Sziasztok (Jó reggelt)
Szilvi35-Tivadar gyönyörű baba!!!
Vizesedés: Látom nem csak én küzdök vele...szerintem már a súly is "megterhelő" és a meleg sem utolsó szempont
Évi!-Csodálom a türelmeteket...én amilyen hisztis korszakomat élem...tuti nagy patáriát csaptam volna már!
Barbim!
Had legyek az elsők között aki GRATULÁL neked!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!
Sajnálom a Gyerekvédelmis dolgot!!!Ez nem semmi

Kíváncsi leszek mire juttok szerdán a dologgal
Ilus!-Szép adatok
Bévi!-Köszi a jókívánságot!
Mellesleg a ballagással kapcsolatban nem lehet panaszom:
Tegnap délelőtt fél 10-től ott álltam a konyhában,sütöttem-főztem 3-ig.2-szer ültem le kb 5-5 percre.Közben wc-t,fürdőt pucoltam.Apa porszívózott.Vettünk piákat,üdítőt...egyszóval ami kell!
Eljött a ballagás ideje!!!
Gyermekeim édesapukája és kedves élettársa is jelen voltak az eseményen.Édesanyám-édesapám úgy szintén.Keresztanyám is eljött,Öcsém ugyebár nem tudott lejönni pestről,mivel sokszor egy kiló kenyérre nincs állítólag pénzük
Végül is életében az ember csak egyszer ballag el a 8. osztályból!!!
Már amikor kijöttek a ballagók,sírtam mint a záporeső
Drága pici fiam az osztályfőnöke jobbján állt.
Most fogtam csak fel igazán,hogy felnőtt a fiacskám.
Igazgató Úr-rövidre fogta a mondandóját,így hamar lezajlott az esemény.
Fancsám mivel ugyanabba az iskolába jár,befejezte a 3. osztályt........így a családi gyülekezettel kint hagytam a nagyfiamat és bementem Fanni biziosztására.
Lacáék már megkapták mielőtt a ceremónia megkezdődött volna
Fanniék osztályfőnöke sem húzta az időt így ott is végeztunk csekély 10 perc alatt.
Siettünk ki a pereputtyhoz.
DÖBBENTEM!!!
Drága EXEM úgy lelépett a párjával,mint kurva a sezlonyról!!!
Kicsi lányának azt sem mondta fapapucs!!!
Nem jöttek fel megünnepelni a gyerekemet!!! (számomra ez egy gerinctelen dolog volt)
Drága szüleim enyhén illuminált állapotban voltak.Nem elég,hogy a gyermekeim apja lelépett...édesapám is eltűnt a jó büdös francba...senki nem tudja hova ment...csak látták elindulni.(biztosan a szokásos helyére...valamelyik közeli kocsmába-amiből egymás hegyén-hátán van legalább 8 )
Anyu azt mondta ha törik-ha szakad ő akkor is feljön az UNOKÁJA "bulijára".
Én közöltem,hogy nem fogom a kocsmákat végigjárni,hogy valahol rábukkanjak az apámra!!
Próbáltam apámat hívni...de sikertelenül! NEM VETTE FEL A TELEFONJÁT!
Kb 50 méter után a drága jó anyám el akart köszönni tőlem (ami nem jött neki össze mert otthagytam mint eb a szaharát) és a gyerekektől.
Már akkor ismét bőgtem mint a záporeső!!!
gyerekeim elköszöntek a nagyanyjuktól,persze Fancsám is sírt nagyon.
Így eljöttünk haza:Lacám,Fancsám,Keresztanyám,párom és jómagam
Az utat végigbőgtem.
Hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen.
Készül egész nap a gyereke ballagására és a kutya nem kíváncsi rá!!!
Gyerekek apja is elmehet a büdös.....
Jellemtelen,szemét-mocskos banda!!!
Ne haragudjatok,hogy kikeltem magamból.Fáj,hogy ilyen szüleim vannak.leég a pofámról a bőr a gyerekeim előtt.belegondoltam,mit érezhetett a FIAM és a lányom ez miatt!
Mintha nem számítanának!!!
Pofátlanság!!!
Az apjukról nem beszélve,mert egy papucsállatka akinek nem számítanak a gyerekei érzései!!!
Jellemtelen alak!!!
Ezek szerintem cseppet sem viselhettek meg a dolgok engem sem,mivel lehet nem is én ülök most a gépnél,nem engem vetett ki magából az ágy,mert nem tudok aludni...még mindig bánt a dolog és nagyon fáj!
nem térek magamhoz!!!
Na befejezem a sirámaimat,mert már megint húzom fel magamat.
NESZE NEKED BALLAGÁS!!!
Még egyszer ne haragudjatok-de ki kellett írjam magamból!
Apa még késő este kiment csinálni a házat...így vele sem igazán tudtam megbeszélni ezt a dolgot.
na ha lenyugodtam,még jelentkezek!!!
Puszi mindenkinek!!!
Clárika!-Te jó későn fejezted be a festést