Mi is jelen
Megjártuk a dottorét, ő is konstatálta, hogy jó randa a hátsója a gyereknek, kaptunk rá olyan piros trutyit, valami membromici-izé (lusta vagyok megnézni

), meg Neogranormon meg rá, meg sudo. Most ezt a kombot teszteljük így. Köszönjük a tanácsokat.
Ha nem javul akkor majd mazsolázok közülük
A gyerek totál készen van, egyedül már nem is tudom pelenkázni, meg ugye 3 különböző trutyival kenegetem, plusz nem popsitörlőzünk, hanem mosdatás van minden pelusozáskor, ráadásul ez a trutyi fog mint az állat, szerintem hetekig pirosak leszünk mind
Tali

Mi még vajúdunk rajta, Drágám eléggé fúrja, mert abban az időben mikor jönnénk haza, durván nagy a forgalom... nekem ez eddig eszembe sem jutott
Boo!
Ott lakott egy barátnőm, szép arra nagyon. Azóta Solymárra költözte, na az se car
Dévény

Miron annyira okos, hogy tudja hogy az neki jó, de ugye anyjafia, és kommentálnia kell
Tike!
nálunk is képlékeny minden, ált. két alvás, durván 12-től 13-ig, meg egy délután 16-tól 17.30-ig. De ha a délután elcsúszik, akkor ugye az este is. Van hogy a déli elnyúlik, akkor délután nem teszem le. Az éjszakától is függ, ma 12 órát aludt egyben, a déli alvása viszont egy óra sem volt. Most viszont ki van nyúlva, leraktam, de egy óra múlva megyek csörömpölni, különben este 10-kor még ugrálni fog a fejemen
Mit is csinálunk napközben... egész nap jön-megy, persze követ, pakol, nagyjából minden el van zárva ami gáz, a többit meg hagyom. Játszik a játékaival, azokat is szétpakolja, sokat labdázunk, meg autózunk lendkerekessel, imádja nézni az Almát a youtube-on, kergeti a kutyát,
Meg ha tudunk megyünk pajtizni, kimozdulunk, mert az mindkettőnknek jó

De jönnek hozzánk is, az is szórakoztatja.
Na mennem kell, csend lett, tanulnom kell