A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

akkore tőlem is egy kép :)
emlékeztek ez volt a nyitó oldalon :)
Kép
sütött a nap majdnem egyen csíkosan :)

amúgy Szebbet,esőmenteset :) :)

én ma már 2* bőrig áztam és még a kocsim el sem készült
:evil:

R. du-ra ment dolgozni este fürdethetek :shock: :? :roll:

:arrow:

KépKép
viranka

Viranka! MEKKORA KÉÉÉÉP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
És a pocaklakók hamarosan 3 évesek. :D :cry: (hogy rohan az idő).

Nekünk furi lesz, életemben mindig a teraszról néztem végig a tüzijátékot, most ez nem lesz. Zsozsinak is beharangoztuk, hogy tüzijáték lesz a szülinapja előtti napon. No nem baj, majd kergetőzünk a házban. :lol:

Ma adtam le a papírokat a hiteligényléshez. Ez mekkora szívás. :? Holnap lesz meg az a papír, amely szerint a házon nincs jelzálog. Azzal el kell menni a földhivatalba, hogy a tulajdoni lapra bejegyezzék az új tulajt és azt, hogy tehermentes a ház. A bank ezt lekéri a földhivataltól, és ha rendben van, folyósítják a hitelt az eladónak. De ehhez szerződést kell módosítani, mert az eladó csinált egy másik bankszámlaszámot, ami nem szerepel az első adásvételiben, ezért holnap nekem négykor jelenésem van az ügyvédnél aláírásra. Majd ha júl. 22-e előtt kifizetjük a maradék összeget, lehet kirugdosni a bentlakókat. Júl. 22. a kiköltözési határidő, de ha hamarabb fizetünk, kitehetjük őket.
Persze ezt így nem fogjuk, mert jó fejek, csak azért van valami a kezünkben.

Ezt megelőzően sokkal több és bonyolult papírmunka volt. Már nem is részletezem.

Szóval nem egyszerű, de hát mi akartuk. :)

Én már most veszegetek dolgokat az új házba. Nem baj, hogy azt is cígölni kell. :) De olyan jó! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

Micsoda képek:)

Kicsit bénán, pár kép, még be kell állítanom.

http://picasaweb.google.com/lh/view?q=K ... &filter=0#

Mesi, nagyon tuti, drukkoltam, sokat gondoltam Rátok

Móni, Meli, remélem összejön:) és akkor személyesen

Vera, a kocsi nem semmi, S&NY láttam szombaton a csajokkal (matinéban) mellesleg, mi voltunk a legidősebbek, átlag életkor 19 :shock:
Nekem bejött:)

Panndi, hajrá, örülök, hogy jól vagy

Irina, tök jó a lakás:)
Ádi nagyon szééép

Gica, mi van az óvodával????

Na ennyire futott

Kép
Kép
nektarin

Vindo, azt is megnézném :lol:

Heni, a fiúk nagyon helyesek

Kép
Kép
nektarin

Szenzációs a pocakos kép Vera!! :D

Mesi! Bonyolult az biztos de megéri,nemsokára a saját otthonotokban lehettek négyesben,nincs ennél jobb érzés(max az ha már majd ötösben lesztek :lol: :wink: )

Nektarin!Nagyon helyesek a fiúk!!És Te is nagyon csini vagy és látszik rajtad,hogy sugárzol a boldogságtól!

Vindó merre jársz?

Én is próbálok pár képet feltenni,nem a legjobb minőségű mert telóval csináltam de talán a lényeget ki lehet venni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

És egy mai pocakfotó:
Kép

juba0

Jajj nagyon jó képek. Egy kis nyár ami nincs így június elején sem :(
Kár hogy a pocis képen én nem vagyok ott, nincs megörökítve az utókornak :)

Juba és neked is mekkora a pocid :shock:

Móni a Gréti puszilóson az a rövid haj marha jól állt ám neked :D :wink:

Berta is gyönyörű és Eszti édesek a fiúk, de remélhetőleg élőben is látom őket.

