A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Edina
Meg sem néztem alaposabban az izzót. :oops: Én a szúnyoghálóra esküszöm. :wink:

Kata
Én a hajába kenném, amit átdobott! :twisted:
Szorítok, hogy tudjatok lépni ez ügyben.

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Vick, gratulálok a diplomaosztóhoz! A képeket mindjárt megnézem.
Ricsinek jobbulást. Azt hittem, már véget ért a pechszéria :-(

Edina, Gréti nagyon kis leleményes a bébikomppal és nálatok legalább tényleg elfér.
Kérünk majd képeket, ha megvan a szerzemény!

Szilvi, örülök, hogy megvan végre a színezés.

Kata, birtokvédelmet kértetek? Gondolom, kimennek majd, bár szerintem a legjobb lenne, ha a nőt vinnék el...
Sajnálom, hogy ennyi kellemetlenség ér Titeket mostanság.
Képzeld, itt is kétágyas a szoba...
De jó, hogy Márk alvókája újra a régi.
Zsófi azért legkésőbb hajnalban felkel és az a jobbik eset, ha visszaalszik. Ma éjjel viszont éjfélkor és 5-kor kelt. :?

Ági, virágföld :( Egy kis kosz kell néha. :wink:

Mi jól vagyunk, de Murphy, hogy az idő sz@r, viszont itt legalább a teraszra és az udvarra ki tudunk menni, ha eláll, nem kell nagy készülődés. Igaz, ha a Húgom szabin van, mindig rossz idő van....
Zsófi napirendje kicsit kuszább lett :? Két napja nem fogadta el az ebédet, hisztizett, kapott szopit és 4 körül ebédet... Nem tudom, hogy otthon mi lesz.
Anyukámék nagyon boldogok, Anyukám is itthon van velünk a héten.
Murphy, hogy a pedikűrös-manikűrös, akihez hébe-hóba elmegyek, pont ezen a héten nyaral...
Megyek viszont masszázsra!

Jók legyetek!
Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk, visszaolvasni nem volt időm, mert ma végre felszámoltam (időszakosan) a vasalnivaló hegyeket! Holnap megint elkezdem újra gyártani, mert azt mondják már jobb idő lesz, így ma nem mostam :)

A hétvége jól sikerült! szombaton a fiúk kettesben voltak egész nap! Reggel 8-kor mentem el és este 11 körül értem haza! Robi azt mondta, hogy elég szar napjuk volt, de az elmondásaiból arra következtetek, hogy ez egy átlagos napja lehetett Marcinak! Jól evett, jól aludt és sokat játszottak!
Tegnap meg Pápán voltunk kirándulni hármasban! Ettünk egy fincsi ebédet is ott helyben! Nagyon jó volt kikapcsolódni!

Murphy: most jól kiköltekeztük magunkat az építkezéssel, még a kert java hátra van és úgy tűnik ki kell cseréljük a kazánt, mert nem valószínű, hogy még egy telet kihúzunk vele... :( Majd összeszorítjuk a gatyánkon a madzagot...

Képek nagyon édesek!!! Nálunk ennyire extrém alvási póz még nem volt :D
Most a legújabb, hogy alvás előtt nem forgolódik, hanem négykézlábra áll és hintázik...

Az éjszakáink elég sz@rul alakulnak mostanság. Az utóbbi napokban megint kelt többször is Marci, és ma éjjel még kaja után sem akart visszaaludni, akkor is csak négykézláb álldogált a kiságyban, hol gagyarászott hol meg sírt :roll: Nem értem ezt miért csinálja...

Enni továbbra sem nagyon eszik túl változatosan! A sütőtök állandó, a husok szoktak változatosak leni hozzá, hol csirka, hol pulyka, hol marha :D:D:D Már várom, hogy mikor sárgul be a gyerek :D:D:D Bár ma (Murphy hess) megette a gesztenyés csirkét!!! Egy egész üveggel!
Viszont lehet, hogy a krémtúrót még nem bírja a kis pocakja, mert utána mindig bukik... Pedig ő nem is bukós fajta :( Úgyhogy pár napig azt hanyagoljuk most :(

T.Szilvi, grat a ház színezéséhez! Majd tegyél fel képeket!

Kata, szomszéd :twisted: Mi volt az önkormányzatnál?

Zsuzsi! Azért az csak jó, hogy nem egyedül kell Zsófira figyelni, anyud meg húgod is besegít, tudsz kicsit te is pihizni remélem!!!
Sajnálom a napirend-átrendeződést! Lehet neki így jobban esik :) Majd visszaáll később!!! Nem lehet, hogy ebéd előtt most többet eszik és azért nem kívánja?

Vick, jobbulást Ricsinek! Remélem most már csak túl lesztek a pechsorozaton! Mi van az autóval???

Ja, Marcinak sincs még foga!!!

A földet még mindig nem tudom mikor hozzák... :twisted: Pedig ma már rájuk telefonáltam és ígérték, hogy visszahívnak, de nem tették... Holnap megint reklamálok! Jó, nekik sem lehet könnyű ebben a sz@r időben, de akkor is!!! 2-3 órás munka az egész, nem igaz, hogy nincs egy fél napjuk rá... :cry:

Mangora

Kép
mangora

És amit már a múlt héten ígértem! Kép a kertről!

Kép Ilyenek lettünk

Mangora

Kép
mangora

Kép

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Őrültrég nem voltam! Nagyjából minden rendben, csak most nagyon sok volt a program. Még lesz is a héten. Csütörtöktől volt a családi hétvége lent Sújhelyen. Míra csudajó volt, mindenki elájult tőle. Az éjszakát szokása szerint végigaludta, evett rendesen, voltunk sokat kirándulni, strandoltunk, libegőzött is! és a nagyokkal boboztunk, kalandparkoztunk. Szombat este Sárospatakon a várban múzeumok éjszakáztunk, fél éjfélig voltunk, békésen aludt a babakocsiban a legkisebb, a nagyok meg programoztak. Hozok a héten képeket. Ma fogorvosnál voltam, holnap uh-ra viszem a kicsit, du meg évzáró Pollinak. Holnapután védőnő. Szóval még a hétre is kijut.
Ééééés összeszedtem egy jó kis torokgyuszit valahol. Majd megd.lök. Reggel még csak éreztem, most viszont...

Edina, drukkoltam anyukádnak. Már bizti otthon van. Reméljük a szövettan is rendben lesz.

Judit, Bene tündéri, ahogy az apjának örül! Milyen ügyi!

Zsuzsi, rossz lesz neked egyedül, de nagyon gyorsan telnek a napok, mindjárt otthon lesz Apa! Ijesztő lehetett a leveles böfi!!! :shock: Honnan származol? Anyai nagyapám Alsóberecki születésű, így az ő családjának nagyja ott él. Pár rokon, anyuféle unokatesók és másodunokatesók laknak itt Pestkörnyékén. Évente 1x naagy találka van valahol. Általában lent Újhelyben.

