A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lois,
nagyon jók a képek!!!!
Pizsiseket nagyon imádom ;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Babakocsi: még reménykedek ...

Amúgy nem is értem, hogy miért nem csináltak még ilyen adatbázist...

Na, szundi! Akkor holnap!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :)

http://www.babazo.hu/tipeg/20100604-enek-zene-ritmus-dallam-gyermekdal-bolcsodal-nepdal-altato-mondoka.html

Hugi átaludta az éjszakát. :P Mondjuk egy órával később tettük le, mint szoktuk,és bekajált, mint állat, de ettől még akár fel is ébredhetett volna.
Mi már kevésbé aludtunk jól Apával, de az nem érdekes annyira. :)

boo!

"tegnap a kukidoki azt mondta, hogy ua van, mint eddig, majd 1 éves kora után műti "

Öööööööööö, én még ott tartok, hogy vékony(?)bél gyulladása van, vagy mi, és ezért nem tudnak leköltözni a golyók, mert akadályozza őket. :roll: :?:

"apa nem is akar engedni minket!!! azt mondta holnap nem vihetem ki a gyereket"

Apának tök igaza van. A bökkenő csak az, hogy ezek a nyarak már köszönő viszonyban sincsenek azokkal, amikben nekünk még részünk volt gyerekként. :roll: :roll: :roll: :? :? :? :( :( :( :( :(
Sajnos, meg kell szokni, tudomásul kell venni. Aki még azt tanulta, hogy kontinentális éghajlat, merg 4 évszak van erre felé, az telepítsen egy upgradet. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mi megnéztük Manóval a rakpartot, szombaton, vasárnap, és hétfőn is. Tökre tetszett neki, és képben volt, hogy ott szoktak járni az autók, ahol most a kacsákat nézzük. :shock: :lol: :lol: (Megígértem neki, hogy mire hazajön pénteken, már kisebb lesz :lol: ) Utána hazafelé meg mindig megkerestük a barna tűzcsapot. :roll: Hetek óta az a mániája, hogy nézi, számolja a tűzcsapokat, integet és köszön nekik, megnézi, hogy megvan-e dugójuk. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: (Köszönöm a kérdést, jól van a gyerek amúgy. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: ) Ha tűzoltó lenne az apja, akkor szerintem még riasztáskor is magával vinné oltári nagy büszkeségében. :lol: :lol: :lol: :lol:

kispocok13!

"Azon már gondolkoztál, hogy a szomszédok mit gondolhatnak rólatok"

Boo-t ismerve ő meg azt gondolja róluk, hogy le vannak sz@rva. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

"szerválok majd egyet a gyereknek, vagy egy algutat... na meg egy pancsi medencét a teraszra"

Ajánlom a Clark Adám teret az Alagúttal és a Dunával. 3in1 most akciósan, csak 2 buszjegy áráért. :wink: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"mászás kihagyása nem opció?".
De opció. Feltéve, hogy aznap temetik. Amúgy... :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Tollal nem, de ceruzával szokott közlekedni Hugi. Konkrétan semmit nem csinál vele, csak fogja őket, és úgy mászkál fel-alá, kopogtatva. Általában mindkét kezében egyszerre van egy-egy. Gyakorlatilag mióta megtanult mászni, azóta csinálja, valamiért rákattant. :o :lol:
Tolltól még a bátyja is el van tiltva. :twisted: :twisted: Majd megkapja, ha már normálisan bánik a ceruzával, és nem szinezi ki nekem a falat a konyhában, a tévét, a másik embert, éshasonlók. :? :? :? :? :?
Nem tehetek róla, de rühellem az ilyen jellgű össze koszolást, ami abból ered, hogy nem rendesen van használva az adott cucc. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Ezek után gondolhatod, hogy mikor kap zsírkrétát, pláne festéket... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Bugócsigát ezerrel akartam már venni Manónak, kb. ilyen idős korában. De nem vettem, mert nekem az a fixa ideám, hogy egy bugócsiga tényleg búgjon is, ne csak pörögjön. Na, amiket találtam, hogy képesek erre, azok mind nagyobbak voltak, és tök nehezen tudtam őket bepörgetni. Meg is állapítottam gyorsan, hogy:
- ez komoly izom munka kell, ami nekem nincs

