A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Ilus pedig sokkal érdekesebb lenne ha előbb öltöznél és azután zuhanyoznál :lol:

királylány

Tééééényleg Tina!!!! És Barbi is adósunk még...műtermi képek....
Én max Kula bát tudom feltenni. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Szilvi, te írtad, hogy a védőnő azt mondta, hogy még nem lehet méhösszehúzódásod a 33. héten és csak feszít a baba? Nem akarok rácáfolni, de én is hasonló összehúzódásokat érzek, és ilyen idős terhesen simán gyakorolhat a méhed, keményedhet.
Ha az enyémre azt mondja valaki, hogy nem jóslófájás, akkor megeszem a kalapom :oops: :wink:

bekri

Évi Kula bá :lol: Kíváncsi vagyok ám a szomszédodra. Egyedülálló vagy családos?

Bekri még ne legyen jóslód, Bálint maradjon a helyén. Hogy álltok? Rendeződnek a dolgok? Utánajártatok a telekmegosztásnak?

királylány

Ja, visszanéztem, Brigi írta. Bocs...
Oké, Dia, igyekszem, hogy ne legyen még jóslóm :)

Telekmegosztás még mindig függ a levegőben, remélem, hamarosan kialakul...

Szilvi, helyes arca van Tivadarnak!

bekri

Tina még dolgozik, nem ér rá képeket pakolni... majd este :wink:

Kép
xtina75

Tényleg remélem Barbcsit csak a gyógyszer hatása tartja távol és minden rendben van velük.

Bévi meg remélem a lábát lógatja és befogta a sógornőjét...

Sucer meg búcsúzkodik, hogy hétfőtől beálhasson a grafomán kismamák közé...

Ircsi remélem a gépet nem dobozoltad be...

Közben anyukám hívott így megszakadt a gondolatmenet....

királylány

Tina nem szemrehányás volt :lol: csak kukkoltam van e már....én ilyen kis türelmetlen vagyok :lol:

Bekri remélem hamarosan kialakulnak a dolgok. Mikor költöztök a plébániára?

királylány

Hát komolyan mondom, kár volt elmenni még 4 nap szabira is (péntek, hétfő, kedd, szerda), mert alig látok ki a melóból. (Írnám, hogy a kulából...)

Kép
xtina75

Tina te hol dolgozol? Így szokott ez lenni, hogy senki meg nem csinálja helyetted....

királylány

Jóslóim nekem is vannak, egy nap kb. 2-5 között. Az olyan, hogy hiába fekszem le, továbbra is fáj a hasam alja és a derekam (menstruációs görcs szerű).

Evilany! Rossmannost néztem én is, mert jó hosszú és vastag. Ha nem elég vastag, akkor is egymásra teszek kettőt, úgy aztán már tutira nem ereszt át semmit (szerintem). És még árban így is jó!

Szép leszek: eldobható bugyesz meg ez a "pelenka". Mint a kicsikék, csak felnőttbe :D :D :D ... cumikát is vigyek magamnak, amit a számba dugok, ha elpityergem magam? :wink:
szilvi35

Éljenek az építkezők!!! Reggel óta - na jó fél kilenc - verik vésővel a szomszéd ház falát!!! Még jó, hogy délelőtt esett az eső, addig szünet volt!

Évi! Remélem lassan rendbe jönnek a dolgok. Fotók sajna nem készültek, pedig most aztán voltak kelyhek!!!

Most meg engem hívott anyukám, és mindent elfelejtettem! :evil:
limo73

Szunytam egyet.

Ircsi hogy állsz a dobozokkal?Remélem nem úgy ahogy a képen van :)

Bekri simán lehet már ilyenkor jósló,sajnos.

Limo akkor legalább mondd el milyet ettetek :)

Szilvi35,sajna hallottam olyat talán van aki rácáfol,h.az eldobható bugyi nem tartja meg a betétet,igaz ez?

Dia,egy középkorú csaj,egyenlőre csak őt láttuk.
Most volt itt,azt mondja,jövő héten beköltözik,elrendezkedik,és ha az Ő biztosítója sem fizet erre(mert amelyik nekünk nemet mondott az a társasházi biztosítás volt)akkor rendezi a károkat kp.
Mondtam,OK....

