Sziasztok!
http://www.babazo.hu/tipeg/20100604-enek-zene-ritmus-dallam-gyermekdal-bolcsodal-nepdal-altato-mondoka.html
Hugi átaludta az éjszakát.

Mondjuk egy órával később tettük le, mint szoktuk,és bekajált, mint állat, de ettől még akár fel is ébredhetett volna.
Mi már kevésbé aludtunk jól Apával, de az nem érdekes annyira.
boo!
"tegnap a kukidoki azt mondta, hogy ua van, mint eddig, majd 1 éves kora után műti "
Öööööööööö, én még ott tartok, hogy vékony(?)bél gyulladása van, vagy mi, és ezért nem tudnak leköltözni a golyók, mert akadályozza őket.
"apa nem is akar engedni minket!!! azt mondta holnap nem vihetem ki a gyereket"
Apának tök igaza van. A bökkenő csak az, hogy ezek a nyarak már köszönő viszonyban sincsenek azokkal, amikben nekünk még részünk volt gyerekként.
Sajnos, meg kell szokni, tudomásul kell venni. Aki még azt tanulta, hogy kontinentális éghajlat, merg 4 évszak van erre felé, az telepítsen egy upgradet.
Mi megnéztük Manóval a rakpartot, szombaton, vasárnap, és hétfőn is. Tökre tetszett neki, és képben volt, hogy ott szoktak járni az autók, ahol most a kacsákat nézzük.

(Megígértem neki, hogy mire hazajön pénteken, már kisebb lesz

) Utána hazafelé meg mindig megkerestük a barna tűzcsapot.

Hetek óta az a mániája, hogy nézi, számolja a tűzcsapokat, integet és köszön nekik, megnézi, hogy megvan-e dugójuk.

(Köszönöm a kérdést, jól van a gyerek amúgy.

) Ha tűzoltó lenne az apja, akkor szerintem még riasztáskor is magával vinné oltári nagy büszkeségében.
kispocok13!
"Azon már gondolkoztál, hogy a szomszédok mit gondolhatnak rólatok"
Boo-t ismerve ő meg azt gondolja róluk, hogy le vannak sz@rva.
"szerválok majd egyet a gyereknek, vagy egy algutat... na meg egy pancsi medencét a teraszra"
Ajánlom a Clark Adám teret az Alagúttal és a Dunával. 3in1 most akciósan, csak 2 buszjegy áráért.
"mászás kihagyása nem opció?".
De opció. Feltéve, hogy aznap temetik. Amúgy...
Tollal nem, de ceruzával szokott közlekedni Hugi. Konkrétan semmit nem csinál vele, csak fogja őket, és úgy mászkál fel-alá, kopogtatva. Általában mindkét kezében egyszerre van egy-egy. Gyakorlatilag mióta megtanult mászni, azóta csinálja, valamiért rákattant.
Tolltól még a bátyja is el van tiltva.

Majd megkapja, ha már normálisan bánik a ceruzával, és nem szinezi ki nekem a falat a konyhában, a tévét, a másik embert, éshasonlók.
Nem tehetek róla, de rühellem az ilyen jellgű össze koszolást, ami abból ered, hogy nem rendesen van használva az adott cucc.

Ezek után gondolhatod, hogy mikor kap zsírkrétát, pláne festéket...
Bugócsigát ezerrel akartam már venni Manónak, kb. ilyen idős korában. De nem vettem, mert nekem az a fixa ideám, hogy egy bugócsiga tényleg búgjon is, ne csak pörögjön. Na, amiket találtam, hogy képesek erre, azok mind nagyobbak voltak, és tök nehezen tudtam őket bepörgetni. Meg is állapítottam gyorsan, hogy:
- ez komoly izom munka kell, ami nekem nincs
vagy
- szar a tecnikám, lévén sajnos nem sok gyakorlatom van a dologban
vagy
- mindkettő.
Szóval, MÉG nincs, de tutira lesz majd!
"Zé és Botond mire vágyik?"
KisZé Hugira, Botond meg kevesebb hajra ilyen dög melegben.
"- magas tolókar, lehetőleg egybe+szarvacska is
- bevásárlókosár alul
Ilyen

tolókarral a büdös életben nem találkoztam

, illetve a bevásárló "kosarak" általában csak az a kis neccharisnyák. IGAZÁN komolyra nagyon nem számíthatsz ebben a felállásban. (Mondjuk a kiinduló pontom én vagyok: néha féltéglányi cuccokat hordunk haza, lehetőleg egyszerre többet. A gyerek szinte csak dísznek van, mert hát hogy néz ki egy üres babakocsi tökig megpakolva, de gyerek nélkül.

)
loislane!
"Megkukultunk volna, nálam volt olyan nyár, mikor nem ment le éjjel sem 37 fok alá a hőmérő a lakásban"
Kb. 5 éve volt ilyen (errefelé), amikor vagy egy hétig éjjel-nappal 37-38 fok volt odakinnt. Rühelltem is, de nagyon.
Részemről teljesen kiegyeznék a 25-27 fokkal.

Tény, hogy ez fürdeni kevés, de évek óta

nem voltam strandon. Ha megyünk valahova, akkor gyógyfürdőkben szoktunk kikötni, ott meg tök mindegy, hogy milyen idő van kint.
Lépcső mászás:

. Ugye mondtam, hogy ha a technika megvan, akkor már a darabszám nem téma?
A Peti, Ida, és Picuriból arra emlékszem, hogy anyám ilyen könyvekkel igyekezett a felvilágosítás kényes útján terelgetni. Előttem van az egész könyv, de leginkább arra emlékszem, ahogy ott tanakodnak a gyerekek, hogy Picuri bele kakil anya pocakjába?

.

És ott van lerajzolva a baba, ahogy csücsül odabent, mellette meg kis kaki darabok vannak.
Amíg el nem kezdtetek itt beszélni róla korábban, nem is sejtettem, hogy ez mekkora siker volt akkoriban.
A Campona alatt ezt értetted?

Tudod, ez indult olyan
gázosan
http://www.allee.hu/
"Esküszöm csinálni kellene egy babakocsikisokos-oldalt, jó kis keresővel, ahol megadhatod az összes paramétert.... és jelen esetben nálad kiadná, hogy ilyen babakocsi nem létezik"
Ami azt illeti vannak ilyen okosoldalak, de tény, hogy kispocok13-nak nem nyertet dobna a gép.
Ilyen popós képeket ne mutogass itt nekünk, mert különben nem csak egyéjszakás kaland lesz itt Hugi részéről.

Pláne, ha még Pizsit is hozol.