A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Csajok kéne egy kis segítség! Kérnék néhány ötlete,hogy ti mivel kötitek le a gyerkőceiteket egész nap? Úgy néz ki az időjárás a héten megint a lakásba zár minket( szakad az eső reggel óta :twisted: ) és én már teljesen kifogytam...semmit nem tudok így csinálni Héditől.66x szétpakolta már az összes játékot,most épp egy homokozó lapátot rágcsál,de szerintem ez sem köti le sokáig :roll: Az egy dolog hogy akkora a kupi, hogy csak na,de akárminek nekiállok,jön és csimpaszkodik és csimpaszkodik és csimpaszkodik....

Bond: nekem már a 30 fős csoport is durván hangzik :roll:

Mi is voltunk bölcsi után érdeklődni, májusban terveztem bölcsibe adni Hédit,mert augusztustól kell visszamennem dolgozni ( remélem lesz hova, ja 2011ről beszélek), júliusban bölcsiszünet van,ezért egy picit korábban szeretném beszoktatni. Persze amilyen a mi formánk a városban lévő egyszem bölcsi 5 percre van a munkahelyemtől...jövő júniusban kezdik a teljes felújítást és hová költözik a bölcsi???A város másik végébe. hurrá! Vagy veszünk egy autót addig, vagy legyártunk egy kistesót és nem kell bölcsibe adni vagy bariminehézleszmegoldani helyzetbe fogunk kerülni :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike,

nálunk ilyen egy nap:
reggel kel, utána elvan egyedül kb egy órát, addig teszek-veszek.
zuhanyzok, ő a kád szélénél állva szurkol.
tízóraizik, én reggelizek vele
együtt játszunk kb 11ig, aztán megy aludni
ébredés után ebéd, és utána kicsit elvan, a délután hosszú, mert már csak ritkán alszik.

Mindíg abban a szobában van, ahol én, jön utánam. Ott próbálom elfoglalni, pl konyhában:
műanyag eszközök: szűrő, doboz, pohár nagyon izgi.Száraztészta zacsiban, ezt még Sillia írta egyszer.Alufólia üres papírhengere. Mosógépnézés mikor forog benne a ruha.
Van egy szélforgó egy virágcserép mellé tűzve, amit lát az ablakból, ez is nagy favorit.

Itthoni játékok:
- zenehallgatás
- fogócska
- labdázunk
- amíg leszedem a száraz ruhát, ő "zoknit válogat" - imádja
- csipeszeket pakolászni is imád
- tükör előtt bohóckodik
- játékosdobozt és fiókot pakol...

Hát, nem tudom, segített-e... ha már csak egy ötlet volt benne, amit tudsz használni, akkor jó :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Missbg,
sajna nem a legfényesebb napjainkat éljük itt... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nyuszi,
jó hogy jöttél, már hiányoztál! :wink: :wink: :wink: :wink:

Lois,
hogy álltok popsi-ügyben?

Nimród ma össze-vissza alszik, már 9kor álmos volt, aludt fél12 ig, aztán 3/4 3kor már le kellett rakni mert hullafáradt volt, és még mindíg szunyál :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mondjuk korán kelt, 1/4 7 kor - szerintem ráesett az egyik plüssmaci az ágy széléről :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Viszont csináltam muffin-t szabadidőmben... fini lett, már teszteltem melegen :wink: :wink: :wink: :wink:

na, fel is ébredt, megyek :arrow:

KépKép

KépKép
kispocok13

Úúúútálom, hogy ilyen morci az idő...egész nap álmos vagyok :? !
Megyek is aludni :twisted: :lol: :lol: !

Pénteki talival hogy álllunk?!
Ki jön?
Mikor?
Hová?

