A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Kukk!

Évi! Jobban vagyok/-gyunk én/ mi is. Micsoda skizoid állapot ez :D .
Köszi a kérdést. Sajna nem tudok segíteni, mesze vagy és a gép előtt is csak keveset ücsörgök.

Bmaass! Vicces a tipp mix ötleted :D :D :D Mire dobjunk össze a "nyertesnek"? A gyámügyisek szerintem formaságól voltak kint. A tannéninek meg szerintem kötelező kitöltenie a nyomtatványt. Persze csak sejtem.... fogalmam sincs mizu az ottani helyzet.

Ma már elhordtam 12 db 50kg-os sóderes zsákot, levakoltam 23 nm külső felületet és belül kimeszeltem az előszobát. Közben töltött káposztát és almás pitét készítettem a többieknek. Már el is mosogattam és most éppen a vállamon egyensúlyozok egy cementes zsákkal....

További szépeket :wink: !!!
szilvi35

És nem kaptam magnéziumot sokkot kaptam ettől 3 gyógyszertárban nem volt megrendelik mondom nem kell majd megnézem más városban holnap úgy is megyek a házi dokimhoz mert nekem az nem itt van és akkor már fel is íratom.Ha esetleg valakinek kell miket írt fel a védőnő szóljon és leírom de szerintem mindenkinek mondja majd,csak írták egy páran nem olyan kedves védőnőjük van!Mondtam neki,hogy most akcióban lesz a neugranormon fürdető és testápoló azt vegyek-e azt mondta azt vehetek mert azok jók!!!Majd későbbre mert eleinte a gyógyszertári fürdető jó testápolónak is,és kamillában fogom fürdetni eleinte ezt már elterveztem!Nah nem voltam egész nap most meg be sem áll a szám!!!

Kép
bévi

Szilvi ezt ugye viccnek szántad a végére amit írtál a vakolás és stb,?????????????????????????????????????????????????????????

Kép
bévi

Bévi, a kamilla szerintem szárítja a bőrt, óvatosan fürdess benne. Símán elég a tiszta víz is... Nem koszolódnak el egy nap alatt... ;-)

Szilvi, jót röhögtem... :-)

szilvás76

Nálunk nem biztos mert majd befogom kapálni tudod Szilvás!! :lol: :lol: :lol: Nincs lazsa ha haza jönn!!!

Kép
bévi

Szilvi...én is remélem, csak viccnek írtad az 50kg-os zsákokat, meg egyebeket...!!!

bévi, én a biztonság kedvéért elkérném tőled a védőnénis listát...az enyém nagyon dilaj...kb, semmit nem mond, csak kötekedik... :?

Bmass...örülök, hogy gyámüggyel eddig így alakult...remélem később sem lesz velük baj, van elég gondod/gondotok...

Nagyszülőket nem értem...bár ahogy észrevettem, nálunk is hasonló helyzet lesz...egyik héten anyósomék hívnak, hogy bármilyen nevet adhatunk a fiunknak, csak ne Áron legyen, anyukámnak meg a Petra nem tetszik nagyon, mert az egyik kolléganőjét így hívják, akitől ki van akadva, és mondta, hogy nem tudja, hogy fog viselkedni a babával, ha netán kislány...
Én meg ugyanazt mondtam, hogy okés...Ő a mi gyerekünk lesz...ők már adhattak a sajátjaiknak nevet, nálam el is cseszték rendesen (utálom az Ilonát...anyukám is utálta, neki is ez a neve, és nagyim is utálta a saját nevét, mégis így nevezte el mindkettő a gyerekét, úgyhogy egyikük se szólhat bele)...ja, anyu azzal mentegetőzött, hogy azért, mert nem tudtak megegyezni apuval, így maradt a jól bevált, ha fiú apa nevét, ha lány anya nevét...
De bele kell törődniük, mi ezeket választottuk...a fiú nálunk is nehéz volt, de csak találtunk egyet, ami mindkettőnknek jó, a gyereket fogják így hívni, nem őket...úgyhogy jobb, ha beletörődnek...amúgy nálunk meg olyan szempont is volt, hogy külföldön megértsék a keresztnevet...na ezt se értették...anyu meg főleg...apukám az egyetlen, aki nem szól bele semmibe, csak simán nagyon várja az unokáját...nem problémázik rajta úgy, mint a másik 3 nagyszülő...

Ilus

KépKép
badzsulka

Nem piszkálom Mikit,és jönnek bőven látogatni,sógornő,kollega,barátnő,csak hát ugye csak az embernek a férje kell....

