Sziasztok!
Annyira happy vagyok

!
Itt voltak vacsira a legjobb barátaink, és kiderült, hogy babájuk lesz

. Nikinek már 3 napja késik, amiről én tudtam, és kérdeztem, hogy tesztelt-e már. Azt mondta, még nem, mert fél a csalódástól, mert már több, mint fél éve próbálkoztak... Mondtam, hogy van itthon tesztem

. És pozitív lett neki! Halvány, de pozitív, ráadásul este, szóval jön a béjjbi

. Holnap reggel persze csinál még, aztán irány a doki

.
Már csak annak örülnék még jobban, ha minél előbb nekünk is összejönne és együtt rinyálnánk

.
Boo!
Deügyiii:D!
Képetképet!!!!
Czigka!
Sebesmászás:juhuuuu
Sillia!
Szandi

.
Rágás:

. Ne aggódj, persze biztos nem örült a tulaj, de egészen biztos, hogy megérti, fleg, hogy neki is picic gyereke van

. Tényleg ne emészd magad emiatt, végtére is nem te rágtad szét

.
Orsi!
Hatttalmas juhuuuuu-juhhhhu a kis pocaklakóhoz

!Részvétem apukád miatt

.
Biztos vagyok benne (és ez nem csak neked szól ám), hogy Lois nem rosszindulatból jegyezte ezt meg! És semmiképpen se vegyétek rossznéven, ha érdeklődünk felőletek, mert ezt nem a "pletykálkodhatnék" vezérli, hanem pont az ellenkezője! Hogy nem vagyunk már idegenek egymás számára, és őszintén kíváncsiak vagyunk rátok

!
Szerintem simán elfért volna egymás mellett a szandi, a homok, és a leadott kilók is

. De tiszteletben tartom a döntésed/teket! Mindenki kikapcsolódni jár ide. Van akinek ebbe belefér az is, hogy betekintést engedjen a magánéletébe (

), van aki csak a babákról akar beszélni, van akinek pedig a tengerpartról való álmodozás esik jól (és akad, aki kivonatolja a komplett magyar internetes sajtót

)! De engem soha nem zavart egyik sem... Viszont megértem, ha nektek ez így nem tetszik, és "szűkebb" mezsgyét akartok....
Nyuszi!
A lakást hamar megszokjátok majd, ne izgulj

.
Nem mutatsz képeket

? Biztos nagyon szép lett

.
Darabos kaja

! Botond is nagyon afelé tendál, csak mi már tökre leszoktunk róla, és most meg majd megint járhatok minden nap közértbe

.
Orsi!
Annyiból jó, hogy írtad, hogy olvasol minket, hogy így már biztosak vagyunk a dolgunkban és szépen elvándorlunk onnan. Ezért is köszi.
De hát ez egy nyilvános fórum

. Ti komolyan Lois ellen "menekültök" máshová?! Vagy azt hittétek, senki nem olvas titeket olyan, aki nem topictag?
Eddig senkit nem zavart a nyilvánnosság, most meg hirtelen nagyon nagy lett a titkolózás, holott nem hinném, hogy valaha valaki (szándékosan) visszaélt volna az itt hallottakkal!!!
Én sem értem mi ez a pálfordulás, de méginkább azt mondom, hogy szívetek joga...
(Egyébként ha "állóvíz"-ként arra gondolsz, hogy béke van, akkor fején találtad a szöget

. Mostanában nincsenek nagy durcik, vagy ilyesmi. Ennek simán lehet az az oka, hogy szétvált a két társaság, és ha így van, akkor nem is baj, hogy így történt... Mindenki érezze magát jól ott, ahol épp van

)
Odi még mindig csudaédes

!
Tímea!
Jaaaj, ne butáskodj!!!! Ez tipikusan az a korszak, mikor mindenkiben felmerül, hogy nem jó anya (és ez még így lesz min. 17 évig

). Hidd el, nagyszerű anya vagy, és mindent megteszel a picúrodért! Kicsi próbálj "visszavenni", neki se jó, ha ilyennek lát! A kajapara tuti hamar megoldódik

. Üvegest nem fogad el, vagy nem akarsz neki adni?
Barátaink már voltak is Széf válogatáson. A telefonhíváskor nekik mondták, hogy vasárnak menjenek be castingra, ahol beszéltek pár mondatot egy csajjal, kitöltöttek egy adatlapot, meg ott is volt két kérdés, amit meg kellett vitatni, mint a műsorban.
Majd jelentkeznek. Vagy nem.
Breki!
Ahhha, szóval a Túrórudiban a csoki a Rudi

.
Én sem adok Botondnak, meg eleve semmi cukrosat se (vagyis édességet nem, hiszen a tejpép is édes ízű).
Ti amúgy hogy vagytok, mesélj már naaa

!
Ronmay!
Biztos neked szánták:
Jó utat!!!!!!!!!!!
Ikoka!
Na KÉPEEET, de azonnnnallllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsombi miatt meg tényleg no para, pontosan ugyanazt gondolom, amit gondolsz, hogy a doki mondani fog

.
Lakás juhhhuu, tök izgi
Hova mentek nyaralni?!