Hahó!
Hűha, ha ez csak a nyár kezdete, nem tudom, mi lesz velünk később.. alig vártuk a meleget, most meg pukkadozunk mindketten. Benén rövidujjú body+rövidnadrág van napközben, este is csak a nadrág hosszú, de nagyon vékony pamutgatya, és be sem takartam, csak a derekát. És így is melege van, csutakos a kis háta-feje, olyan mennyiségű vizet megiszik, hogy csak lesek. Éjjel is sokat kelt, tuti emiatt is. Teljesen besötíteni napközben meg nem akarok, olyan jó, hogy van szép napsütés, de a meleg... elviselhetetlen.
Én is elkezdtem veszélymentesíteni a nappalit, egy pár nap után látszik, mik a gyengepontok.

Mi is vettünk nemrég babakarámot, de még nem használjuk, mert akarunk rá csapolást csinálni, hogy összehajtható legyen, és így kis helyen is elférjen. Állandóra nem tudjuk kitenni, mert akkor mozdulni sem lehet a lakásban, de néha jól jönne, mikor főzök pl. Bár most arra gondoltam, hogy darabonként a veszélyes részeket (a szoba három sarka) kerítem el vele, nem Benét
Mi itt vettük:
http://bababoltcsepel.gportal.hu/gindex.php?pg=2429771
Tegnap letettem Benét aludni, és mikor mentem be megnézni, elaludt-e, hát ott mosolygott rám felállva, kikönyökölve a kiságy tetején

Már egy szinttel lentebb tettük a múltkor a matracot, szerintem most jön a következő.
Vick, alaposan rátok jár a rúd akkor, remélem, már vége ennek a rossz korszaknak!!! Csőstül jön a baj... nagyon sajnálom
Hatodik fog, azta!

Vince a fogkirály

Milyen jógyerek, hogy átaludta a kezelésed, ez igazán nagy ajándék volt tőle!
Mi is recept nélkül vettünk Ha-pépet patikában, szóval lehet kapni, bár tényleg drágább. Kipróbálás céljából vettünk egyet, és bejött (a vaníliás, a simának nem volt olyan jó íze), szóval legközelebb iratok fel én is a dokinál. Bár most vettem másfélét, ez nem HA, tegnap evett is belőle, az is jónak tűnik.
A múltkor volt szó a Müllerről: van a Ferihegyi bevásárlóudvarban is. Tegnap voltunk ott is, 10-16-áig minden Hipp-es bébiétel le lesz értékelve 285-ről 225 ft-ra, ha esetleg valaki szeretne bevásárolni
Szép napot Lányok,
puszi,
Ági