázz magadra te is és probáld elterelni a gondololataid. Nehéz lesz most nekem is mert sokat leszek itthon és lesz dőm hülyeségen töprengeni.
Hát ha valakit kifelejtettem bocs, és további szép napot mindenkinek vigyu magatokra holnap jelentkezem.