Izomlázam van a tegnapi tornától :) és a lábfejemen sebek lettek,feltörte a papucs,most kenem bőszen Betadinnal nehogy gond legyen :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na, megjöttem a dokitól...
Megint megkérdezte, hogy biztos, nem kéne még ctg? mondtam, hogy elvileg ma töltöttem a 31. hetet, úgyhogy nagyon nem...azt modnta, hogy nálam valahogy olyan lassan megy az idő...ő már mindig azt várja, mikor hívom, hogy szülünk, ilyenkor meg szembesítem vele, hogy még nagyon nem...

Van egy kis bacim, úgyhogy Canestent kell használnom, azt mondta nem ír fel semmit, ettől meg nem lesz baja a babának se...

Kismanóm, már szinte sehogy nem fér fel az UH-ra, már a keze se látszik egyben, csak annyi, hogy az arca előtt van, ezért a pofiját ma se láttuk...

Ja, és amin meglepődtem, hogy a gép már 32. hetesnek írta ki...még a legelején is volt egy ilyen ugrásunk...jó persze saccol a gép, meg átlagol, de most akkor már két héttel járunk előrébb, mint kellene (asszem az elején 9 hetesen már 10 volt, most meg 31 helyett 32)...

Amúgy
BPD: 81mm
OFD: 96mm
HC: 281mm
AC: 281mm
FI: 62mm
Súlya 1904 gramm

Most nem nagyon mocorgott, szerintem alukált...ritka, ha ilyenkor alszik...olyan kis dagi...de tényleg...amikor nézte a kart meg a combot, körülötte körvonalakban látszik,. hogy milyen kis husi...olyan édes...csak apát már nem köti le...ameddig egybe (vagy majdnem egybe) látta (16-25-ig), addig tetszett neki, de most már nem igazán, már egybe akarja kint látni, na meg megint az arcát...
3 hét múlva mehetek legközelebb...:)

Évi...akkor várható egy kis pozitívum a nőcitől...csak tartsa be a szavát...

Szilvi, nap közben nem írtam, de nagyon édes a babó...:)

Dia, kitartás, már akkor lassan látod a munka végét...:)
Fürdés...:) érdekes lenne..amúgy azon szoktam ilyenkor röhögni, hogy lezuhagyzok, és kb. 3 perccel később rámjön a szapora, úgyhogy zuhanyozhatok újra...nem sűrűn vizsgál meg úgy a doki, de ha egyszer mégis, akkor nem örülnék neki, ha ott figyelgetne valami nem odavaló...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus örülök a jó eredményeknek,szép nagy már a babátok!!!

evilany

sziasztok!

Évi basszus mi jöhet még???? :evil: :evil: :evil:
nem csináltunk képeket, mert Csillag később futott be, addigra már ettük a fagyit! :lol:

Szilvi Tivadar gyönyörű! :D

Dia remélem megoldódik a lábügyed... de lehet egyáltalán vízhajtani terhesség alatt? :roll:

lassan én is elkezdtem beszerezgetni a szükséges dolgokat... nem csak a babának, hanem magamnak is... már van betét, wc deszkára tehető papír ülőke, aloe spray gátsebre, szőlőcukor, vettem popsitörlőt, pelust (lecsaptam a Sparos-ra, köszi lányok a tippet!)... huh...rengeteg minden kell basszus...

kb 3 listát használok... amit a védőnőtől kaptam, és ezt:
http://www.dokimami.hu/2009/11/20/bevas ... /#more-991
meg ezt:
http://www.dokimami.hu/2009/11/20/bevas ... /#more-991

meg amiket a környezetemben élő kisgyerekes anyukák tanácsolnak, azt is igyekszem mérlegelni...
nem eccerű! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

most nézem, hogy ugyanazt linkeltem be 2X... :oops: :lol: a másik link ez lenne:
http://www.babaabc.hu/index.php?option= ... &Itemid=47

Kép
gtunde75

Sziasztok végig olvastalak titeket!!!!

Örülök,hogy egészségügyileg mindenki jól van!!!

Próbálok reagálni de nem ígérem,hogy mindenre emlékszem :oops:

Évi nagyon sajnálom ami nálatok van,én a helyedben többet kérnék kifizetetnék mindent még a tisztitó szereket is!!!Vigyázz magadra!!!

Dia örülök,hogy már nem sok van a felújításból,kitartás nektek!!

Szilvás jó pihenést rád fér!!!

Szilvi picurod nagyon aranyos!!!

Ilus örülök,hogy jól vagytok!!!