A hátam kész van :( alig bírok mozogni. Ma voltam a dokimnál aki műtött mert kitört a pánik, h megint sérv. A doki szerint nem az szerencsére. Bár a kisugárzó fájdalom nem túl biztató. De még idejében elcsíptük ha az akkor is. Most mindenféle gyógyszert kell szednem és itt bújom az angol és egyéb oldalakat, h szoptathatok e. Az egyiket nem szedem és a másik kettőre meg azt találtam, h igen. Hát remélem. Elvileg most csak 2 hetes a kúra aztán meglátjuk, de már 2 napja alig aludtam, remélem most sikerül.

KépKép
KépKép
fleur

LÁnyok, bocs, hogy ma nem jöttem, de Nyíregyen voltam.
És Gica, Rád gondoltam, mert elmentem ám az utcátok előtt 8)

Micsoda képek! :D

Fleur, jobbulást :!:

MOst megyek aludni, elég fáradt vagyok, hatkor keltem. Még dolgoztam egy kicsit, meg meg kellett írni vagy tíz emailt.

Én vonattal jöttem haza délután, G. meg addig felvette Rugót. A munkahelyén vártak. De úgy elpakolták a slusszkulcsot, hogy nem tudtunk hazaindulni.
Én hívtam volna taxit, de G. nem hagyta :shock:
Mindent felkutattunk, és negyed nyolckor hívtam egyet végül :shock:
Hazajöttünk, és G. visszament a pótkulccsal, hazahozta az autót
:D

Szerinte Rugó tette el, de szerintem nem biztos :lol:

5000 ft volt az út oda-vissza, G. kikészült.

Móni, ezek jó hírek, csak így tovább 8) 8) 8) 8) 8)

Jó éjt, holnap jövök.

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D

Begyújtottam a kályhába, fáztam :oops:

Bertát elfelejtettem megdicsérni, milyen kis csinos 8) :D

Reggeli rutin még, csak nyolc után keltünk :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Itt ma süt a nap 8) olyan tavaszias az idő 8) megyünk is sétálni 8) tegnap zizi nap volt, egész nap ömlött :evil: végül délután bementünk a tescoba, kicsit kimozdulni a gyerekekkel, alog volt pár ember :roll: helikoptereztek a fiúk, de amúgy semmi nem volt jó :roll:

ma Aron nyügi :roll: éjszaka kihagyott egy órát :? nem birt aludni :roll:

nagyon szenved :arrow: :arrow:

Heni
KépKép
heni81

Ha azt írom, hogy nincs itt senki, mindig idekeveredik valaki :roll:
Nincs itt senki :roll:

Kép
vindolanda

Hohó, Heni megelőzött :D

Itt is süt a nap néha, de nagy a szél.
Rugó egyelőre nem akar felöltözni, a benti talicskájával hord mindenféle tárgyakat a nappali közepére, már egész nagy kupac van :roll:

Gondolom, ha elpakolnám, sírna.

Szegény Áron. Mi lehet a baja?

Kép
vindolanda

Itt közben nagy fekete felhők érkeztek.

Viranka, azt akartam megkérdezni, hogy Bálint hánykor kel mostanában? Még mindig zöld hajnalban?

Kép
vindolanda

Helló!

Itt esik fúj és borús az idő :(

Mikor lesz már jó idő,nem kell borzalmasan forróság,de azért jó lenne egy kis meleg..

Vindo mi a tipped mi lehet? Tegnap vettük észre,hogy valami úszkál az akvárium alján,kis fekete gombostűfej nagyságú valami de nincs uszonya,hogy hal lenne,akkor mi? Semmit nem raktunk bele,amiről-amiből esetleg bele kavarcoltunk volna is,hogy ez legyen.Nem is töltöttem vizet sem,nem értem :shock: Egy félre sikerült hal? :shock: Mi lehet? Huu és meglett a kulcs ma már???
varga tünde

Nagyon jók a képek!

Micsoda pocak!! :)

Fleur hátad?? Nagyon rossz ha fáj.. :(

Gica sajnálom az ovit.. :(
varga tünde

Nekünk egyszer valami kis pattogós fekete valami volt benne, de azok meghaltak :roll:
Mai napig nem tudjuk, mi lehetett :shock:

Hívjatok fel egy halas boltot, ott biztos tudnak valami okosat mondani.