Új info,ma megkérdeztem,mi is az én diagnózisom(Pp.Imm. vagy mi van rá írva) ja hát fenyegető koraszülés,oké mondom szuper.Kérdeztem,mennyire kell feküdnöm,a lepény miatt,azt mondták á nem nagyon.Meg hogy mikor mehetek kb haza(nővérkétől kérdezgettem ezeket) nézi a lázlapot,azt mondja,szerinte majd ha beállították a cukromat.Az szar mondom,mert még meg se nézték...!!!Hehehehe...na átköltöztettek más kórterembe mert jött egy fenyegetőbb...elvagyok.
Várom barátnőméket.

Dokim volt itt,hát semmit nem tudtam meg tőle,kezdem unni.

Dia jó pihenést.

Szilvi örülök h.jobban vagy.

Pécsiek,a ruhák megvannak,ma jut el hozzám,majd hozzátok is nemsokára...mást nem ha jöttök szülni ugorjatok be hozzám én itt vagyok:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi nem semmi érdekes dolgok történek ott bent veled cukor???meg miegymás,annak örülök,hogy vannak látogatóid és nem unatkozol olyan sokat mert ott azért nem egy leány állom és persze az embernek otthon a legjobb,bár a férj ilyenkor hiányzik mi minden szarom össze tudunk kapni,ő mindig ezt fujja hova sietek áááá ezzel megőrit,ha nem lesz meg valami majd ő megveszi,de nem érti meg én nem azt akarom ő vegye meg nah de férfi nincs vele mire menni!Örülök,hogy azért jól vagy elhiszem,hogy a dokid meg kikészít és ha kérdezed akkor sem válaszol dogokra??Lehet várja a pénzt vagy nem olyan??

Ilus nem semmi a szülők,hogy bele szólnak neked is a nevekbe hát nálunk azért ilyen gond nincs,bár párom nagymamája azt mondta ha nem szép neve lesz akkor ő nem azon fogja szólítani,mert biztos valami idióta nevet akarna neki,nah engem ez annyira hidegen hagy,nem érdekel mindenki a sajátjával foglalkozhat máséval per pillanat az enyémmel nem!!!!Lista szívesen le írom és ha kérdésed van majd azt is nyugodtan írd le és azt is megkérdezem vagy már lehet meg is kérdeztem én is.Most is listával mentem,nehogy kihagyjak egy egy kérdést.

Kép
bévi

LISTA:
- Bepanthen popsikenőcs(a szoptatástól fájdalmas mellbimbó kezelésére is)
- nedves popsitörlőkendő
- 6x6 cm sterill gézlap
- fürdető krém(hydrofil noion)
- tisztított napraforgóolaj(hajlatok ápolására)
- 70%alkohol(köldökcsonk ellátására)
- hexachlorophenes hintőpor(köldökcsonk ellátásához)
- melltartóbetét
- lázcsillapító kúp
- sterill vatta(ő e helyet ajánlotta a vatta korongot könnyebb vele)
Mondtam neki a rossmanos dolgokat azt mondta nyugodtan megvehetem sokan használják mert itt a mi városunkban nincs dm és ezért inkább maradok a rossmannál,most a popsitörlő nagyon jó árban van ott,meg a pelus is.

Kép
bévi

Évi, viccnek szántam, hogy nehogy elcseréljenek valakivel, de mostmár komolyan is gondolom... Nehogy kezelgessenek cukorra...

szilvás76

[quote="evilany"]D írta:evilanyokim volt itt,hát semmit nem tudtam meg tőle,kezdem unni.

Ez csak most jutott el a szürkeállományomig. bakker, ez gáz...
Kérdezted is?

szilvás76

Sziasztok!
Szilvi-ugye vicceltél? :o
Évi-kérdezz rá dokidra....!
Mi van a babaruhákkal?lemeradtam :(
Barbim...jaaaaaaaaaaj...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, örülök, hogy be tudsz jelentkezni! Örülök, hogy jól vagytok!
Lehet, hogy a kartonodon rajta volt a magasabb cukorérték - én úgy emlékszem, hogy ez volt nálad - ezért foglalkoznak vele. Vettek vért tőled, amióta bent vagy? Lehet, hogy ott nézték a cukrod és továbbra sem stimmelt.
Ha meglesz a baba, őt naponta fogják cukorra csekkolni emiatt - sarkából fognak vért venni, amíg bent lesztek.
A dokid fura. Eleresztette a kérdéseidet a füle mellett v. mi történt?

Figyu, amíg bent vagy, legalább nem házimunkázol, hanem pihensz és most ez kell. Kitartás!

maccs01

Sziasztok, mentem...

Pihenjetek...

szilvás76

Vagyok ám... nem szabadultok meg tőlem :wink:

Csillag
Muszáj a dobozokat megszüntetni. Kell tiszta ruha, ágynemű, törölköző... edények... :wink:

Sucer
Apuka majd csak 1-én kezd dolgozni. Ő pakol...én mondom, hogy mit és hova... :wink:
Óvatosan a munkával!