Ircsi pakolás akkor költöztök le vagyok maradva kérdeztem is miért pakolsz és hova arról az oldalról lemaradtam!!!!

Csillag jó ballagást nektek!!!

Én haza vittem tesóékat van viz és villany örültem neki,nem egy világ a mi életünk sajnos,ők teljesen másképp gondolkoznak,jobb is ha csak néha találkozunk!!!Én ma vettem pár dolgot még Lilinek,lassan meg van mindene kivéve a babakocsi azt mondták megkapjuk,hát nem tudom lesz-e belőle valami,majd várok még kicsit ha nem akkor majd megvesszük,nekem kórházas cuccok még hiányoznak,épp kérdezni akartam a rossmanos Baby dream termék jó-e mert van 15%kuponom akkor vásárolnék vele????
Mi jól vagyunk.bár várom a szemölcs leszedést és félek is tőle,már nem sok van addig,és mostanában mindenen sírok,párom mindig kérdezi nah ma meg volt már a sírás :lol: és képzeljétek mindig az van az eszembe nem lesz-e Lilinek valami baja mert amilyen szerencsétlen vagyok mindenben lehet lesz valami vele is,ettől a gondolattól nem tudok megszabadulni és annyira nyomja a mellkasom néha,de mindig arra gondolok nem lehet baja nem lehetek ilyen szerencsétlen,nagyon szeretem nagyon várom és nem akarom beteg legyen.Alig várom már kint legyen és lássam,de azt mondja mindenki ne gondoljak ilyenekre mert bevonzom a rosszat,de mindig ott motoszkál bennem,arra is gondolta menni kellene megint 4d-re hátha megnyugtatna de most 10 ezer forint másra is elkölthető lenne,voltam már 4d kétszer de utoljára 24 hetesen,nem tudom mit tegyek!!!!

Kép
bévi

Sehol senki sajnos :cry: !

Kép
bévi

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Tina te hol dolgozol? Így szokott ez lenni, hogy senki meg nem csinálja helyetted....[/color]

Irodai munkát végzek, beszerző vagyok. Ülök a gép előtt, és idegesítő levelekre válaszolok vagy még idegesítőbbeket írok - a világ minden pontjára :D Meg excel-táblákat varázsolok össze, amiből nagyjából semmi értelme, de kell :D :lol: 8)

Évi-Bévi, de ugye most már lepihensz??? És vigyázol MAGATOKRA??!!!

Kép
xtina75

Ilus! Apa még így is tök jó fej. Nálunk csak egyszer jött el, azóta sem. Aranyos, meg simizi a kicsit, meg puszilgatja, meg figyelgeti, de dokihoz és UH-ra nem jön. Ő kint szeretné látni. Becsüld meg azt az embert :D ! Szép nagy már a bébitek, gondolom szereted kukkolni Te is :) .

Evilany! Tapad az! Majd tapasszuk :) Szerintem megéri kipróbálni. Vettem 3 csomaggal 900 Ft-ért.

Bévi! A baba egészsége miatti aggodalom engem is gyötör, sokat gondolok rá. Most kaptam vissza adóból pénzt és én is ezért voltam 4D-n. Megnyugodtam, bár elég csórók vagyunk. Apának nem is árultam el :shock: .

Mindenkinek köszönöm szépen a Tiva dicséreteket! Jólesik, köszönöm!

Voltam boltba, de haza kellett jönnöm, mert nagyon nem lettem jól... Vettem be Mg-ot és fekvés.
szilvi35

Tina igen a takarítás kész most már nem csinálok semmit,minden nap csak keveset most is fetrengek bár nekem ez fura,majd vissza sírom még,mert Lili nagyon egészséges baba lesz és nagyon eleven ezt szeretném!!!!Sokat fogunk játszani és mindent együtt csinálunk majd remélem!!!!Neked meg jó munkát majd én is kiváncsi vagyok a képekre!!!

Kép
bévi

Szilvi én már kétszer voltam 4D-nés minden hónapban uh a dokim de volt olyan hónap mikor már 3 hetente is csinált,remélem ha valami gond let volna azt észre veszik mindig attól félek szellemileg lesz baja,azokat a gyerekeket nagyon sajnálom,és nem akarom az én drágám így szenvedjen,azt akarom erős egészséges és ROSSZ baba legyen,inkább megyek utánna reggeltől estig :lol: Csak nehéz a rossz gondolatokat kiverni a fejemből,és attól félek bevonzom ezt a hülyeséget.Próbálok elvonatkoztatni,ettől és csak jóra gondolni,csak nehéz mert féltem!!!