Tényleg, Gica, :(

Elkapom Rugót és erőszakkal felöltöztetem :arrow:

Kép
vindolanda

Érdekes... Nem tudom,lehet az lesz belőle,hogy este elugrok egy halasba..
varga tünde

Kaqk sikerült belépni? Elfelejtettem megkérdezni..

Móni miújs? Z? Képzeld kaptam egy nagy orchideát páromtól névnapomra,meg sütit tökre meglepődtem! Még nem volt így eddig,úgyhogy kitartás neked is változnak az emberek.De az biztos nagyon türelmes nőszemély vagy :wink: :)
varga tünde

Komoly nyűgés kezdődött, mert nem hagytam bemászni a mosógépbe felülről :shock:

Az eső is eleredt :roll:

Kép
vindolanda

Ja, meg nagy gonoszan nem hagyom, hogy levegye a pulóverét sem. A melegben megszokta, hogy egy pólóban van itthon, mióta jött a hűvös, küzdünk folyamatosan.

Adok neki ebédet, hátha jobb kedvre derül tőle. :arrow:

Kép
vindolanda

Helyhiány miatt óvodai kérelem elutasítva......most kaptam meg.....:?
Végül is kb. ezt vártam......de azért mégis bosszantó

KépKép
KépKép
fleur

A lányom meg fest és míg Mónival beszéltem telefonon az egész karját befestette......:evil:

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
Igen, ez az ovi dolog tényleg nagyon bosszantó!
De Lilla csanába is jár, ugye? Úgy emlékszem hetente 2x, ugye? Akkor egész nap ott van?

Kép
gica1

Sziasztok,

Fleur sajnálom az ovit:-( pedig Lilla szivesen járt volna az tuti. MAradtok a csana mellett???

Gica nálatok mi a másodlagos megoldás?

Móni ti mikor kaptok visszajelzést?

Heni
KépKép
heni81

Gica
Igen heti 2x egész napos (na de persze ez nem ingyen és azért én fizessek amikor állami ellátás is járna)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok :)

kipurc kicsit :) no nem azért mert B. korán kelt(ma igen) elmentünk ismimmel turizni :) Ágica ott voltam a lakásotokkal majdnem szemben :) vettem csomó tök szép szoknyát,felsőket és szinte ingyen volt(kb. 450,-db árra jött ki mindennel együtt) majd 4 órás gyerekmentes program volt :)

Vindo!
NEM :) :) ma igen kivételesen, mind2 gyermek f6kor jött bajuk volt :) aztán libasorban átvonultunk gyerekszobába,majd vissza mi ágyunkba :) azóta fent vagyunk :) de mostanában 7-f9 közt kel vmikor :) ebben az is benne van,h. hv nem alszik napközben és vasárnapra teljesen elfárad :)

Tünde!
tényleg utólag boldog névnapot :)

Fleur!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: annyira gáz :(
tavaly decemberben fiam csinálta hasonlóan,csak Ő fekete alkoholos filccel :)

nálunk jún15-aug 31ig a gyeses,gyedes,munkanélküli szülő nem viheti gyerekét :shock: :shock: önk. döntés :shock: a csoportból csak én viszem lelkesen :) :)

olyan jót tett lekemnek a turizás :) a tegnap sokk után(autószerelő megcsinálta kicsi kocsit :evil: )

:arrow:

KépKép
viranka

Fleur, sajnálom :(

Rugóval nézegetni szoktunk egy repülős könyvet, és viccből megkérdeztem, melyik a helikopter, meg melyik a léghajó, erre rámutatott :shock:

Ehhez bezzeg van esze :lol:

Mi most az óvodával meg sem próbálkoztunk, itt annyi a gyerek, olyanokat is visszadobtak már, ahol az anya is meg apa is dolgozott... Gyes az ugye már nem jár szeptembertől, így havi 30 körül fogjuk Rugót elhelyezni. És még nem is panaszkodhatunk, mert ez elég olcsón megússzuk más csanákhoz képest :roll:

Kép
vindolanda

Viranka, akkor nagyon laza valaki 8)

Mit túrtál?

