no akkor egy véleményen vagyunk! Engem após és anyós készít ki, mert hát após szerint az néz ki jól, aki töltött galambra hajaz... és jól sózzuk meg a kaját, mert az úgy finom, meg jól cukrozzuk meg az epret mert az úgy finom! de nekem is azt mondta eddig minden doki, hogy inkább legyen soványabb, mint duci, mert az később nem jó. amúgy meg nem sovány a gyerek... de tényleg úgy van, hogy erőltetni nem kell, mert amúgy meg jön és kunyerál
az elveimmel az nem egyezik, hogy én nem tankolok be cukorból, de hiába mondom apának, hogy amit ő csinál az felesleges kiadás... és ezzel kenyerezi le a gyereket, mert az meg már folyton azt kérdezni, hogy ha jön, hogy mit hoztál... ezért hoz mindig valamit... (na ezt is felveszem az elbeszélgetés listára

)
én hülye, meg még mielőtt elmentem, akartam mondani, hogy ott a húsgombóc ha éhesek lennétek... de nem mondtam, mert áh, hát úgy is látják... de neeem, a tik-takkot kell megkeresni - Istenem!
viszont azért nem megyek a falnak, ha nem eszik ezt vagy azt a gyerek... és nálunk is anyós kergeti, hogy akkor egyél túrórudit, ha nem jó az ebéd- írtam egy gyerek használati utasítást míg nem leszek, és rajta van, hogy semmit se eröltessenek neki, se kaja, se semmi, mert van szája szól, egyébként meg ahogy após csinálja az meg nem csodálom, hogy kiborítja a gyereket... tegnap este mikor jöttek, már ettünk, de ők itt tukmálták, hogy egyen azt is amit ők hoztak... áhhhhh (mert hát ugye az a legjobb, amit ők hoznak)
Viszont a férjedtől ez azért szimpi, ha ilyen játékos... ez sok jóval kecsegtet a jövőre nézve!
és hogy a szüléshez is ő akar így... hát Luna, továbbra is azt mondom, nem csoda, hogy odaköltöztél, jól választottál! amúgy tényleg, mikor kimentetek, akkor mit adtál fel, értem itt a munkát? vagy gyes-en voltál még?