Kép
bévi

Írtam pü-t.

Pihenjél és nasizz, kényeztesd magad!!!
szilvi35

Tünde,spar-os pelus,mesélj.

Tescoban ma vettem antibakteriális törlőkendőt,40 db egy csomag,a neve Spontex Sprint,citromos illatú,ugyanaz mint a Domestos összetételben,és szemben annak majdnem 900 ft-os árával,ez 440.Szóval szerintem a kórházba is ilyet viszek majd.

Bévi ne is írj ilyet hogy Lilinek baja lesz,nem lesz neki!!!
Másik meg,4d,az hasznos meg minden,de ebben a korban már lassan születhetnek is,kiderül minden.
Pihenj sokat.

Szilvi mi a baj miért lettél rosszul?

evilany

Begörcsölt a hasam, derekam... elgyengültem... majdnem kiesett a baba érzés.... intenzív fájdalom... ilyen még nem volt.
De no para, hazaértem és pihi...
szilvi35

Sziasztok,

életjel :) .

Sajnos még nem szabadulok a jövőhetet még végigdolgozom, mert annyi dolog kimaradt, hogy muszáj. :(

Dia,
a búcsúzkodásom jövő péntekre tolódott.... :? Látom alakul a felújítás :) .

Ircsi,
költözéshez, munkához gratulálok nektek! Katusnak tényleg ott lesz a legjobb ahol az anyukája van, ebben tökéletesen igazad van!

Évi,
ez a szennyvíz elöntés borzalmas, nagyon sajnállak benneteket! Most már csak a jó jöhet!!! Vigyázz kérlek magadra!

Tegnap voltam dokinál, méhszáj zárt, hallgattunk szívhangot is. A dokim most mondta, hogy augusztus 7-24-ig szabin lesz (hurrá 17-re vagyok kiírva), így reméli, hogy a Balatonról felér időben, így arra kért, hogy még otthonról hívjuk fel, amikor elfolyik a magzatvíz, vagy beindulnak a fájások.... a 35-36. hetemen is szabin lesz, amikor lenne a kötelező UH és strepto szűrés.... :? :? . Asszem felfogadok szülésznőt, legalább 1 vki biztosan legyen ott velem.... Apa is javában ingázni fog vidék és az itthon között. Anyukám itt fog aludni/lakni nálunk a szülés időpontja körül, hogy Ilangomra vigyázzon ha szülni kell, de ha apa nem lesz itthon még nem tudom, hogy jutok be a SOTE II-re. Mentővel nem szeretnék menni... :( :( , vezetni se volna tanácsos 5 perces fájásokkal... na mindegy, majd lesz vhogy.

Vásárlás:
vettem Dm pelust, popsitörlőt, alátétet, bimbóvédőt, mellszívót (Ilangnál nekem bevált anno), szopis melltartót, melltartó betétet, papír wc ülőkét, fertőtlenítő kendőt. Alakulok no :wink: :wink: Van már egy babakocsink, igaz újszülött kortól nem használható, így azt még várok egy másik helyről, viszont addig is, abban tartom a megvett baba-kincseket :)

Pocakom hatalmas, leginkább Clárikáéhoz hasonlít, mondjuk nekem egyre csúcsosabb... A lábam most nem dagad, viszont elértem a 8 kiló hízást... :shock:

Na eldugulok. A jövöhetet még végignyomom, nem hiszem, hogy tudok jönni, de aztán igyekszem csatlakozni és drukkolni, a sorban első kismamiknak :wink: :wink:

Jó 7végét lányok, vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

[quote="evilany"]T írta:evilanyünde,spar-os pelus,mesélj.

hát a Pampers.... amit mondtatok! csak én a 3-6 kg-osat vettem meg, nem a következő méretet... 2500Ft 80 db-os... megnéztem előtte a DM-ben a babylove-ot is, az 1099Ft 28 db-os kiszerelés!

Kép
gtunde75

jesszus...itt akkora vihar van, csak lesünk Gáborral, mikor töri ki valamelyik ablakot...nagyon durva...már behoztunk mindent az erkélyről, amit tudtunk...szegény baba is tombol amióta dörög meg villámlik...szemközti házban alig bírták kinyitni az ajtót...
Mi van az idővel, ennyire megőrült?...tisztára, mintha orkán lenne...