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Itt vagyok ám :)

Nektarin! az orrösszedugós kép Isteni :) szépek a Fiaid!

Fleur! :( sajnálom az ovit, főleg, hogy ennyire szeretnétek menni.
Kisherceged is fürtös, mint Lilla?

Viranka! Turi :) én már csak a teszveszen :)

Juba! Szép kislány Bertus:) Igazi huncutka.
Szép nagy a pocid :)

VargaTündi! Igen, itt is nyálkás az idő, de esküszöm itt Balatonon még ez is csodás :) varázslatos tud lenni a Balcsi hangulata. Ti mennyire laktok a parttól?

Mesi! szép nagy ház, gratulálok!

Megyek :arrow: és teszek én is képeket, illetve válaszolok, hogy miért pont Lelle :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja, boldog névnapot, ha ma tartod :!: :wink:

Kép
vindolanda

tényleg :)

Anitáknak boldog névnapot :) :)

Juba!
hatalmas hasad van :) :) Bertus de szép :)

Anitja!
én meg nem teszveszelek már egy ideje :roll: szétosztogatoma ruháimat :) R. nem fotozza le én meg nem várok rá :)
tényleg és ott fogsz jógát oktatni? én most Body Art-ra járok és mindig eszembe jutsz :)

Nektarin :)
édesek nagyon :)

Vindo!
szép hímzet szoknyákat(annyira gyönyörűek) pöttyöset 2 félét :) sok felsőt,van piros pöttyös(túróRudis) sokszínű pöttyös,sárga,zöldszívecskés,csííkos masnis mintával(ez vmi eszméletlenül jó) a többi is jó csak nem jut eszembe mert mossa át a gép :)
majd lefotózom őket
:arrow: Dede ideért,aztán B-t kellene kelteni :)

KépKép
viranka

Halihó!

Köszönöm a dicséretet,átadom Bertinek :wink:
Na igen,mindenki a nagy pocimon van fennakadva,hogy micsoda óriási :shock: mondták is,hogy nagyobb a baba...
Azért egy négy kilónál nagyobbra nem vágyom,kicsit félek is,hogy megkínlódok vele. Na de majd segít nekem és nyomja ki magát mint a kis vonat,ez lesz vele megbeszélve :wink:

Móni!Merre vagy???Csak nem :D :D
Bár Fleur írta,hogy beszéltetek de azóta akár... :wink:

Fleur!Sajnálom az ovit!!!És tényleg brutál,hogy ennyire kevés a hely!! :evil:

Anitja!Boldog névnapot!!
Várom a képeket ott :arrow: :wink:

Nálunk ma is nyomi idő van uuuuuuuuuuuuuuuuutálom máááááááááár!!!!

juba0

Én is akarok már normális ruhákat magamnak de ekkora pocakra nem túl nagy a választék :shock: :lol:
Épp azt néztem Viranka a talis képeken,hogy milyen vékony vagy!!
Én az soha nem voltam de most a brutál kategóriába tartozok :roll:

juba0

Sziasztok!

Cicát nem vették fel az oviba...... helyhiány miatt.................
Nagyon fáradt vagyok és nem tudok aludni.
Voltam nst-n. Semmi különös.
Vérképem rossz, növelni kell a vasbevitelt.
A hangulatom katasztrófális.
Majd holnap vagy valamikor jövök.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
Sajnálom az ovit! B@sszus nem igaz, h ennyire nincs hely az ovikban! :evil:
Miért vagy rossz passzban? Az ovihírek miatt, vagy van más is? Vigyázz magatokra!!!++++++++++++++

Fleur!
Hát ez az, egy vagyont kell fizetni, mert nincs ovi, ha az ovis korú gyereket vhova tenni akarom. . :evil:

Anitja!
Boldog névnapot!!!! Megnéztem, csodásak a gyerekek, az új lakás nemkülönben!

