Rita! légzés figyelő, ikreknek állítólag ingyen: Inkubator alapítvány, Bp. 1052. Ráday u 9. I/12. T:431-85-74 vagy 215-26-76, nem tudom melyik él. A nonprofit.hu-n megtalálod. Szűcs Mónika és Zimmer Andrea az illetékes. Eddig jutottam a nyomozásban, de aztán nem volt olyan fontos nekünk, meg nem aludtak az ágyukban, stb, szóval végül nekünk nem volt.
Doris! A hegynek föl babakocsi tolással tudok azonosulni
a dolgot már csak fűszerezi, ha vmelyik ovisom nyűgös, és nem akar fölfelé caplatni! Az öltözés télen szörnyű, az uszodában is azt utálom csak, hogy annyi cuccot kell rájuk húzni.Ennél már csak azt díjazom jobban, amit eszter dobott be a minap,:Épp indultam volna Dávidért az oviba (lefelé gurulás, fölfelé izzadás),Ádám már a kocsiban ült a kertben, amikor Eszter úgy leköpte magát, hogy az egész gyereket át kellett öltöztetni, közben kiderült, hogy a pelus csre is aktuális, képzelheted!
Zizi! Ez a kitől kaptuk, kitől örököltük duma nagyon ismerős
, de azt mondom szerencsére. 4 gyerekre így is van mire költeni, azt hiszem nem kell részletezni! Szilvi! Boldog szülinapot és jó egészséget !
Magunkról annyit, hogy csak átragasztották a naygok a köhögős francukat a kicsikre, szerencsére egyelőre egy kis köptetővel megússzuk, meg amúgy nem tűnnek betegnek, jókedvűek, van étvágyuk, stb. Ja, ők meg 2-án voltak 1/2 évesek, majd rakok fel képet, legalább is megpróbálok!
képzeljétek, a kicsiket is beköltöztettem a gyerek szobába, egyelőre egy nagy - nagy rácsos ágyba a kettőt! Persze hajnalra gyakran változik a felállás, hogy ki hol alszik, de vhol el kell kezdeni. Ja, és elkezdtek gyümit enni, és Eszternek már van foga! Eszméletlen tempóban változnak!
Claire

Örülj neki...
Hol egész nap én vagyok velük, hol délután megyek be az irodába. Ez is a 4 óra előnye..