Ja, és annyi volt a szúnyog, csoda, hogy maradt hely rajtunk az itthoni dögöknek. Bio-szunyogirtó egy nagy sz.r.

Dávid foga: :lol: Édi, ahogy peckesen ül! Látszik, büszke a tudományra!

Kata, gratulálok az öcsédnek. Jó, hogy így haladtatok a kertel. Szomszéd :twisted: Érdekes lehet új rokonokat megismerni!

Vick, sajnálom a betegséget. Szegény Ricsi! Sokszor a felnőttek jobban megküzdenek a betegségekkel, mint a kicsik! Jobbulást.

Nem tudom már, ki írta, de most vettem, bár még nem próbáltam, joghurtos és túrós bébikajákat! Gondolom kevésbé terhelő a babapocinak, érdemes lenne a bukósnak kipróbálni. Van Bebivitas és Babyloves is!

Mindenkinek köszönöm a köszöntést!

Irigy, irigy a találkáért! Gondoltam rátok! Drukkoltam az idő miatt, kár, hogy nem volt jó! Legközelebb én is megyek!!!!!! Olyan jó lenne élőben talizni!

Kati

Kép
bfkata

És a családi találkozó legjobb beszólása, persze komolyan is gondolta a 24 éves leányzó a kérdést:

- Ti vágjátok Míra haját?

Kati

Kép
bfkata

:P Sziasztok!!

Hulla vagyok csajok ma nagytakarítást csináltam , ablakpucolás, függöny mosás, szekrények teteje.. reggel kezdtem fél 9 kor és este fél 6 kor fejeztem be.. de még hátra van a konyhabútorom és szekrények kitörlése de majd a legközelebbi takarításnál!

Persze teszek fel képeket, de majd ha le lesz burkolva a terasz is mert így még elég csúnya.. tök szupi mert júl 5 -én jön az unokatesom és csinálja a kövezést ... !

tök szupi mert tudjuk folytatni a kertet is , viacolort is.. !

Vick gratulálok a diplomához, és tényleg tök szupi a hajad nekem is nagyon tetszik ! Samu ! :lol: :lol:
jobbulást Ricsinek ! Szocpol ismerős.. de remélem ,hogy hamarosan lezárul mind a 2 n zűrős ügye ! :D

Kata , örülök ,hogy minden okés volt a tegnapi ebédnél , szomszédot meg sajnálom de bízok benne és drukkolok ,hogy sikerrel járjatok ! amúgy ismerős az ilyen sz...r dolog mert itt nálunk a szomszéd néni azzal locsol pl tegnap este is tiszta pöce szag volt .. egész lakásba lehetett érezni de még zárt ablakoknál is ! szupi ,hogy MÁrk átaludta az éjszakát !!!

Ági , pont ma hogy takarítottam éppen ezen gondolkoztam hogy ha M elkezd mászni mit hova kell tennem nehgoy elérje. nekem is a virágok egy rész e a földön van !

Zsuzsi sajnálom a napirendet de reméljük h ez csak átmeneti állapot, meg hát a pedikür.... is ,
Én júl 10 én megyek kozmiba .. egy év után már remélem eljutok !!!!
A napok meg gyorsan mennek , észre se veszed és itthon is lesz már M ! Mikor érkezik haza pénteken???

Bfkata , de jó hogy voltatok nyaralni már, mi jövö héten megyünk már várom is nagyon ! Pollinak boldog névnapot!

Tényleg már akartam kérdezni, a gyakorlott anyukák és nyaralók mi az amit feltétlenül vigyünk magunkkal gyereknek ? hasznos és ötletes dogokra gondolok ?? ! :D :wink: :oops:

Itt nálunk is sok a szúnyog de szerdán már elkezdik felszerelni őket,

Móni ?? merre vagy?
Képzeld kiprobáltam a porszívos rovarítós ötletedet ... én léggyel probálkoztam ma takarítás közben és jelentem sikerrel jártam , és ki nem jött egy se ! :lol: :P

Edina, de ügyi Gréti.. !
Máté is reggelente itt alszik vissza a mi ágyunkban, én is itt örzöm őt amíg fel nem kel mert már annyit ficereg hogy csak na !

Mostanában hason alszik elég furi nekem mert újszülött korától kezdve utálta és mostanában így alszik de olyan kis cuki !! :lol:
Ő is olyan h ha meglát vmi játékot kicsi küzd érte de ha eléri eléri de ha nem akkor nem , fekszik tovább .... !

Mangora , szépek vagytok ,tök jó lett a kert, látom van ilyen kis sütőgető is ? Föld :twisted:
De jó örülök ,hogy ki tudtál kapcsolodni és hogy a párod is ilyen jól állta a sarat szombaton ! 8)

Apa megint du dolgozik úgy utálom és még az idő is ilyen sz---r ! Undorító már ez a sok eső...!

Ha kihagytam vkit nem volt szándékos , bocsika csak nagyon elfáradtam !!!

Megyek is elteszem magam holnapra !

szép esét !

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Halihóóó!!!

Tegnapelőtt megérkeztünk, minden oké, mára már a számítógépünk is mutatott életjeleket, azért tudok csak most írni.

Tali nagyon szuper volt, köszönjük szépen!!! Annyira jó volt látni Titeket!!! Aztán legközelebb remélem mégtöbben leszünk! :wink:

Elkezdem a romok eltakarítását itthon, remélem tudok jönni nemsokára, addig is puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
friday

puszi Friday!!!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok csajok,

Zsuzsi, a napirend felborulást megértem, tudod meséltem már jópárszor, hogy nálunk is másképp van ha hazamegyünk a szüleimhez.
Majd jövő héten még kell pár nap Zsófinak mire visszarázódik.
Pedikűröst sajnálom, masszázs meg rádfér.
Nem akarlak zaklatni a szomszédom ügyével, de ha nem haragszol,lehet hogy felhívnálak vmikor, mert lenne pár kérdésem.
De ha nem szeretnéd,nyugodtam írd meg.

Friday, welcome!Kérjük az új masinával készült mesterfotókat!Előre is köszi a fini csokikat és nagyon remélem, hogy a nyár folyamán jöttök még M.o-ra és láthatjuk egymást.

Pollinak boldog névnapot!BfKata, jó közel van a kiscsaj születés- és névnapja egymáshoz...
de jó, hogy Míra ilyen nyugisan elvolt és ki tudtatok kapcsolódni.
Szuper-szuper.

ToldiSzilvi, nagyon jól működik nálatok is ez a családi összefogás a munka terén, sajnos másképp ez nem működik.