Szívesen összeírom, csak pörögjetek föl :wink: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kispocok: Köszönöm, találtam benne néhány jó ötletet :)
Nálunk is az alvási rend átalakulása miatt nehéz mostanában. VAnnak napok amikor már csak egyszer alszik,ilyenkor hosszabbat.Ez nagyon jó és sajnos elég ritka.Szeretném ha az egy alvás ebéd utánra esne és nem pont ebédidőre,mert akkor felébred,mert éhes,utána viszont képtelenség elaltatni :arrow: délután nyügös,este fürdés előtt beájul :twisted: Egyenlőre még nem nagyon bírja ki alvás nélkül ebédig,viszont tízórai után meg még nem akar aludni.Picit előrébb hoztuk az ebédet is, de még elég képlékeny a dolog. :roll:

tike

Boo: Sebváltó nálunk is nagy kedvenc :) Dévény: Kívülről valóban nagyon kegyetlennek tűnik, de nálunk Hédi hamar megnyukszik utána és szerintem nem fáj nekik,mert nálunk sem menekül,sőt játszik közben.Ordít,de közben azért nyújtózkodik a játékokért.

Közben azt találtam ki,hogy odahúztam a járokaként funkcináló ágyat a teraszajtó elé.Lelkesen csapkodja az üveget és szórakozik a kutyákkal.Bár lehet egyszerűbb lett volna a kutyákat beengednem :wink:

tike

Tike,
hajrá!

Boo,
megint nem hazudtoltad meg magad :wink: :lol:

tali: nekünk kb 2 utántól jó.

Nimród imádja a cseresznyét :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike,
Hédi megmarad a járókában :?: :shock: :shock:
nekünk jó ideje már csak a helyet foglalja :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mi is jelen :)

Megjártuk a dottorét, ő is konstatálta, hogy jó randa a hátsója a gyereknek, kaptunk rá olyan piros trutyit, valami membromici-izé (lusta vagyok megnézni :oops: ), meg Neogranormon meg rá, meg sudo. Most ezt a kombot teszteljük így. Köszönjük a tanácsokat.
Ha nem javul akkor majd mazsolázok közülük :roll:
A gyerek totál készen van, egyedül már nem is tudom pelenkázni, meg ugye 3 különböző trutyival kenegetem, plusz nem popsitörlőzünk, hanem mosdatás van minden pelusozáskor, ráadásul ez a trutyi fog mint az állat, szerintem hetekig pirosak leszünk mind :oops:

Tali :arrow: Mi még vajúdunk rajta, Drágám eléggé fúrja, mert abban az időben mikor jönnénk haza, durván nagy a forgalom... nekem ez eddig eszembe sem jutott :oops:

Boo!
Ott lakott egy barátnőm, szép arra nagyon. Azóta Solymárra költözte, na az se car :roll:
Dévény :arrow: Miron annyira okos, hogy tudja hogy az neki jó, de ugye anyjafia, és kommentálnia kell :mrgreen:

Tike!

nálunk is képlékeny minden, ált. két alvás, durván 12-től 13-ig, meg egy délután 16-tól 17.30-ig. De ha a délután elcsúszik, akkor ugye az este is. Van hogy a déli elnyúlik, akkor délután nem teszem le. Az éjszakától is függ, ma 12 órát aludt egyben, a déli alvása viszont egy óra sem volt. Most viszont ki van nyúlva, leraktam, de egy óra múlva megyek csörömpölni, különben este 10-kor még ugrálni fog a fejemen :?
Mit is csinálunk napközben... egész nap jön-megy, persze követ, pakol, nagyjából minden el van zárva ami gáz, a többit meg hagyom. Játszik a játékaival, azokat is szétpakolja, sokat labdázunk, meg autózunk lendkerekessel, imádja nézni az Almát a youtube-on, kergeti a kutyát,
Meg ha tudunk megyünk pajtizni, kimozdulunk, mert az mindkettőnknek jó :) De jönnek hozzánk is, az is szórakoztatja.

Na mennem kell, csend lett, tanulnom kell :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:28-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike!