vagy

- szar a tecnikám, lévén sajnos nem sok gyakorlatom van a dologban

vagy

- mindkettő.
Szóval, MÉG nincs, de tutira lesz majd! :wink: :lol: :lol: :lol:

"Zé és Botond mire vágyik?"
KisZé Hugira, Botond meg kevesebb hajra ilyen dög melegben. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"- magas tolókar, lehetőleg egybe+szarvacska is
- bevásárlókosár alul

Ilyen :shock: tolókarral a büdös életben nem találkoztam :roll: , illetve a bevásárló "kosarak" általában csak az a kis neccharisnyák. IGAZÁN komolyra nagyon nem számíthatsz ebben a felállásban. (Mondjuk a kiinduló pontom én vagyok: néha féltéglányi cuccokat hordunk haza, lehetőleg egyszerre többet. A gyerek szinte csak dísznek van, mert hát hogy néz ki egy üres babakocsi tökig megpakolva, de gyerek nélkül. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: )

loislane!

"Megkukultunk volna, nálam volt olyan nyár, mikor nem ment le éjjel sem 37 fok alá a hőmérő a lakásban"
Kb. 5 éve volt ilyen (errefelé), amikor vagy egy hétig éjjel-nappal 37-38 fok volt odakinnt. Rühelltem is, de nagyon. :x :x :x :x :x
Részemről teljesen kiegyeznék a 25-27 fokkal. :roll: Tény, hogy ez fürdeni kevés, de évek óta :roll: :roll: :oops: :oops: :( :( :? :? nem voltam strandon. Ha megyünk valahova, akkor gyógyfürdőkben szoktunk kikötni, ott meg tök mindegy, hogy milyen idő van kint. :roll:

Lépcső mászás: :P :P :P . Ugye mondtam, hogy ha a technika megvan, akkor már a darabszám nem téma? :wink:

A Peti, Ida, és Picuriból arra emlékszem, hogy anyám ilyen könyvekkel igyekezett a felvilágosítás kényes útján terelgetni. Előttem van az egész könyv, de leginkább arra emlékszem, ahogy ott tanakodnak a gyerekek, hogy Picuri bele kakil anya pocakjába? :roll: . :lol: :lol: :lol: :lol: És ott van lerajzolva a baba, ahogy csücsül odabent, mellette meg kis kaki darabok vannak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amíg el nem kezdtetek itt beszélni róla korábban, nem is sejtettem, hogy ez mekkora siker volt akkoriban. :o :)

A Campona alatt ezt értetted? :wink: Tudod, ez indult olyan
gázosan :lol:
http://www.allee.hu/

"Esküszöm csinálni kellene egy babakocsikisokos-oldalt, jó kis keresővel, ahol megadhatod az összes paramétert.... és jelen esetben nálad kiadná, hogy ilyen babakocsi nem létezik"
Ami azt illeti vannak ilyen okosoldalak, de tény, hogy kispocok13-nak nem nyertet dobna a gép. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ilyen popós képeket ne mutogass itt nekünk, mert különben nem csak egyéjszakás kaland lesz itt Hugi részéről. :oops: :oops: :oops: Pláne, ha még Pizsit is hozol. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:05-kor.
Vendég

Boo: Dévény utáni alvásra mérget vehetsz, de javaslom rögtön utána etesd meg. Nálunk már a kocsiban elalszik és ezért eleinte ki is maradt egy kaja.Most rögtön utána megetetem és sokkal nyugodtabban alszik :wink:

Lois: Nagyon jók a képek és asszem most már én vagyok az egyetlen aki nem tudja.hogy hol laktok,bár tippem azért van :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:05-kor.
Vendég

Nálunk este 31 fok volt a lakásban,ma reggelre 25-re lehült.Én meg sürgetem apát,hogy csinálja a helyet a medencének meg szorgosan nézegetem a balatoni szállásajánlatokat :D Aki tud valami jó kis ajánlatot egy hosszúhétvégére, ne hallgassa el :wink:

tike

Bocsi Lányok, mi sem megyünk, túl meleg van, mindenki idióta az utakon, Drágám is néz rám kutyaszemekkel, hogy ne akarjak már elindulni a Kölykével ilyenkor :roll:

De látom el is fogytunk rendesen, hogy még Boo-ék is lemondták.
Esőnap??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kispocok

Vacilláltam, de úgy látszik a kérdés eldőlt. Lenne kedvem menni, meg mi alvás után leszünk..de ha már ennyien nem mennek...
:roll:

Abbahagytam a szopit. Pontosabban kisfiam abbahagyta a szopit. :( :wink: :lol: Már pár napja nem az igaz, de tegnapelőtt még meg is harapott. Tegnap már nem kapott. Nem igazán viselte meg, sőt semennyire. Lefekvés előtt meséltem neki, gondoltam, jó rövid mese kell, mert nem tud figyelni. Hát tévedtem. Úgy lekötötte hogy még egyszer el kellett mesélnem ugyanazt. tökre örültem neki. Aztán simán elaludt magától :shock: pedig azt hittem volna na biztos most lesz nyüszi. nem volt. reggel 7,30kor kelt szokásosan.
Szal, hivatalosan is nagyfiúk lettük..nekem még picit furi... :roll:

Menjek ne menjek menjek ne menjek.hmmm nem tom :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Mi sem megyünk ma,egyrészt Lili ma még nem aludt :shock: ,szerintem a meleg miatt,másrészt tényleg döglesztő hőség van! Szerintem keressünk egy másik időpontot,amikor elviselhetőbb az idő.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ronmay! Szopi :cry: És most akkor tápszert adsz neki reggelire/vacsira?

KépKép
KépKép
nyuszi81

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Csajok! Döntsétek el gyorsan, mert nekem egy óra múlva indulni kéne Huigval!!!!!!!! :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
200907?

Nyuszi

Nem, dehogy mindjárt egy éves. Neki a szopi nem evés volt már, hanem szertartás. Reggelit május végén hagytam el, azóta rendesen reggelizik velünk. Az alap az gyümiturmix, hol túróval hol joghurtal. Aztán kap kiflit vagy kenyérhéjat. Natúr szereti nem vajjal, én meg nem erőltetem. Felvágottat virslit 1,5 koráig nem adok. :roll:
Este meg nincs helyette semmi. Hisz fürdés után közben fgomosás van. Ő 19kor vacsizik, jóóó sokat 20kor fürcsi aztán mese :arrow: alvás.
Ő sose kapott tápszert :roll: és nem is akartam....ki mit gondol jónak, ahány ház....no meg a vkiknek a szükség nagy úr....nekünk nem volt rá szükségünk, kopp kopp. most meg már nagyfiú. :wink:
Mostmár ő úgy étkezik mint a nagyok, persze vannak dolgok amiket nem kap.
De pl. én a tejet júliusban elkezdem vele...aztán meglátom hogy reagál. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!

Enyémapa se akar elengedni :roll: . Vagyis azt mondta, nyugodtan menjek, de a babát hagyjam itthon vele :twisted: :lol: .
Szóval én még mindig nem döntöttem, mert azt sem tudom, hogy jutok oda :? :lol: .

Bond!
Botond meg kevesebb hajra ilyen dög melegben
Ezt tegnap letudtuk :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond

khm..én még mindig nem tom. Engem nem vet vissza a meleg, csak a mászás :lol:
Roló még alszik...15 óra körül kel fel, mi ha megyünk utána megyünk.
A rakpart le van zárva ugye?