Mangora, nagyon szép a kert már ígyis, hátha majd még fű is lesz.
Majd a mienkről én is rakok fel képet,ha nem esik végre.
Apának meséltem a szombati apás-Marcis napról és hogy írtad, ez csak egy átlagos nap volt, mégis lefáradt apa.Hát nevettem egy nagyot, olyan jófej vagy, az én párom is magára ismert, ő hétvégén is mondogatja, milyen eleven a gyerek, meg most igazán elemében van, én meg mondom, máskor is ilyen ám, nem igazán marad nyugton.

Vick, ezt az izzót én is néztem, de van mit fejleszteniük rajta...
Amúgy Laci bácsin kívül máshol eddig nem is láttam.

Hú, csajok, tegnapi hivatal nem volt semmi, kiderült hogy a szomszéd nőnek papírja van róla, hogy hülye, tehát hiába tettünk feljelentést és mutattam videóanyagot meg fotókat a disznóságairól, vszínűleg megszüntetik az eljárást az elmaeállapotára hivatkozva.Bezáratni vhova meg csak úgy nem lehet, akarat ellenére egy gyagyást sem kényszeríthatnek gyógykezelésre.Na kibukatm rendesen.Most itt az önkormányzati feljelentés és birtokvédelmi kérvény, nem tudom mikor intézkednek, de akár kiabálás, akár vmi átdobálás lesz, már rendőrt hívok hozzá, nem érdekel.
Mondja az ügyintéző, arra kell gondolni,hogy beteg a néni, na erre elborult az agyam rendesen.

De lett egy kis jó hangulatom is, megyünk 3 napos wellnesre gyerekestől Bükkfürdőre Juditékkal együtt, ma foglaltuk le a dolgot.

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Csak most tudtam jönni,mert ügyintézős délelőtt volt!
Itt még mindig sz@r az idő, pedig azt mondták, hogy mára már nem fog annyit esni! Hogy fejezem be így a kertet??? :cry: :cry: :cry:
Unhattok már eléggé, hogy mindig csak a kertről tudok beszélni :D:D:D

Friday, üdv ismét köztünk! Ez a hazaérkezés utáni romeltakarítás ismerős :( Hajrá!!!

Kata, ha a néninek papírja van róla, hogy dilid, akkor nincs gyámja??? Ezt kéne kinyomozni, mert akkor ő felel érte, gyámhivatalnál kell intézkedni! Ha meg nincs, akkor a gyámhivatalnál kell bejelentést tenni szerintem, hogy felügyelet nélküli és elviselhetetlen! Ezek csak tippek, nem tudom járhatóak-e...
Köszi a dicséretet! Várjuk tőled is a képeket majd!
Az apák már csak ilyenek, nem is sejtik mennyi mindent jelent egyszerre gyereket nevelni, meg "háztartani" :D:D:D

Jaj de jó, Bükkfürdőn hova mentek? Tavaly mi is voltunk ott!
Párom idén külföldre szeretne menni, Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, én meg szívesebben mennék valahova itthon, hogy ne kelljen utazni annyit, de majd meglátjuk mire futja a pénzből, amit erre tettünk félre...
Megjött Marci személyije! Olyan kis cuki rajta :D És nem volt egy hét, mert múlt hétfőn voltunk az okmányirodába, és pénteken hozta is a postás, csak nem voltunk itthon és tegnap tudtam elmenni érte!!!

BfKata, jó kis programjaitok voltak nektek is! De jó, hogy így bírta Mira még az esti, éjszakai programot is! És utána hogy hazaértetek csak átraktad az ágyba és fel sem ébredt??? :shock: Milyen ügyi!!!

Ja, vége az arany életnek, hazajött a rokonlátogatásból nagyi!!! Már úgy megszoktam nélküle :D:D:D Fel sem tűnt, hogy nincs itt... :oops:

ZSuzsi, Móni hol vagytok???

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

Kicsit elmaradtam- írtam, aztán elszállt és lusta voltam újra írni.

Azt hiszem, Dávidnak jön a 2. foga is, mert megint sokat alszik és nyűglődik (ölben van el csak)

Vick,
Gratulálok én is! és nagyon szépek a diplomaosztós képek:)
Férjednek jobbulást kívánok.

Mangora,
Nagyon nevettünk Z-val ezen, hogy "ez Marci egy átlagos napja lehetett":)))

Kata,
Rémes ez a helyzet a szomszéddal, szegény ti:(
Basszus, elég nehéz tekintettel lenni valakinek az elmebetegségére, ha az zaklat és szart dob a kertedbe:(
Mennyi idős a szomszéd? Nincs családja, akivel beszélni lehetne, hogy ne hagyják egyedül stb.?

Tök jó, hogy így összebarátkoztatok Juditékkal, remélem, jól sikerül a közös mininyaralás, és azért pihentek is egy kicsit a babák mellett!

Kati,
Pollinak boldog szülinapot, Mira állítólag hajnyírásán is nagyon röhögtem:)

Friday,
Nagyon sajnálom, hogy nem voltunk:(((

Mi tegnap ellátogattunk Renihez. Bibi tündéri, derűsen szemlélgette Dávidot, aki azzal volt elfoglalva végig, hogy mindent megrágjon:(
Igazi gyerekparadicsom van náluk, unokatesók, kert, játékhegyek...
Köszönöm, Reni, jó volt látni:)

Zsuzsi,
Nagyon drukkolok Zsófinak a biztonságos leüléshez. Te meg pihenj, amennyit csak tudsz.

Szép napot,
Móni
monke

Nem tudtam egymás mellett lekapni a babákat, Reniék gyerekszobája túl ingergazdag..

De Dávidot reklámoztam már itt eleget úgyis, szóval

Íme: Bibi
Derűs, kedves és tündérke. Kép
monke

Most látom, Mangora is írta a gyámot...
monke

Csak gyors bejelentkezés:

Judit hívott, Petra cicije alatt van vmi gyulladás, hőemelkedése is volt, nagyon kemény, házidoki volt náluk, be kell menniük a kórházba megnézetni egy sebésszel.
Judit az ügyeletre megy vszínűleg, mert már nem érnének oda normál rendelésre.
Este mindenképpen hív, mi volt.
Szegény kis Petra.

katicat
Szigetszentmiklós

Köszi a tippeket lányok, sajnos az önkormányzat keze is meg van kötve, nagy a susmus, de azt hiszem most borul a bili.
Ugyanis a nő, aki ugye papíron elmebajos, neveli a nővérének fogyatékos lányát.Szerintetek?Ilyenek a magyar törvények.

Mangora, a Danubuis Health&Spa-ba megyünk, de majd csak augusztusban.Nálunk apa Horvátországba akart menni, de ekkora gyerekkel szerintem kivitelezhetetlen.
Ausztriába azért úgy tervezzük átruccanunk, Bükktől csak egy köpés amúgy.

