Életjel

!
Annyira sajnálom, hogy nem tudok napi (heti?!) szinten sem jelen lenni, mert nagyon hiányoztok

.
Szombaton kezdtük a 4 műszakot, én vasárnap nappal kezdtem, kedden végeztem, most szombaton este hatra kell legközelebb mennem. Köszönöm a kérdéseket, 8 órában egész jól bírtam az éjszakát, de majd most kiderül, mennyire bírom majd a 12 órát. Muszály bírnom, a pénz miatt egyáltalán nem mindegy, és jó, hogy van 3 szabad napom

. (Majdnem visszaszoktam a cigire, most nagyon vissza kell fognom magam, mert könnyen elcsábulok, pedig nem akarooooooom...)
Gyerekeim jól vannak, szomorúan olvasom az ovis kálváriákat

. Nem is tudom, mi lenne velem, ha Pankát nem vették volna fel. Egyébként is dühítő, szerintem ha kistesó van, akkor is jó anyának, ha a nagyobb nem unatkozik és "szenved" otthon egész nap, legalábbis az enyémekből kiindulva nálunk ez lett volna

.
A képek nagyon jók, azokat azért mindig végiggörgetem.
Móni, nagyon vigyázz magadra az utolsó hetekben, NYUGI

!!!!
Mesi, nagyon örülök, hogy sikerültek a dolgok, a helység pedig Pilisről tök könnyen megközelíthető, Pistiék jártak is oda focizni, csak annyit tudok, hogy agresszív a csapata

. A ház szuper, és hatalmas

!!!
Anitja, nagyon szuper, hogy a Balcsihoz tudtatok költözni, nekem is titkos vágyam, ami soha nem fog megvalósulni

, úgyhogy titkos vágynak megmarad az erdő széli tanya

.
Nekünk a sok munka mellett egyébként is elég zsúfolt hétvégéink voltak: múlt szombaton a barátnőm gyerekeinek az iskolájában volt gyereknapi program: Pankát újra kifestették, lovagolt és tűzoltó autóban ültek, gyereknapon pedig trambulinozott, miközben Bence fellépett a népi tánc-csoporttal, szerencsére csak utána jött a rossz idő. Pünkösd hétfőn pedig Cegléden voltunk Pankával gyereknapon, míg a fiúk horgásztak egy közeli tónál. Panka ugrálóvárazott, körhintázott, ki lett festve, és végigcsápolta Halász Judit, a nagy kedvenc koncertjét

.
Sajnos a képek még a telómon vannak, de amint tudom, küldök.
Azért a csajos S&NY programra beneveztem volna, de sajnos pont akkor kezdek dolgozni

.
Ünnepelteknek sok-sok puszi!!!!!!!