Szilvás
A magnéziumnak van jótékony hatása :lol: :wink:
Sarkokat megszámoltuk :lol: :lol: :lol: :lol:

Királylány
EDA :cry: :cry: :cry:

Badzsulka
Kezdünk terhesek lenni :?

Claire
Te már rutinos vagy :wink:
Boldog házassági évfordulót!

Évi
Kitartást!
Doktor :roll: :cry: :evil:

Barbi
Végre tett valamit a párod! Nem csak a te gondjaidat szaporította...

Szilvi
Sóder :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Bévi
Kamilla allergizálhat!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dokit kérdeztem,lepényről:azt mondja kicsit korai a 3.fokú lepény de bizzunk benne h.kihuzzuk még pár hétig...júliusról:azt mondja hívjam majd és megbeszéljük...jóliustól esedékes heti UH és ctgről:visszatérünk rá...ja csak épp szabin lesz..

Cukor:rákérdeztek az elején hogy tartok e diétát,mondtam h.szénhidrát szegényet...mondtam h.miért....erre kapásból diabos lettem....rányomták azért a Brycanilt,steroidot...nem gáz.

Du.egyik szülésznővel beszélgettem,kérdeztem kéne e feküdni a 3.lepény miatt,azt mondta,nem feltétlen míg a méhszáj zárt.De,szerinte a 36.hétig nem fognak emiatt kiengedni.

Miki itt volt,nem tehetek róla,összevesztünk,tele a tököm,hétvégén elmegy tetőt rakni mikor sehol a maszek,hegyekben a házimunka,el vannak hanyagolva a macskák,a felesége kórházban...akkor a barát a fontos.Fel nem foghatom.Ő meg nem ért meg Mert hogy jön minden nap hoz mindent amit kérek.Köszi,még szép ha egyszer kimenni nem tudok.
Mire itt lesz a baba elromlik minden...na bocsi,depi a köbön,csak bőgök,hülyének néznek az új szobában.
Csajok Arany dr.ügyel no nem baj sok dolgunk nem lesz.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na mindig egyedül vagyok...pedig nem tudok sokat ülni :( Tomika feszeng.

Ircsi fotókat hozz ám:)

Elvileg ma beilleszti a Miki az új bejegyzéseim a blogba,irtam vagy 5 bejegyzést wordben.

Remélem mindenki jól van.

evilany

Ircsi!
Köszi a jókívánságokat!
Rutinos? Ezt én már nem merem mondani :lol: Amikor 3.szorra terhes lettem, az asszisztens nő kérdezte, hányadik terhesség, mondom 3., már rutinos vagyok. Bementem az UH-ra, mondták, hogy ikrek. Kijöttem, mondtam az asszisztensnőnek: azt hiszem mégsem vagyok rutinos.... :lol: :lol: azóta sosem mondom, hogy rutinos vagyok!!! Így lesz egyre bölcsebb az ember, haha!

Ha csak a munka ujja van nálad, akkor OK a pakolás, és rendben van , hiszen ez a fészekrakó ösztön. :)

Névválasztás:
egyetértek, bárkinek lehet véleménye, főként ha megtartja magának :lol: , a névválasztás a szülők dolga. és nem szabad, hogy számítson a gyerekhez való viszonyon.

Claire
claire

Évi! Szólj a cukrod miatt, nehogy tényleg ne foglalkozzanak vele!!!
Claire
claire

Évi ne veszekedjetek, nem éri meg! Nem akartam írni, de azon a 3.f. lepényen én is meglepődtem, és őszintén azon is meglepődnék ha kihúznátok a végéig. Drukkolok, hogy még egy 2 hétig gond nélkül "egybe" legyetek, aztán legyen ahogy lennie kell.
Biztos, hogy Miki is ideges, izgul, ez mindkettőtöknek nehéz, majd ha hazamentek felszámoltatod vele a kupit. Az én párom is ugyan megcsinál mindent, de az igazság az, hogy mondani kell neki.

Ma nekem is ilyen hülye depi napom van ma! :cry:
limo73

:D :D :D
Bocs Mindenkitől, aki komolyan vette!
Nyugi! Nem mozgattam meg 600 kg-ot és még az életemben nem főztem töltött kápit !!!
Még a legjobb formámban is összerogytam volna 50 kg alatt :D :D :D

Viccelődtem, bohóckodtam, agybajos vagyok .....