Bévi...tényleg ne modogasd...Lilivel minden rendben lesz, és gyönyörűszép, egészséges, eleven baba lesz...:) Te meg a legboldogabb anyuka...:)

Szilvi, jobbulást, és pihengess...nem jók a görcsök...:(

Ilus

KépKép
badzsulka

Szilvi jobbulást.Én is ma éreztem/érzek először kiesik a baba érzést...meg izomláz szerű a hasamban,de majd pihenésre múlik.

Tünde jaaaaa :) igen.

Sucer,vásárlás:szuper,munka: :evil: Doki szabi:nem megnyugtató,szar ügy a nyári szülés...
Taxi szóbajön még?...(szülés)

Ilus itt áll a levegő mint egy üvegketrecben :evil: :evil: most másztam ki a kádból muszáj volt a fáj csülkeim áztatni kicsit :) próbáltam pedikűrözni,na...múltkor már úgy voltam vele,elmegyek pedikűröshöz,tegye rendbe a lábam,de rájöttem ott is tartani kéne a lábam valami hülye pózban,szerintem megfulladnék...mert vagy fel kell tenni mindig állványra vagy ő fogja meg én tartom egyben...

Na megyek olvasgatni az ágyba.
Jó éjt :)

evilany

Kép

evilany

Szilvi kezdek aggódni érted, remélem minden lecsillapodik és nem most mész csak úgy szülni egyet...
Vendég

Sziasztok!

Dia, plébániára még kell egy szerződés, aztán tisztasági festés, padlószőnyegcsere és hasonlók. Szóval, még idő, amíg a költözésig eljutunk.

Bévi, most már pihenés tényleg! Szerintem itt kollektíve ki fogunk vonulni hozzád őrt állni/ülni/feküdni, hogy tényleg betartod-e :wink: Egyébként, negatív gondolatok az én fejemben is megfordulnak, szerintem, ez természetes. Ne stresszeld magad rajta és nem lesz semmi gond!

Ilus, én teljesen megértem párodat, hogy már "egyben" szeretné látni a babátokat!!! Nagyon klassz lesz, és tök szuper, hogy nemsokára itt a fórum is tele lesz pici babafotókkal :D

Szilvi, első babánál az én párom sem volt túl lelkes a dokis vizsgálatoknál, uh-oknál. Szülni sem akart bejönni. Én emiatt nagyon szomorú voltam, hogy ha én ezt szeretném, akkor ő miért azzal van elfoglalva, hogy milyen rossz lesz látni, hogy én "szenvedek". Ahelyett, hogy azt nézné, hogy segíthet nekem. Szóval, végülis apás vajúdás volt, és a császár után ő kapta meg Kristófot. Azt hiszem, felejthetetlen élmény volt neki. És azóta nem kérdés, hogy amikor csak lehet, jön a vizsgálatokra, uh-okra és a szülésre. Az ismeretlentől mindig tart a legtöbb ember, de én nagyon örülök neki, hogy felül tudott rajta emelkedni, és most valahogy a másodiknál már olyan egyértelmű minden. Szorosabb lett a kapocs köztünk, a "közös szülés" élménye által is jobban összekovácsolódtunk. Ennek most érzem igazán a pozitív hatását, ott és akkor nem tudtam annyira foglalkozni ezzel :D

Ja, és nyugodtan készülhetsz, hogy bizony a sírás a szülést követő napokban igencsak el tudja kapni az ember lányát :wink: Például azért, hogy ott szuszog melletted egy apróság, aki belőled és a párodból "lett", vagy azért, mert látod, ahogy a párod büszkén tartja a közös gyermeketeket, meg még sorolhatnám :wink: Én akkor is pityeregtem, mint egy kisgyerek, amikor a páromnak haza kellett mennie egy-egy látogatás után. Meg a csecsemősök minden beszólása után is sírdogáltam. Meg az elején fájt a szoptatás és azért is sírtam. :lol: Nem mondom, hogy mindenki ilyen, mint én, de látod, nekem volt bőven okom a sírásra. :lol:

Szilvi, magnéziumot kellene szedned minden nap, ha rendszeresen ilyen görcsszerű fájásaid vannak. Nekem egyszer volt ilyen görcsös a héten, vissza is vettem a tempóból, meg magnézium segített. Igaza van Diának, még pár hetet jobb lenne "two in one" tölteni.

