A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Halihó :D
Lois is jelen, csak kissé elveszett :roll:

Én is hoztam új-üléses képeket :roll:

Kép

Kép

Szerintem Nimród ülésének más kicsit a fejtámasztása, vagyis mintha Kiarának is meg Zének is nagyobb fülek lennének ott, de lehet csak rosszul látom :)

Meg pancsiztunk is:

Kép

Kép

Kép

Ennyi a publikus, mert a többiről nem bírtam levágni magamat... :oops:

Ma mindent beszereztem a gigantikus új medencéhez, voltam Auchanban, és kerestem a Dodi-féle fürdőrucit...de nem leltem sajna..pedig annyira tetszett :roll:

Csibe!
Sörös képek :D :D :D Meg az anyávalrelax is :wink: Mi nem nagyon szoktunk így fürdeni..valahogy elmaradt, meg eléggé apás privilégium lett a pancsi, anya addig dolgozik... :?
Csak rádiójátékként hallgattam a Grace Klinikát, de kész voltam tőle teljesen.... :cry:

Pocok!

Tali szerintem azóta nem volt...vagy csak jól kihagytak belőle minket.... amúgy eléggé elkopott a banda, jópáran egy másik topikban csoportosultak :(

Bond!
mesét nem ismerem, de gondolom eljön az a kor, amikor kívülről fújom majd az összeset :roll: Már előfizettem a Kids Csomagra, szóval van mesecsatornám dögivel.... mondjuk terveztem hogy lemondom, mert a babás csatornák bénák :?
Én is szeretem az aktív nyaralást is, de ez az egy hét tengerpartozás családi nyaralásos móka, sok gyerekkel, (bár én még csak most viszek gyereket először... :roll: ), szóval így nem a városnézés a fő desztináció, hanem a homokvárépítés. Azért kisebb kirándulásokat szoktunk tenni.... de semmi strapásat :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:16-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép
Vendég

Szia integető! Te ki vagy?
Vendég

Képzeljétek hogy jártam!

Vettünk Lócinak egy új szandit. Nem turkás nem használt hanem vadiúj szandit.
És a lüke anyja az első alkalommal elhagyta :(
Apóséknál játszottunk egy földre terített pléden napernyő alatt és levettem a szandit. De folyton szét akarta rágni és hirtelen jobb megoldást nem találva feltettem a Papa mellettünk álló autójának a motorháztetejére. Később bementünk a fűről de a szandi nem jutott eszembe. Akkor sem amikor apa és a Papa elmentek a Praktikerbe AZZAL az autóval. Ők sem vették észre a szandit a motorháztetőn.
Kerestük kérdezősködtünk a környéken de persze nem lett meg.
Most nincsen szandikája :cry:

A másik...
Tegnap sétáltunk egy barátnőmmel és járgányt cseréltek a gyerekek. Aminának vadiúj járgánya van Lócinak nagyon tettszett.
Kép Íme

Pár perc után barátnőm észrevette hogy Lóci rágja a járgányt. Teljesen szétrágta a szivacsot a kapaszkodóján :shock:
Lányok én úgy szégyenlem magam, könnybe lábadt szemmel kértem bocsánatot! Persze mondta a barátnőm hogy semmi gond dehát ez igenis gond!
Nagyon jól tudom hogy Lóci mindent megrág, igazán eszembe juthatott volna hogy erre figyeljek!!!
Annyira kis harapós, pl. kiveszi a zoknikat a fiókból és mindegyik gombócot jól megharapja!
Én is úgy nézek ki mint aki pitbullal verekedett... Hiába kiabálok rá, volt már hogy hirtelen fájfdalmamban eldobtam szegényt hogy koppant a földön :oops:
Cipőket is el kell tennünk meg szétrág mindent.
Ezek után nem volt annyi eszem hogy Amina szép új járgányát is meg fogja rágni...

