Sziasztok!
Mi is itt vagyunk, visszaolvasni nem volt időm, mert ma végre felszámoltam (időszakosan) a vasalnivaló hegyeket! Holnap megint elkezdem újra gyártani, mert azt mondják már jobb idő lesz, így ma nem mostam
A hétvége jól sikerült! szombaton a fiúk kettesben voltak egész nap! Reggel 8-kor mentem el és este 11 körül értem haza! Robi azt mondta, hogy elég szar napjuk volt, de az elmondásaiból arra következtetek, hogy ez egy átlagos napja lehetett Marcinak! Jól evett, jól aludt és sokat játszottak!
Tegnap meg Pápán voltunk kirándulni hármasban! Ettünk egy fincsi ebédet is ott helyben! Nagyon jó volt kikapcsolódni!
Murphy: most jól kiköltekeztük magunkat az építkezéssel, még a kert java hátra van és úgy tűnik ki kell cseréljük a kazánt, mert nem valószínű, hogy még egy telet kihúzunk vele...

Majd összeszorítjuk a gatyánkon a madzagot...
Képek nagyon édesek!!! Nálunk ennyire extrém alvási póz még nem volt
Most a legújabb, hogy alvás előtt nem forgolódik, hanem négykézlábra áll és hintázik...
Az éjszakáink elég sz@rul alakulnak mostanság. Az utóbbi napokban megint kelt többször is Marci, és ma éjjel még kaja után sem akart visszaaludni, akkor is csak négykézláb álldogált a kiságyban, hol gagyarászott hol meg sírt

Nem értem ezt miért csinálja...
Enni továbbra sem nagyon eszik túl változatosan! A sütőtök állandó, a husok szoktak változatosak leni hozzá, hol csirka, hol pulyka, hol marha

:D:D Már várom, hogy mikor sárgul be a gyerek

:D:D Bár ma (Murphy hess) megette a gesztenyés csirkét!!! Egy egész üveggel!
Viszont lehet, hogy a krémtúrót még nem bírja a kis pocakja, mert utána mindig bukik... Pedig ő nem is bukós fajta

Úgyhogy pár napig azt hanyagoljuk most
T.Szilvi, grat a ház színezéséhez! Majd tegyél fel képeket!
Kata, szomszéd

Mi volt az önkormányzatnál?
Zsuzsi! Azért az csak jó, hogy nem egyedül kell Zsófira figyelni, anyud meg húgod is besegít, tudsz kicsit te is pihizni remélem!!!
Sajnálom a napirend-átrendeződést! Lehet neki így jobban esik

Majd visszaáll később!!! Nem lehet, hogy ebéd előtt most többet eszik és azért nem kívánja?
Vick, jobbulást Ricsinek! Remélem most már csak túl lesztek a pechsorozaton! Mi van az autóval???
Ja, Marcinak sincs még foga!!!
A földet még mindig nem tudom mikor hozzák...

Pedig ma már rájuk telefonáltam és ígérték, hogy visszahívnak, de nem tették... Holnap megint reklamálok! Jó, nekik sem lehet könnyű ebben a sz@r időben, de akkor is!!! 2-3 órás munka az egész, nem igaz, hogy nincs egy fél napjuk rá...