Heni!
Gőzöm nincs mi lesz, kénytelenek leszünk csanát próbálni, csak valami olcsó helyet kellene találni.

Vindo!
Látod, Rugó mindenhez ért, csak kényelmes. :)

Juba!
Szépek vagytok!

Viranka!
Én is imádok túrni! Ügyes vagy!
Még a jó kis gyerekruhaturkálónk is elköltözött a környékünkről. Se ovi, se ruha :evil: :evil:

Tényleg lehet még valami más ovit ilyenkor próbálni? Más körzetben esetleg? Erről tudtok valamit???
Bocsi, de most teljesen rá vagyok tekeredve erre a témára...

Kép
gica1

Móni
:( hát nem gondoltam volna hogy titeket sem vesznek fel :(

Annyira trutyi idő van. Állandóan esik az eső. Már nagyon unom így június 2.-án. Nem valami nyárias a hangulatom.

KépKép
KépKép
fleur

Móni!Sajnálom az ovit :cry: Hihetetlen,hogy mindenhol ez van!
Nálunk lett volna hely csak nem akartam Bertit beadni,viszont ha vissza kellett volna mennem dolgozni és nem lett volna ovi azt hiszem fejjel mentem volna a falnak!

Ezek az eredmények engem is mindig sokkolnak,nekem a fehérvérsejtem van mindig az egekben és a vasam nekem is mindig rossz pedig szedek rá bogyókat.Jövőhéten én is megyek de már előre tudom,hogy megint borzalmas lesz a vérképem.
De lassan már itt a vége ha babónak nincs baja akkor engem már nem érdekel,annyit kattogtam már így is mindenen ezen már nem szeretnék.

Remélem sikerül kipihenned Magad!Teljesen normális,hogy fáradt vagy és ez az idő sem a legjobb...

juba0

Anitja 3km-re már. :( Oké az sincs messze,de körülményesebb mint mikor b.márián mellette laktunk.Csak kinéztünk,vagy léptünk kettőt. ÉS tényleg még szutykos időben is csodás! :) Más mikor kinézel és látod a víz hullámzását,a madarakat a hang ami lent van.. :) No meg a levegő is.. :) Nem semmi már bele ment a párod,nem volt hideg?

Bosszantóak ezek az ovik.. Nincs hely,de anyuka menjen dolgozni :x

Móni pihenj egy nagyot.. :)
varga tünde

Igen ma tartom, köszönöm szépen mindenkinek!

VargaTündi! Én is fürödtem már :) :oops:
Íme: http://www.youtube.com/watch?v=LAcnwvRxUhk
legalább 20 éve nem fürödtem a Balatonba... látszik is a boldogság...
Egyébként múlthéten olyan 18fok körül volt, most biztos hidegebb egy kicsit.

Viranka! nem oktatok jógát, most bálna korszakomat élem :)

Móni! Sajnálom az ovit :(, pedig Gréti nagyon társasági lányka
Kitartás! emlékszem milyen nehéz a végefelé, egyébként Nati 11hónapos, tavaly pont ilyenidőben jártam én is mint Te.
Pihenj amennyit csak tudsz, és egyél sok gyümölcsöt!

Lányok! Van valakinek villanytűzhelyről tapasztalata? Én gázhoz szoktam. A tejbegrízt állandóan leégetem :(

Ja! és még a körkérdésekre:
-Nolka nem fog menni oviba
-és Nolka még nem bilizik :)

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Jó reggelt :D

Csak beszólok, hogy ma dolgozom, így nem leszek egész nap.
Szép napot, V.

Óvoda - :?

Tegnap előtt Nyíregyen egy óvodavezetővel is interjúztam. Azt mondta, ott mindenkit csak a saját körzetében vesznek fel. Viszont ők igyekeznek mindenkit felvenni, így ebben az évben 50 fővel többen kezdenek, mint amire kalibrálva van az intézmény. ÁNTSZ vagy milyen ellenőrzés kellett hozzá. A helyzetet nem ismerem, most csak leírtam, amit mondott.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Nem esik az eső :D Remélem így is marad!

Vindo Neked jó munkát!