Felajánlottam hogy kifizetjük a kárt de nem fogadtak el semmit.
Annyira kínos, nagyon szégyenlem magam!
Vendég

Sziasztok!!!

Jó rég írtam, elég sok minden történt velem mostanában, de olvasok mindig.
Gondolom már sokan tudjátok, de azért leírom.

Sajnos 3 hete elveszítettem apukámat, másfél hét alatt elvitte a rák :cry: . Hogy nem szenvedett sokat, azért hálás lehetek a sorsnak, végül álmában érte a halál. Nagyon jó kapcsolatom volt apukámmal, minden héten találkoztam vele egyszer-kétszer, iszonyatosan hiányzik, épp ésszel a történteket nem lehet felfogni.
Sajnos rám szakadt az összes ügy intézése, így sokszor kell mennem a lakásába, így sajnos szembesülnöm kell vele, hogy nem a tévé előtt ülve nézi már a foci VB-t. A fotel üres… :cry:

A történtek annyira felzaklattak, hogy nem szívesen adtam volna ki az érzéseimet ország világ elé. Szeretném e témáról többé nem beszélni.

Ha már Loislane jóvoltából rá lett világítva, hogy másik topicba is írogatunk, így már biztos sokan tudjátok, hogy nem csak rossz dolog történik velem mostanában.
Ja, Loislane ezért nagy köszönettel tartozunk, ezt mindenki nevében írhatom :twisted: .

Szóval nagyon óvatos vagyok, a páromon kívül senki nem tudja, de úgy néz ki, megint kisbabát várok :P . A húsvéti vetélésem miatt nem akartam közhírré tenni, csak, ha már a doki is megerősített abban, hogy minden rendben a bébivel.

Akik írtak nekem külön , nagyon köszönöm nekik, jól esett a sok vigasztaló szó, az, hogy egyáltalán gondoltok rám.

Ami nagyon bánt. Nem tudom miért kellett így említeni, hogy máshová is tartozunk, egy kicsit jobban összekovácsolódtunk a másik topicban, pedig itt is nem egy ember van, akivel szívesen beszélgetek,találkozok.
Most jó pár ember megutál, de jobban érdekel, hogy kivel mi van, mi van a gyermekével, mint, hogy a homokos vagy a köves tengerpart csiklandozza a talpam, vagy a buggyos gatya, vagy a szandi kinek hogyan áll. Persze normális szintig nincs bajom vele.
Ugyanúgy titeket sem érdekel, hogy mi hogyan tudunk örülni, ha valamelyikünk lead fél kilót.

Sajnos ez a fórum már nem a régi, és már nem is lesz.

Lois, hidd el innen már sokan olvasnak minket sutyiban, mégsem jegyezték meg a dolgot :roll: . Nem tudom , téged ez miért zavart annyira :? ?

Na puszi csajok, majd jövök még, szunyálok, ha tudok.ű

Boo várom a képeket.

Kép
Kép
orsi777

MadácsJani! Miért búcsúztál el? :( :( :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

Orsi! :D

Örülök, hogy hírt adtál magadról/tokról!
ÓÓÓ Gratulálok, apudat meg...sajnálom!Milyen az élet?Egyszer elvesz aztán meg ad!Én nem tudtam, hogy máshova irkálsz de szíved jogod...nekem se mindig minden a szívem csücske....de evan.
Hány hetes vagy?Még nincs vonalzód....
Odiról hozol képet? És amúgy mizu? Hogy telnek napjaitok?

