Sziasztok!
Csak gyors bekukk, megyek az urammal meccset nézni.
Bévi! Erősítem Ircsit és Szilvást, a kamilla szárítja a baba bőrét és allergizálhat!!! Úgyhogy szerintem inkább ne...
Ircsi! Akkor 1-jéig együtt vagytok kicsit a férjeddel, és jobb is, hogy ő pakol ki, te pedig csak mondod, mit hova. Még mindig irigykedem csöppet, én is úgy örülnék, ha a Tomi kapna valami jó álláslehetőséget valahol.
Limo! Én már olvastam olyat, hogy a 30. héten a lepény érettsége 3. fokú volt, és mégis csak a 39. héten szült, szóval bármi lehet! Sőt egy ismerősömnek a 28.héttől nyitott volt a méhszája, és csak a 39. héten született meg a baba.

Úgyhogy
Évi! ne aggódj, minden rendben lesz!!! Mikivel próbálj meg nem veszekedni, hidd el, őt is rosszul érinti, hogy kórházban vagytok, és szerintem fogalma sincsen, hogy most a sok tennivaló közül, ami "rászakadt", mihez kezdjen. Most tombolnak bennünk a hormonok, rám is rámjön néha a hiszti, dühroham, és akarva-akaratlanul szegény férjem nyakába zúdítom, pedig ő csak jót akar, de hál' Isten az utóbbi hetekben sikerül kontrollálnom magam, főleg mióta a könyvet kiolvastam (Szülés, ahol én irányítok!, vannak benne jó relaxációs technikák, hát gyakorlom és használ is

) Kitartás, erősek vagytok Tomikával!! Beszélgess vele, mondd el neki, hogy jobb lenne, ha pár hetet még bent maradna, mennyire szeretitek. Én mostanában sokat beszélgetek Bencével, és eddig szót fogadott.

És a babák érzik, milyen a szüleik kapcsolata, neki se tesz jót, ha ideges leszel, nyugi, pihenj sokat! Küldöm az öleléseket! Csak kár, hogy olyan messze vagy, szívesen meglátogatnálak pedig! Még jó, hogy van laptopod, és tudsz írni!
Hát a mai nap is brutális volt. Jelentem, nem bírjuk a hideget, hidegfrontot. Inkább a meleg! Amióta ilyen cudar idő van, folyamatosan savam van, hányingerem, pocim is többet görcsöl, pedig pihenek, és őurasága is délelőtt lustább, este pedig szinte megőrül vagy én nem is tudom, de olyan kis elégedetlenül rugdos, de ha apája simogatja, mindig megnyugszik.
Azt hiszem, ennyit akartam, de lehet megint elfelejtettem valamit.

Megyek a férjemhez bújva meccset nézni, és megpróbálok valamit enni, amitől talán nem lesz savam végre.
Mindenkinek jó pihenést, jó éjt, vigyázzatok magatokra, babákra!