Mondjuk a sztorit folytathatnám így, holnap reggel:

"... és amit tegnap felépítettünk, az ma reggelre mind leomlott :( "

Bocsánat tényleg!
szilvi35

Pfúúú!Az Arany az ügyeletes...be kéne menni, mert én meg csípem! :)
limo73

[quote="szilvi35"]
írta:
szilvi35
Mondjuk a sztorit folytathatnám így, holnap reggel:

"... és amit tegnap felépítettünk, az ma reggelre mind leomlott :( "

Vigyázz, nehogy téged is beépítsenek! :D
limo73

sziasztok!

ez megint egy olyan hét... minden nap este esek haza és semmire sincs időm... :?

bocsi, hogy most nem reagálok külön-külön mindenkinek...
de a babasarok-dicsit köszönöm mindenkinek! :lol: :oops:

Évi sajnálom a rossz hangulatodat és hogy így alakultak a dolgok körülötted! bár tudnék segíteni! csak olyan nehéz egy ilyen helyzetben bármi biztatót mondani... :shock: :?
majd igyekszem bemenni hozzád valamikor, de egyenlőre még nem tudom, hogy mikor fog összejönni...

vigyázzatok magatokra!!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, megyek az urammal meccset nézni. :oops: 8)

Bévi! Erősítem Ircsit és Szilvást, a kamilla szárítja a baba bőrét és allergizálhat!!! Úgyhogy szerintem inkább ne...

Ircsi! Akkor 1-jéig együtt vagytok kicsit a férjeddel, és jobb is, hogy ő pakol ki, te pedig csak mondod, mit hova. Még mindig irigykedem csöppet, én is úgy örülnék, ha a Tomi kapna valami jó álláslehetőséget valahol. :roll:

Limo! Én már olvastam olyat, hogy a 30. héten a lepény érettsége 3. fokú volt, és mégis csak a 39. héten szült, szóval bármi lehet! Sőt egy ismerősömnek a 28.héttől nyitott volt a méhszája, és csak a 39. héten született meg a baba. :arrow: Úgyhogy Évi! ne aggódj, minden rendben lesz!!! Mikivel próbálj meg nem veszekedni, hidd el, őt is rosszul érinti, hogy kórházban vagytok, és szerintem fogalma sincsen, hogy most a sok tennivaló közül, ami "rászakadt", mihez kezdjen. Most tombolnak bennünk a hormonok, rám is rámjön néha a hiszti, dühroham, és akarva-akaratlanul szegény férjem nyakába zúdítom, pedig ő csak jót akar, de hál' Isten az utóbbi hetekben sikerül kontrollálnom magam, főleg mióta a könyvet kiolvastam (Szülés, ahol én irányítok!, vannak benne jó relaxációs technikák, hát gyakorlom és használ is :wink: :roll:) Kitartás, erősek vagytok Tomikával!! Beszélgess vele, mondd el neki, hogy jobb lenne, ha pár hetet még bent maradna, mennyire szeretitek. Én mostanában sokat beszélgetek Bencével, és eddig szót fogadott. :wink: :roll: És a babák érzik, milyen a szüleik kapcsolata, neki se tesz jót, ha ideges leszel, nyugi, pihenj sokat! Küldöm az öleléseket! Csak kár, hogy olyan messze vagy, szívesen meglátogatnálak pedig! Még jó, hogy van laptopod, és tudsz írni! :)

Hát a mai nap is brutális volt. Jelentem, nem bírjuk a hideget, hidegfrontot. Inkább a meleg! Amióta ilyen cudar idő van, folyamatosan savam van, hányingerem, pocim is többet görcsöl, pedig pihenek, és őurasága is délelőtt lustább, este pedig szinte megőrül vagy én nem is tudom, de olyan kis elégedetlenül rugdos, de ha apája simogatja, mindig megnyugszik.

Azt hiszem, ennyit akartam, de lehet megint elfelejtettem valamit. :? Megyek a férjemhez bújva meccset nézni, és megpróbálok valamit enni, amitől talán nem lesz savam végre.

Mindenkinek jó pihenést, jó éjt, vigyázzatok magatokra, babákra! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Még valami. Évi! Miki betette a blogodba a bejegyzéseket, most olvastam, nem semmi! :shock:
Holnap még írok. Most már tényleg megyek.

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi! Tudom, hogy a 3. f. lepény nem jelenti a szülés egyenes következményét, de lehet, előfordulhat. És szerintem könnyebb ha tisztában van az ember minden lehetőséggel. Persze én is azon szurkolok, hogy amíg csak lehet Tomika legyen albérlő. Szintén egy pusztán magánvélemény, ha valaki tisztában van azzal, hogy hát akár már jöhet is, már nem is parázik azon, hogy mi lesz ha...na és ekkor megnyugvás.
limo73

barbcsi...védőnő azt mondta, hogy gyomrosavra jó a szotyi, vegyek hámozott szotyit, és azt egyek...próbáld ki, hátha segít...