Móni!
Mi van Veled?Jobban vagy már?Sikerült pihenned?
Aggódom érted,Te általában olyan mosolygós és pozitív vagy,remélem hamar visszajön a jókedved!!

Ma el kell mennem a védőnőhöz,meg kell íratnom vele a laboros papírjaimat és megmutatom neki az utolsó uh-s papíromat Zizi nem mindennapi méreteiről :wink:

Majd jövök valamikor!Legyen mindenkinek szép napja!!
Most már talán tényleg megjön a jó idő,ha nem is 28 fok de már az is valami ha nem esik az esőőőőőő! 8)

juba0

Jó reggelt!

mi tegnap csavarogtunk kicsit délután, megnéztük milyen károkat okoz a viz, az Ipoly hatalmasra kiszélesedett :shock: :shock: :shock: szerencsére nagy az árterülete igy minket nem veszélyeztet, de sok település viz alatt van.

NAgyon szeretnek autókázni a gyerekek és persze a nagy viz is nagyon bejön Pnek.

Móni jobb a kedved ma????? Ne légy szomorú!

Anitja hogy te már fürdőztél is 8)
Pelusról meg majd leszokik Nolka, nem marad pelusos :wink: csak anyagilag sok a 2 gyerek pelusa :?

Vindo jó munkát!

Az óvodák szerintem lekérik, hogy van e tesó, igy szerintem nem véletlen, hogy se Lillát , se Grétit nem vették fel :evil: ez szörnyű és elkeseritő :evil: mint sok minden MO.

Gica egyébként lehet, ha van máshol hely felvehetik

:roll: a keresztfiamat is máshová vették fel, mint ahová tartozik :roll: ( Gödöllőn)

Heni
KépKép
heni81

Óvoda: Mi azért nem írattuk be sehová Zsozsit, mert a házeladás/vétel miatt nem tudtuk, hová is írassuk be. :lol:
De szeptembertől már ő is menni fog - remélem.

Anitja! Miért nem megy Nolka oviba?

Egyébként valóban lekérik az adatokat, hiába vinné apuka beíratni a gyereket.

Időjárás: Állítólag jövő héten nem lesz jó idő. Na meglátjuk. Mi már behülyülünk teljesen. Viszem őket magammal ügyintézni, bevásárolni, ami azért kiadással jár... :? A teraszon a motorozás ingyen lenne, de ebben az időben...

Móni :!: :?:

Kép
Kép
Kép
gremese

MÓNI :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Heni
KépKép
heni81

Nyugi nyugi Móni rendben van :) délelőtt együtt voltunk Nektarinnál most pihen Grétivel szerintem.

KépKép
KépKép
fleur

Anita boldog névnapot!
Dani nem kis fürtös mint Lilla, de van haja :D és szőke ő is.

Ovi: Lekérik, de mi meg is mondtunk, mert kérdezték. Mondjuk elég gáz, hogyha tesó van akkor nem engedik közösségbe a nagyobb gyereket. Jövőre sem engedik majd, ha nem megyek vissza dolgozni.
Viszont 5 évesen meg kötelesek felvenni. Csak azt nem értem 2 év alatt sem lesz több ovi hely, gyerek meg ugyan ennyi akkor hogy oldják majd meg???? :evil:
Mind1 már nem akarok forrongani az ovin.....nem oldok meg vele semmit. Azt hiszem az önkormányzatot kell piszkálni, nem a jelenleg működő óvodák tehetnek róla. Az önkormányzat adott ki (és szedte be a pénzt) sokkal többépítési engedélyt, mint amennyit a város elbír (és csak fiatalok költöznek ki)

KépKép
KépKép
fleur

Jajj és nem is írom Nektarinéknál tök jó volt :D kaptunk finom sütit, kávét. Kristóf egy tündér. Egy hangja nem volt míg ott voltunk :D csak mosolygott. :D Na jó csak 1x görbült kicsit a szája, de akkor is kaja miatt :)
És találkoztunk Nektarin anyuval is, aki szintén egy tündér :) és imád gyerkőcöt pesztrálni.