Én is kíváncsi vagyok a tippekre :roll: . Botond legújabb szórakozása, hogy feltápászkodik az etetőszékére, és azt tologatja, mint egy bébétaxit. A bébitaxira tojik :twisted: :lol: . Azzal nagyon jól elvan, ha játszunk vele, de mégsem csinálhatjuk ezt egész nap. Ráadásul még ha tesó is lesz.... :roll:
Bár abban is biztos vagyok, hogy az ilyen jellegű kérdések csak az egygyerekeseknél merülnek föl :lol: .

Nálunk is megváltozott az alvási rend. Volt pár nap, amikor majd' eret vágtam :evil: . Írtam is, akkor volt, hogy indig sírt, meg nem akart elaludni. Aztán végülis nem erősködtem (csakszelíd erszak volt :twisted: ), és most már csak egyszer alszik napközben.
Este 9-től alszik reggel háromnegyed 9-ig 8) :D , és ebéd után egy nagyot (2-3 óra :shock: ). :wink:
Nálatok is rendeződik majd hamarosan (bár még nálunk se teljesen fix :roll: ).

Boo!

Apa nyííílván nagyon büszke rá, hogy majd' 10 évvel fiatalabb felesége van, de ezt igen-igen jól titkolja :twisted: :lol: :lol: :lol: :? .
Sőt néha ellövi a "van még tíz éved, és lecseréllek egy fiatalabbra" poént :? :lol: .
Amúgy elég hiú, és iztos jól esik neki, hogy a barátai, meg az újonnan megismert emberek mindig "lemázlistázzák" emiatt :lol: .

Dodinak majdnem mindegy hánykor talizunk :wink: :lol: .
8:45-kor van kelés, és csak ebéd után szunya, azt meg már úgyis ott ejti meg (remélem) :wink: .

Lois!

Popsi :( .
A városban pénteken 3-4 felé nagy a forgalom, de 6-7 körül már nem. Az autópályán meg annyira nem durva, hogy ne tudnátok haladni. mi sokszor mentünk már arra, de semmi extra nem volt :wink: .
Tessék csak jönni szépen!!!! :twisted:

Boo!

Kidühöngtem magam és nem áll romokban a lakás, ha vki erre tippelt volna sőt, mérgemben olyan jól tudok takarítani, hogy minden csilli-villi

:lol: :lol: :lol: Na, hála az égnek! Akiben még maradt tüske, vágja gyorsan puccba a lakást, azán klaviatúrára fel :lol: !

Dévény: :( . És ennek mi lehet az oka? Mármint hogy a gesztusaival nem fejezi ki a nemtetszést.

Hajgumi :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Úgy néz ki, hogy nekünk a péntek, mint olyan, nem lesz jó, de ettől független én még ott tartok, hogy a Margit-szigeten lenne a találka.

Kép
Kép
200907?

egyenlőre csak annyit,hogy Boo mi is mennénk pénteken,de ez
még nem tuti.sok függ apától...

később még jövök a hazudj,ha tudsz körül...

Kép
Kép
csibe83

Bond!

Margitot elvetettük, mert nem enged magába kocsikat :lol: . Vagyis nem vetettük el, csak felmerült az állatkert :wink: .
De péntek eddig is péntek volt, nem :roll: ?
Persze megértem, ha közbejött vmi... :wink: :(

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe!

Apának tedd a keze ügyébe még a jövő heti hidegélelmet is, tedd be neki a Pearl Harbor 4 órás változatát, oszt csal ellesz valahogy :lol: .