Évilány, én is szkeptikus voltam, de nekem a hálós bugyi teljesen jól tartotta a betéteket! Egyébként első ránézésre azt hittem, hogy a teki egy csövet tart a kezében és "duguláselhárít" :)

"Mi" Pampers-t használunk, de emlékeztem, hogy Kristófnak az első széria pelus az Libero volt. Volt olyan előnye, hogy a köldökcsonknál egy kis kivágás volt a pelenkán. Lehet, hogy luxusnak tűnik, de nem egy hülye ötlet. Árban meg ugyanott van.

Sucer, te viszed a mellszívót a kórházba már az első napokra? Én nem tudom, mit tegyek. Császár után Kristófnál hamar beindult a tej, csak még rutintalan kezdő voltam és pár dolgot elrontottam, meg hát a babán is múlik a siker... Lehet, jól jött volna egy kis (nem túlzásba vitt) tejszaporítás. Egyébként én is a taxira szavaznék, ha ilyen kalandosnak ígérkezik a kórházba menetel.

Jók legyetek! Szép hétvégét nektek. Nekünk kicsit sűrű lesz :wink:

bekri

Na a "gyerekszoba" kifestve.....
Remélem szépen fed, s nem kell átmenni rajta mégegyszer....
Holnap jön a háló, azt sztem jövő hétvégén a maradék.....

Jóéjt! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok (Jó reggelt)

Szilvi35-Tivadar gyönyörű baba!!! :)

Vizesedés: Látom nem csak én küzdök vele...szerintem már a súly is "megterhelő" és a meleg sem utolsó szempont :(

Évi!-Csodálom a türelmeteket...én amilyen hisztis korszakomat élem...tuti nagy patáriát csaptam volna már!

Barbim!
Had legyek az elsők között aki GRATULÁL neked! :) :oops:
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép

Kép

Sajnálom a Gyerekvédelmis dolgot!!!Ez nem semmi :( Kíváncsi leszek mire juttok szerdán a dologgal :(

Ilus!-Szép adatok :)

Bévi!-Köszi a jókívánságot!

Mellesleg a ballagással kapcsolatban nem lehet panaszom:
Tegnap délelőtt fél 10-től ott álltam a konyhában,sütöttem-főztem 3-ig.2-szer ültem le kb 5-5 percre.Közben wc-t,fürdőt pucoltam.Apa porszívózott.Vettünk piákat,üdítőt...egyszóval ami kell!
Eljött a ballagás ideje!!! :)
Gyermekeim édesapukája és kedves élettársa is jelen voltak az eseményen.Édesanyám-édesapám úgy szintén.Keresztanyám is eljött,Öcsém ugyebár nem tudott lejönni pestről,mivel sokszor egy kiló kenyérre nincs állítólag pénzük :(
Végül is életében az ember csak egyszer ballag el a 8. osztályból!!!
Már amikor kijöttek a ballagók,sírtam mint a záporeső :? :oops:
Drága pici fiam az osztályfőnöke jobbján állt.
Most fogtam csak fel igazán,hogy felnőtt a fiacskám.
Igazgató Úr-rövidre fogta a mondandóját,így hamar lezajlott az esemény.
Fancsám mivel ugyanabba az iskolába jár,befejezte a 3. osztályt........így a családi gyülekezettel kint hagytam a nagyfiamat és bementem Fanni biziosztására.
Lacáék már megkapták mielőtt a ceremónia megkezdődött volna :)
Fanniék osztályfőnöke sem húzta az időt így ott is végeztunk csekély 10 perc alatt.
Siettünk ki a pereputtyhoz.
DÖBBENTEM!!!
Drága EXEM úgy lelépett a párjával,mint kurva a sezlonyról!!!
Kicsi lányának azt sem mondta fapapucs!!!
Nem jöttek fel megünnepelni a gyerekemet!!! (számomra ez egy gerinctelen dolog volt)
Drága szüleim enyhén illuminált állapotban voltak.Nem elég,hogy a gyermekeim apja lelépett...édesapám is eltűnt a jó büdös francba...senki nem tudja hova ment...csak látták elindulni.(biztosan a szokásos helyére...valamelyik közeli kocsmába-amiből egymás hegyén-hátán van legalább 8 )
Anyu azt mondta ha törik-ha szakad ő akkor is feljön az UNOKÁJA "bulijára".
Én közöltem,hogy nem fogom a kocsmákat végigjárni,hogy valahol rábukkanjak az apámra!!
Próbáltam apámat hívni...de sikertelenül! NEM VETTE FEL A TELEFONJÁT!
Kb 50 méter után a drága jó anyám el akart köszönni tőlem (ami nem jött neki össze mert otthagytam mint eb a szaharát) és a gyerekektől.
Már akkor ismét bőgtem mint a záporeső!!!
gyerekeim elköszöntek a nagyanyjuktól,persze Fancsám is sírt nagyon.
Így eljöttünk haza:Lacám,Fancsám,Keresztanyám,párom és jómagam :(
Az utat végigbőgtem.
Hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen.
Készül egész nap a gyereke ballagására és a kutya nem kíváncsi rá!!!
Gyerekek apja is elmehet a büdös.....
Jellemtelen,szemét-mocskos banda!!!