KépKép
KépKép
fleur

Anitja: csak gyorsan. Én imádom a villanyt. De meg kell tanulni használni, folyamatosan lejjebb lejjebb veszem majd hamarabb le is zárom mint a gázt.. tejes dolgokhoz ajánlom a tejforralót, semmi nem ég le benne, puding, tejbegríz..stb...én csak abban csinálom..kb 2000ft.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Megvagyok, jól vagyok és nem szülök még :D
Nektarinéknál voltunk Fleurrel és Danival :lol:
Dani is és Kristóf is szenzációs kispasik :lol: :lol:
Nektarin ragyog, öröm ránézni.
És csuda jó a ház, meg szép rendezett a kert.
Szuperul éreztünk magunkat, ahogy Fleur is írta :lol:

Olvastam amit írtatok, de szinte semmire sem emlékszem :oops: :roll:

Ha jól emlékszem nemrég volt Tündi névnapja. Boldogságosat :D

Anitja, neked is boldog névnapot :D

Niki, Alexnek meg boldog születésnapot :D

Megyek főzök borsófőzit. Z nem eszi az almafőzeléket. A resztelt májas pizzát meg ma nincs kedvem megcsinálni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Életjel :D !
Annyira sajnálom, hogy nem tudok napi (heti?!) szinten sem jelen lenni, mert nagyon hiányoztok :( .
Szombaton kezdtük a 4 műszakot, én vasárnap nappal kezdtem, kedden végeztem, most szombaton este hatra kell legközelebb mennem. Köszönöm a kérdéseket, 8 órában egész jól bírtam az éjszakát, de majd most kiderül, mennyire bírom majd a 12 órát. Muszály bírnom, a pénz miatt egyáltalán nem mindegy, és jó, hogy van 3 szabad napom :D . (Majdnem visszaszoktam a cigire, most nagyon vissza kell fognom magam, mert könnyen elcsábulok, pedig nem akarooooooom...)
Gyerekeim jól vannak, szomorúan olvasom az ovis kálváriákat :? . Nem is tudom, mi lenne velem, ha Pankát nem vették volna fel. Egyébként is dühítő, szerintem ha kistesó van, akkor is jó anyának, ha a nagyobb nem unatkozik és "szenved" otthon egész nap, legalábbis az enyémekből kiindulva nálunk ez lett volna :roll: .
A képek nagyon jók, azokat azért mindig végiggörgetem.

Móni, nagyon vigyázz magadra az utolsó hetekben, NYUGI :wink: !!!!

Mesi, nagyon örülök, hogy sikerültek a dolgok, a helység pedig Pilisről tök könnyen megközelíthető, Pistiék jártak is oda focizni, csak annyit tudok, hogy agresszív a csapata :lol: . A ház szuper, és hatalmas :shock: :D !!!

Anitja, nagyon szuper, hogy a Balcsihoz tudtatok költözni, nekem is titkos vágyam, ami soha nem fog megvalósulni :roll: , úgyhogy titkos vágynak megmarad az erdő széli tanya 8) .

Nekünk a sok munka mellett egyébként is elég zsúfolt hétvégéink voltak: múlt szombaton a barátnőm gyerekeinek az iskolájában volt gyereknapi program: Pankát újra kifestették, lovagolt és tűzoltó autóban ültek, gyereknapon pedig trambulinozott, miközben Bence fellépett a népi tánc-csoporttal, szerencsére csak utána jött a rossz idő. Pünkösd hétfőn pedig Cegléden voltunk Pankával gyereknapon, míg a fiúk horgásztak egy közeli tónál. Panka ugrálóvárazott, körhintázott, ki lett festve, és végigcsápolta Halász Judit, a nagy kedvenc koncertjét :D .
Sajnos a képek még a telómon vannak, de amint tudom, küldök.

Azért a csajos S&NY programra beneveztem volna, de sajnos pont akkor kezdek dolgozni :( .

Ünnepelteknek sok-sok puszi!!!!!!!
dettyk

Csajok!

Szombaton nem találkozunk itt?

http://www.tahitotfalu.hu/img/programok ... 4_eper.jpg

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?