Képzeljétek, én a hétvégén kitaláltam, hogy Zumba-tréner leszek :lol: . Pár évig versenyszerüen táncoltam, és piciket tanítottam is. Imádtam.
És most ez a zumba tökre megfogott, ráadásul az egyik barátunknak edzőterme van nem messze és évek óta mondogatja, hogy menjek hozzá órát tartani. Eddig persze eszem ágában sem volt, mert nagyon nem vagyok formában, és hát nem mennék oda így, mert az baromi hiteltelen lenne. Viszont most még pár évig úgyis itthon leszek, jóóóól megtanulom :twisted: . Ráadásul én brazil zumbadvd-t néztem, és hát az fényévekre van attól, amit magyarországon csinálnak, pedig a nők ezt is imááádják :shock: :D .
Persze a lényeg a mozgás, meg a jókedv, de azért igyekeznék, hogy minél jobban rázzam a koffert :lol: :lol: :lol: .
Most remélem pocakosodok, aztán tejet termelek, de röpke 2 év múlva bele is vághatok :lol: .
Nagy valószínüséggel annyira leszek zumbaedző, mint biztonságiszoftver-fejlesztő, de azért jól hangzik, és azért írtam le, hogy nyomatékosítsak, és hogy 2 év múlva jóóól számonkérjetek, hogy namivanmá zumbalédi?! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval hajrá Boo! Ha eljössz a Zumbaórámra, esküszöm megtervezheted a kertem az új végzettségeddel :wink: :lol: !

Másvalakinek világmegváltó (vagy csak életmegváltó) terve? :wink: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2010.06.21 19:53-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo! Itt vagyok,már írtam délelőtt egy rövidet.
tali: sajnos nekünk nem jó :cry:,jönnek a barátaink háztűznézőbe,amit teljesen elfelejtettem :oops:
Dévény :cry: Gondolom a szíved szakadt meg

Napközbeni alvás: változó,hogy mennyi,de már sokkal de sokkal jobb,mint régebben. Ma például délelőtt 3/4 óra,délután 2 óra :lol:

Lois! Remélem ez a kence jó lesz kisZé popójára.

A gyerekem nagyon durván nyomja. Konkrétan vinnyog azért a kajáért,amit mi eszünk. Így ma virsli kapott. Csak úgy tolta be az arcába :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2010.06.21 19:58-kor.

Kép
Kép
orsi777

Ja, és majd felfogadhatod Loist, mikor nem fizetem ki a munkádat :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi!

Ne is mond, nálunk se jobb a szitu.
Kicsit ki is vagyok azon, hogy szinte egész nap eszik a gyerek :oops: . Napi 6 étkezés, plusz a mi kajánkból mindig lejmol :lol: :? . De ez nem gáz, ugye? Nem hízik durván :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

loislane!

Próbáljátok meg, hogy nem törlitek a popsiját, hanem langyos vízzel mossátok le, csak úgy natúrban.
Könyékig szarosok lesztek ugyan, de hátha hamarabb gyógyultok. Utána pedig szellőztessétek ezerrel, mielőtt bekennétek valamelyik tutival.

kicsidodi!

Eddig sem volt tuti a dolog.

Kép
Kép
200907?

Dodi: Én szoktam itthon zumbázni :D :D ,Hédi hangosan röhög rajtam olyankor :twisted: :D

Ötletek amiket kipróbáltam a délután folyamán:
- nálunk napközben nem szól a tv,max a számítógép megy. Raktam neki zenét, a dohányzóasztalba kapaszkodva járta a rogyasztóst :lol:
- tükör csak a fürdőben van a mosdópult felett,ezért előkerítettem egy ezeréves közepesméretű régi tükröt és a falnak támasztottam.NAgyon tetszett neki,bár még mindig nem jött rá,hogy a másik baba az ő maga.Ezt még finomítani fogom, régóta tervezünk az előszoba egyik falára egy földigtükröt :arrow: megsürgetem kicsit apát :D
- az én gyerekem csak kifelé pakol mindenből,hiába mutatom neki,hogy bepakolni valamibe is izgi dolog :?
-kutyák feladták,ilyen hidegben még a gyerek kedvéért sem hajlandóak kibújni az ólból :twisted:

Járókában egyébként csak addig marad meg amíg csapkodhatja az üveget,illetve amíg ki nem szór belőle mindent.