Évi...olvastam én is a blogod...nem irigyellek, de kitartás...bár biztos te is így gondolod, de ez most főként Tomi baba érdeke...kicsi ár ez a néhány nap/hét kórház az ő egészségéért...persze könnyen beszélek, nem vagyok a helyedben...ez csak bátorítás akar lenni (remélem úgy is jön le) :wink: Miki pedig biztos tudja, hogy nehéz neked, de azért tényleg ne egymással pöröljetek...biztos nehéz neki is feldolgozni a dolgokat most...de úgyis minden rendben lesz, és nemsokára megint együtt lesztek...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!

Helyzetjelentés: megvagyunk, csak sok az intéznivaló. Holnap védőnéni, csütörtökön doki.

Bévi, milyen lista ez, amit közzétettél? Nekem úgy rémlik, ezek közül pár dolgot a gyerekorvos ír fel. Amikor megszületett Kristóf, küldtem sms-t a védőnéninek, és ő bedobta a recepteket a páromnak. Talán így olcsóbb volt, nem tudom.

A névválasztás nálunk most egyszerűbben ment. Kristófnál itt is voltak még próbálkozások :lol: Hogy nem magyar, meg nem lehet becézni, meg miért nem inkább ez vagy amaz lesz. De mi csak azzal foglalkoztunk, hogy nekünk tetszik, illetve én még azzal, hogy úgy éreztem, az én gyerekem Kristóf "szeretne" lenni, nekem meg csak ki kell tartani emellett :D Lehet, hülyén hangzik, de most is így voltam a Bálint névvel.
Kíváncsi vagyok, hogy tényleg "Nomen est omen." Majd pár hónap?év?évtized? múlva beszámolok róla :wink:

Évi, örülök, hogy "jobban" vagytok! Remélem, hogy minden rendben lesz. Kitartás még egy kicsit, az fél siker, ha "látod magad kívülről", ne aggódj, mindhárman tök ügyesek vagytok, megbirkóztok a feladatokkal, én nagyon drukkolok nektek!
Ja, és tudom, nem ugyanaz a helyzet, de talán picit hasonló: én szülés után voltam hormonálisan úgy felturbózva, hogy gyakran keresztbe le tudtam volna nyelni a páromat bizonyos dolgaitól. :shock:
A következő pillanatban meg ugye odáig voltam a boldogságtól... :oops: Aztán lassan minden a helyére került, elsimult, és gördülékennyé vált.

Ilus, ez az irritáló madárka, amiről írsz a blogban... hát nekem eddig a kabalám :lol: Szerencsehozó madár is ám, amellett, hogy a hangja idegesítő lehet... Amikor Kristóf született, olyan szobába kerültem, ahol az ablakból a csupasz fákon egy szarkacsalád fészkelt... Én odáig voltam a gyönyörűségtől, hogy ide is elkísértek :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbcsi, citromlével is próbálkozhatsz, ha még nem tetted, nekem megváltás volt a sav-problémákra. Jó pihit!

Szilvás, örülök, hogy ott lehettünk!

Bmaass, hihetetlen, hogy megint zajlik az élet nálatok. De örülök, hogy végül nem lett gond.

Claire, hát, igen, a bölcsesség :wink:

Jók legyetek!

bekri

Csak Ilusnak (szarka-témában):

One for sorrow,
Two for joy,
Three for a girl,
Four for a boy,
Five for silver,
Six for gold,
Seven for a secret never to be told.

bekri

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Az nem baj, ha ellenőrizgetik a cukrod!
Lepény: az a baj, hogy ha öregszik, csökken a keringése... baba kevesebb tápanyaghoz jut...Rendszeresen kell ellenőrizni UH-n, hogy fejlődik-e a baba... Egy idő után jobb helye lesz majd Tominak kinn, mint benn! (Így a 34. hét tájám már légzési gond ÁLTALÁBAN nem szokott lenni...)

Szilvi
Nem is veszünk téged komolyan! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbcsi
Vigyázz magatokra!
Gyomorsavra: natur pattogatott kukorica, kölesgolyó...

Délelőtt megyünk a kórházba. Megnézzük, milyen itt a szülészet... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

10-re megyünk beiratkozni Laca sulijába.
Aztán hazafelé bevásárlás...kitalálom mit fogok főzni. (megjegyzem nincs kedvem semmihez :( )
Majd alakul.
Aki teheti pihenjen...ismét szép időnk van :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Kitartást még mindenkinek erre a pár hétre! Vigyázzatok magatokra!

Kép
xtina75

sziasztok szép jó reggelt

Évi nagyon örülök hogy úgy mond jobban vagy pároddal ne vitázz nem éri meg még ha igazad is van csak felhúzod magad és neked most pihenned kell tudom tapasztalatból ilyen vagyok én is mostanában csak szegény gyerekekkel :( .