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sillia

Roló is harap, és csíp. Ha előre szólok neki talán nem harap meg...
Ma találkoztam a játszin egy anyukával kinek kisfia 18hónapos volt. Azt mondta az ő fia is harapott, aztán egyszer csak elmúlt....
Már várom. Én is tele vagyok fognyomokkal, pedig aztán én azonnal abbahagyok mindent amint harap, van hogy ott is hagyom. vagy nyüszög utánam vagy kiröhög..úgyhogy várok mikor kapcsol végre hogy ez nem jó. :twisted:

KépKép

KépKép
ronmay

Orsi!
Na....ezt nem hiszem hogy megérdemeltem volna.... :shock: Most mégis mivel bántottalak én téged?? :shock: Sem topikcímet nem írtam, sem neveket, az hogy a társaság fel jó ideje máshova ír nem volt titok, még ha szerinted az is volt.... Én csak arra céloztam, hogy sajnos elkopott a társaság, mert máshova ír. Ennyi. Nincsen ezzel semmi baj, én sem csak ide írok, csak abbéli szomorúságomat fejeztem ki, hogy ide már nem írtok. Azt, hogy emiatt így leharapod a fejem, azt hadd ne minősítsem.
Minden jót neked.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!!

Nem tudok vissza olvasni,bocsánat,csak Orsinak reagálnék :oops:

Orsi! Én nem tudtam,hogy máshova írogatsz,csak sejtettem,hogy talán már van baba odabent és esetlge átmentél abba a topicba. Nagyon örülök nektek,vigyázz magatokra nagyon!! Apukád miatt őszinte részvétem! Ez igaz,hogy egyszer elvesz az élet,de ugyanakkor ad is,biztos apukád a kis jövevényen keresztül "figyel" majd téged odaföntről.

Tegnap aludtunk itt először az új lakásban!! Nagyon fura volt,pont azt beszéltük apával,hogy olyan,mintha nyaralni lennénk egy szállodában. Ma már sokkal jobb. Lilinek nagyon tetszik,egész nap jön-megy,de sajnos az éjszakák nem változtak. Ugye újfent nem tud magától elaludni,de az biztos,hogy nem most kezdem el őt leszoktatni róla,elég neki egyelőre az új lakást megszoknia.Amúgy szerintem jön a .foga,mert állandóan sír szegény és bújik hozzám.

Ja! Képzeljétek,újabban rendes kaját vacsorázik a gyerek,mert amikor adtam volna a rizspépet,nem akarta elfogadni már az utóbbi időben,viszont a kenyeret sajttal és sonkával ezerrel tolja be. Megeszik egy fél zsömlét ilyenkor. Már szépen megy a darabos kaja is.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois

Annyiból jó, hogy írtad, hogy olvasol minket, hogy így már biztosak vagyunk a dolgunkban és szépen elvándorlunk onnan. Ezért is köszi.

Kép
Kép
orsi777

Orsi!
Tégy úgy. Bár én nem szoktalak titeket olvasni, ha emiatt kéne szedni a nyúlcipőt. Nem is írtam ilyet. Kétszer néztem bele, inkább csak képeket nézegettem. Bár nem kéne mentegetőznöm, mert ez egy nyilvános fórum. Mégis mi bajod van?? Haljak meg ha értem....

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay

Még olyan picurka a bébi, hogy még dokihoz sem mentem el. Majd július 5-én megyek. A kalkulátor szerint 5 hetes a bébi.
Jó utat nektek.

NYuszi

Örülök, hogy végre a saját lakásotkban vagytok. Ügyes Lili az evéssel. Sajnos Odi nem eszik túl sokat, tömnöm kell.

az első túró-rudi evés:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
orsi777

Ezt a képet muszáj felraknom, itt nem fodrásznál voltunk, hanem csak így sikeredett kivennem a gumit a hajából:
Kép

Itt a krémtől fénylik az arca, mint egy játékbaba olyan...

Kép
Kép

Kép
Kép
orsi777

Sikerült felkavarnom az állóvizet, ezért bocsi.

Sziasztok!!!!