Ne haragudjatok,hogy kikeltem magamból.Fáj,hogy ilyen szüleim vannak.leég a pofámról a bőr a gyerekeim előtt.belegondoltam,mit érezhetett a FIAM és a lányom ez miatt!
Mintha nem számítanának!!!
Pofátlanság!!!
Az apjukról nem beszélve,mert egy papucsállatka akinek nem számítanak a gyerekei érzései!!!
Jellemtelen alak!!!

Ezek szerintem cseppet sem viselhettek meg a dolgok engem sem,mivel lehet nem is én ülök most a gépnél,nem engem vetett ki magából az ágy,mert nem tudok aludni...még mindig bánt a dolog és nagyon fáj!

nem térek magamhoz!!!

Na befejezem a sirámaimat,mert már megint húzom fel magamat.

NESZE NEKED BALLAGÁS!!!

Még egyszer ne haragudjatok-de ki kellett írjam magamból!
:oops: :oops: :? :?

Apa még késő este kiment csinálni a házat...így vele sem igazán tudtam megbeszélni ezt a dolgot. :(

na ha lenyugodtam,még jelentkezek!!!
Puszi mindenkinek!!!

Clárika!-Te jó későn fejezted be a festést :? :? :cry: :cry:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Kép
Zöld brekivel :)

Kép
Szegénykém....hmmm,hát ezt érdemli???? :(

Kép
Osztályfőnökével....

Kép
Fancsikám-ballról a második leányzó :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Barbi! Boldog szülinapot!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!:

Csillag, ne keseredj el. Tudom, hogy nagyon rossz, amikor cserben hagy a család, én is tudnék mesélni, de az a fontos, hogy TI 4+1-en vagytok egymásnak!!!!Hogy RÁD bármikor számíthat a gyereked, mindenki más meg számoljon el a lelkiismeretével!!!!

Raktam fel pár képet gyorsan hajnalban a g-re, ma is dolgozom (6-2-ig :( - de jól jön a túlórapénz), úgyhogy meló előtt még feltoltam párat, majd ha lesz időm, még rakok fel.

Kép
xtina75

Barbi...Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!!

Kép

Kép

Ilus

KépKép
badzsulka

Tina...nagyon szépek voltatok...Gratulálok mégegyszer...:)

Nekünk is ott volt tavaly a szertartás...:) Rám is tört a nosztalgiázhatnék...és egy hónap múlva évfordulónk...:)
Rohan az idő...:)

Kép

nem önreklám, de ha valakit érdekel, ide fel van töltve majdnem az összes képünk az esküvőről...:)

http://picasaweb.google.com/purczeld.bezzeg.ilona/

Ilus

KépKép
badzsulka

Tina!
Nagyon szépek vagytok!
Még 1szer Gratulálok!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszi szépen Csillag & Ilus!

Jééé, Ilus, nektek is ott volt... valamelyikőtök szigetszentmiklósi?

Na, majd otthonról megkukkolom a képeidet! Már láttam párat a g-n, nagyon profik, gyönyörű kreatív fotók!

Kép
xtina75

Barbi
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kinyúltam... elcsomagoltam magam... majd jövök, ha megtalálom a részecskéimet a dobozokban... :wink:

Vigyázzatok magatokra, a babákra, a nagy tesókra!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csajok köszönöm a sok-sok biztatást megpróbálok minden erőmmel pozitív lenni.

Tina megnézem mindjárt a képeket már nagyon kíváncsi vagyok rá!!!

Ilus az képek nekem is tetszenek nagyon tényleg profik és szépek vagytok...