Lányok én annyit alszok hogy meg vagyok lepődve saját magamon délelőtt 2-3 órákat délután is és éjjel is nem tudom mi ez de fu már otthon kezdem sajnálni a családot ha pihenek olyan csend van hallani a légy zümmögését is képzelhetitek pedig itthon van a 2 fiam .

A gyomor égésem továbbra sem enyhül :( a pocim kemény mint a kő és azt mondják leereszkedett kicsiny babám minden mozdulatát érzem szerintem szűkös neki már oda benn :( de időnk még van . Azt meg meg sem merem említeni képzeljétek napok óta este és reggel valami színtelen- fehér picit nyálkás enyhe folyás féleségem van és nem tudom mi az nem emlékszem milyen volt a nyák dugó annó azért 7 éve már hogy szültem szégyen :oops: teljes dolog de nem emlékszem

nem tudom mi lesz de még csak ez a 34 -ik hetem és elég sűrűen szúr és fáj a hasam alja meg a derekam is de jó lenne még kihúzni picit :( ezek a tünetek hát nem jók szerintem :(
Vendég

Sziasztok
Köszi a bizatásokat,lehiggadok majd,az is zavar h.nem vagyok otthon,nem megy semmi,nem ezt szoktam meg.Miki reggel írt hogy ő kimosott,vasalt,porszívózott,mosogatott,maszekolt és a cicákkal is játszott.Jó...ehh.(nem ez a lényege de próbálkozik,nehéz lehet neki)
Savam rengeteg,Zantacot kapok.Reggel ismét rendszeres kontrakciók voltak,ctg volt,rögzítette,"kis fájás" azt mondták,nem tudom az normális e,de simán lehet h.igen.
Fogytam 1.5 kgt :)
Jaaaaj mondtam már h.felújítják itt a fürdőt??Pont velünk szemben :) tök jó :)

Tündi köszi,de tudom sok a dolgotok,jön ám mindenki,Ti is csak pihenjetek.

Bekri,hormonok :)

Ircsi,hát ha ellenőriznék a cukrom,még meg is köszönném :) de eszükbe sincs :)) csak vérképem volt.Sebaj.
Remélem jó tapasztalatokat szerzel(helyi szülészet)

Barbcsi vigyázz magatokra :( pocid :(

evilany

Vanilla,orvosnál voltál?

evilany

Szép napot mindenkinek!!!

Reggel 7.10-kor a szomszédban nekiálltak betonalapot fúrni :shock: Azt hittem kiesek az ágyból. Párnák a fejre, 8-ig fúrtak, azóta csönd! Komolyan néhány ember igazán nagy állat. Most csak néha a betonkeverő dörmögését lehet hallani! :)
limo73

évi nem voltam orvosnál nem éreztem még igazán szükségét lehet csak én fújom fel a dolgot és nincs is semmi gond :(
Vendég

Hát,szerintem az a tuti,ha dokihoz mész...lehet az enyém is fel van fújva,de inkább így legyen... :?

evilany

[quote="bekri"][ írta:bekricolor=orange]Csak Ilusnak (szarka-témában):

One for sorrow,
Two for joy,
Three for a girl,
Four for a boy,
Five for silver,
Six for gold,
Seven for a secret never to be told.
[/color]

:D
Megpróbálok akkor mostantól pozitívabban hozzáálni a kis szörnyetegekhez...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Amúgy jó "reggelt" mindenkinek!

Csak gyorsan bekukkoltam, hogy mi újság lehet...megyek az IKEA-ba...Gábor mondta is, hogy elkísérjen, vagy csak elvegye a pénzem (persze viccelt, bár lehet hogy jobban járt volna)
Amúgy meg tök ügyes vagyok mert a gyerek IKEA-s bevásárlólistáját 24.000-ről 6.000-re csökkenteni igazi művészet volt részemről...persze kell még egy-két dolog (pl. bugyi-zokni tartó a mi szekrényünkbe, mert nincs fiók az újakba...hát én dili így terveztem meg)
Tegnap este nagy ramazuri volt odabent...Gábor folymatosan azt nézte, most mi akar éppen kitörni a pocakból...hol egy térd, hol egy talpacska, hol a keze...Gáborom meg bőszen nyomkorászott vissza neki...nekem már kicsit fájt, tényleg nagyon kinyomkodta magát...lehet az apja meg adta alá a lovat ezzel a visszanyomkodással...éjjel is sokszor csinálta Manó...úgyhogy nem sokat aludtam...

Reggel meg jöttek a lakásfenntartótól csövet cserélni a WC-be...meg végre ma már van ebéd is...Gábor ment most ki direkt fizetni a futárnak...aki nézi a TV Paprikát, tudja ki az a Serényi Zsolt...na ez a futár totálisan úgy néz ki és már meg akarta nézni Gábor is...de szerinte is...