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Na most van egy kis időm!
Szóval azért van szar kedvem mert tökre leszív ez az egész.Tamara néha egész nap alig eszik valamit,sokszor többfélét is készítek,mire valami végre megfelel neki.
A legdühítőbb az h nem is biztos h tej allergiája van,tehát lehet h a semmiért kínlódunk.
Most találtam jó kis recepteket,egész jól eszik a napokban,de a tápszerünkkel gond van,nem fogadja el.
Sajna nagyon sűrű,így főzelékes cumi kell hozzá,na ettől végképp kiakadt,úgy h a végén már semmit nem akart elfogadni.
Még meg sem dupláztuk a súlyunkat. :(
Remélem az étvágya marad és akkor végre nem lesz gond.
Na megyek kotyvasztok neki valamit.
Jók legyetek!
MINDEN JÓT KÍVÁNOK A SZÜLINAPOSOKNAK!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

A kistesókkal mi a helyzet?Van új kismamink?
Mi most úgy beszéltük meg h jövő tavasszal kezdünk bele.
Bár a napokban már ebben sem voltam biztos,nagyon elbizanytalanodtam..

tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Néha elég tehetetlennek érzem magam.Nem konkrétan Tamara hanem az anyaságom bizonytalanít el,h nem jól csinálok valamit. :oops:

tímea83
Ajka

Orsi!

Hattttalmas gratuláció!!! Megy a drukk! És Odi csuda szép...hogy majszol! Lassan mi is kezdjük a túrót...csak mi rudi nélkül :D

Tímea!
Ne aggódj! Szerintem néha mindenki érez így, bizonyos szituációkban, semmi baj nincs az anyaságoddal!

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszi Breki aranyos vagy!

Boo:Már gondolkodtam a Béres cseppen én is.Megpróbáljuk!

Most h az előbb írtam Nektek felhívtak a Széf játékból.Már vagy egy éve jelentkeztem.Olyan ciki volt,mert tök izgultam! :lol:

tímea83
Ajka

Boo:Igazad van!Na pont ezért volt szükségem rá h ideérjek végre beszélgetni!
Mostanában rám jött az a hülyeség h minden tökéletes legyen,persze nem bírom tartani hozzá magam mert kifáradtam,uh megint szalad a ház,de legalább kívülről szép,uh ha Tami cica felkel elmegyünk apával a játszótérre!A többi meg le van ejtve!
Majd felszívom magam megint és sec perc rend lesz.DE ma le...-om. :roll: Elég volt az idegeskedésből.

tímea83
Ajka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:17-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:Még nem tudom h egyáltalán bekerültünk-e a Széfbe.
Felhívtak kérdezgettek rólunk(a párommal megyek),és volt pár teszt kérdés is.
Mennyi egy tucat meg ilyenek,aztán Balunak is oda kellett adnom a telefont és neki is tettek fel teszt kérdéseket.Majd kiderül h sikerült-e,azt mondta a pasi h majd még jelentkeznek. :wink:

tímea83
Ajka

Orsi

Odett csudaszépen egyedi pofikájú!Ez a haj....Isteni cuki :wink: :lol:
Én nem tom most ez mi, azt se tudom ki mit írt....de sztem ne rágj be, nem éri meg.... :wink: különben is én bírlak....és kíváncsi vagyok mi újság arra felé :wink:
Hova irogatsz amúgy?Én nem talállak... :oops:

Tímea

Ugyan már, olyan az egész mint egy hullámvölgy egyszer fenn egyszer lenn, suhanj tovább a lenti állapoton :wink: :lol:

Na lépek...

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok !

Megint előkerültem, ilyenkor ég a pofám, de tééényleg nem jut arra is időm, hogy írjak.....nem tom ti hogy csináljátok... :roll: , de mondjuk én éjfél környékén már javában ddurmolok . Itt viszont sokszor zajlik még az élet.