KépKép

KépKép
ronmay

kicsidodi, ronmay! :)

Akkor az a legegyszerűbb, ha a TALIT HŐSÉGRIADÓ MAITT LEFÚJJUK!!!!!.
Majd valahol, valamikor, lesz valami. :roll:

Kép
Kép
200907?

Na, hát akkor mi megyünk :twisted: :lol: !
Jobb is így, legalább a lelkiismeretem is nyugodt, és nem is maratunk le a buliról :wink: .

Viszont akkor mindenképp szóljatok azoknak, akik még esetleg nem tudnak róla!
Én Kispocok számát nem tudom :roll: . Bár ők amúgy is szeretnek arra járni :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Én csak a tiedét tudom :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Bond

Csak nem meghátrálsz??? :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

kicsidodi! :)
Én tudom, de nem elérhető. :roll: Boo-val gondolom egyeztettek valamit, csak nem marad hoppon. :roll: :roll: :roll: :roll:

ronmay! :)

Nem meghátrálok, csak ha magammal szeretnék találkozni, akkor odaállok a tükör elé, nem pedig elzarándoklok a gátra. :twisted: :twisted: :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Ronmay!

Engem telón még rábeszélhetsz :twisted: :lol: :lol: :lol: !

Na, ebédelünk, aztán alszunk (én is :twisted: ), aztán pancsi estig 8) :lol: . Ejjj, de car az élet :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi Bond

Kár pedig már telón lemondtam a mászást...
Kispocok gondolom már ott van. ki ment volna még?

KépKép

KépKép
ronmay

Ha nyár :arrow: akkor meleg.. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay! :)

Nnna, akkor zárjátok rövidre a dogot kicsidodival, de gyorsan, mert ha indulnom kell az kb. fél óra!!!!!!!!!!!!!!!!! Kispocok szerintem még nincs ott. :roll:

Kép
Kép
200907?

bond

prübe küld át a számod...

KépKép

KépKép
ronmay

esetleg érted tudok menni és akkor még maradhatsz otthon

KépKép

KépKép
ronmay

hát akkor téma lezárva. nem megy senki :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Kép Kép Kiskobold
Vendég

sillia! :)

Lócival is szívesen randizna Hugi! :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Én szólok KisPocoknak :)
Nehogy odamenjen feleslegesen :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sillia: jó ez a zöld szerkó! :D Vagyis Lócival jól mutat... :lol:

Akiknek nincs programjuk az elmaradt tali miatt:
Müllerben akciósak a Hipp gyümik: 225, főzik 295- ért :D
Bond: van 5 db- os rugicsomag 2e- ért, bár amit én néztem, annak nem tetszett az anyaga.... De ha arrafele jársz, akkor kukkantsd meg nyugodtan :D
http://www.mueller.co.hu/pdf/prospekt/d ... 011_hu.pdf

Kép
agi125r

loislane! :)

Kispocok13 már nem fog lukra futni. :)

agi125r! :)

Igazán kedves vagy, hogy szóltál, de nekem közel-távol sincs Müller. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond: nem vagy Te egy egyszerű eset.... :roll: :lol:

Kép
agi125r

Boo!
tudom-tudom.
most mrá tényleg elmegyek valamelyik talira,ami a szülinapi után lesz.

nekünk most lett újra áramunk,reggel 8óta...

azért örülök kicsit,hogy nem maradok le a taliról és az újabbra
talán én is el tudok most már végre menni.