Apuval is beszéltem...kivan a hugomtól...nem tudnak vele semmit csinálni, már inkább ráhagynak mindent és nem idegelik magukat rajta...szegény nekem panaszkodott, de hát tudom én, hogy milyen a hugim
(hugiról röviden: mindig nagyon rossz volt, állandóan galibába keveredett, amiből eleinte én rángattam ki, és nem is tudnak róla a szüleim, pl. 11 éves kora óta dohányzik, eleinte próbáltam róla én lebeszélni, aztán már beavattam a szüleimet is, mert rám nem hallgatott...mindig a barátai a legfontosabba, azaz az aktuális haverok, merthogy barátja egy sincs...nagyon rosszul tanul, hiába segítenek neki anyuék, most lesz 20 éves augusztusban, de még csak jövőre fog - talán - leérettslégizni...most anyu könyörgött már a tanárának, hogy ne rugják ki, mert nem jár be a suliba...folyamatosan csak viszi otthonról a pénzt...most ugyan dolgozik, de amit megkap már el is költötte azonnal, most is csinált egy 19000Ft-os számlát...ezek csak aza apróságai...de apuék már nem tudják, mit tehetnének vele...)

na, mindegy...ez a mi bajunk...ami szerintem a büdös életben nem fog megoldódni, hacsak nem hagyják egyszer végre pofáraesni...már mondtam sokszor, hogy nem kell mindig mindent megoldani helyette...majd lesz valahogy...

Na, megy IKEA-ba, később jelentkezem...

Addig is szép napot!

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!!!

Vanilla szerintem is el kell menj dokihoz ez nem játék ilyen idős terhese már nincs olyan,hogy túlzunk vagy nem menni kell!!!

Évi Miki is ideges érthető meg te is sajnálak mert amúgy egy stílusúak lehetünk,szegény Miki is igyekezne de neked most semmi nem jó,nem azért mert nem akarod,hogy jó legyen hanem mert ideges vagy és haza akarsz menni és nem akarsz ott lenni érthető én is ilyen vagyok,Miki meg azt érzi bármit csinál semmi nem jó,de befogja és csinálja :lol: szóval sajnálom tudom milyen érzés mert én is ezt csinálom csak itthon,de ez még azzal társul részemről hogy elkezdek bőgni mint akit ölnek.Felújítáás úgy látszik ahova mész ott mindenütt felújítanak,költözz ide nálunk hátha megtudjuk csinálni a szobát a fiúknak,majd én vigyázok rád kiszolgállak!!!Amugy nem fújtad fel a dolgot ha nem lenne semmi bajod hidd el nem tartanának bent egy percig sem!!!!Pihenj sokat és nyugi vigyázz magadra!!!

Ilus jó vásárlást neked de jó nekem is kellene menni,de sajnos még van egy két dolog amit ki kell fizetni,olyan rossz ez nem azt veszi meg az ember amit kigondol,régen nem így volt nálunk sajnos!!Tesód elég rossz lehet a szüleidnek sajnálom,de nem kellene vele törődni ,de majd megtudjuk most már mi is milyen az mikor a gyerekünkről van szó,anyukám mindig azt mondja a gyerekem nem tudok neki nemet mondani,mert tudja hogy úgy a helyes de sajnálja!!!!

Ircsi kiváncsian várom milyen véleményed van az ottani szülészetről kismama és orvos szemmel is!!!

Dolgozók merre jártok SZILVÁS DIA????

Melisch,Calrika????

Barbcsi tessék pihenni és Tünde te is kicsit lassíts kérlek!!!!

Berki a listát a védőnő adta az én háziorvosom felírja az én nevemre és mire haza érünk legyen kiváltva,itt ha van már gyereked akkor a gyerekorvos felírja annak a gyereknek a nevére,ha nincs akkor a te orvosod a tiedre!!!Nálunk így van!!!

Tina és te hogy vagy cukor,pihenés ciklusod????

Limo sajnálom a szomszédod ilyen hülye nálunk is előfordul,vasárnap délután az ablak alatt fűkaszált örültem neki!!!

Képzeljétek haza hoztam az este a kapott kiságyat nagyon jó állapotban van,ma megtakarítottam úgy fúj a szél darabokra van szedve az udvaron és jó kis flóraszeptes vízzel bőven átt mosva,apára várok össze rakja ha nem fogja majd én megoldom a gyerekkel mutatom neki mit hogyan kell,tapasztalat már van 4 év alatt elég sokat össze raktam :wink: :wink: :wink: annó a boltomban!És kaptunk hozzó kókusz matracot azzal is kellene valamit kezdeni de nem merem lemosni félek valami baja lesz mert,ilyen kókusz fű és szerintem vattelin lehet rajta körbe ennyi.Valaki esetleg tudja hogyan tisztítsam szivesen veszem,tiszta kókuszfű nem feles!Meg kaptunk utazó ágyat is minden elég koszos volt emrt kint volt egy tárolóban nekik de majd én kezelés alá veszem és csillogni fog!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Ha lassan is, de csak ideérek.