Reni, nem látom a Kis Buddhát-t.Bibi azért mozgékonynak tűnik a képen.
Akkor nálatok is beindult az udvarlás, Móni.Örülök,hogy taliztatok.

Csütörtökön mi meg Fleuréknál töltjük a napot.

Márk ma elég nyűgi szegényem, mondjuk én is nyomi vagyok, tuti ez az idő.

pusz

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Hahó!

Jaj, Judit, Petra, szorítok, hogy semmi gond ne legyen!! Gondolok Rátok, remélem estére már el is felejthetitek az egészet!!!

Vick, Ricsinek jobbulást! Remélem már sokkal jobban van!

Kata, de jó, közös nyaralás! Csak nem a DM kuponos nyaralás? Azon én is gondolkodtam :)
Mi lehet mégsem megyünk Erdélybe, mert a szüleimmel mentünk volna, Apukámnak viszont közbejött valami arra a hétre, a páromnak meg később már nem jó :( Pedig ma meg is érkezett Bene útlevele... szóval nem tudom, lesz-e így nyaralás... pedig már úgy vártam. Bevallom, hármasban nem sok értelmét látnám elmenni valahova hosszabb időre, Benének mindegy, hol van, csak a megszokott "szolgáltatást" kapja, nekünk meg úgy lenne pihenés, ha pár órára ráhagyhatnánk valakire, egy múzeum vagy mozi erejéig. Pancsolni ráadásul Benének nem szabad, csak a saját vizében (nefrológus mondta), szóval a strand is kilőve. Hm :(

Remélem sikerül valamire jutnotok a szomszéddal kapcsolatban! Nekem gyermekkorom meghatározó élménye egy idióta szomszéd, mi elköltöztünk miatta, a szüleim nem akartak állandóan félni tőle. Na mondjuk ő közveszélyes is volt... jaj, még rágondolni is rossz :(

Édes a kis Bibi, a szeme tiszta Reni :) És Dávid buksija is nagyon csinos hátulról :wink:

Kati, szuper, hogy ilyen jól sikerült a kirándulás! Míra egy tündér, hogy ilyen jól viselte az éjszakázást!

Mangora, nagyon szép a kert, már így is, fűvel pedig mesés lesz! Megértem, hogy nagyon foglalkoztat, én már egy icipici kertnek is nagyon örülnék, a Tiétek ehhez képest a Paradicsom :)

Zsuzsi, szerintem ha hazajöttök, helyreáll majd Zsófus napirendje, ne aggódj! Milyen volt a masszázs?

Friday, örülök, hogy rendben hazaértetek!!! Én is nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk :(

Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Köszönöm Kata, hogy írtál a többieknek. Végül úgy döntöttünk, hogy reggel megyünk be. Már ügyből kifolyólag beszéltem a dokinővel pár hete és ő a Bethesdát és a Heim Pált javasolta. Ma pont a Sote1 az ügyeletes, tegnap és holnap a Heim Pál. Így inkább megvárjuk. Ma eddig csak hőemelkedése volt Petrának, de eléggé fáradékony. Viszont ha ébren van jókedvű, pörög ezerrel és szerencsére jó az étvágya is.

Holnap szorítsatok! Ha hazajöttünk jelentkezem, ha maradni kellene, akkor írok Katának!

Judit

Judit

Kép
petra09

Judit, holnap szurkolunk!!! Remélem semmi komoly!!!

Móni, nagyon édesek a gyerkők! Nem csodálom, hogy ebben a játékparadicsomban Dávid nem Bibivel foglalkozott :D:D:D
De csak rájön majd a csajozásra ő is!

Kata, így gyámja nem is lehet senkinek a néni! Nálunk volt családban ilyen ügy, nagymamám testvére, aki papíron elmebajos volt a másik testvérének a gyámja és ezt megelégelte apu, mert ugyanez volt a szitu (annyi a különbség, hogy egy házban, társasházban, közös kerttel laktunk velük). Apu elment a gyámhivatalhoz és bejelentette az ügyet! Jöttek, megvizsgálták, utánanéztek mindennek és elvették tőle a gyámságot. Igaz, őt nem vették gyám alá, mi azt nem is kértük annak idején! Szóval járható az út, csak macerás...

Ági, megértem, hogy szeretnétek úgy nyaralni, hogy közben kicsit ti is pihizhetek.. Ez nálunk is jó lenne!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Megjöttünk! A sebész azt mondta, hogy újszülöttkori emlőduzzanat. Ha nem múlik el két hét múlva kell visszamenni. Én nem nyugodtam meg, mert Petra már csak reggel és este szopizik, s ahogy utánaolvastam ez tényleg újszülöttkorban szokott lenni. Andrissal abban maradtunk, hogy figyeljük és ha fájna neki, vagy nőne vagy bármi változás lenne azonnal visszük.

Ne haragudjatok most nem reagálok, mert alig aludtam éjszaka és olyan furán is érzem magam, s kihasználom, hogy Petra elaludt, alszom én is.

Judit

Judit

Kép
petra09

Jó reggelt!

Ma ismét bepróbálkozom a Földhivatalnál, remélem sikerrel járok!Szorítsatok!

Még nem is írtam, mit mondott tegnap az én kics lányom, Eszter.
- Mami! Mikor lesz már megint kicsi hasad?
- Addig nem hiszem, hogy kisebb lesz, Kicsim, amíg szoptatok.
- Mert a hasadban is van tejcsi??? :shock:
:lol:A gyermeki őszinteség. Ehhez látni kellen a nagy ártatlan szemeit, ahogy néz rám s mindezt komolyan kérdezi. Nem bírtam ki nevetés nélkül.

Kata
Sajnálom, hogy nincs nagyon megoldás a nénivel kapcsolatban, de a férjem is azt mondta, hogy amíg vannak rokonai, addig nem adnak gyámot mellé, és akaratán kívül nem helyezhető el intézményben.
Azért nem gondolom, hogy azért mert sárga lapos, ő mindent megtehet, tehát valami út csak kell hogy legyen, ami távolt tartja tőletek.

Judit
Gondolunk rátok, veletek vagyunk!!!

Móni
Jó a kép!

Szép napot!

vick
Kép
Kép
ervick

Judit
Reméljük a legjobbakat! Pihizzetek csak!

vick
Kép
Kép
ervick

Judit, abszolút megértem, hogy nyugtalan vagy, de reméljük a legjobbakat, pár nap és magától elmúlik!!! Biztos nagyon meg vagytok ijedve, a bizonytalanság a legrosszabb :( Kitartást, minden rendben lesz!!! Jól teszed, ha lepihensz, ne is foglalkozz most semmi mással, csak Petrával!