Nyűgösködést egyébként szerintem az időjárás is okozza,mert már 7kor fürdetni kellett és azóta durmol :shock: ( szívesen mondanám,hogy biztos a foga,de már nem mondom,mert eddig sose jött be :twisted: :twisted: :twisted: )

Dévényezni nem tudom meddig kell még,február óta járunk,mióta mászik már csak 2 hetente, de most nem tudom mikor mehetünk legközelebb. :cry: Azt mondta a gyógytornászunk majd ír vagy hív,de eddig nem jelentkezett,eléggé aggódom miatta. Pár hete belázasodott, meg nagyon fájt a feje,vérvételen kiderült,hogy kullancstól kapott vmit. Nem mondta,hogy mit,infúzióra járt a kórházba, aztán antibiotikumot kapott.Szombaton nem tudtunk bemenni a tornára hiába csöngettünk,hívtam, akkor mondta sírva a telefonba,hogy kórházba kellett vinni reggel és még csak szólni se tudott nekünk. Apró javítani valók még vannak Hédi mozgásán, de talán nagy gond már nincs.

És végül ha elfáradtatok a zumbában és a kertépítésben jöhettek hozzám frissítő masszázsra, 1,5 éve végeztem,de eddig csak a családom lelkes tagjai élvezhették :lol: :lol:

tike

tike!

Ez a kullancs csúnyán hangzik.

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:29-kor.
Vendég

Kép

az első copf

Kép

egy kicsit megnőtt :shock: :? :D

tike

Tike!

hiába mutatom neki,hogy bepakolni valamibe is izgi dolog :lol: :lol: :lol: :oops:

Te masszőr vagy????????????????????
Fél óra és ott vagyok :twisted: :lol: !
De téllleg, holislaktokti? :oops: :roll:

Bond!

Pedig láthatnátok néhány kismajmot, meg nagyokat is :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

A hintás képen nem a gyerek csámpás, csak nem sikerült egyformára kötni a hintát,de amint a gyereken is látszik,totál álmos állapotban nem álltunk neki kötözgetni :twisted:

tike

Az ország délnyugati csücske :lol:
Mellékesként gondoltam itthon maszírozni,be is rendeztük az egyik szobát,aztán hamarosan beköltözött Hédi és a vetélések miatt ugye nem kockáztattunk, a maszírozósszobából meg babaszoba lett.A kezdetben alakuló vendégkör meg ugye elkopott,merthát üzleti szempontból ez nem volt a legjobb kezdés,de nekem megérte :wink:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike!

Júúújdecukiezacopf :D :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike!

Őőőő, akkor nem fél óra, hanem 4-5 :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:29-kor.
Vendég

Ok,rendben lehet nálunk a következő tali, legalább én is eljutok egyre :) Bár ha jól következtetek - mivel még mindig nem tudom Lois hol lakik :oops: - de ha neki a főváros 200 km( nekem 250) és valami nagy locsi mellett lakik,ahol már szintebiztoshogymindenki járt akkor ő tőlünk nem is lakik olyan messze :roll:

Boo: szerintem inkább lyme-kór, mert az biztos,hogy nem friss kullancscsípés,csak a vérvételből derült ki. Az meg ugye évekig is lappanghat...én is most akarok oltást iratni magunknak,mert az ismétlőket nem adattuk be :roll:

fogzási tippek :D :D :D lehet,hogy végül ezt kell bevetnem :D :D :D

Dodi: ha ügyes vagy 3 óra alatt ideérsz :)

Végzettségem alapján egyébként tanulásban akadályozottak pedagógiája szakos gyógypedagógia tanár vagyok, az idegenforgalomban dolgoztam, masszázst hobbiból tanultam - és még mondja valaki,hogy nem széles az érdeklődési köröm :D :twisted: :D :twisted:

tike

sziasztok!