Bamass remélem megoldódnak a problémák. Gyámügynek ha bejelentés van akkor el kell járni.

Szilvi35 :lol: Azt hitted?

Tünde lassíts.

Évi nem könnyű most nektek. Mindenki idegesebb. te azért menrt bent fekszel, nem ezt szoktad meg, Miki meg azért mert aggódik. Próbál helytállni, de pasi, ami nekünk csípőből megy az nekik nem. Nyugi, minden rendben lesz!
Dokid azért érdekes, de lehet rosszabb napja volt éppen. Blogodat majd olvasom....csak jussak oda.

Bévi fürdetéshez a hydrofilt használd. Tessék egy kicsi tálka forró vízben feloldani egy keveset majd ezt beleönteni a fürdővízbe. Így nem lesz darabos és a gyerek sem fog kicsúszni a kezedből. A kamilla szárít. Ezeket egyébként a gyerekdoki írja fel.
Örülök, hogy többet vagy a gép előtt mert ez azt jelenti, hogy nem hajtod túl magad.

Ircsi kérjük a beszámolót a szülészetről és ha elrendezkedtetek akkor lakásbemutatót is :D

Ilus névválasztással kapcsolatban teljesen igazad van. Ne engedd beleszólni a nagyszülőket. A Petrától anyukám sincs hanyat esve, de azt mondta majd megszokja, és különben is a mi döntésünk. Az Áron egyöntetű sikert aratott, bár a sógornőmnek nem tetszik, mert szerinte nem kisgyereknek való.....de pont nem érdekel. Csakazértis Áron :lol:
Hugod: hagyni kellene a pácban, tanuljon meg felelősséget vállalni a tetteiért. Mert ha a szülők mindig megmentik akkor sosem fog felnőlni...

Bekri intézd csak a dolgodat, de időnként jelentkezz. Szerintem is megsúgja a baba milyen nevet szeretne....

Bocs akit kihagytam...

Védőnő: volt. aranyos, kedves, jót beszélgettünk mindenről. bírom őt nagyon. :D

királylány

Bévi a dolgozók dolgoznak :lol:

királylány

Nha apa haza jött megpróbálom rávenni rakja össze a kiságyat jövk majd puszi!!!!!

Kép
bévi

Hahó, itt vagyok ám...
Csak a blogomban 2 hetes lemaradásban voltam, és egy kicsit befoltoztam a hiányosságot. Dolgozom ezerrel, hehe... :-)

A személyes dolgaimat dobozolom éppen (amúgy)...

Nemsoká nekiállok visszaolvasni.

Vanilla, ha vízszerű, nincs szaga, akkor elvileg normális a "nagy mennyiség" így a végén. A nyákdugó (én az enyémet nem láttam) állítólag egy nagy paca. Esetleg rózsaszínes is... De ez nem tűnik annak. Mikor kell dokihoz menned?

szilvás76

Bévi! Kókuszmatrac: Kaptuk mi is kölcsönbe. A huzatot leszedtem és kimostam. A matraccal magával nem nagyon lehet szerintem mit kezdeni. Szóval tiszta huzatot vissza és utána még úgy is teszünk rá lepedőt, meg egy pelust a kicsi feje alá. Ez már 3 réteg. Szerintem ennyi elég :) . Ha átnedvesíteném a kókuszt, lassan és ki tudja hogy száradna meg.

Névválasztás: Nálunk a Tivadartól szinte majdnem mindenki sokkot kapott elsőre :D . A második reakció meg 50-50% és mindkettő a szélsőséget képviselte. 1. másik neveket javasolgattak tapintatosan... 2. Fűűű!!!! Nagyon jó!!! ..stb.. 3. Komoly név. 4. Hogyan fogjátok becézni... 5. ...stb...
Mi kitartunk mellette és mindenki haza is viheti a véleményét :) . Majd a saját gyereke nevét kitalálhatja bárki magának.
szilvi35

Bévi... Ha szépen süt a Nap (???), tedd ki, hadd süsse. Amúgy csináld, amit Szilvi (nem én, hehe :-) ) mond...

Elvileg át lehet zuhanyozni, de inkább csak szellőztesd, süttesd meg alaposan...

Szerintem. ;-)

...ahogy ismerlek már, szétszeded rostjaira, átmosod egyenként, fehéríted, keményíted, összefonod újra, formára döngölöd...
VICCELTEM!!! :-)

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?