nekünk kiara nagyon szarul aludt szegénykém...
nagyon melege volt.de orvosoltam a problémát és ma már
remélem jobban alszik majd.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Itt voltak a barátaink Ronival, és beszámoltak az altatás-projectről:
Kedd este felszívták magukat és belevágtak. Anyuka meléült egy székkel, és simizte, csitítgatta, de nem vette ki, hiába örjöngött. Így fél óra alatt bealudt :D . Éjszaka csak egyszer kelt :shock: :D , akkor megint fél óra volt a visszaaltatás, de már nem volt örjöngés, csak be-bepróbálkozott :lol: . Tegnap este 14 perc alatt aludt el, ebből csak 2 perc volt a sírás, a többi forgolódás-nézelődés :D :D . Megint egyszer kelt, de 2 perc(!!!) alatt visszaaludt, pedig anya csak épphogy leült mellé, szóval szte felesleges is volt felkelni hozzá!
Ergo nagyon jól haladnak :D :D :D ! A szülők el se tudják hinni, hogy működik, és teljesen odáig vannak a gyönyörtől :lol: . Meg persze ostorozzák magukat, hogy hogy várhattak idáig :roll: .
A sztorihoz hozzátartozik, hogy nagyon féltek belevágni, mert Roni elég nehéz eset, mármint borzasztó akaratos, és karakán baba. (Hulknak becézzük, mert úgy be tud gurulni :twisted: :lol: :lol: ).
Délelőtti alvás még van, és egy délután is, de 4 után sose alszik már így szinte beájul vacsi után :lol: (Botondnál én ezt eleve így csináltam, különben ő is rosszul aludt).

Szóval hajrá mamikák, merítsetek erőt :wink: :D :D !

Sillia!

Ez a gyerek egy született rosszcsont :twisted: :lol: . Annyira látszik rajta a kópéság!

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Agi125r!

Köszi, holnap megyek is a Müllerbe :D ! Eleve elfogyott a készletünk, meg szeretek is oda járni, de így már tuti :wink: .
50-es gyereknaptej 995.- :shock: :shock: :shock: :D .

Boo!

:D :D :? :( :roll: :roll: :wink:
Ennyit :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo: Mi februárban is egyszál pelusban dévényeztünk :wink: Kíváncsi leszek Miront is annyira felpörgeti-e mint Hédit.Nálunk mindig a torna utáni 3.napon volt a látványos,ugrásszerű változás. Mászatás :arrow: majd azt nézd meg amikor a nyakán nyomkodva a receptorokat járatják.Nekem félelmetesnek tűnt először :roll: Mikor kell legközelebb mennetek?

:arrow: fürdetés :twisted:

tike

Talit sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De tényleg dögmeleg volt (nekem is mususzáj volt sziesztáznom, míg Nimród aludt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Lois,
én is sokat voltam a Ti városotokban gyerekként... az volt a Paradicsom, ott üdültünk minden nyáron, egy gyönyörű kis villában, ami Anyu munkahelyének a nyaralója volt.
Ja, és emlékszem, egyszer a Dollár-boltból kaptam Barbie babát :roll: :roll: :roll: :roll: aztaaaaaaaaaaaaaa, de öreg vagyok... egyesek itt ezt történelemórán tanulták...

Bond,
ez a boogócsiga búg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tolókar márpedig van ilyen, a mostani kocsinké is ilyen, íme:
Kép
és ezt találtam egyenlőre, ami nagyrészt olyan, amilyet szeretnék, csak nehéz (7.5kg)
Kép

[quote] írta:
[quote]A írta: Peti, Ida, és Picuriból arra emlékszem, hogy anyám ilyen könyvekkel igyekezett a felvilágosítás kényes útján terelgetni. Előttem van az egész könyv, de leginkább arra emlékszem, ahogy ott tanakodnak a gyerekek, hogy Picuri bele kakil anya pocakjába? Rolling Eyes . Laughing Laughing Laughing Laughing És ott van lerajzolva a baba, ahogy csücsül odabent, mellette meg kis kaki darabok vannak. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ezt nem is ismerem, zseniális lehet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Czigka,
strand :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: én még félteném :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ronmay,
kár, hogy így alakult a tali :cry:
szopi - ez az élet rendje, de nekem is hiányozni fog, ha mi is abbahagyjuk