tike!
nagyon jók a képek és tényleg Hédi már olyan nagylányos...
dodihoz csatlakozom én is és pár óra alatt ott is vagyunk...

most nézem,hogy a holnapi grace klinika is eléggé jó lesz...

dodi!
hát valahogy igy gondoltam,hogy itt hagyom apát,de ha fel
sem kellhet az ágyból wc-zni sem az ciki több órán keresztül sztem :roll: :roll: :roll: :roll:
de még a gyerekkel hogy lehetne megértetni,hogy apa nem tud vele
játszani,bohóckodni,dobálni,sétálni,felemelni stb...???
lmondtam apának,hogy legvégső megoldásként addig mi lenne,
ha otthon lenne??
de tényleg majd meglátjuk...

Bond!
hogy-hogy mégsem jó a péntek???

Kép
Kép
csibe83

Dodi,

nálunk én mondom Enyémapának, hogy lecserélem fiatalabbra :roll: :roll: :roll: ő sem díjazza :lol: :lol: :lol: :lol:
Etetőszék tologatása nálunk is sláger :-) de ma pl a babahinta állványát rázta, mint egy ketrecbe zárt tigris, majd lábujjhegyen nyújtózkodva kapcsolgatta ki-be.

Lois,

na nehogymá' ne gyertekn el!!!!
Dodi jól érvelt :lol: :lol: :lol: :lol:

Tike,

mai programotok
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

édesek a képek! Tényleg, mekkorát nőtt - ígylátszik igazán a különbség :shock: :shock: :shock: :shock:

Masszázs után jöhettek elméteket is pihentetni - én jógaoktatóit szeretnék végezni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Boo,

saru -
[quote]t írta:úl olcsók

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(tavaly nyáron a Stradivariusban vettem egyet, hulla olcsón, kb 2000 Ft-ért, kívül-belül bőr, és pihe-puha, imádom :-) Sima egyszerű három csatos saru. Kukk be, hátha

A pancsoló nekünk is elég picuri lett :-(

Miron csini lesz ebben a rózsaszín - sárga várban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote]
írta:
vegyél Hédinek ijesztésből egy műfogsort, és ragassz ki a szobájába egy marizsuzsi porsztert, meglátod egyből elődobja a csáprágókat

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

xxx :arrow: kisses
(egyedül erre tippelek, de ettől még nem értem én sem)

remélem, nincs megint valami gáz...

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike,

idegenforgalom? Mit csináltál?
Én is lenyomtam pár évet ezen a területen a 90-es évek második felében...

gyógypedagógia - ahhoz nagyon erősnek kell lenni, minden elismerésem azoké, akik ehhez eléggé erősek. Én sajnos nem, pedig szívesen csinálnék valami hasonlót.

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,

+++++++++++++++++, Apa jól lesz!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

kispocok!
bizom benne,hogy apa jól lesz,de egy kilót sem emelhet meg majd
és a hasizmot is elfelejtheti,igy mindenhez segitség kell.

Kép
Kép
csibe83

Boo!
szerdán műtik.
viszont egyáltalán nem mozoghat.

Kép
Kép
csibe83

már megtaláltam Kiara szülinapi ajándékát..
mi is triciklit szeretnénk neki és megtaláltam a Dodiék félét a neten
csak más szinben...kicsit csajosabban :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

bírni fogod ezt te Kiarával együtt? Nincs valaki aki segíteni tudna? Gondolom, Teapa nem 20kg...meg amúgy is.

Emlékszem, mikor beállt a hátam tavaly, Enyémapa kicsit szét volt csúszva... egy hétig látott el Nimródot és engem (nem tudtam egyedül megmozdulni), és akkor Nimród még csak 3 hónapos volt, nem csimpizett, nem pakolt...

Tudom, a csajok edzettebbek, és jobban tudnak multi-taskingolni, de akkoris!

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?