Jól vagyunk :D . Azt írtam ugye, hogy sikerült eladnunk a lakásunkat ? ! Már vettünk is másikat. :wink: Nem sokat tököltünk, tudtuk, hogy milyet szeretnénk ( vagyis mire van keret és ezen belül milyet szeretnénk ) . Zűrös 2 hónap elé nézünk, de ugyanakkor jó is lesz ...én már olyan nagyon vártam ezt. Július 26.-án költözünk, aztán 2 hét felújítás, aztán 1 hét nyaralás...pihenésképpen. :P

Zsombi még mindig nem eszik, illetve alig, de tényleg alig. Tápit kap este és reggel, ezen kívül pár falat ezt-azt tudok neki adni, de kanállal pl. megint nem eszik egy ideje. Adtam már a kezébe is ételt, de a malackodáson kívül nem mentem vele sokra, a pocakba nem sok került. Rengeteget iszik még mindig, de próbáltam ezeken az esős napokon keveset inni adni neki, hátha az eltömíti , de akkor sem evett. Akkor csinálta ezt ilyen durván, amikor valami fogacska jött k neki, de már pár hete ez a helyzet és fogacska sehol. Néha idegesítem magam , néha meg tehetetlenül elfogadom a helyzetet. A kedélyállapota jó, sőt nagyon jó, úgyhoyg nem izgulok túlságosan. Majd az egy éves státusznál elpanaszolom magam a doktornőnek, de tudom, hogy azt fogja mondani, hogy jó húsban van, vidám baba ne izguljon Anyuka. Bár ettől nem nyugszom meg .........de legalább szakember mondja.

Kép
ikoka7

Ronmay

Nincs baj.

Köszi mindenkinek a kép dicséretet.
Tényleg zabálni való pofikája van Odinak, állandóan puszilgatom. :P .
Mindegy ám, hogy hova írok még, a lényeget úgy is tudjátok.

Kép
Kép
orsi777

Közben Apa hazajött, most zuhanyzik, aztán elmegy hoz gyrost, mert éhes én meg gyerekztem, játszótereztem és nem főztem. Nem lázad emiatt.na még csak az kéne............megoldja, sőt hoz nekem is, hadd hízzak. :lol:

Annyit dolgozik mostanában és ezzel több szálon is kivan a t@köm. Pl. ma 10 percet volt a gyerekkel, pedig imádják egymást, de ez van. Sokkal fáradtabb vagyok ilyenkor estére, magamra kb. 0 időm volt. És én ugye dolgoznék is, ha össze tudnánk szervezni, de így max éjjeli pillangónak mehetnék, azt meg valahogy nem szejetem. Így persze sikerélményem se nagyon van, ami nekem kell a normális működéshez. Na majd kitalálok erre is valamit, megoldom, hogy legyen heti 2 napom, amikor pöröghetek, intézkedhetek.

Kép
ikoka7

Jaaa, levágattam a hajamat rövidre. Na nem tüsi, bár olyan is volt már és szerettem, hanem olyan rövid kócos, borzas. Vasárnap bepipultam és elmentem lecsapatni. Olyan jó,kevés ráfordított idővel is hajnak néz ki nem szénakazalnak.

Mindenki mászásának, felállásának , elindulásának HIPP - HIPP - HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!

ORSI : GRATULA NEKED ! Odett még mindig gyönyörű és ne haragudj itt senkire, nem volt itt semmi rosszindulat vagy bántó szándék hidd el ! :P

Kép
ikoka7

Nem volt gyros, sebaj, nem hízok. Mostanában nem szoktam enni este , szerintem fogytam is, mert már nem érzem magam kistehénnek.

Kép
ikoka7

Ikoka

Nem semmi csajszi vagy, de neked nem volt eddig sem szükséged a fogyásra. Nem haragszom én ám senkire, egyedül magamra.

Kép
Kép
orsi777

Orsi : ööö, ezt most mire írtad, mármint a nemsemmit ? Magadra haragudj a legkevésbé, akkor már inkább senkire :wink: :roll: :D :D :D :D ( ment privi )

Kép
ikoka7

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:18-kor.
Vendég

Sziasztok!

