Sziasztok!
Jó nagy itt a csend..én is eltűntem...összeségében pocsék hetem volt
Keddtől szombatig minden napra olyan vendégeink voltak, akiket kajával vártunk, mert mindig azzal szoktuk, ugye kedden Barbiék nem értek oda, de a kaja elkészült, pont ugyanígy jártunk a pénteki vacsi vendégeinkkel, e közben persze folyamatosan rendet tartani a házban, készülni a vendégekre stb. péntekre már mindketten ki voltunk mit a kutya, már mozogni is alig bírtam a fáradtságtól,szombaton a nagyimnál csibe vágás, aki nem rég egyedül maradt, persze, hogy ott a helyem, estére vacsi főzés

annyira kikészültünk, hogy jól összevesztünk Apával, pedig ez elég ritka nálunk, inkább a fáradtságnak tudható be, erre vasárnap Batyus osztálytalálkozó, ahova sütni főzni kellett, apával mosolyszünet, nem tudtam aludni sem, szóval már bárhova vágytam volna, csak az osztálytalálkozóra nem...de persze menni kell, mert megígértem....végül sokkal jobb lett, mint amire számítottam, és az osztálynak pont az a fele jött el, akivel jóban voltunk, de azóta tényleg nem találkoztunk...közben apa is megenyhült, és bár kettőkor nem jött el velünk a találkozóra, 4 körül utánunk jött, és rohangált a gyerekek után, így én tudtam beszélgetni...szóval minden jó, ha a vége jó......de este hulla fáradtan estem be az ágyba.....szóval ezért tűntem el....nézzétek el nekem......nem volt már energiám az elveszett levél újra írására sem....
Mecsi, gratulálok a kislányhoz, szerintem ez így tökéletes. Apára is reagáltam akkor, de látom már kicsit megnyugodtatok. Remélem minden rendben lesz, szerintem is csak lefejezik a honvédséget, az egyszerű "melóst" nem bántják, és egyébként is az a tapasztalatom, hogy aki megbízható, annak ott mindig lesz munkája, még ha másik beosztásban is! JObban vagy? AnnaPeti engem is érdekelne ennyiért!
Zsófi, hogy van a derekad? Javul?
Apró: gratulálok neked is az előre lépéshez, így akkor megérte ez az egész cirkusz! Nem tudom nálatok milyen a bicaj szervíz, de nekem itt a babakocsi kerekét szó nélkül javítják, biztos vagyok benne, hogy ha valami lenne a futóbicajjal, akkor nyugodtan vihetném oda, megtennének érte mindent, bár nem biztos, hogy valós ez a félelem, mert pár lappal előrébb azt írták a csajok, hogy semmi baj nem volt még vele soha! Diavetítőből nekünk van egy új és egy régi, a régit sokkal jobban szeretjük, az még a férjemé volt.
Dia, éljen a rend és a gyönyörű falak!
Vakondunk jelentem tegnap újra visszatért, ma du.-n bemegyünk Szekszárdra és veszünk ilyen napelemes vakond űzőt, hátha

Lehet hogy mindjárt beszerzek a HUSS ból is, kétségbe vagyok esve, olyan szép fű
Danyu, szemed? gyógyult? Bonival találkoztatok?
Csutak, hatalmas gratuláció nektek is!
Panna, Csandi Lellét a facebook-on tudod meglesni! Mi is fagyizunk már ezerre, sőt egész télen nyalta, imádják a cukiban, és friss tejszínhabot nyomtak neki mindig a tölcsérbe, szóval rutinos már

Ráadásul akkor is adják neki ha nem szeretném, és soha nem fogadnak el érte egy fillért sem...bár itt olyan fagyi van, amit ők készítenek.
Tejből mi már igazi boci tejet iszunk, bár inni nem nagyon issza, csak néhány korty, de a kajába is azt teszem. Kicsit utána is olvastam, és azt írják inkább a "pancsolt" tejekkel van a baj.
Ekcémára találtam valami nagyon jót, más okból mi is megrendeltük, olvasd el ha lesz időd:
http://andio.biz/bolt/bio-kozmetikum/fi ... aj-350-ml/ lehet kisebb kiszerelésben is kapni, azért linkeltem be ezt, mert itt van a legrészletesebben leírva.
Na folyt köv, csak elküldöm mielőtt újra elszáll minden....