Sziasztok,
Melóm még ezer, de azért próbálok olvasgatni, ehhez még hozzájön a rossz memóriám. Már arra is gondoltam, hogy összeírom kivel mi van, hogy emlékezzek rá.
Valaki aggódott a baba neme miatt, hogy mi van ha a harmadik is majd ugyanolyan nemű lesz. Erre két "biztos" tippem van, szerintem mindkettőt érdemes kipróbálni:
http://bebilap.hu/terhesseg/knaptar.htm (ez a kínai módszer, nálam helyes értéket adott most),
http://www.videoklinika.hu/video/dr._cz ... y_sejtbank (ezt pedig nem kisebb agy állítja mint maga Czeizel Endre, aki egyébként tök szimpinek tűnik ez a videó alapján. Én azt hittem, hogy Ő egy olyan ember, aki el van már ájulva magától és azt hiszi ő az Isten)
Kri,
UH-t tegnap csinált a nőgyógyász, mindent rendben talált de fura volt, hogy mérni nem mért semmit.
Megnézte a laboros papírjaimat is, nem mondott a +, - okra semmit, csak azt hogy kicsit vérszegény vagyok, de gondolja szedek vitamint.
Mók,
Nem szabadulsz meg tőlem!
Szóval a doki: Egy nagyon szimpi, közvetlenebb csaj, (tényleg csaj! vagy 5 évvel fiatalabbnak tűnik nálam legalább). Alacsony barna hajú, szemű, nagyon kedves. Megnézte a papírokat amiket mutattam neki, hogy az előző látogatás óta készültek. Megmutattam a lábamat ami a külföldi út óta be van vizesedve. Igazából a lábfejem van bedagadva és kicsit a bokám. Olvastam, hogy ez gyakori a terhesség második felében és, hogy fel kell polcolni, meg mozogni kell, de pont azokon a napokon rohadt sokat sétáltunk, gyakrolatilag egésznap és úgy tűnik az váltotta ki. Na mindegy, nem mondott rá semmit, mért egy vérnyomást ami mintaszerű volt (de álltalában vagy az, vagy inkább alacsony), meg vizeletben nézett valamit ami negatív lett azt hiszem talán cukrot. A belső vizsgálat maga nem volt túl kellemes, de ebből még messzemenő következtetést nem vonnék le, mert az ember nem mindig olyan laza, hogy ne legyen kellemetlen a vizsgálat, kíváncsi vagyok, te majd mit mondasz. Utána mondtam, hogy felöltöznék és szólnék az apukának, mert ő is szeretné látni az UH-t, mire azt mondta, hogy persze: "Az apukák arra valók hogy nézzenek." Tehát még egy poént is elengedett.

Furcsáltam viszont, hogy nem mérte meg egyik alkatrészét sem a picurnak. Megnézegette és becézgette, de nem mért, pedig kíváncsi lettem volna, mekkora a buksija, meg a combija.
A gombámra nem mondott semmit, bár szerintem nem múlt el, bár tünete nincs (nem is volt), de majd úgy is vesznek kenetet a 35. hét körül ha jól emlékszem és akkor minden kiderül végre.
Mindent beleírt a kiskönyvbe, az elkövetkezendő vizsgálatokra külön felhívta a figyelmem, gyakorlatilag mindre a terhesség végéig, megadta a sote számát és a szülőszobáét, ahol bármelyik doki mobilszámát is kiadják.
Összességében, azt kivéve, hogy nem mért, közvetlenebbnek tűnt mint az Erika, a férjemnek egyértelműen szimpatikusabb volt (de persze nem ez a fő szempont). Kíváncsi leszek a te véleményedre majd.
Ja és még valami, a következő időpont a 12.-re írt be az aszisztens (aki mellesleg nem az volt aki szokott lenni), és ott már gondolkodott, hogy most beírja 20 percre, de az Erikának 15 perces beosztása van és lehet, hogy akkorra már vissza jön.