Csillag sajnálom,hogy így alakult a ballagás,tudom,hogy sajnálod a gyerekeidet érthető de az lebegjen előtted te legalább minta szülő vagy nekik és rád bármikor számíthatnak,ne foglalkozz senkivel,megünnepeltétek együtt és ők érzik kinek fontosak!!!

Sucer sajnálom a dokidat elég rossz időpont de hátha oda ér,de jó te már sok mindent megvettél én pont ezeket nem vettem még meg,nem tudom épp most néztem a rossmanos újságot jó árban vannak a Baby Dreamos dolgok de nem tudom vegyem-e meg jó lesz-e,van 15%kedvezményes füzetem,nah de lehet dm leszbelőle majd megláttom.

Bekri jó dolog,hogy a párod ilyen nekem se jön mondjuk én nem is szeretném,hogy bent legyen szülésnél nem tudom miért én jobb szeretném ha magam csinálnám végig a szülésznővel szerintem engem idegesítene ha ő ott lenne vagy bárki más.Én liberot akarok venni pelusban azt mondják kislányoknak az a jó nah majd meglátjuk.

Kép
bévi

Sziasztok
Bekri,sírdogálás:én már most sírdogálós lettem és ha elképzelem apát és fiát majd...huhh.... :cry: :cry: :wink:

Csillag,türelmemet -- nem hallottál ordítani mint a kocsis,míg törölgettünk... :oops:
Szegény Fanni...(apja) Sajnálom hogy kudarcba fulladt a nap,ismerem milyen érzés. Látod a jóindulat és odaadás sokszor csak egyfelé működik :(
Csinik a gyerekek!

Clarika,milyen színek lettek/lesznek?

Bmaas,boldog szülinapot!!!

Tina megyek képet nézni...

Ircsi mikor indultok????

Ma vásárolni voltunk,új cipő-papucs az elázott helyett,sötét törülköző a kórházas csomagba,és:
Pécsiek, a nagy tescoban le vannak árazva a bugyik,4-5-es csomagok,pamut,300-360-400 ft-ért! Leginkább nagymama fazon,de a kórházba,eldobni,bőven jó lesz!! Én betáraztam vettem vagy 15-t :) Elhordani is jó még a szülésig,úgyis gondban vagyok mi jön rám...
:oops: így 60 ft-ra jön ki darabja,olcsóbb mint az eldobható. Mondtam is Mikinek,na gyorsan szólok a csajoknak is,mire ő kommentelte:"csajok qrva nagy bugyik olcsón a tescoban" :lol: :lol: :lol: ehh...a női ruháknál van a próbafülkék környékén állványon. De van kis méret is,csak jól át kell nézni. És nem szoros gumis.
Meg vettem napozót a Tökinek,2 db 700 ft,de alig volt fiús v.uniszex...:( vettem 2 56-ost meg egy 62,74-est,majd mutatom.
Ma pizzát eszünk,meg lesz még rétes,epres túrós, holnap szezámos rántott csirke salátával...mostanában ilyeneket kívánok.
Listát írom a fenti csajnak,úgy 27 ezer forinttal jön nekünk... :evil:
Ma mosok még,meg bepakolom a kórházi táskát,jó hogy találtam a bugyikat így bőven tudok azt is betenni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.19 12:17-kor.

evilany

Tina szépek voltatok,a ruhád is nagyon elegáns,csokor,ékszer nagyon szép!!!

evilany

Tina a képek nagyon jók szépek vagytok és Sok Boldogságot Továbbra is!!!!!Most már jön a kis trón örökös!ÁMEN!

Kép
bévi

Évi ügyes vagy,bevásárolás nekem még semmi nincs ilyen kórházas pedig meg kellene lassan venni és még a kiságy sincs itthon sajnos azt pedig már alig várom,csak párom még nem hozta el,még nem is láttam!!!Nah a nő meg fizessen ki mindent ami kárt okoztak a hülye munkásai!!!!!

Kép
bévi

Kép

Bálna a parton,legalább új ruhákban: :)

Kép

Kép

evilany

Évi csini vagy nagyon és nem vagy bálna nagyon cuki hasad van igazi kismamás!!!

Nah mindjárt csinálok neked egy képet magamról ahogy tudok,figyelj nekem milyen kicsi hasam van,neked igazi kismamás az enyém szerintem kicsi.ahoz képest milyen kövér vagyok!!!! :?

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?