KépKép
gigilina

Judit! Nem gondoltatok rá, hogy másik sebésznek is megmutatjátok? Akkor tuti ti is jobban megnyugodnátok!!! Szerintem érdemes lenne!

Remélem tényleg semmi komolyabb! Pihenjetek csak!!!

Mangora

Kép
mangora

Vick, Eszter egy tündér :wink: Imádom az ilyen aranyköpéseket! Fel szoktad írni valahova a legjobbakat? Én úgy tervezem, fel fogom, annyira jókat tudnak mondani! Anyukám írta a mieinket is, még most is olyan jókat nevetünk rajta :)

Szorítok, hogy sikerüljön az ügyintézés! A múltkori kálváriátok elég kiakasztó, egy perc miatt már nem adni sorszámot... ehh. :? :evil:

Bene második napja elaludt este fél7-kor, azt hittem, csak egy fél órára max, de (3-4 szopit leszámítva) nem is kelt fel reggelig :shock: Így reggel fürdettem ma is. Na ma este már megpróbáljuk legalább egy kicsit még ébren tartani, de azt sem akarom, hogy túl kifáradjon és utána meg attól ne tudjon aludni...
Gondolkoztam a sok ébredésen, azt hiszem, azóta rosszabb alvó, mióta voltunk a kórházban. Ott volt olyan, hogy óránként kelt... csak azt nem tudom, mi a megoldás, hogy visszatérjen a rendes kerékvágásba.

Ma végre jó idő ígérkezik :lol:

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Gyors életjel mint mindig:( :oops: most se sok időm van. Bátor épp most kelt fel hatalmas alvásából:( (30perc)
Nem tudom nálatok hogy van, de Báti nem nagyon alszik kiságyba délelőtt ha szerencsém van le tudom tenni anélkül hogy észre venné de délután nem így az ágyon alszik de nem tudok semmit nyugodtan csinálni mert félek hogy le esik:( Mostanában éjszaka is szopi után nagyon nehezen tudom vissza tenni, így sokszor köztünk marad:( és ott persze alszik nyugodtan.....ki érti ezt??:) Van 2 fogunk, most jön a másik kettő. Kapaszkodva mindenhol feláll kavar négykézláb felül...szóval mindent csinál amit csak ellehet képzelni csak enni nem igazán akar most "nincs ideje"szopi közben is sokszor lemászik "rólam" körülnéz aztán visszajön. Ennivaló nagyon csak semmire nem jut így időm folyton azt lesem hol van mibe kapaszkodik mit ránt le stb...:))
Főzeléket még nem igazán szereti a gyümik mennek igaz most a foga miatt az se nagyon:(( van v.mi jó tipp amivel rá lehet venni a főzelékre is??

Sajna mennem kell épp a székem alatt kuksol a drága!!

Puszi mindenkinek.

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Hali!

Petra, sajnálom ezt a dolgot :( , szorítok Nektek!!!+++++++++++++++

Ervick, :lol: . Gratulálok a dipihez!!!

Csajok, :oops: :oops: :oops: , szóval az úgy volt, hogy vittem a szipi-szupi masinát a talira, aminek az aksiját nem töltöttem fel :oops: :oops: :oops: , kattintottam amennyi belefért, most éppen kicsinyítettem őket, hogy ide rakjam, hááááát, akad benne bibi :oops: :oops: :oops: . DE: gyönyörűek a szerplői :D . Még pár képet küldök privibe az érintett anyukának, aztán majd engedéllyel felrakom azokat is. (gyerekekét láttam már raktatok, azokat nem kérdezem :wink: ): (sajna Petra éppen aludt a működő aksi idejében :( )

Király a buli!
Kép

Műszaki ellenőrzés
Kép

Fogzás
Kép

Vajon kibírja ha itt állok fel???
Kép

Hármasfogat
Kép

Kép

Csaba kibukott a csajoktól
Kép

...még nézem a képeket, lehet lesz még :wink: , most ennyi fért bele, végre jóidő lett itt is, megyünk ki. Pusszancs!!!

Kép
Kép
friday

Sziasztok,

Csak gyors életjel, még megvagyunk :-)
Mindig történik valami, a gépet sem tudom bekapcsolni. Itt laptop van, egér nélkül, azt nem is nagyon szeretem.

Remélem, Petra jól van.
Ilyen újszülöttkori melldaganat Zsófinak is van, álltólag természetes és nem kell vele foglalkozni. Nem is foglalkoztam, lehet, hogy kellett volna? :oops:

Kata, hívj csak nyugodtan. Ha tudok, segítek.
Örülök, hogy így összebarátkoztatok Juditékkal. Vagy ez régebbre tehető?
Csak nem arról az oldalról foglaltátok a nyaralást, ahonnan TSzilvi?

Móni, látszik, hogy Dávid hogy élvezi a más környezetet! Látod, ha a fogzás beindul...

Ági, sajnálom, hogy elmarad az erdélyi út.

Mangora, apás nap :-) Aranyos nagyon.
Tetszik a kert!
Nagyi :?
Még Zsófinak sincs foga, egyelőre most megint nem látom nyomát, hogy akarna jönni.

Friday, nagyon jók a képek!

Ja, akartam írni, hogy Friday hiper-szuper gépe vmi csudajó. Hatalmas! Külön kis bőröndje van! :lol:

Vick, jaj Istenem, meg kell zabálni ezt a gyereket! Tényleg jó ötlet felírni az ilyen gyerekszájas dolgokat.

Kati, abban a városban nőttem fel, ahol a várban voltatok :-)
A Húgom volt is a Múzeumok éjszakáján.

TSzilvi, nem ér, Te már csináltál ilyen nagytakarítást vagy két hónapja!

NA, mennem kell!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,
Judit, látod nem egyedi eset ez Petránál. Végül a Heim Pálban voltatok? Szerintem megnyugodhatsz, gyerekorvos is látta. Persze megértem, hogy aggódsz. Még régebben olvastam, hogy a hormonoktól van ez újszülött korban. Meg azt is olvastam, hogy a húskészítmények tele vannak homonokkal. :evil:
Mit mondott a doki, mikorra múlik el?
Nagyon jó lesz a wellness Katáékkal, jól kitaláltátok! 8)

Kata, addig noszogattam Bibit, míg el nem kezdett kúszni. Nem mintha egyetértenék ezzel, de hatott rám a környezetem, és késztettem a kúszásra. Én is azt gondoltam,hogy majd a második gyerek mozgékonyabb lesz, mert ezt hallottam, de nem. Inkább jól elszórakoztatja Blani, azt figyelgeti mikor, mit csinál. Ja, és rafkósan ráveszi, hogy visszajöjjön, ha kimegy a szobából. Kifigyelte, hogy Blani sem bírja a visítást :lol:

Móni, olyan jó volt, hogy jöttetek, mégha rövid időre is. Most leglább már ismeritek a járást :) Dávid olyan cuki, és ami nem jött le annyira a fórumról, hogy megkkora az összhang köztetek! :) Én is csináltam képeket, még nem töltöttem fel.
foly.köv.
34372

Sziasztok!

szavazzatok légyszi Grétusra!

http://szallas.hu/babafot%C3%B3p%C3%A1l ... /100001023
Köszi

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Na, tobzódok :-)

Mangora, a kazánt sajnálom :-( A fene essen Murphybe :-(
Aranyos vagy ezzel az átlagos Marci-nappal, biztosan az volt :-)

Reni, kétgyermekes ismerőseim közül többen mondták, hogy a nagytestvér mindent helybe vitt a kicsinek, aki ezért nem igazán volt mozgékony.
Megértelek, nekem is ellentétes az elveimmel a gyerek erőltetése. Ezért is nem ültetem fel (vagyis teszem ülőhelyzetbe) Zsófit. Ha akar, majd úgyis felül magától.

Edina, szavazok :-)

Nyaralás: Balaton és Horváto. között vacilláltam, Miki rám bízta, de tudom, hogy ő a Balaton mellett szavazott volna. Végül győzött a józan eszem és a Balatonra megyünk egy hétre aug. elején. Már lefoglaltam egy apartmant. Szerintem kicsi gyerekkel teljesen mindegy, hogy hol vagyunk. Zsófival partra úgyse nagyon mehetünk, hiszen mindenhonnan elmászik. Azt a kis időt meg mindegy, hogy hol tölti a vízben, az utazásról nem is beszélve... Előtte még el szeretnénk menni pár napra vhova, most ezen agyalok. Vkinek vmi ötlet?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Megint csak gyorsan jövök, mert mosni meg vasalni és főzni kell, mert holnap utazunk Egerbe apumhoz.

Zsuzsi: http://lastminute.mindenkilapja.hu/#/ht ... inn-leiras

Ez elég jónak tűnik szerintem. Ide mennek Andris szülei vasárnap, ha megjöttek megírom, hogy milyen volt. Az ára az mindenképp nagyon jó, a többi passz.... :)

Petránál a helyzet változatlan.... vagyis változott, mert nincs hőemelkedése. A gyerekorvos szerint a hőemelkedés nem függ össze a duzzanattal. Zsuzsi nem tudom, hogy kellett-e volna vele foglalkozni vagy sem, de én amiatt ijedtem meg, mert hétfőn jött elő neki és egy kb barackmag méretű dudor lett, most babnál tartunk. :) Ha nem múlik, akkor két hét múlva kell visszavinni, de azt nem mondta, hogy akkor mi lesz....

Most megyek, de igyekszem du jönni és reagálni.

Köszönjük az együttérzést és szorítást!!!!

Judit

Judit

Kép
petra09

Judit, Zsófié inkább egy lencse vagy annál is kisebb. Elhiszem, hogy megijedtél, egyik napról a másikra jött elő és a barackmag tényleg nagyon nagy, hőemelkedéssel együtt pedig ijesztő. A hőemelkedés lehet esetleg fogzástól?
Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Érezzétek jól Magatokat Apukádéknál!

Köszönöm a linket, megnézem és megvárom a szülők élménybeszámolóját is. CSak találunk vmit arra a hétre, amit kinéztünk.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Vége a 3 napja tartó kínzó torokfájásnak! Megjött a nátha! Napok óta nem aludtam, azt hiszem a mai éjszaka sem lesz jobb! :evil:

Ennyit a panaszról! Képzeljétek, sztrájkba léptem. Kedden évzáró volt Polli sulijában. Alexról maradt esernyő alakúra csukható babakocsim van kiskocsinak. De! Nem fér be a corsa csomagtartójába. Ha berakom, a kalaptartó nem záródik, nem látok a tükörből. Ha azt leveszem, feltörik egy zacsi miatt is akár a parkolóban. Be kellett raknom az ülésre, de ugye esett az eső.... ÚÚÚÚtálom. Teljesen kibuktam, mire elindultam, a visszaútról nem is beszélve, 2,5 óra volt a procedúra. (Versenyzők klubja, záróbeszédek, osztályévzáró) Szóval mondtam Apcinak, vagy olyan babakocsit vesz, ami befér a kocsimba, vagy olyan autót, amibe belefér a régi babakocsi! A döntése egyértelmű volt! Holnap megyünk új babakocsit venni! :lol:

A hét jóhíre, hogy nagylányom megint kiváló tanuló lett. Szííííínötös! Az enyém!!!! Olyan büszke vagyok rá! Na, majd jön a feketeleves ötödikben! Közös ajándékot kap, összefogtunk a nagyszülőkkel. Holnap nézük neki egy kis fényképezőgépet. Itt a nyár, gyűjtse az élményeket!

Zsuzsi, jó lesz a Balatonnál. Közel van, nem kell olyan sok holmit vinni a gyereknek sem, mert mindent megkapsz helyben. Tavaly voltunk vállalati hosszúhétvégén, és nagyon szép volt. Sokat kirándultunk. Ja, és nyáron egy napra pancsolás céljából! Imádták a kölkök! @@@@@@@@@@

Judit, drukkolok, hogy elmúljon. Pollinak olyan csomó volt, ami a mellkasán nőtt a csont és a bőr között. Figyelni kellett. Egyéves elmúlt, mire kinőtte. De nektek másfajta van! He, de fura mennyiféle csomó létezik!!! :shock: Reméljük, tényleg hormonális.

Aranyosak a talizós képek. Csabi talpig pasi, ahogy szerel!

Dávidka tobzódása... A bőség zavara!

Voltunk az uh-on. A dokinő fura hozzáállású volt, ránézett 8 kg-s porontyomra, majd közölte, nem lehet nagy baj, mert a gyerek jóltáplált! Azért megnézte, közben egyetelte, nem lehet egy gyereket órákig nézni, mikor lesz a reflux, ugye nem ezt akarja tőle a dokinőnk. Ja, és kijelentette, biztos túletetem. :shock: Arra nem gondol, van kórelőzménye a kölöknek, meg hogy hetekig stagnált a súlya, és akkor kezdett el nőni, mikor körbepárnáztuk, hogy nem forgolódjon, mert mindent kiadott. Szerencsére nincs szervi elváltozás. Csak hát a hozzáállás... (egyébként kb. 5x szopizik, mérem és normálisak az adagok, kb. 1,5 üveg gyümit és egy fél aventos pohár tejpépet eszik egy nap. Nem nevezném túletetésnek!)

Most szaladok, mert jön a ház ura a melóból, és körbe kell udvarolnom!

Jóéjszakát kicsik és nagyok!