Sillia,
Kópé-Lóci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,
torna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kíváncsi leszek, mikor indul be Miron!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,
mire jó ez a gumiszamár??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rettentő viccesen hangzik... én eddig elefántot láttam, amire ráülhetnek a Manók és ugrálnak rajta, de ennyit tud csak.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Atyavilág, ronda is, büdös is :? :? :? :? de lényeg hogy óccsóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Nimródnak nem tetsz az elefánt :roll: )

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote]E írta:gyébként most már rájöttem, hogy egy barom vagyok!!! Mad
Veled kellett volna babakocsi túrára mennem, és együtt jól tönkretettük volna az eladók idegeit Twisted Evil és jól kipróbáltuk volna az összeset Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(az a baj, hogy ha egyedül vagyok, simán el tudnak terelni az eladók - kedden a Brendonban a pasi mondta hogy ez a Hauck nem annyira királyság, és lányos zavaromban elfelejtettem belepróbálni a Törpöt. Pedig a tolókar miatt szerelem szövődött, nagyon király, el lehet fordítani 360 fokban a szarvakat... haláli kényelmes!)

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, Bond, segííííííííííííííííts, linkelj be légyszi pár okosoldalt babakocsiválasztáshoz!
Köszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lyányok!
Tali :arrow: Én is szomi, de penetra meleg volt, Zétény tacsakra izzadt abban a 2*30 percben amíg ma kinn voltunk :?
Néztem, jövő héten már sokkal emberibb idő lesz, ha gondoljátok, de ha kövi. tali a szülinapozás nálam, úgy is jön, az is mingyá' itt van :D
Gumiszamár??? Az meg mire jó?? :D
Én ma úszógumiszerűséget kajtattam, de csak az a béna sárga izé van már évek óta ilyen kicsiknek, így az lesz :?

Boo!
Én tudtam hogy elég nagy szadizás lesz (másik topikomban sokan Dévényeznek, sok az ikres korababa), csak nem akartalak előre paráztatni :roll: De nagyon jót fog tenni, tök látványos eredményekről számolnak be ott is :D
Kutyapuszi :arrow: Konkrétan csőröznek, meg egymás szájából szedik ki a kaját :oops:
Kövön csúszás :arrow: Egyik térdét felemelve ment, beszarás édes volt, csak béna voltam, pedig kezemben volt a gép, kamerázhattam volna is :oops:
Nyári tali :arrow: Ha car idő, akkor max bezúdulunk ide, valahogy majd csak elférünk :roll:

Bond!

Igen erre az Allee-ra gondoltam, ahol elgázosították a kuncsaftokat :shock:
Én bírom a meleget... de mondjuk legyek egy strandon vagy ilyesmi :roll: De Zé egyelőre rühelli, ma már vizeztem a fejét kinn.
Jah, felszínesen olvastam csak, nem láttam, hogy te is szóltál Kispocoknak.... :oops:

Sillia!
Édes zöldmanó Lóci :D

Dodi!
Ésazmegmilyennaptej?? :shock: :shock: :shock: Pont ma néztem valami tesztet naptejekről, a Niveát erősen lepontozták, vízlepergetésben eléggé megbukott :shock:
Amúgy Müller tök jó, csak nekem sincs seholse :(

KisPocok!

Jééé, sosem láttam még ilyen tolókart :shock: :shock: :shock: Mennyire nagyon jó :D
Első Barbiemat én is dollárboltból kaptam....akkora király voltam vele a iskolai barbie-szépségversenyen, hogy ihaj.... 8)
És hun van az a nyaraló??

Ma megvolt a csilivili új ülés felavatása, ötösre vizsgázott, élvezte, aztán meg még jó nagyot aludt is benne :D :D
Én most toltam be egy diabetikus jégkrémet...egész jó volt.... és még slank is leszek :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?