Annyira happy vagyok :D !
Itt voltak vacsira a legjobb barátaink, és kiderült, hogy babájuk lesz :D :D :D . Nikinek már 3 napja késik, amiről én tudtam, és kérdeztem, hogy tesztelt-e már. Azt mondta, még nem, mert fél a csalódástól, mert már több, mint fél éve próbálkoztak... Mondtam, hogy van itthon tesztem :roll: :P . És pozitív lett neki! Halvány, de pozitív, ráadásul este, szóval jön a béjjbi :D :D :D . Holnap reggel persze csinál még, aztán irány a doki :wink: .
Már csak annak örülnék még jobban, ha minél előbb nekünk is összejönne és együtt rinyálnánk :lol: .

Boo!

Deügyiii:D!
Képetképet!!!!

Czigka!

Sebesmászás:juhuuuu :lol: :lol:

Sillia!

Szandi :( :( .
Rágás: :lol: :oops: :oops: :? :? :? . Ne aggódj, persze biztos nem örült a tulaj, de egészen biztos, hogy megérti, fleg, hogy neki is picic gyereke van :wink: . Tényleg ne emészd magad emiatt, végtére is nem te rágtad szét :lol: :lol: :lol: .

Orsi!

Hatttalmas juhuuuuu-juhhhhu a kis pocaklakóhoz :D :D :D !Részvétem apukád miatt :cry: :cry: :cry: .

Biztos vagyok benne (és ez nem csak neked szól ám), hogy Lois nem rosszindulatból jegyezte ezt meg! És semmiképpen se vegyétek rossznéven, ha érdeklődünk felőletek, mert ezt nem a "pletykálkodhatnék" vezérli, hanem pont az ellenkezője! Hogy nem vagyunk már idegenek egymás számára, és őszintén kíváncsiak vagyunk rátok :wink: !
Szerintem simán elfért volna egymás mellett a szandi, a homok, és a leadott kilók is :roll: . De tiszteletben tartom a döntésed/teket! Mindenki kikapcsolódni jár ide. Van akinek ebbe belefér az is, hogy betekintést engedjen a magánéletébe ( :oops: :lol: ), van aki csak a babákról akar beszélni, van akinek pedig a tengerpartról való álmodozás esik jól (és akad, aki kivonatolja a komplett magyar internetes sajtót :twisted: :lol: )! De engem soha nem zavart egyik sem... Viszont megértem, ha nektek ez így nem tetszik, és "szűkebb" mezsgyét akartok.... :wink:

Nyuszi!

A lakást hamar megszokjátok majd, ne izgulj :wink: .
Nem mutatsz képeket :roll: ? Biztos nagyon szép lett :wink: .
Darabos kaja :D ! Botond is nagyon afelé tendál, csak mi már tökre leszoktunk róla, és most meg majd megint járhatok minden nap közértbe :? :lol: :lol: .

Orsi!

Annyiból jó, hogy írtad, hogy olvasol minket, hogy így már biztosak vagyunk a dolgunkban és szépen elvándorlunk onnan. Ezért is köszi.
:shock: :( :( :( :roll: :roll: :roll:
De hát ez egy nyilvános fórum :roll: . Ti komolyan Lois ellen "menekültök" máshová?! Vagy azt hittétek, senki nem olvas titeket olyan, aki nem topictag?
Eddig senkit nem zavart a nyilvánnosság, most meg hirtelen nagyon nagy lett a titkolózás, holott nem hinném, hogy valaha valaki (szándékosan) visszaélt volna az itt hallottakkal!!!
Én sem értem mi ez a pálfordulás, de méginkább azt mondom, hogy szívetek joga...

(Egyébként ha "állóvíz"-ként arra gondolsz, hogy béke van, akkor fején találtad a szöget :wink: . Mostanában nincsenek nagy durcik, vagy ilyesmi. Ennek simán lehet az az oka, hogy szétvált a két társaság, és ha így van, akkor nem is baj, hogy így történt... Mindenki érezze magát jól ott, ahol épp van :wink: )

Odi még mindig csudaédes :D !