Kati

Kép
bfkata

Sziasztok,

Megvagyok én is, csak kicsit úgy, mint Enikő:) szóval D. egész nap v. a nyomomban mászkál, vagy sír, vagy épp feláll. Aludni kiságyban max. 20 percig.
Plusz tegnap rémes napja volt - azt hiszem a paradicsomos krumplitól.:(

Judit, remélem, a csomó nem nő és nem okoz gondot. Nekem az a fura az egészben, hogy ha ez ilyen gyakori, akkor miért küldött a házi gyerekorvos sebészhez?

Kati,

örülök, hogy nincs baja Mirának. Igaz, ha UH-val kimutatható lenne a gyomorszáj elváltozása, az már nagyon komoly gond:(
A mi dokink csak annyit szokott mondani, hogy majd kinövi. Hát... alig várom.

Trükkös ez az új babakocsi-vásárlás:)

Gratulálok Pollihoz, még szép, hogy büszke vagy rá!

Zsuzsi,
Nagyon tetszik Zsófi Friday 1. képén:) rendesen tobzódik.

Azzal egyetértek, hogy a gyerekeknek még évekig mindegy, hogy hol nyaraltok... max. talán a tengeri levegő jót tesz.
Balaton jól hangzik, hová mentek?

meg Ágit is megértem, hogy azt írja, hármasban nyaralás nem pihenés...

Nekünk a Balaton is messze van:)))
A Velencei tavat céloztuk be idén, de még nem foglaltam szállást.

Reni,
Ez a húsban hormon megint egy olyan téma, amibe jobb nem is belegondolni: ( és totál ellenőrizhetetlen.

Jó éjszakát,
Bocs, ha nem reagáltam valamire.

Pusz
M.
monke

Sziasztok !!

Ide értem én is, de nagyon szar éjszakánk volt.., M éjjféltől hajnal 3 ig sírdogált kb tízpercenként és már apjukot is felkeltette mert a végén már áthoztam közénk és az volt a baja h éhes volt. úgy hogy bevágott v 210 ml tápit, és utána aludt reggelig. de sztem még a telihold is közrejátszott !!! Úgy hogy hulla vagyok!

Úgy hogy bocsi h ha nem reagáok semmire de nagyon fáradt vagyok ! kb 3 órát aldutam.. ! :(

Holnap meg viszem a nagyiékat nyaralni , viszem a csomagokat a buszhoz, du megyünk a bnőmhöz aztán kerianyámhoz, és végül haza, szombaton meg öcsémnek lesz a szülinapi partyja éns fözök nekik bográcsba mert apukám dolgozik és így én rám hárult a feladat, utána meg jönnek hozzánk anyukámék mert öcsém bulizik a barátaival, nagyon nem fogod tudni jönni! :(
Ja és jövö héten nyaralás juhééééééééééé!!
:D :D :D :D
Judit drukkolok h ne legyen semmi baj Petrával! Jó utat !!!

Zsuzsi, igen ott foglalták le Katáék a nyaralást ahol mi , jó az-az oldal sztem érdemes lenne neked figyelni !! MÁr több ismerősőm is így megy nyaralni !!! :D
Máténak sincs foga még ,mint Zsófinak!
Nagytakarítás jaja megcsináltam akkor is meg most is ha már ablakot pucoltam stb.. belefért! :wink: :oops:

Voltunk szerdán tanácsadáson. M 7800 grm , 67 cm ! Cukipofa.. !

Móni képzeld tudod mit mondtak erre az agyhártya elleni oltásra ... h egy éves kora után érdemes beadatni ! Úgy hogy megvárjuk !

Talis képek nagyon szuperek !!

Következőn remélem már mi is ott leszünkŰ!

Tök szép lett a kert egyik fele majd ha teljesen kész teszek fel fotokat !!

Na megyek pihizni !
Bocsi de most erre futotta csak !

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Edina szavaztam! 24 a jelenlegi szám!

Kati

Kép
bfkata

Jó reggelt!

Móni, üdv. a klubban :-) Ugye milyen fárasztó? De annyira imádnivalóak! Dávidka nagyon kis édes lehet! Alig várom, hogy újra lássam!
Gyenesdiásra megyünk, egy hétre. Nagy nehezen találtam egy megfelelő apartmant, igaz, egy héttel később mint szerettük volna.
A Velencei-tó is nagyon jó hely, imádom!

TSzilvi, nézegetem rendszeresen az oldalt, minden nap! Pont egy olyan akciót keresek, amit Ti foglaltatok. Hátha lesz még. Úgy nézem, azért vannak visszatérő helyek. Remélem, jól fogjátok Magatokat érezni.

Kati, Pollinak gratulálok! Nagyon ügyes, okos nagylányod van! Boldog névnapot neki utólag is.
Örülök, hogy Mirával minden rendben!

Ági, a masszázs nagyon jó volt!

Megirigyeltem Juditéknál a "kelj fel Jancsit", vettem is egyet, és ma viszem vissza, mert hullik belőle a homok :evil: A többinek nem volt Jancsi-formája, de hát ez van.

Azt hiszem, kezd kevés lenni a tejem, két kis vacak lóg a lufik helyén. Zsófi már csak reggel, este és éjjel szopik. A tejpép nem ízlik neki, azt hiszem.
Képzeljétek, ma meg is jött.

Bocsánat, ha valakit kihagytam!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Zsuzsi
Sajnos én is így jártam. Még 3 napja fejtem este kicsit, mert majdnem szétdurrantam, másnaptól alig van. Vince 9is csak reggel-este szopizik, de 8 körül már kéri is a pépet, szóval 2 órát sem tart ki a tejcsi a pocakban. :(
Milyen oldalt nézegettek nyaralás ügyben???

Judit
Csak nem lesz gáz! Pláne, ha elkezdett visszahúzódni. Az már jó jel!

Szilvi
Örülök, hogy alakul a kert!

Bfkata
Nagylányodnak nagy-nagy gratuláció!!! Meg is érdemli azt a fotoáppárátot! :D
Babakocsi :twisted:

Vince továbbra sem motíválható. Reni ezek szerint ügyesebb volt. Hiába teszem messzebb a játékot, hiába támasztom be a sarkát, semmi. Viszont kezd ücsörögni. Puszit dobál és mint a kismalac kucog. :lol: Nagyon édes!!!

Most mennem kell, majd még jövök!

vick
Kép
Kép
ervick

Mire mindenkinek válaszolok, akinek szeretnék, már rég nem aktuális. No, azért próbálkozom tovább :)

Pollinak boldog névnapot és gratulálok a szép teljesítményhez a suliban :) Hova jár iskolába? Hagyományos oktatási rendszerű?