Tímea!

Jaaaj, ne butáskodj!!!! Ez tipikusan az a korszak, mikor mindenkiben felmerül, hogy nem jó anya (és ez még így lesz min. 17 évig :twisted: ). Hidd el, nagyszerű anya vagy, és mindent megteszel a picúrodért! Kicsi próbálj "visszavenni", neki se jó, ha ilyennek lát! A kajapara tuti hamar megoldódik :wink: . Üvegest nem fogad el, vagy nem akarsz neki adni?
Barátaink már voltak is Széf válogatáson. A telefonhíváskor nekik mondták, hogy vasárnak menjenek be castingra, ahol beszéltek pár mondatot egy csajjal, kitöltöttek egy adatlapot, meg ott is volt két kérdés, amit meg kellett vitatni, mint a műsorban.
Majd jelentkeznek. Vagy nem. :? :lol:

Breki!

Ahhha, szóval a Túrórudiban a csoki a Rudi :lol: :lol: :wink: .
Én sem adok Botondnak, meg eleve semmi cukrosat se (vagyis édességet nem, hiszen a tejpép is édes ízű). :wink:
Ti amúgy hogy vagytok, mesélj már naaa :lol: !

Ronmay!

Biztos neked szánták: Kép
:lol: :lol: :lol:
Jó utat!!!!!!!!!!!

Ikoka!

Na KÉPEEET, de azonnnnallllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsombi miatt meg tényleg no para, pontosan ugyanazt gondolom, amit gondolsz, hogy a doki mondani fog :lol: .
Lakás juhhhuu, tök izgi :D
Hova mentek nyaralni?!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Czigka!

ITTVAGYOK :D . Köszi!
Csak mostanában megint kerteztünk, mert barátkozunk, gyerekemnek meg kinyílt a csipája :twisted: :lol: . Arról szól a napunk, hogy ő csimpaszkodik, és pár percig engedek, majd gyereinkábbjátszunk valamit, megint csimpaszkodik, jajnézdeszépezakönyv, csimaszkodik, főznömkéne, csimpaszkodik, gyeredrágámtentikézzél, ordít, bemegyek, csimpaszkodik, kijövök ordít, nagy nehezen elalszik. Délután ugyanez :? :lol: :lol: . Ha már nagyon nem bírom, átcsippantom apára, vagy beengedem a franciabulldogunkat, és vele überjól elvan. persze végig a fülébe csimpaszkodik :lol: . ez nem gyerek, ez kismakimajom :lol: :lol: :lol: .
De ez normális ugye :roll: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi!

Mármint a kenyéről szotunk le apával, nem a darabos kajáról :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csakazértsemengedemkizökkentenimagam
azeseményeksodrásábólahétvégemiatt! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

orsi777! :)

Ne haragudj loislane-re nem akart ő semmi rosszat, csak annyit írt, hogy: de kár, hogy ilyen kevesen maradtunk, akik rendszeresen írnak ebbe a topikba :( .
Ez nem mindősít senkit, és semmit, neki is van egy "anya topikja". (Sőt! Nekem meg egy másik nickem! :twisted: :twisted: :twisted: )
Van, akik más topikban (esetleg fórumon) kötöttek ki, vannak akiknek már idejük nincs jönni, de reméljük, hogy olvasnak minket, és vannak, akiket a korábbi veszekedések miatt nem jönnek már.

Megértem, hogy rossz érzés lehet olyasmi, mintha "rajta kaptak" volna valamin, holott te/ti semmi rosszat nem csináltál/csináltatok.