Zsuzsi, mi itt voltunk tavaly és nagyon klassz volt. Mondjuk az erdei viszonyokat érdemes megnézni a sok eső miatt. Móni, ha nem ragaszkodtok vízparthoz, esetleg nektek is bejöhet, mert nincs messze. Kisvasút visz fel :wink:
http://www.szentorban.hu/dunakanyar.html
Eddig jutottam...
34372

Na, már most nem aktuális...bocsi Zsuzsi...
34372

Hahó!

Benének kint a második foga is, két borzalmas éjszaka árán. Remélem a nehezén túl van, mert Gáborral hullák vagyunk :wink: Napközben egy tündér, de éjszaka nagyon sokszor kelt...

Kati, GRAT Pollihoz, nagyon büszke lehetsz rá!!!

Zsuzsi, mi "kelj-fel-kutyát" vettünk, mert gyerekformájú nem volt :lol: Bene is nagyon szeret vele játszani.

De jó, sok szuper hely nyaralásra! Annyira mennék én is, de Gábort a munkája augusztusban már nem engedi :twisted:

Bene egyáltalán nem hajlandó lemondani a ciciről, sőt, most már kis rafkós, adnám neki a pépet, de tolja el magától, viszont az ölemben meg dobja magát hátra és fordul rá a cicimre :D Ha meg elfordítom, kitör a botrány. :wink: Többet szopizna, mint újszülöttként, éjszaka is csak attól nyugszik meg.
Gondolom a fogzás miatt enni meg nem nagyon hajlandó rendesen egy ideje, de a cici az mindig jöhet. :wink:
Lesz ez még így se :wink:

Judit, jó pihenést a szüleidnél! Remélem már alig vagy nem is látszik a duzzanat Petrán!

KépKép
gigilina

Enikő, remélem megoldódik az alvás-gond, ha köztetek jól alszik, akkor biztos csak anya-hiánya van a kiságyban :)
A kajálásra nincs tippem, most kb. nálunk is ez a helyzet, remélem, csak a fogzás miatt. Ez utóbbira nekünk nem jött be a borostyánnyaklánc, a dentinox is csak egy pár pillanatig jó, míg elszopogatja, a chamomilla hatásossága meg megint nem egyértelmű számomra... szóval ha más nem, az idő megoldja :)

Annácskával mi újság?

KépKép
gigilina

Sziasztok,

kész vagyok, napok óta megint olyan nyügi a fiam, alig élek, alig alszik napközben, szinte csak akkor van el, ha vele vagyunk, 1 percre sem lehet letenni, apa szerint én vagyok a hibás.
Az én jó gyerekem elromlott.
A lakás szalad, apától meg is kaptam a magamét, de az utóbbi 2 hétben szinte képtelenség Márk mellett bármit is csinálni.
D.u jönnek a tesómék, most épp kidőlt, huzatoltam, mostam és takarítok gyorsított üzemmódban.
Néhány képet azért hoztam rólunk.
Légyszi ne haragudjon meg senki, hogy semmire nem reagálok.

Kép Halk motoszkálásra lettünk figyelmesek Fleuréknál, mire bementünk a szobába, a két kissrác felkelve már rég bandázott :-)

Kép

Kép Kis pánkom....

Na hatalmas alvás, 45 perc után fel is keltünk megint, nem értem..........

puszi

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Jó reggelt vagy delet:)

Kata,
kitartás, annyi baja lehet szegénykének, amitől nyűgös lehet, pár nap múlva reméljük, elmúlik.
Azt meg nagyon gyorsan felejtsd el, hogy Te vagy a hibás....

Édesek a képek:)

Zsuzsi,
De, tényleg fárasztó. Minden nappal fárasztóbb, de ugyanakkor annyival aranyosabb is. Jól ki van ez találva.

Akkor Zsófi megoldotta helyetted a tejpép-dilemmát:)

Majd jövök még,
Pusz
M.
monke

Reni,
én Zolival megnézem azért azt a linket, és köszi!
Kisvasút szimpi nekem:)

Kata,
Ha a párod nagyon nehezményezi, hogy szalad a ház... hát hagyd otthon Márkkal egy napra:) az lesz, mint Mangoráéknál.

Ági,
Sajnálom a rossz éjszakákat:( szegény ti, szegény Bogyó.
D. is eléggé rám van kattanva, én ilyenkor örülök, hogy (még) van tejem, és éjjel, vagy ha gáz van, megszoptathatom, és "értékeli".

Igen, fogzásra szerintem is csak az idő a megoldás:)
monke

Kata, Ági, Enikő az én gyerekem az összes "kellemes" tünetet produkálja ám.

Nappal vidám, de nem alszik és nem lehet letenni. Éjszaka csak köztünk és csak cicivel a szájában pihen. Totál kivagyok. Ja és egyáltalán nem eszik, csak szopizni akar, azt egész éjszaka, álmában. És még foga sincs. Én a chaomillát próbáltam, de én sem tudtam eldönteni, végül a helyzetre való tekintettel, most én szedem, hogy legalább nyugodt maradjak.
Kata, gyereket nem lehet elrontani :)
Haláli a két kis fickó :) Már bandáznak :wink: Hát, engem is nagyon zavar, hogy semmit sem tudok csinálni, pedig most még segítségem is volt. (egy kislány uncsitesó, akivel kimérettem pl. a süti alapanyagokat, kicsit pesztrálta Bibit)

Ági, én egyfolytában amúgy Erdélyen agyalok, nagyon szeretnék menni. Még Apát rá kellene venni, mindig azzal jön, hogy ott már voltunk.

Dávidkát láttam mennyire édi, Zsófi is olyan kis örökmozgó :). Elhiszem, mennyire fárasztó egész nap résen lenni :)
Nekem folyton az az érzésem, hogy le vagyok lassulva a gyerekek mellett. Mire megszoknék egy adott időszakot, már rég le vagyok maradva. Más az alvásritmus, evésritmus, mozgás stb...
34372

Reni,
Ez aranyos, hogy te szeded a chamomillát.:)
Hát... az a szerencse, hogy a rossz időszakok is gyorsan elmúlnak.

Ha Erdélybe szeretnétek menni, és nem tudjátok hová/hol szálljatok meg stb., írjatok privit az elképzeléseitekkel/igényeitekkel.

A tesóm volt a román turisztikai iroda budapesti képviselője (míg be nem zárták:-( az irodát, nem a tesómat...), eléggé vágja a témát, és szívesen ad tippeket.

Áginak is írom persze, hátha lesz pár szabadnapja a párodnak mégis.
Ja és Neked meg jó felkészülést a vizsgára, :( Bene nem könnyíti meg a tanulást, gondolom.
monke

És egy kép:
Kilátás a konyhánkból.

A rács nagyon praktikus, de a csíkos rabszerkó véletlen egybeesés:)

Na és eldugulok mára, ígérem.

Szép napot!

Kép
monke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?