Légyszi, ne haragudjatok senkire, és továbbra is érezzétek jól magatokat. Ott ahol szeretnétek. :wink:

Ami pedig a legfontosabbakat illeti: apukádat nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: , és ahogy a többiek is említették korábban, én is azt hiszem, hogy ő küldte hozzátok a legkisebb unokáját. :wink:

Egyelőre nincs túl sok dolgom a táblázattal. Talán, ha gondoskodnátok róla... :roll: :roll: :wink: :wink: :

Kép

(Remélem orsi777, hogy nem baj. :wink: )

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"] írta:kicsidodi(és akad, aki kivonatolja a komplett magyar internetes sajtót :twisted: :lol: )

Nnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: :( :( :( :(
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

sziasztok!

Boo!
tényleg képet-képet!!
de dönthető az ülésünk amúgy...csak féltem még akkor megbójgatni...

orsi!
őszinte részvétem neked.viszont gratula a kistesóhoz!!!

csajok szerintem is egy hatalmas félreértés van itt.
szerintem sem akart lois senkit sem megbántani.
de már a többiek is leírták ugyanazt amit én is írtam volna...

nyuszi!
gratula a házhoz.képeket majd kérünk...

ikoka!
neked is gratula a gyors lakástaláláshoz!

Timi!
tényleg ne is gondolj ilyenekre,hogy rossz anya vagy,mert tuti nem!!!!!!!!

végre nekem is van vileda ultramaxos felmosó szettem,így holnap fel is avatom...

akit érdekel mától a sparokban -30% van minden vileda felmosó termékre...
fej,vödör meg minden...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
Mintha az én fiam előző heteit írtad volna le...mostanára kicsit konszolidálódott a helyzet... értsd, pl. teljesen rákattant az Almára, és azt akarja állandóan skubizni a youtube-on :oops: A Drágám szerintem az hiszi az énekesre, hogy az Apa...van ideológiája is hozzá, mert ő gyerekkorában azt hitte a Kovács P. Józsefre (már akinek ez a név mond valamit), hogy az az apja :shock:
Ma kikukázott egy rossz klopfolót (favázú, de hiányoznak róla a fémformák), na azzal volt el extra boldogságosan :roll: Kisigényű gyerek :oops:
Barátaidnak gratula :D
Én is Dm-es tesztből táraztam be, azzal mókázok/tam óccsóért :oops:

Boo!
Lehet dönteni az ülést, de azért nem vízszintbe, szerintem kényelmesre, legalábbis én annak látom. És elég egyszerűen... legalábbis én már döntöttem meg vezetés közben :oops:

Czigka!

Rohanva mászás :D Video??Zétény is csinálja, csak néha átesik a saját kezén, ált pofára :?

Sillia!
Szandi :arrow: Ej, de bosszantó :? Néha én is csinálok ilyen szőkéket... :oops:
Bicórágás...hát van ilyen...fognak ennél még jobban beégetni is minket szerintem :roll:

Mi még semmi ilyen járgányt nem próbáltunk... lehet kellene??
Vasárnap kipróbáltuk a Boo-ék féle szamarat sárgában, tökre rühellte :roll:

Nyuszi!
Végre :D Jó hogy tudtál jönni, remélem Lili hamar megszokja és menni fog könnyebben az alvás. Darabos kaja :arrow: Éljenéljen :D Zétény is egyik napról a másikra rákattant a mi kajánkra, és kenhetem a hajamra a babás hamit :roll:

Tímea!
sajnálom, hogy ennyit szenvedtek a kajálással... lehet szőkét kérdezek, de kanállal nem enné meg jobban a sűrűbb tápit??
Saját magában mindenki elbizonytalanodik néha, neked ráadásul nagyobb akadályokat is kellett megugranod mostanság, normális érzések ezek :)
Széfhez drukk!! :lol:

Ikoka!

Lakásbizniszhez gratula!! :D Pihizni hova mentek?? Talit akkor rögzítetted?? :wink: Rövid-hajú képet!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

CSibe!
Nagyon egyszerű megdönteni, még az én éber nyúlként alvó gyerekem sem nyikkant meg rá.
Mindig akkor írjátok, hogy akciós ez vileda csoda, mikor pont veszek valami mást.... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?